10% alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 177 päivää

10% alennuskoodi ParasKIrjani.fi-verkkokauppaan!

Kaikille uusille ParasKirjani uutiskirjeen tilaajille 10 % alennukoodi seuraavaan tilaukseen. Saat koodin liittymällä postituslistalle.

2O3B2L4PHX
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 177 päivää

Ilmainen toimitus ParasKirjani -verkkokauppaan!

Saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 45 € tilauksiin. Tilaa lahjaksi oman tilauksesi yhteydessä ja säästä postikuluissa.

Suosituimmat ParasKirjani alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 45 € tilauksiin. Tilaa lahjaksi oman tilauksesi yhteydessä ja säästä postikuluissa.

Vanhenee: 01.12.2023

10% alennuskoodi

Kaikille uusille ParasKirjani uutiskirjeen tilaajille 10 % alennukoodi seuraavaan tilaukseen. Saat koodin liittymällä postituslistalle.

Vanhenee: 01.12.2023

ParasKirjani info

ParasKirjani.fi -verkkokauppa myy persoonalliset lastenkirjat

ParasKirjani.fi -verkkokauppa tarjoaa ihastuttavat lastenkirjat kaikille perheen pienimmille ja vähän isommillekin. Näissä persoonallisissa tarinoissa lapsi pääsee itse seikkailemaan pääroolissa, sillä kirjat räätälöidään yksilöllisesti jokaiselle lapselle. Nämä yksilöidyt kirjat sopivat sekä oman perheen luettavaksi että myös lahjaksi. Lukeminen on osa monen perheen elämää, ja näiden kirjojen avulla siitä tulee entistä mielenkiintoisempaa ja hauskempaa lapselle.

Miten kirjat yksilöidään? Aivan ensiksi pääset valitsemaan kirjaasi päähahmot. Kirjavaihtoehtoja on monia ja toisiin voi valita jopa useammankin päähahmon. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nimetä kirjassasi seikkailevat hahmot lastesi nimien mukaan. Nimen lisäämisen jälkeen pääset räätälöimään kirjaasi entistä tarkemmilla tiedoilla. Voit valita lasten sukupuolen, ihonvärin, hiusten värin, hiusten tyypin ja monia eri ominaisuuksia kirjasta riippuen.

Pääset myös lisäämään aikuisia kirjaasi ja voit nimetä heidät esimerkiksi äidiksi ja isäksi. Kirjoihin on saatavilla kauniita lahjapakkauksia ja myös kirjan koko on monesti valittavissa. On hyvä huomioida, että kaikki kirjoihin kerätyt yksilölliset tiedot pysyvät aina täysin salassa. ParasKirjani työntekijät tai yhteistyökumppanit eivät pääse käsiksi näihin tietoihin ja voit myös milloin tahansa pyytää tietojesi poistamista.

Edulliset hinnat ja ilmaiset toimitukset

ParasKirjani on Tanskassa toimiva yritys ja kirjat lähetetään sieltä suomalaisille asiakkaille. Pohjoismainen yritys mahdollistaa monet suomalaisille sopivat maksutavat, kuten Klarnan, verkkopankkimaksut ja PayPalin. Voit valita näiden joukosta juuri itsellesi parhaiten soveltuvan maksutavan ja kaikki maksut tapahtuvat täysin suojatun yhteyden välityksellä. Klarna mahdollistaa myös osamaksun tai laskulla maksamisen.

Kaikkiin yli 45 € tilauksiin annetaan ilmainen toimitus, joten kannattaa tilata vaikka kaksi kirjaa kerralla – toinen lahjaksi ja toinen itselle. Kirjat ovat todella edullisia ja ne on valmistettu kestävästä materiaalista. Muista kuitenkin, että tietojen syöttäminen oikein heti kirjaa luodessa on todella tärkeää. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota nimien ja tietojen oikeinkirjoitukseen sekä muiden ominaisuuksien valintaan.

Kirjat toimitetaan pääsääntöisesti suoraan kotiin, mutta useamman kirjan tilauksessa paketti voi olla sen verran suuri, että se toimitetaan postin toimipisteeseen. Tuotteita ei ole mahdollista noutaa varastolta verkkokaupan sijainnin takia. Kirjat voidaan korvata, jos niissä on jokin valmistajasta johtuva virhe. Asiakkaan itse laittamista vääristä tiedoista johtuvia virheitä ei kuitenkaan korvata.

Mahtavia etuja alennuskoodeilla

ParasKirjani on loistava lahjaidea ja voit hankkia verkkokauppaan lahjakortin tai erilaisia alennuskoodeja. Kannattaa myös hyödyntää uutiskirjeen tilaajan ensimmäinen etuus, joka on 10 % alennus seuraavasta tilauksesta.
Sen kummempaa tarjousosastoa verkkokaupalla ei ole, mutta vaihtuvia kampanjoita ilmestyy sivustolle tuon tuosta. Siksi onkin hyvä ottaa ParasKirjani Facebook ja Instagram seurantaan, niin saat uutisia tulevista kampanjoista ja pääset nappaamaan talteen parhaat alennuskoodit.

ParasKirjani on satumainen lahja lukuintoiselle lapselle ja yksilöidyn tarinan avulla koko perhe pääsee nauttimaan unohtumattomista tarinahetkistä.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*