20% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 137 päivää

ON24 loppuunmyynnissä paljon tuotteita jopa 20% alennuksella

Tutustu nyt ON24 loppuunmyynti -osastoon ja löydä tuotteita jopa 20% alennuksella. Löydä sänkyjä, patjoja, kaappeja, hyllyjä ja muita kalusteita ja sisustustuotteita edullisemmin.

ZTTGJUQIZ7
Katso tarjous
40% tarjous
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 130 päivää

ON24 ALEssa sisustustuotteita ja kalusteita jopa 40% alennuksella

On24 ale-osastolta löydät laajasta valikoimasta kodin sisustustuotteita ja huonekaluja jopa 40% alennuksilla. Nopea toimitus on aina taattu.

3CSJYAKJWM
Katso tarjous

Huippuhyvä kanta-asiakasohjelma

ON24 kanta-asiakkaana pääset käsiksi timanttisiin etuihin ja alennuksiin. Asiakastili kerryttää lisää shoppailurahaa jokaisesta ostoksestasi. Lisäksi pääset keräämään rahaa esimerkiksi ostamalla lahjakortin verkkokauppaan (ostosrahan määrä on tismalleen sama kuin lahjakortin oikeuttama summa).

 

Asiakasetuihin kuuluu myös henkilökohtaiset tarjoukset ja asiakastarjoukset sekä kausiarvonnat. Ryhdy siis asiakkaaksi ja tee kodinhankinnat erikoisedullisin hinnoin.

Laadukkaat kodinkoneet kruunaa keittiön varustuksen

Huonekalujen lisäksi ON24 verkkokaupasta löytyy upea valikoima edullisia kodinkoneita, joilla varustelet vaativammankin keittiömestarin keittiön:

  • Kaasuliedet
  • Mehupuristimet
  • Ruokakuivurit
  • Vohveliraudat ja leivänpaahtimet
  • Monitoimikoneet

Tarjouksia myös uutuustuotteista

Verkkokaupan alennusten monipuolisuus mahdollistaa edullisten kalustekauppojen toteutumisen. Alennuksia löydät jokaisesta kategoriasta, uutuuksia unohtamatta. Parhaimmillaan voit säästää ostoksissa jopa satoja euroja, ja mikä kätevintä, shoppaillaksesi et tarvitse tehdä yhtään reissua kaupoille.

Suosituimmat ON24 alennuskoodit ja tarjoukset

40% tarjous

On24 ale-osastolta löydät laajasta valikoimasta kodin sisustustuotteita ja huonekaluja jopa 40% alennuksilla. Nopea toimitus on aina taattu.

Vanhenee: 01.12.2024

20% tarjous

Tutustu nyt ON24 loppuunmyynti -osastoon ja löydä tuotteita jopa 20% alennuksella. Löydä sänkyjä, patjoja, kaappeja, hyllyjä ja muita kalusteita ja sisustustuotteita edullisemmin.

Vanhenee: 08.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin ON24 verkkokaupassa

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 66 kertaa • • Voimassa 130 päivää

Hobby Hall: Ilmainen toimitus Schenkerin noutopisteisiin

Hobby Hall tarjoaa klubilaisille ilmaisen toimituksen Schenkerin noutopisteisiin kerran kuukaudessa. Etu koskee yli 50 €:n tilauksia.

40% tarjous
Lunastettu 50 kertaa • • Voimassa 130 päivää

Hobby Hallin kampanja-sivulla jopa 40% alennukset

Kurkkaa Hobby Hallin ajankohtaiset tarjoukset ja tee edullisia löytäjä, jopa 40% alennuksella.

XMIIFNFJ0Q
Katso tarjous

ON24 - Päivän parhaat vinkit:

Kanta-asiakasohjelma

Hyvin suunniteltu kanta-asiakasohjelma takaa edulliset hinnat ja 100 % asiakastyytyväisyyden

Kaupan peruminen on helppoa

Kaupan peruminen on helppoa; kauppias hoitaa noudon ja palauttaa tuotteen sekä toimitusmaksun yhteenlasketun summan tilillesi.

