Suosituimmat Philips alennuskoodit ja tarjoukset

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

10€ alennuskoodi
Lunastettu 14 kertaa • Voimassa 0 päivää

10€ alennuskoodi Philips- verkkokauppaan!

Saat 10€ alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi Philips -verkkokaupassa. Saat koodin, kun tilaat uutiskirjeen.

S5PKCJJG0Y
Katso alennuskoodi

Philips info

Osta laadukkaat Philips tuotteet brändin omasta verkkokaupasta

Etsitkö laadukkaita ja tuttuja Philipsin tuotteita? Olipa haussa sitten jokin tietty tuote tai haluat vain selailla Philipsin tuotevalikoimaa, suuntaa suoraan Philipsin omaan verkkokauppaan! Täältä löydät kaikki Philips-tuotteet aina parranajokoneista ja sähköhammasharjoista pastakoneisiin ja ajovaloihin. Ei ole parempaa paikkaa tutustua Philipsin omaan valikoimaan kuin Philips-verkkokauppa, josta löydät todella kattavat tuotetiedot ja saat asiantuntevaa asiakaspalvelua kaikkiin kysymyksiisi liittyen.

Philips verkkokauppa toimii erittäin tyylikkäällä alustalla ja tuotteet on lajiteltu kätevästi omiin tuoteryhmiinsä. Niiden selaaminen on helppoa ja kätevät suodattimet mahdollistavat hakutoiminnon monipuolisen käytön. Pääset lukemaan erittäin yksityiskohtaisia tuotekuvauksia ja täydelliset 360-asteen kuvat antavat erinomaisen kuvan tuotteista. Tuotteen ominaisuudet kerrotaan paljon tarkemmin, kuin missään muualla ja käyttäjien arvioita on tarjolla monella eri kielellä suomeksi käännettynä.

Avaa oma My Philips-tili ja nauti parhaista alennuskoodeista

My Philips on Philipsin oma kanta-asiakasohjelma, johon liittyneet asiakkaat pääsevät nauttimaan monista loistavista etuuksista. My Philips-tilillä näet kaikki ostoksesi, pystyt seuraamaan niiden toimitusta, saat tuotteillesi takuun, olet oikeutettu mahtaviin kampanja- ja erikoisetuihin sekä saat tuotetuen käyttöösi helposti. My Philips -ohjelman kautta saat myös täysin räätälöityjä sähköposteja, jotka vastaavat juuri omia mieltymyksiäsi ja käyttäytymistäsi sivustolla.

Philips -verkkokauppa on täynnä loistavia tarjouksia ja kampanjoita. Löydät monia bestseller -tuotteita alennettuun hintaan ja vaihtuvat tarjoukset sisältävät monia tuttuja tuotteita uskomattomilla alennusprosenteilla. Poistomyynnistä voit löytää niin ikään varsin loistavia alennustuotteita, joita ei löydy enää muista verkkokaupoista. Lisäksi verkkokaupan omalla Outlet -osastolla on monenlaisia alennuksia erilaisista kauneus- ja terveystuotteista.

A-luokan asiakaspalvelua ja monipuolinen tuotetuki

Parasta Philips -verkkokaupassa on erittäin asiantunteva asiakaspalvelu, joka on viety aivan omalle tasolleen. Tuotetuki palvelee kaikissa tuotteisiin liittyvissä asioissa ammattitaidolla ja pääset selaamaan monia tuotteisiin liittyviä artikkeleja. Tuotetuki -sivulta löydät oikeastaan kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Philips tuotteista. Saatavilla on UKK-osio, tuotteiden lisätarvikeluettelot, käyttöohjeet, ohjelmistopäivitykset, takuutiedot ja paljon muuta. Jos vastausta kysymykseesi ei löydy, voit aina ottaa yhteyttä Philipsin asiakastukeen, josta saat ystävällistä sekä ammattitaitoista palvelua nopeasti.

Tutut maksutavat ja tyytyväistakuu

Philips tarjoaa kaikki suositut maksutavat ja niihin ei koskaan sisälly lisäveloituksia. Verkkokaupassa käyvät maksuvälineenä Debit- ja Credit-kortit, PayPal sekä Klarna-lasku. Mahdolliset alennuskoodit syötetään aina maksun yhteydessä näkyvään ruutuun, jolloin lopullinen summa näkyy ennen maksun suorittamista. Klarna-laskulle annetaan 14 päivää maksuaikaa.

Tuotteet lähtevät varastolta 1–2 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja toimitusaika vaihtelee valitun toimitusvaihtoehdon mukaan. Mitä nopeammin haluat tuotteet, sen enemmän toimituksesta veloitetaan. Palautusoikeus on voimassa 30 päivää, mutta jos tuote kuuluu Philips tyytyväisyystakuun alaiseen tuoteryhmään, palautusaika on 60–120 päivää. Takuukäytännöt löytyvät jokaisen tuotekuvauksen kohdalta, mutta pääset näkemään ne myös myöhemmin tuotetuki-sivulta. Jos rekisteröit tuotteen, saat siihen laajennetun takuun sekä muita etuuksia, kuten muun muassa alennuskoodeja lisätarvikkeiden ostoon.

Lisätietoja Philips tuotteista

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*