30% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 133 päivää

Liity Oslo Skin Labin jäseneksi ja saat upean 30% edun!

Liity Oslo Skin Labin jäseneksi, ja saat jatkuvan 30 % edun kauneuspakkauksesta. Etu koskee kaikkia jatkuvia tuotelähetyksiä.

9MM4J6FMVH
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 133 päivää

Ilmainen toimitus Oslo Skin Labin tilauksiin!

Saat kaikkiin Oslo Skin Labin tilauksiin ilmaisen toimituksen.Koskee myös yksittäistilauksia.

Kauneudenhoitoa ilman vaivaa ja aikaa

Oslo Skin Labin tuotteet on valmiiksi annosteltu, joten asiakkaan ei tarvitse kuin napata ne päivittäiseen käyttöön. Kaikki tuotteet ovat sisäisesti nautittavia ja niitä on saatavilla 3 eri kategoriassa:

 

  • The Solution™ Beauty Collagen -kollageenijauhe
    (Palkittu useiden kansainvälisten tahojen osalta.)
  • The Glow™ Inside Out Beauty Booster -kapselit
    (Sisältävät kiistattomasti ihon terveyttä ylläpitävää hyaluronihappoa sekä heleyttä boostaavaa C-vitamiinia.)
  • The Beauty Pearls™ Inside Out Beauty Nutrition -kapselit
    (Sisältävät kosteutta lisääviä ja kiinnittäviä ainesosia. Kapselit vaikuttavat eheyttävästi ihon lisäksi kynsiin ja hiuksiin.)

Ota hyödyt irti jäsenyydestä

Jäsenenä saat parhaat hinnat kaikille kolmelle Oslo Skin Lab -tuotteelle, sillä ne sisältävät automaattisesti jatkuvan – 30 % edun. Jäsenyys on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Tilaaminen on ennennäkemättömän helppoa, kun tilaukset tulevat kuukausittain kotiin kannettuna, veloituksetta.

Terveelliset reseptit yhdistettynä kauneustuotteisiin maksimoi kauneuden

Kauneus lähtee sisältäpäin, tähän uskoo Oslo Skin Lab. Sivusto tarjoaa hyvän kattauksen reseptejä ja ideoita, kuinka huippusuosittua The Solution -kollageenijauhetta voi nauttia terveellisen ja ihoa ravitsevan ruokavalion lisänä.

 

Neutraalin makuinen kollageeni on pakattu 28 päivän annospusseihin, jolloin ne voi helposti heittää mukaan tuorepuuron tai välipalasmoothien sekaan, tai mukaan matkalle. Kun kiireinenkään aamu ei kaadu jauheen mittailuun tai muihin käytännön haasteisiin, se tulee varmasti nautittua.

Suosituimmat Oslo Skin Lab alennuskoodit ja tarjoukset

30% tarjous

Liity Oslo Skin Labin jäseneksi, ja saat jatkuvan 30 % edun kauneuspakkauksesta. Etu koskee kaikkia jatkuvia tuotelähetyksiä.

Vanhenee: 01.12.2024

0€ Ilmainen toimitus

Saat kaikkiin Oslo Skin Labin tilauksiin ilmaisen toimituksen.Koskee myös yksittäistilauksia.

Vanhenee: 01.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

50% tarjous
Lunastettu 6 kertaa • Voimassa 0 päivää

Oslo Skin Lab: The Solution -kollageenilisä -50%

Saat ensimmäisen pakkauksen The Solution -kollageenilisää 50% alennuksella. Jäsenenä saat myös jatkuvan 30% alennuksen kaikista tuotelähetyksistä. Normaalihinta on 63,80€.

FBNKYSUUFX
Katso tarjous

Samankaltaisia kuponkeja kuin Oslo Skin Lab verkkokaupassa

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 133 päivää

Nobe: Saat ilmaisen toimituksen yli 50 € tilauksille

Kun tilaat ihania kauneustuotteita Noben verkkokaupasta yli 50 eurolla, saat postituksen veloituksetta.

80% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 103 päivää

Noben Outletista tuotteet jopa 80% alennuksella

Suuntaa Boben Outlet-osastolle ja tee löytäjä 25%, 40%, 50% ja jopa 80% alennuksilla.

CWGK0A6XDT
Katso tarjous
15% alennuskoodi
Lunastettu 14 kertaa • • Voimassa 133 päivää

Nappaa 15% alennuskoodi Noben verkkokauppaan!

Saat nyt 15% alennuskoodin Noben verkkokauppaan. Etu koskee ensimmäistä tilausta. Saat koodin tilaamalla Nobe uutiskirjeen.

Q9TH8IIVAJ
Katso alennuskoodi
25% tarjous
Lunastettu 6 kertaa • • Voimassa 72 päivää

House of Organic Outletissa tuotteita jopa -25% alennuksella!