Jopa 70 000 tuotetta

Jopa 70 000 erilaista sisustus- ja käyttötuotetta kodinsisustukseen ja puutarhan ylläpitoon.

ON24 info

On24.fi -verkkokaupasta markkinoiden laajin valikoima sisustustarvikkeita

Huonekalu- ja sisustusliikkeistä kiertely voi olla inspiroivaa ja innostavaa, usein sopivan sisustuselementin löytäminen voi kuitenkin olla hyvin raskasta. Toisille se on sitä aina ja etenkin isompien hankintojen tekeminen vaatii jo sellaisia ajallisia satsauksia, että ostosten teko kivijalkaliikkeistä voi olla sula mahdottomuus. ON24 onkin perustettu modernin kuluttajan tarpeita vastaamaan.

ON24 verkkokauppa on paitsi avoinna ympäri vuorokauden, myös vuoden jokaisena päivänä. Voit rauhassa katsella ja etsiä sopivia sisustusartikkeleita silloin kun itselle sopii, ja palata helposti useammankin kerran vielä tarkistamaan, onko löytämäsi tuote varmasti se, mitä haluat. Yli 70 000 tuotteen valikoima takaa, että jokaiselle löytyy mieluista tarjontaa edulliseen hintaan. Mahtavin lisäkampanjoin ja erikoistarjouksin säästät rahaa muuhun käyttöön, tai toteutat useamman sisustushaaveen kerralla.

Käyttökalusteista pieniin sisustuksellisiin yksityiskohtiin hoituu kätevästi

Harva kodin tavaratalo pystyy tarjoamaan valikoimaa kiinteistä keittiökalusteista lastenhuoneen seinätarroihin, ja kaikkeen siltä väliltä. ON24 pystyy. ”Etätavaratalon” ehdoton etu on myös se, että tuotteita on saatavilla useilla eri kuoseilla ja värivaihtoehdoilla, sillä säilytystilaa myyntiartikkeleille on moninkertainen määrä perinteisiin huonekaluliikkeisiin verraten.

Perinteisen käytävärallin sijaan voit etsiä tuotteita värin, hinnan tai materiaalin perusteella. Esimerkiksi jos olet mieltynyt erityisesti akaasiasta valmistetuista puuelementeistä, hakukone etsii kaikki tätä materiaalia sisältävät tuotteet yhteen. Samalla löydät helposti keskenään sopivia tuotteita, jotka korostavat huoneiden yhteneväisyyttä. Aika paljon helpompaa kuin eri huoneisiin jaotelluista huonekalukaupoista täsmätuotteiden etsiminen, vai mitä?

Puutarhan hoito ja aktiivinen kotoilu niin ikään ovat kasvavia trendejä ja tässäkin ON24 on ajatellut isosti. Pihalle on saatavilla erilaisia kasvihuoneita omavaraisuudesta haaveilevalle puutarhurille. Kasvien hoitoa helpottavia lisävarusteita, kuten kasteluratkaisuja ja kompostoreita, on saatavana useampia eri malleja ja vaihtoehtoja. Aktiivisempi kotoilija voi tilata sisustustuotteiden mukana kotiin soveltuvia treenivälineitä ja jopa joitain kausikohtaisia ulkovälinetuotteita on saatavilla verkkokaupasta.

Palkitseva kanta-asiakasohjelma ja reilut toimitukset pitää asiakkaat tyytyväisinä

On24 on kehittänyt tehokkaan kanta-asiakasjärjestelmän. Rekisteröidyttyäsi jokaisesta ostosta kertyy 1 % suuruinen summa asiakastilillesi. Esimerkiksi 200 € ostosta tilillesi kertyy 2 € ON24 rahaa. Summan voit käyttää milloin tahansa ja kerrytät rahaa jälleen seuraavan oston alentamattomasta hinnasta, vaikka käyttäisit ON24 säästöjäsi ostohyvityksenä.

