50% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 86 päivää

Papu Outletista löytöjä jopa 50% alennuksella

Tee nyt löytöjä Papun Outletissa, tuotteita jopa 50% alennuksilla. Naisten ja lasten vaatteet ja asusteet edullisin hinnoin.

R035WJX5CR
Katso tarjous

Suosituimmat Papu Stories alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Tee nyt löytöjä Papun Outletissa, tuotteita jopa 50% alennuksilla. Naisten ja lasten vaatteet ja asusteet edullisin hinnoin.

Vanhenee: 01.09.2023

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

15% alennuskoodi
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 0 päivää

Nappaa tästä 15% alennuskoodi Papu Storiesille

Saat tällä alennuskoodilla 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista Papun verkkokaupassa. Shoppaile nyt ihanaa Papu designia edullisemmin.

BM4F0GSCYX
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Tarjous koskee vain normaalihintaisia tuotteita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei koske lahjakortteja.

Papu Stories info

Papu Stories (Papu Design) myy laadukkaat naisten- ja lastenvaatteet

Papu Stories (Papu Design) on alun perin Suomesta lähtöisin oleva naisten- ja lastenvaateverkkokauppa, jonka tuotteita myydään yli 27 maassa. Vuonna 2012 alkunsa saanut yritys on keskittynyt erityisesti laatuun ja kestävyyteen vaatemallistossaan. Kaikki vaatteet on valmistettu erittäin kestävästi tuotetuista laadukkaista materiaaleista ja vastuulliset arvot ovat tärkeitä Papulle. Papu on kasvanut paljon yrityksenä perustamisestaan lähtien ja se on tänä päivänä erittäin kansainvälisesti näkyvä designkauppa.

Kaikki Papu-vaatemalliston vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan EU:ssa. Vastuulliset materiaalit ovat pitkäikäisiä, eikä Papu tingi laadusta. Sekä luomupuuvilla että kierrätetty puuvilla ovat päämateriaalit erityisesti lasten vaatteissa. Lisäksi pellava, lyocell ja viskoosi takaavat kevyen hengittävät materiaalit malliston monille vaatteille. Tuotevalikoimasta löytyy nykyään myös Suomessa käsivalmistettuja koruja, joissa on käytetty ympäristöystävällistä Sulapac-materiaalia.

Luo upeita asukokonaisuuksia yhdistelemällä mallistojen eri vaatteita

Papu on uniikki ja luova vaatemallisto, josta löytyy upeita vaatteita moneen eri makuun. Niitä kaikkia yhdistää tietynlainen rohkeus sekä luovuus, ja Papu onkin yksi muodin edelläkävijöistä. Mallistoissa on neljä eri pääryhmää, joista yksi on aina vuodenaikojen mukaan vaihtuva uutuusmallisto. Vaatteita on helppo selata ja hyvälaatuiset kuvat antavat mahdollisuuden tutustua vaatteeseen monesta eri kuvakulmasta. Täydentävät vaatekuvaukset kertovat kaiken, mitä haluat tietää aina vaatteen materiaalista hoito-ohjeisiin.

Papu Essentials sisältää ajattomia tuotteita, joista osaa on valmistettu aina verkkokaupan ensimmäisestä mallistosta saakka. Kaikki Papu Essentialsin vaatteet on valmistettu kestävästä luomupuuvillasta ja mallistoon sisältyy myös paljon erilaisia asusteita, kuten laukkuja ja pipoja. Lastenmallistosta löytyy hauskoja ja leikkisiä tuotteita ihanan pehmeistä materiaaleista. Lasten vaatteet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja kulutusta.

Kaikkien mallistojen tuotteita on helppo yhdistellä keskenään. Sivustolta löytyy selkeä koko-opas, jonka avulla varsinkin ensi kertaa Papu-tuotteita tilaavat asiakkaat voivat helposti tarkistaa vaatteiden oikean koon. Papu Cares-sivulta löydät hoito-ohjeet kaikille verkkokaupan tuotteille.

Monipuoliset maksutavat ja selkeät käyttöehdot

Papu tarjoaa monipuolisesti eri maksutapoja, joista jokaisen asiakkaan on helppo löytää juuri itselleen parhaiten sopiva tapa. Tarjolla on myös Klarna-lasku, jonka avulla saat lisää maksuaikaa ostoksillesi. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja kaikki ehdot ovat selkeästi luettavissa tilauksen yhteydessä.

Toimitusajat ovat noin 4–5 arkipäivää Suomessa ja toimituksen voi tilata myös suoraan kotiin pientä lisämaksua vastaan. Papulla shoppailu on hyvin helppoa ja sivusto on erittäin käyttäjäystävällinen. Kattava UKK-osio tarjoaa vastauksia moniin yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös ottaa tarvittaessa yhteyttä Papun asiakaspalveluun.

Alennuskoodit ja muut tarjoukset Papu Stories-verkkokauppaan

Tilaamalla uutiskirjeen saat parhaat tarjoukset ja mielenkiintoisimmat tyylivinkit suoraan sähköpostiisi. Voit aina löytää mielenkiintoisia tarjouksia Papu-mallistoista sekä osallistua erilaisiin arvontoihin, joissa on jaossa mahtavia palkintoja. Erilaiset vaihtuvat tarjoukset tuovat monia malliston vaatteita edullisesti tarjolle. Voit myös hankkia lahjakortin lahjaksi, jolloin sen vastaanottaja voi itse valita mieluisimman tuotteen. Muista myös hyödyntää alennuskoodit Papun verkkokauppaan ja voit shoppailla edullisemmin ja säästää esimerkiksi toimituskuluissa.

Lisätietoja Papu Stories verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*