0 € tarjous
Lunastettu 8 kertaa • Voimassa 134 päivää

Kokeile NordVPN riskittä 30 päivän ajan!

Testaa VPN-palvelua täydellä käyttöoikeudelle ja täysin riskittömästi. Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen, voit perua tilauksen 30 päivän kuluessa NordVPN:n ostamisesta, ja saat täyden hyvityksen.

SAT7BMDWXG
Katso tarjous

Suojaa verkkosi kerralla pidemmäksi aikaa ja säästä

Kyberturvallisuudesta huolehtiminen on jokaisen verkon käyttäjän arkipäivää ja käyttämiesi laitteiden suojaaminen on tärkeää joka hetki, joten miksi et tekisi sitä kerralla pidemmälle ajalle?

 

Ostaessasi vuosi- tai kahden vuoden NordVPN-paketin säästät suuria summia, ja samalla voit jättää verkkosuojaamisesta huolehtimisen ammattilaisten haltuun.

Kokeile palvelua maksutta

NordVPN luottaa asiakastyytyväisyyteen ja tarjoaa ilmaista 30 päivän kokeiluaikaa jokaiselle uudelle asiakkaalleen. Valitse kolmesta suojauspaketista itsellesi sopivin ja jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Voit myös päivittää paketin toiseen, jos koet, että tarvitset suojaustoimiin muutoksia.

Miksi NordVPN on ylivoimainen?

NordVPN on markkinoiden kärkeä perustuen sen lukuisiin etuihin:

  • Suojaa yksityisyytesi ja yksityisesti käyttämäsi palvelut luotettavasti
  • Estää haittaohjelmat ja tietomurrot tehokkaasti
  • Tarjoaa alennuksia ja tarjouksia, joilla teet parhaimmillaan satojen eurojen säästöjä
  • Toimii luotettavasti hidastamatta verkkoyhteyttäsi
  • Salaa yhteytesi, joten voit käyttää verkkosivuja, kuten suoratoistopalveluita, missä päin maailmaa liikutkin.

Suosituimmat NordVPN alennuskoodit ja tarjoukset

0 € tarjous

Testaa VPN-palvelua täydellä käyttöoikeudelle ja täysin riskittömästi. Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen, voit perua tilauksen 30 päivän kuluessa NordVPN:n ostamisesta, ja saat täyden hyvityksen.

Vanhenee: 01.12.2024

NordVPN - Päivän parhaat vinkit:

Taattua nopeutta

NordVPN on yhteydessä markkinoiden tehokkaimpiin palvelimiin, joten sen käyttö ei vaikuta netin käyttönopeuteen.

Laaja tietoturva

Monipuoliset suojaustyökalut haastavaankin tarpeeseen, niin yksityiselle kuin yrityksille.

30 päivän takuu

Jos et ole tyytyväinen, voit perua kaupan 30 päivän sisällä ostosta.

NordVPN info

NordVPN tarjoaa markkinoiden monipuolisimpia verkkosuojaustyökaluja

NordVPN yrityksen verkkosuojaustyökaluilla varmistat digitaalisen maailmasi kyberturvallisuuden edullisesti ja helposti. Tuotteet kulkevat mukanasi mihin ikinä digilaitteinesi matkustat ja turvaavat selustasi vuorokauden jokaisena hetkenä. Kaikki työkalut on tilattavissa ja asennettavissa täysin sähköisesti.

Mikä tekee NordVPN:stä erityisen? Se on keskittynyt kehittämään työkalunsa kattamaan mahdollisimman vahvan suojauksen ilman, että käyttäjän nettikokemus muuten kärsisi. Innovoinnista huolimatta hinnat ovat pysyneet kuluttajaystävällisinä. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja eri tarpeisiin ja kaikille alustoille. Mikä parasta, samalla tilauksella voit suojata jopa 6 eri laitetta. NordVPN on noteerattu lukuisissa kansainvälisissä julkaisuissa ja testeissä.

VPN:n hyödyt ja NordVPN

Teknologian kehittyessä yhä useampi netin käyttäjä joutuu törmäämään verkon vaaroihin. Yksityiset tiedot niin julkishallinnon kuin vapaa-aikaa puolen asioissa löytyy enenevissä määrin sähköisistä järjestelmistä. Myös henkilökohtainen kanssakäyminen tapahtuu suuressa osin netin alustoilla. Nämä kaikki jäljet muodostavat huomattavan osan identiteetistäsi, joihin ilman suojaustoimia kenellä tahansa on mahdollisuus päästä käsiksi.

NordVPN koostuu kahdesta osasta, itse VPN-palvelusta ja muista verkkoturvallisuusosista, jotka käyttää markkinoiden luotettavimpia palvelimia. VPN (virtual personal network) suojaa päivittäistä verkon käyttöäsi muodostamalla yksityisen tunnelin eli virtuaalisen erillisverkon, jonka sisällä IP-osoitteesi ja identiteettisi pysyy salassa.

VPN takaa, että kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä mitä verkossa teet ja mitä sivuja käytät. Sen avulla kukaan ei myöskään voi paikantaa, missä päin fyysisesti laitteitasi käytät. Näin ollen suosikkikanaviesi katsominen onnistuu, vaikka olisit Suomen rajojen ulkopuolella. NordVPN on markkinoiden parhaita VPN:n tarjoajia, sillä sen käyttö ei hidasta nettiä, joten voit huoletta katsoa videoita tai käyttää tehokasta suorituskykyä vaativia ohjelmia.

