Kaikkihan rakastavat hauskanpitoa ystävien kanssa. Tunnelmallinen valaistus, musiikkia, keskustelua ja monia muita asioita jotka tekevät kotibileistä täydelliset. Mutta miten saisimmme niistä vielä hauskemmat? Kyllä, arvasit oikein. Juomapelit! Mitäpä muutakaan!

Seuraavassa on joitain netin kautta tilattavissa olevia hienoimpia sosiaalisia bilepelejä, joiden kanssa kannattaa olla varovainen.

CONFIDENT? Lautapeli: The Hit Family Party Game – Tietovisapeli loistavalla twistillä

Confident lautapeliLautapeli CONFIDENT? on erittäin viihdyttävä bilepeli perheille, jossa on kysymyksiä, kuten ”Kuinka monta viipaletta on leivässä?” Sen sijaan, että antaisit tarkkoja vastauksia, arvaat vain tietyn alueen sisällä. Mitä pienempi alue, sitä enemmän ansaitset pisteitä… jos olet oikeassa! Kuka tahansa ja jokainen voi pelata, jos olet tietysti tarpeeksi CONFIDENT voittaaksesi.

Se kuuluu Iso-Britannian suosituimpien perhelautapelien joukkoon loistavilla kysymyksillään, hulluilla keskusteluillaan ja naurettavilla vastauksillaan.

Tuotteen kohokohdat

 • Ei tarvitse tietää vastauksia: tarkkojen vastausten sijaan arvaat tietyn alueen sisällä, mutta pyrit korjaamaan ja luottamaan. Jos joku osaa arvata, kuka tahansa voi voittaa.
 • Hauskoja arvauksia: käännä vastaustaulujasi saadaksesi suuria paljastuksia ja naura naurettaville vaihteluille. Mitä vähemmän tiedät, sitä hauskempaa peli on. Pelaaja, jolla on pienin alue, saa eniten pisteitä, mikäli ne ovat oikein.
 • Ei turhaa tosikkomaisuutta, mutta hauskaa tuntikausia: yksinkertainen mutta koukuttava konsepti mahdollistaa laatikon avaamisen ja pelaamisen heti. Se on sohvaystävällinen peli, josta nauttivat aikuiset ja lapset.
 • Kaikkien ikäryhmien rakastama: tämä palkittu lautapeli voi isännöidä 2-30 pelaajaa. Ei löydy parempaa peliä perheen ja massojen viihdyttämiseen.

Saatavilla Amazon UK:sta

OVH: 22,99 €

Tarjoushinta: 19,99 € ja ilmainen palautus

Säästät: 13%

Snakesss: Palkittu lautapeli aikuisille ja perheille

Snakesss lautapeliSnakesss lautapeli on bile-triviapeli, jossa ystäväsi ja perheesi valehtelevat sinulle. Voitko selvittää kuka? Kuka tahansa voi olla käärme, jopa isoäiti!

Helposti opittava ja pelattava peli, jonka avulla voit liu’uttaa tiesi voittoon vastaamalla oikein.

Tuotteen kohokohdat

 • Hysteerisen hauska palkittu peli: aikuisille ja perheille ihanteellinen lautapeli, jossa pelaajat taivutellaan valitsemaan vääriä vastauksia. Se on yksi parhaista lautapeleistä Iso-Britannian markkinoille.
 • Anakondani eivät: halua sinun valitsevan oikeita vastauksia. Yksi pelaaja saa Totuuden Mongoosen, mikä tarkoittaa, että voit aina luottaa siihen, mitä he sanovat.
 • Sssspeedy rounds: perheen lautapeli, jossa jokaiselle jotakin; triviaa, luovuutta ja oveluutta, jotka kaikki on tiivistetty onneen, nopeaan ajatteluun ja bluffauspeliin.
 • Hauskaa kaikille: Se on täynnä sisältöä ja kuka tahansa voi pelata. Isoäitisi näyttää tietävän liikaa muinaisesta Egyptistä. Yrittääkö hän auttaa sinua? Tai hän on yksi niistä käärmeistä!
 • Nopeasti opittava, helppo pelata: tätä palkittua lautapeliä pelaavat parhaiten 4–8 pelaajaa, yli 12-vuotiaat

Saatavilla Amazon UK:sta

OVH: 24,25 €

Tarjoushinta: 20,00 € ja ilmainen palautus

Säästät: 18%

Prezey Fun Juhlajuomapeli aikuisille, opiskelijoille, ennakkojuomia, kanaruokaa ja polttarit – 2 in 1 -peli

Prezey juomapeliPrezey Drinking GameThe Drinking Game on kahden entisen yliopisto-opiskelijan luoma brittiläinen ryhmäpeli, jonka avulla voit olla paras isäntä juoessasi ystäviesi kanssa. Sen mukana tulee 54 puupalikkaa, joista 48:aan on painettu ohjeet 30 eri muunnelmalla, ja 6 aihiota, jotka on tarkoitettu räätälöimään haasteita omiin tarpeisiisi tai vitseihin.

Jotkut ovat erittäin helppoja ja jotkut edistyneitä, mutta niitä kaikkia on hauska pelata ja ne voivat auttaa murtamaan jään tai oppia lisää ystävistäsi!

Tuotteen kohokohdat

 • Paras seurustelupeli: täydellinen peli ennen juomia ja kotibileitä. Se on monipuolinen juomapeli, josta voit nauttia uusien ja vanhojen ystävien kanssa.
 • Ei vaadi valmistautumista: tuntikausia hauskaa voi nauttia ilman pitkää asennusta tai laajaa oppimisprosessia. Ota drinkki ja valmistaudu! Pelaa kerran aloittaaksesi illan nopealla juomista edeltävällä kierroksella tai pelaa useita kierroksia esiteltynä aktiviteettina.
 • Sisältää: 54 puupalikkaa. 48:aan on painettu ohjeet 30 eri muunnelmalla ja 6 tyhjää, jotta voit muokata haasteita yksilöllisten mieltymystesi mukaan. Palikat ovat oikean kokoisia pöydällä pelaamiseen, mutta silti riittävän suuria, jotta ne voidaan vetää helposti ulos, toisin kuin vastaavat tuotteet.
 • 2 in 1 -peli: yhdistä korttijuomapelien ryhmätoimintojen hauskuus ja lohkojen pinoaminen kaatamatta niitä.

Saatavilla Amazon UK:sta

Hinta: 18,99 €

Suosittelemme myös näitä