30% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Liity Oslo Skin Labin jäseneksi ja saat upean 30% edun!

Liity Oslo Skin Labin jäseneksi, ja saat jatkuvan 30 % edun kauneuspakkauksesta. Etu koskee kaikkia jatkuvia tuotelähetyksiä.

H48BRQ9XG2
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 207 päivää

Ilmainen toimitus Oslo Skin Labin tilauksiin!

Saat kaikkiin Oslo Skin Labin tilauksiin ilmaisen toimituksen.Koskee myös yksittäistilauksia.

Suosituimmat Oslo Skin Lab alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Saat kaikkiin Oslo Skin Labin tilauksiin ilmaisen toimituksen.Koskee myös yksittäistilauksia.

Vanhenee: 31.12.2023

30% tarjous

Liity Oslo Skin Labin jäseneksi, ja saat jatkuvan 30 % edun kauneuspakkauksesta. Etu koskee kaikkia jatkuvia tuotelähetyksiä.

Vanhenee: 31.12.2023

Oslo Skin Lab info

Oslo Skin Lab tarjoaa tehokkaat lisäravinteet ihonhoitoon

Oslo Skin Lab on nimensä mukaisesti norjalainen kauneusbrändi, joka luottaa tutkittujen ravintolisien vaikutukseen. Sen missio on tuoda kauneudenhoitoon täysin uudenlaisen näkökulman: sisältäpäin ihoa hoitamalla et tarvitse lukuisia eri tuotteita ulkoiseen käyttöön. ”Enemmän vähemmällä”-konsepti jatkuu aina tuotekehittelystä tuotteisiin, joita on saatavilla vain kolmea erilaista. Yhtä kaikilla on se, että ravintolisiä nautitaan päivittäin monipuolisen ruokavalion rinnalla, lisäboosterina ihon luonnollista terveyttä tukemaan ja ylläpitämään. Tuotteiden ihoa uudistavat vaikutukset on myös tutkimuksin todistettu ja se ei ole jäänyt kuluttajilta huomaamatta, siitä kertoo brändin räjähdysmäinen suosion kasvu.

Yrityksen simppeli ote jatkuu kautta linjan, logosta nettisivuille. Selkeät sivut auttavat kuluttajaa löytämään olennaisen infon niin tuotteista kuin yrityksen arvoista ja ajattelutavasta. Lisäarvoa ja luotettavuutta tuo lukuisat tunnustukset, joita kaikenikäiset tuotteiden käyttäjät ja kauneudenalan asiantuntijat ovat antaneet. Tuotteella on myös monta julkisuudesta tunnettua lähettilästä. Ravintolisäpakettien tilaaminen ja käyttö on erittäin helpoksi suunniteltu, eikä rahallista säästöä tuovia lisäetujakaan ole unohdettu.

2020-luvun lisäravinteet, jotka eivät perustu tyhjiin lupauksiin

Oslo Skin Lab on fokusoitunut ihon pinnalla luontaisesti vaikuttaviin ainesosiin, kuten hyaluronihappoon ja kollageeniin, jotka ovat olleet kovassa nosteessa vuosituhannen vaihteen jälkeen. Yrityksen lipputuote The Solution Beauty Collagen on ravintojauhe, joka nautitaan esimerkiksi aamupalan yhteydessä tai ruokaan sekoitettuna. Tuotteen neutraali maku helpottaa sen ottamista ja yksittäisiin päiväannoksiin pakattuna, ne kulkeutuvat helposti mukana, mihin ikinä tarve vaatii.

Tuotteen juju piilee sen tuottamassa luontaisessa kollageenissa, joka luo ihon pinnalle sidosainetta, silottaen juonteita ja uurteita. Kuten kaikki Oslo Skin Labin tuotteet, tämäkin on täysin luonnonmukaisesti tuotettu ravintolisä, eli se ei sisällä synteettisiä ainesosia, jolloin se soveltuu aivan kaikille. Yksittäispakattuja jauheita ei tarvitse säikähtää, sillä kaikki materiaalit on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja pakkaukset ovat ympäristösertifioidusta pahvista valmistettuja.

Kaksi muuta ravintolisää huolehtii ihon saamasta vitamiini- ja antioksidanttitasapainosta, molemmat kapselimuotoon annosteltuna. Vitamiinien lisäksi The Glow sisältämä ihoa kosteuttava hyaluronihappo boostaa iholla luontaisesti vaikuttavaa molekyyliä, joka tunnetusti vähenee iholta iän myötä ja lisää ihon veltostumista. The Beauty Pearls puolestaan nojaa omega-3 ja klorogeenihapon voimaan, jotka yhdessä ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Kaikkia ravintolisiä voi käyttää sekä yhdessä että erikseen ja niiden on todistettu silottavan ihoa muutamissa viikoissa.

Liittymällä yhteisöön saat parhaat edut

Tukeakseen asiakasta pääsemään parhaaseen lopputulokseen, yritys on kehittänyt asiakasjärjestelmän, joka sekä helpottaa tuotteiden ostoa mutta vähentää myös rahallisia satsauksia. Jäsenhintainen kestotilaus on jopa 30 % yksittäisostoa edullisempi ja se toimii siten, että pakkaus toimitetaan joka kuukausi automaattisesti asiakkaan kotiovelle. Toimitus on veloitukseton ja sen voi keskeyttää koska tahansa, ilman irtisanomisaikaa.

Yhteisöllisyyttä ja kauneussisältöjä tuottava uutiskirje jakaa tärkeää tietoa hyvinvointiin ja ihonhoitoon liittyen. Mukana on myös kiinnostavia haastatteluja, ajankohtaisia tarjouksia ja terveysreseptejä, jotka hoitavat niin sisältä kuin ulkoakin. Jatkuvana lisäbonuksena uutiskirjeissä on neljä kertaa vuodessa arvottavat kollageenipakkaukset, joita voit antaa vaikka lahjaksi ystävälle.

Lisätietoja Oslo Skin Labista

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*