Tuotteisiin käytettävän ON24 rahan maksimialennus on ilmoitettu tuotekohtaisesti ja saat ansaittua ensimmäisen 10 € ON24 rahan rekisteröitymällä järjestelmään. Erityisillä kampanjoilla ON24 alennukset voivat haukata jopa kolmanneksen alkuperäisestä hinnasta. Kanta-asiakasohjelmaan kannattaa siis tutustua, vaikka toki ohjelman ulkopuoleltakin löytyy tuotekohtaisia alennuksia runsaasti.

Ostosten ollessa suuria, ei kannata pelästyä. ON24 hoitaa kaikki kuljetukset asiakkaan toivomalla tavalla. Saatavilla on myös ilta-aikaan toteutettavat toimitukset. Näin asiakkaan ei tarvitse päivystää kotona koko päivää, harvalla siihen on edes mahdollisuutta. Jos valinta ei jostain syystä sovellukaan kuten ajateltu, kaupan voi purkaa. Tällöin kauppias järjestää noudon puolestasi veloituksetta, ja kaikki rahat toimituskuluineen palautetaan tilillesi.

Lisätietoja On24.fi -verkkokaupasta

Usein kysytyt kysymykset

Miten ostosraha kertyy ja miten sitä käytetään?

Verkkokaupassa näkyy tuotteet, joista voi saada tietynsuuruisen alennuksen ostosrahaa käyttämällä. Alennus voi olla esimerkiksi 25 % tuotteen hinnasta, jolloin tuo summan voi maksimissaan käyttää kertyneestä ostosrahasta. Jos tuote maksaa esimerkiksi 140 € voi maksaa ostosrahoilla maksimissaan 35 €, jolloin varsinainen loppusumma pienenee. Ostosrahaa kertyy 1 % jokaisesta ostoksen loppusummasta, myös silloin jos käytät ostoksiisi ostosrahaa.

Toimitetaanko tilaukset aina kotiin?

Toimitustavoista voit valita joko kotiinkuljetuksen tai noutopistehaun, riippuen tarpeestasi. Kotitoimituksia voi tilata myös ilta-aikoihin ja toimitukset pyritään sopimaan aina tarkasti etukäteen, jotta asiakas välttyy ylimääräiseltä odottamiselta.

Millaiset toimitusajat tavaroilla on?

Toimitusajat on suuntaa antavia ja ne löytyy jokaiselta tuotesivulta erikseen. Mikäli tilauksessa on useampi tuote, toimitus tapahtuu pisimmän ajan mukaisesti, eli tuotteita ei lähetetä erillislähetyksinä.

Mitä muuta verkkokaupan valikoimasta löytyy kuin huonekaluja?

Valikoima on kattava, eikä rajoitu pelkästään kodintavaroihin. Kalusteiden ja sisustustuotteiden ulkopuolelta löytyy runsaasti valikoimaa, kuten kauneus ja kosmetiikkatavaraa, retkeily ja harrastusvälineitä sekä vauvantarvikkeita.

Löytyykö tarjouksia, vaikka et olisi kanta-asiakas?

Kyllä, sivustolta löytyy mittava määrä tarjouksia ja alennuksia. Kaikki tarjouskategoriat löytyvät etusivun vasemmasta laidasta, lisäksi kampanjat on ilmoitettu sivustolla pyörivissä mainoksissa. Voit myös kätevästi rajata hinnan jokaisen tuotekategorian alla, jolloin pystyt etsimään juuri itsellesi sopivan hintaisia tuotteita.

Voiko huonekaluja palauttaa?

Kyllä, se onnistuu. Palautuksen voi tehdä kaikkiin kalusteisiin olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Palautus järjestetään hakemalla kalusteet kodista ja rahat palautetaan nopeasti haun jälkeen asiakkaan maksutavalle.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*