0€ / 6kk alennus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 116 päivää

Nordic Green Pörssisähkö-sopimuksen 6 ensimmäistä kuukautta ilman kk-maksua opiskelijoille!

Opiskelijana saat Nordic Green Pörssisähkö-sopimukseen kuusi ensimmäistä kuukautta täysin ilman kuukausimaksua.

NG9J35ACMH
Katso tarjous

Suosituimmat Nordic Green alennuskoodit ja tarjoukset

0€ / 6kk alennus

Opiskelijana saat Nordic Green Pörssisähkö-sopimukseen kuusi ensimmäistä kuukautta täysin ilman kuukausimaksua.

Vanhenee: 01.10.2023

Nordic Green info

Nordic Green Energy on keskittynyt erityisesti uusiutuvaan energiaan

Nordic Green on Suomessa vuodesta 2008 asti toiminut sähkömyyntiyhtiö, joka palvelee kätevästi netin kautta. Yhtiö on keskittynyt erityisesti uusiutuvan energian toimittamiseen kaikille asiakkailleen. Tällä hetkellä asiakkaita on noin 100 000 mukaan lukien kuluttajat, yritykset sekä julkinen sektori. Nordic Green on osa norjalaista Elmera Group -konsernia ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista sähkönmyyjistä.

Nordic Green Energy pystyy tarjoamaan todella kilpailukykyiset hinnat ja se on hyvä valinta sekä kotitalouksille että yrityksille. Sähköhintojen vertailu käy kätevästi yhtiön kotisivuilla ja laaja tarjonta kattaa monenlaiset sähkötarpeet. Asiakas voi valita näiden joukosta juuri itselleen parhaiten soveltuvan sopimuksen ja kaikki tämä käy kätevästi suoraan netissä.

Nordic Greenin kotisivut sisältävät paljon hyödyllistä tietoa sähköstä ja pääset tutustumaan erilaisiin sopimusvaihtoehtoihin erittäin yksityiskohtaisesti. Löydät paljon tietoa Nordic Greenin uusiutuvan energian lähteistä, joihin kuuluvat vesi-, tuuli- ja sähkövoima. Nordic Green mainostaa itseään erityisesti ekologisena sähköyhtiönä ja asiakkaat voivat halutessaan valita itse sähkön alkuperän.

Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu on asiakkaiden tukena ensihetkistä lähtien. Voit ottaa sinne yhteyttä arkisin klo 9–19. Asiakaspalvelu opastaa alkuun, neuvoo sopimuksen tekemisessä ja on asiakkaan tukena kaikissa tilanteissa. Paljon tietoa sisältävien kotisivujen selaaminen on kuitenkin suositeltavaa ja sieltä löytyy myös kattava usein kysyttyjen kysymysten osio.

Nordic Greeniltä asiakasetuja ja alennuskoodeja

Nordic Green asiakkaat saavat tunnukset Oma Virta -portaaliin, jossa on helppo seurata kaikkia omaan sähköön liittyviä asioita. Oma Virta on myös saatavana mobiilisovelluksena, jossa se kulkee kätevästi mukana minne vain. Oma Virta -onlinepalvelussa asiakkaat pääsevät lisäksi nauttimaan monista muistakin etuuksista. Asiakasetuja annetaan muun muassa yhteistyökumppaneiden palveluihin. Tätä juttua kirjoitettaessa etuina oli 15 % alennus Hertzin muuttoauton vuokraamisesta ja 6 viikon ilmainen kokeilujakso Nextoryn äänikirjapalveluun.

Koska kyseessä on vastuullinen ja pieneen hiilijalanjälkeen pyrkivä sähköyhtiö, tarjoaa se erinomaiset palvelut suoraan verkossa. Asiakkaat voivat myös osallistua ympäristöystävälliseen toimintaan tilaamalla täysin paperittoman e-laskun tai sähköpostilaskun. Sen laskutus on selkeästi selitetty Nordic Green kotisivulla ja asiakas pystyy helposti tarkistamaan laskun tiedot myös Oma Virrassa.

Uutiskirjeen tilaaminen kannattaa, vaikka et olisikaan vielä Nordic Greenin asiakas. Uutiskirjeestä voit lukea paljon ajankohtaisia uutisia sähköaisoihin liittyen ja sen mukana lähetetään myös parhaat tarjoukset. Sähköyhtiöiden kilpailuttaminen on aina kannattavaa ja Nordic Green on ehdottomasti yksi varteen otettavista vaihtoehdoista Suomessa. Erityisesti, jos vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeitä asioita, on Nordic Green vihreä valinta sähkösopimukselle.

Nordic Green on myös erittäin mutkaton valinta sähköasioihin ja se pystyy auttamaan asiakkaita nopealla aikataululla. Esimerkiksi yllättävän muuton sattuessa kohdalle, Nordic Green pystyy tarjoamaan sähkösopimuksen nopeasti ilman ylimääräisiä pikakytkentämaksuja. Tutustu lisää tähän vihreään sähköön yhtiön kotisivuilla ja valitse ekologinen sähkö kotiisi.

Lisätietoja Nordic Green Energystä

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*