Suuntaa House of Organicin Outlet-osastolle ja tee upeita löytöjä ja säästä – jopa 25%!

JR6F5QBNVR
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 139 päivää

House of Organic tarjoaa ilmaisen toimituksen!

Nappaa nyt ilmainen toimitus House of Organic verkkokauppaan. Saat postituksen veloituksetta, kun tilaat yli 89 eurolla.

70% tarjous
Lunastettu 26 kertaa • • Voimassa 77 päivää

Cocopandan Outletin kauneustuotteet huippuedullisesti – jopa 70% alennuksella!

Suuntaa nyt Cocopandan Outletiin ja löydä tuoksut, meikit, hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteet huippuedullisesti, jopa 70% alennuksella.

BVB7SZ93AM
Katso tarjous

Oslo Skin Lab - Päivän parhaat vinkit:

Lyömätön jäsenyysetu

Tilaa Oslo Skin Labin tuotteet -30 % jäsenhintaan ja saat ne kuukausittain toimitettuna, ilman sitoutumista.

Ilmaiset toimitukset

Niin jatkuvat kuin yksittäistilauksetkin toimitetaan aina veloituksetta toivomaasi osoitteeseen.

Yhteisöllinen uutiskirje

Uutiskirjeellä pääset mukaan 3 kk välein järjestettävään arvontaan ja saat ajankohtaiset tarjoukset, haastattelut sekä reseptit.

Oslo Skin Lab info

Oslo Skin Lab tarjoaa tehokkaat lisäravinteet ihonhoitoon

Oslo Skin Lab on nimensä mukaisesti norjalainen kauneusbrändi, joka luottaa tutkittujen ravintolisien vaikutukseen. Sen missio on tuoda kauneudenhoitoon täysin uudenlaisen näkökulman: sisältäpäin ihoa hoitamalla et tarvitse lukuisia eri tuotteita ulkoiseen käyttöön. ”Enemmän vähemmällä”-konsepti jatkuu aina tuotekehittelystä tuotteisiin, joita on saatavilla vain kolmea erilaista. Yhtä kaikilla on se, että ravintolisiä nautitaan päivittäin monipuolisen ruokavalion rinnalla, lisäboosterina ihon luonnollista terveyttä tukemaan ja ylläpitämään. Tuotteiden ihoa uudistavat vaikutukset on myös tutkimuksin todistettu ja se ei ole jäänyt kuluttajilta huomaamatta, siitä kertoo brändin räjähdysmäinen suosion kasvu.

Yrityksen simppeli ote jatkuu kautta linjan, logosta nettisivuille. Selkeät sivut auttavat kuluttajaa löytämään olennaisen infon niin tuotteista kuin yrityksen arvoista ja ajattelutavasta. Lisäarvoa ja luotettavuutta tuo lukuisat tunnustukset, joita kaikenikäiset tuotteiden käyttäjät ja kauneudenalan asiantuntijat ovat antaneet. Tuotteella on myös monta julkisuudesta tunnettua lähettilästä. Ravintolisäpakettien tilaaminen ja käyttö on erittäin helpoksi suunniteltu, eikä rahallista säästöä tuovia lisäetujakaan ole unohdettu.

2020-luvun lisäravinteet, jotka eivät perustu tyhjiin lupauksiin

Oslo Skin Lab on fokusoitunut ihon pinnalla luontaisesti vaikuttaviin ainesosiin, kuten hyaluronihappoon ja kollageeniin, jotka ovat olleet kovassa nosteessa vuosituhannen vaihteen jälkeen. Yrityksen lipputuote The Solution Beauty Collagen on ravintojauhe, joka nautitaan esimerkiksi aamupalan yhteydessä tai ruokaan sekoitettuna. Tuotteen neutraali maku helpottaa sen ottamista ja yksittäisiin päiväannoksiin pakattuna, ne kulkeutuvat helposti mukana, mihin ikinä tarve vaatii.

Tuotteen juju piilee sen tuottamassa luontaisessa kollageenissa, joka luo ihon pinnalle sidosainetta, silottaen juonteita ja uurteita. Kuten kaikki Oslo Skin Labin tuotteet, tämäkin on täysin luonnonmukaisesti tuotettu ravintolisä, eli se ei sisällä synteettisiä ainesosia, jolloin se soveltuu aivan kaikille. Yksittäispakattuja jauheita ei tarvitse säikähtää, sillä kaikki materiaalit on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja pakkaukset ovat ympäristösertifioidusta pahvista valmistettuja.