Suojaa digielämäsi entistä edullisemmin

NordVPN:ltä on saatavana kolmea eri tietoturvapakettia, joiden hinnat muodostuu pakettien kattamasta sisällöstä. Valittavana on Standard, Plus ja Complete -vaihtoehdot, jotka kaikki on saatavana 2 vuoden, vuoden tai jatkuvalla sopimuksella. Mitä kattavampi paketti ja pidempi sopimus, sen paremman edun saat.

Sivusto tarjoaa tilaajilleen ainutlaatuista tarjousta määräaikaissopimuksiin. Esimerkiksi Complete -turvapaketti kuukausisopimuksella maksaa 12,99 €/kk, kun kahden vuoden sopimuksella maksat vain 5,29 €/kk. Se tietää 68 % säästöä alkuperäisestä! Tällä jos jollain teet varmaa säästöä. Ja toisaalta, kyberhyökkääjät eivät aikaa katso, joten miksi et suojaisi laitteitasi jatkuvilta uhilta?

Lisäturvaa 24/7 asiakaspalvelusta

Yritys on harvoja VPN tarjoajia, joka on sitoutunut auttamaan asiakasta viikon jokaisena päivänä, mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos siis kohtaat minkä tahansa pulman tai haasteen, voit kääntyä asiakastuen puoleen. Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, akuutteihin tilanteisiin saat apua live chat-palvelusta, joka löytyy sivun alalaidasta. Chat auttaa myös, kun vasta harkitset NordVPN -palvelun tilaamista.

NordVPN tukikeskuksesta löydät tietoa aihealueittain eri kategorioiden alta tai kirjoittamalla avainsanan, jolloin sivusto etsii vastauksen puolestasi. Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaiset vinkit ja neuvot tietoturva-asioissa suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa.

NordVPN tarjoaa hyödyllistä tietoa

Näin lisäät alennuskoodin

Suojaa verkkosi tarjoushinnoin alennuskoodeja käyttämällä

Onko yksityisyytesi sinulle tärkeää? Entäpä laitteittesi turvallisuus? Ostamalla yhden ainoan suojauspalvelun saat yhdeltä istumalta suojattua kaikki elämäsi tärkeimmät verkkotoiminnot. Lisäksi saat huikeita lisäetuja ja mahdollisuuden nauttia suosikkiviihteestäsi sijainnista riippumatta.

Alekoodin hyödyntäminen NordVPN -verkkosivuilla

Alennuskoodeja käyttämällä saat kaiken ja vähän enemmän huippuedullisin hinnoin, joten älä epäröi, käytä koodisi jo tänään:

1
Laita alennuskoodi talteen ja tutki NordVPN tarjoamia mahdollisuuksia.
2
Valitse itsellesi sopivin NordVPN-paketti klikkaamalla ”Hanki”-painiketta.
3
Syötä alennuskoodi tilausyhteenvedossa olevaan kenttään ja vahvista koodi ”Lisää”-painikkeella.
4
Syötä maksutiedot ja täydellisesti suojattu verkkoelämäsi voi alkaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on edullisin NordVPN-paketti?

Suhteessa edullisin paketti on 2 vuoden määräaikainen suojaus, joka on toistaiseksi olevaa sopimusta jopa puolet halvempi. Suojauksia on myös saatavilla kolmessa eri tasossa, joista Standard on edullisin. Muista kuitenkin, että pidemmän päälle edullisin paketti on se, joka suojaa kaikki tarvittavat toiminnat, joten paketin valinnassa kannattaa olla tarkkana.

Kuinka voin varmistua, että NordVPN on juuri sitä, mitä lupaa?

Sivustolta löytyy suosituksia ammatikseen verkkoa käyttäviltä. Lisäksi sinulla on oikeus kokeilla tuotetta 30 päivää veloituksetta. Jos et ole tilaamaasi pakettiin tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Antaako NordVPN täydellisen suojan kaikkia verkon riskejä kohtaan?

NordVPN antaa erinomaisen suojan kaikkia niitä toimintoja kohtaa, joita tällä hetkellä on mahdollista VPN avulla suojata. Tällaisia ovat esimerkiksi IP-osoitteesi suojaaminen (antamalla uuden IP-osoitteen) ja laitteittesi ja internetin välisen yhteyden suojaamisen. Näillä sijaintisi, yksityisyytesi ja henkilökohtaiset palvelut, kuten pankkitoiminnat, voidaan suojata. Mikään VPN ei kuitenkaan anna täydellistä suojaa, haittaohjelmat ja harkitsematon verkkokäyttäytyminen sekä salasanojen ja tunnusten käyttö voivat johtaa tietojesi joutumisen vääriin käsiin.

Kuinka nopeasti NordVPN saa käyttöönsä?

VPN-paketti on käytössäsi heti, kun olet hankkinut sen. Maksutietojen tallentuessa järjestelmään saat ohjeet ja linkin sähköpostiisi, kuinka lataat suojausohjelman laitteellesi. NordVPN toimii kaikilla yleisimmillä alustoilla (Mac, Android, Windows). Muista, että VPN on käytössä ainoastaan silloin, kun pidät sen aktiivisena, eli käytännössä suojauksen taataksesi VPN kannattaa pitää aina päällä, kun käytät verkkoyhteyttä, jotta tietosi, sijaintisi ja selaushistoriasi pysyy salassa.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*