0 € tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 207 päivää

Kokeile NordVPN riskittä 30 päivän ajan!

Testaa VPN-palvelua täydellä käyttöoikeudelle ja täysin riskittömästi. Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen, voit perua tilauksen 30 päivän kuluessa NordVPN:n ostamisesta, ja saat täyden hyvityksen.

W39IB62KKE
Katso tarjous

Suosituimmat NordVPN alennuskoodit ja tarjoukset

0 € tarjous

Testaa VPN-palvelua täydellä käyttöoikeudelle ja täysin riskittömästi. Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen, voit perua tilauksen 30 päivän kuluessa NordVPN:n ostamisesta, ja saat täyden hyvityksen.

Vanhenee: 31.12.2023

NordVPN info

NordVPN tarjoaa markkinoiden monipuolisimpia verkkosuojaustyökaluja

NordVPN yrityksen verkkosuojaustyökaluilla varmistat digitaalisen maailmasi kyberturvallisuuden edullisesti ja helposti. Tuotteet kulkevat mukanasi mihin ikinä digilaitteinesi matkustat ja turvaavat selustasi vuorokauden jokaisena hetkenä. Kaikki työkalut on tilattavissa ja asennettavissa täysin sähköisesti.

Mikä tekee NordVPN:stä erityisen? Se on keskittynyt kehittämään työkalunsa kattamaan mahdollisimman vahvan suojauksen ilman, että käyttäjän nettikokemus muuten kärsisi. Innovoinnista huolimatta hinnat ovat pysyneet kuluttajaystävällisinä. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja eri tarpeisiin ja kaikille alustoille. Mikä parasta, samalla tilauksella voit suojata jopa 6 eri laitetta. NordVPN on noteerattu lukuisissa kansainvälisissä julkaisuissa ja testeissä.

VPN:n hyödyt ja NordVPN

Teknologian kehittyessä yhä useampi netin käyttäjä joutuu törmäämään verkon vaaroihin. Yksityiset tiedot niin julkishallinnon kuin vapaa-aikaa puolen asioissa löytyy enenevissä määrin sähköisistä järjestelmistä. Myös henkilökohtainen kanssakäyminen tapahtuu suuressa osin netin alustoilla. Nämä kaikki jäljet muodostavat huomattavan osan identiteetistäsi, joihin ilman suojaustoimia kenellä tahansa on mahdollisuus päästä käsiksi.

NordVPN koostuu kahdesta osasta, itse VPN-palvelusta ja muista verkkoturvallisuusosista, jotka käyttää markkinoiden luotettavimpia palvelimia. VPN (virtual personal network) suojaa päivittäistä verkon käyttöäsi muodostamalla yksityisen tunnelin eli virtuaalisen erillisverkon, jonka sisällä IP-osoitteesi ja identiteettisi pysyy salassa.

VPN takaa, että kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä mitä verkossa teet ja mitä sivuja käytät. Sen avulla kukaan ei myöskään voi paikantaa, missä päin fyysisesti laitteitasi käytät. Näin ollen suosikkikanaviesi katsominen onnistuu, vaikka olisit Suomen rajojen ulkopuolella. NordVPN on markkinoiden parhaita VPN:n tarjoajia, sillä sen käyttö ei hidasta nettiä, joten voit huoletta katsoa videoita tai käyttää tehokasta suorituskykyä vaativia ohjelmia.

Suojaa digielämäsi entistä edullisemmin

NordVPN:ltä on saatavana kolmea eri tietoturvapakettia, joiden hinnat muodostuu pakettien kattamasta sisällöstä. Valittavana on Standard, Plus ja Complete -vaihtoehdot, jotka kaikki on saatavana 2 vuoden, vuoden tai jatkuvalla sopimuksella. Mitä kattavampi paketti ja pidempi sopimus, sen paremman edun saat.

Sivusto tarjoaa tilaajilleen ainutlaatuista tarjousta määräaikaissopimuksiin. Esimerkiksi Complete -turvapaketti kuukausisopimuksella maksaa 12,99 €/kk, kun kahden vuoden sopimuksella maksat vain 5,29 €/kk. Se tietää 68 % säästöä alkuperäisestä! Tällä jos jollain teet varmaa säästöä. Ja toisaalta, kyberhyökkääjät eivät aikaa katso, joten miksi et suojaisi laitteitasi jatkuvilta uhilta?

Lisäturvaa 24/7 asiakaspalvelusta

Yritys on harvoja VPN tarjoajia, joka on sitoutunut auttamaan asiakasta viikon jokaisena päivänä, mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos siis kohtaat minkä tahansa pulman tai haasteen, voit kääntyä asiakastuen puoleen. Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, akuutteihin tilanteisiin saat apua live chat-palvelusta, joka löytyy sivun alalaidasta. Chat auttaa myös, kun vasta harkitset NordVPN -palvelun tilaamista.

NordVPN tukikeskuksesta löydät tietoa aihealueittain eri kategorioiden alta tai kirjoittamalla avainsanan, jolloin sivusto etsii vastauksen puolestasi. Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaiset vinkit ja neuvot tietoturva-asioissa suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa.

NordVPN tarjoaa hyödyllistä tietoa

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*