Kaksi muuta ravintolisää huolehtii ihon saamasta vitamiini- ja antioksidanttitasapainosta, molemmat kapselimuotoon annosteltuna. Vitamiinien lisäksi The Glow sisältämä ihoa kosteuttava hyaluronihappo boostaa iholla luontaisesti vaikuttavaa molekyyliä, joka tunnetusti vähenee iholta iän myötä ja lisää ihon veltostumista. The Beauty Pearls puolestaan nojaa omega-3 ja klorogeenihapon voimaan, jotka yhdessä ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Kaikkia ravintolisiä voi käyttää sekä yhdessä että erikseen ja niiden on todistettu silottavan ihoa muutamissa viikoissa.

Liittymällä yhteisöön saat parhaat edut

Tukeakseen asiakasta pääsemään parhaaseen lopputulokseen, yritys on kehittänyt asiakasjärjestelmän, joka sekä helpottaa tuotteiden ostoa mutta vähentää myös rahallisia satsauksia. Jäsenhintainen kestotilaus on jopa 30 % yksittäisostoa edullisempi ja se toimii siten, että pakkaus toimitetaan joka kuukausi automaattisesti asiakkaan kotiovelle. Toimitus on veloitukseton ja sen voi keskeyttää koska tahansa, ilman irtisanomisaikaa.

Yhteisöllisyyttä ja kauneussisältöjä tuottava uutiskirje jakaa tärkeää tietoa hyvinvointiin ja ihonhoitoon liittyen. Mukana on myös kiinnostavia haastatteluja, ajankohtaisia tarjouksia ja terveysreseptejä, jotka hoitavat niin sisältä kuin ulkoakin. Jatkuvana lisäbonuksena uutiskirjeissä on neljä kertaa vuodessa arvottavat kollageenipakkaukset, joita voit antaa vaikka lahjaksi ystävälle.

Lisätietoja Oslo Skin Labista

Näin lisäät alennuskoodin

Ota tehotuotteet käyttöön alennuskoodien avulla

Tutustu ihaniin Oslo Skin Lab tuotteisiin edullisesti alennuskoodeja hyödyntämällä.

Alennuskoodin lisääminen Oslo Skin Lab -verkkosivuilla

Alennuskoodien käyttö on helppoa seuraavien ohjeiden avulla:

1
Tallenna alennuskoodi muistiin.
2
Valitse haluamasi tehotuotteet ja siirry tilaamaan.
3
Lisää koodi tilausyhteenvedon alle (joko suoraan tuotesivulta tai klikkaamalla ostoskorin kuvaa sivuston oikeassa ylälaidassa) ja vahvista ”Aktivoi”-painikkeella.
4
Lisää tilaajatiedot, hyväksy ehdot ja vahvista tilaus.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako 30-vuotiaan käyttää kollageenia?

Kollageenia esiintyy ihossa luonnostaan, se on yksi elimistön proteiineista. Luonnollisen kollageenin määrä alkaa vähetä 30 vuoden iässä, joten sen käytön aloittamista suositellaan juuri kyseisessä ikävaiheessa, jotta sen vaikutukset voidaan aloittaa ennaltaehkäisevästi. Sisäisesti nautittu kollageeni vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko kehon ihoon, ei pelkästään kasvojen alueeseen. Kasvot on kuitenkin hyvä muistaa suojata ja ravita myös ulkoisesti.

Mitä etuja jäsenenä saa?

Jäsenetujen lyömätön ykkönen näkyy suoraan tuotteiden hinnassa. Jäsenille tuotteet maksavat 30 % yksittäispakkauksia vähemmän. Lisäksi saat tilaukset automaattisesti kotiisi ilman erillisiä muistutuksia. Jäsenille kotiinkuljetukset ovat aina veloituksettomat ja ensimmäinen tilaus saapuu kotiin 5–10 päivää tilauksesta. Jäsenyyden voi perua koska tahansa, eli se ei sisällä pitkäaikaisia sitoutumisia tai erillismaksuja.

Mitä uutiskirje sisältää?

Uutiskirjeellä pääset osallistumaan tuotepakettien arvontaan sekä kuulet ainutlaatuisista tarjouksista. Paketteja arvotaan joka kolmas kuukausi, ja arvontavoittoja on kaksi. Lisäksi saat käyttöösi ihon hyvinvointia lisääviä reseptejä ja muita hyödyllisiä kauneusuutisia, joita pystyt hyödyntämään omissa ihonhoitorutiineissasi.

Miksi tuotteet on pakattu kuukausipakkauksiin, eikö se kuormita ympäristöä?

Oslo Skin Labin tuotteet on pakattu pahviin, joka on FSC-merkittyä. FSC-pahvi tuotetaan vain metsistä, joita valvotaan tiukoin ympäristö- ja ihmisoikeusstandardein. Kaikessa yrityksen toiminnassa on pyritty huomioimaan ympäristökysymykset sekä eettisyys, ja kehittämään niitä parhain mahdollisin keinoin, sillä se on tänä päivänä jokaisen kansainvälisen yrityksen vastuu. Tästä osoituksena: yritys kantaa Eco-Lighthouse -sertifikaattia.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*