50% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 197 päivää

Nordic Green: Ilmasto pörssisähkö 3kk perusmaksut -50%

Nordic Greenin Ilmasto Pörssisähkön 3kk:n perusmaksut nyt 50% alennuksella. Energian hinta: 0,45 snt/kWh + Spot Kuukausimaksu: 3,99 €/kk.

DZIDK2QMJ1
Katso tarjous
Etu Uusiutuva pörssisähkö
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 197 päivää

Nordic Green: Uusiutuva pörssisähkö hintaan 0,99 snt/kWh + Spot + kuukausimaksu 4,99 €/kk

Uusiutuva pörssisähkö -sopimuksessa energian hinta on 0,99 snt/kWh + Spot ja kuukausimaksu on 4,99 €/kk. Sopimus on ympäristöystävällinen valinta, jolla pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

TDTA3F9U2U
Katso tarjous
Etu Ilmasto pörssisähkö
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 197 päivää

Nordic Green: Ilmasto pörssisähkö hintaan 0,45 snt/kWh + Spot + kuukausimaksu 3,99 €/kk

Ilmasto pörssisähkö -sopimuksessa energian hinta on 0,45 snt/kWh + Spot ja kuukausimaksu on 3,99 €/kk. Sähkö on tuotettu täysin hiilidioksidivapaasti. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

IXDDT1WDJ2
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 197 päivää

Nordic Green: Ilmasto pörssisähkö opiskelijalle ensimmäiset 3kk kuukausimaksut -50%!

Nordic Greeniltä saat opiskelijana Ilmasto pörssisähkö -sopimuksen kuukausimaksut ensimmäiset kolme kuukautta -50%.

D5STZD0GXU
Katso tarjous

Mitä meistä jää jäljelle

Nordic Green Energyn asiakkaana saat paljon, mutta minimoit hiilijalanjälkesi. Valitsemalla ympäristöystävällistä, uusiutuvaa, sähköä, et varsinaisesti joudu kamppailemaan paremman tulevaisuuden puolesta, vaan teet sitä kuin itsestään. Ja vieläpä edulliseen hintaan.

 

Yritys tarjoaa yksinkertaisia ja selkeitä sopimuksia kuluttajaystävällisillä hinnoilla ja erinomaisella asiakaspalveluotteella. Asiakkaana saat myös lukuisia rahanarvoisia etuja, joilla vihreän sähkösopimuksen omistaminen kannattaa entisestään.

Opiskelijan vihreät hinnat

Etenkin opiskelijana kukkaron nyörejä täytyy pitää alati tiukalla. Ja kukapa haluaisi tuhlata eurojaan välttämättömiin kuluihin? Nordic Green Energy tukee opiskelijaa tiukassa elämänvaiheessa tarjoamalla Pörssisähkö-sopimusta jopa 1 € kuukausimaksulla. Samaan hintaan saat asiakassovelluksen, jolla seuraat helposti sähkönkulutustasi.

Haluatko säästää sähköauton latauskuluissa

Nordic Green Energyn sovelluksella autosi latautuu älykkäästi valitsemalla Pörssisähkön edullisimmat ajat. Autosi latautuu siis automaattisesti silloin, kun sähkö on halvimmillaan. Tästä ei sähköautoilu voisi enää edullisemmaksi muuttua, ympäristöystävällisyydestä puhumattakaan.

Suosituimmat Nordic Green alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Nordic Greeniltä saat opiskelijana Ilmasto pörssisähkö -sopimuksen kuukausimaksut ensimmäiset kolme kuukautta -50%.

Vanhenee: 31.12.2024

50% tarjous

Nordic Greenin Ilmasto Pörssisähkön 3kk:n perusmaksut nyt 50% alennuksella. Energian hinta: 0,45 snt/kWh + Spot Kuukausimaksu: 3,99 €/kk.

Vanhenee: 31.12.2024

Etu Ilmasto pörssisähkö

Ilmasto pörssisähkö -sopimuksessa energian hinta on 0,45 snt/kWh + Spot ja kuukausimaksu on 3,99 €/kk. Sähkö on tuotettu täysin hiilidioksidivapaasti. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Vanhenee: 31.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

1€ 1€ kuukausimaksu
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 0 päivää

Opiskelijaetu: Nordic Green Pörssisähkö-sopimuksen kuukausimaksut vain 1€/kk

Opiskelijana saat Nordic Green Pörssisähkö-sopimuksen kuukausimaksut vain 1€/kk.

RLVQZ5IBRP
Katso tarjous
0€ / 6kk alennus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Nordic Green Pörssisähkö-sopimuksen 6 ensimmäistä kuukautta ilman kk-maksua opiskelijoille!

Opiskelijana saat Nordic Green Pörssisähkö-sopimukseen kuusi ensimmäistä kuukautta täysin ilman kuukausimaksua.

LCN6EKLE46
Katso tarjous

Nordic Green - Päivän parhaat vinkit:

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen mukana saat paljon mielenkiintoista tietoa sähköstä sekä parhaat tarjoukset

Opiskelisähkö

Opiskelijasähkö tarjoaa opiskelijoiden sähkösopimuksiin 6 ensimmäistä kuukautta täysin ilman kuukausimaksua

Valitse mieleisesi uusiutuvan energian muoto

Voit valita itse haluatko vesi-, tuuli- tai aurinkovoimalla tuotettua sähköä

Nordic Green info

Nordic Green Energy on keskittynyt erityisesti uusiutuvaan energiaan

Nordic Green on Suomessa vuodesta 2008 asti toiminut sähkömyyntiyhtiö, joka palvelee kätevästi netin kautta. Yhtiö on keskittynyt erityisesti uusiutuvan energian toimittamiseen kaikille asiakkailleen. Tällä hetkellä asiakkaita on noin 100 000 mukaan lukien kuluttajat, yritykset sekä julkinen sektori. Nordic Green on osa norjalaista Elmera Group -konsernia ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista sähkönmyyjistä.

Nordic Green Energy pystyy tarjoamaan todella kilpailukykyiset hinnat ja se on hyvä valinta sekä kotitalouksille että yrityksille. Sähköhintojen vertailu käy kätevästi yhtiön kotisivuilla ja laaja tarjonta kattaa monenlaiset sähkötarpeet. Asiakas voi valita näiden joukosta juuri itselleen parhaiten soveltuvan sopimuksen ja kaikki tämä käy kätevästi suoraan netissä.

Nordic Greenin kotisivut sisältävät paljon hyödyllistä tietoa sähköstä ja pääset tutustumaan erilaisiin sopimusvaihtoehtoihin erittäin yksityiskohtaisesti. Löydät paljon tietoa Nordic Greenin uusiutuvan energian lähteistä, joihin kuuluvat vesi-, tuuli- ja sähkövoima. Nordic Green mainostaa itseään erityisesti ekologisena sähköyhtiönä ja asiakkaat voivat halutessaan valita itse sähkön alkuperän.

Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu on asiakkaiden tukena ensihetkistä lähtien. Voit ottaa sinne yhteyttä arkisin klo 9–19. Asiakaspalvelu opastaa alkuun, neuvoo sopimuksen tekemisessä ja on asiakkaan tukena kaikissa tilanteissa. Paljon tietoa sisältävien kotisivujen selaaminen on kuitenkin suositeltavaa ja sieltä löytyy myös kattava usein kysyttyjen kysymysten osio.

Nordic Greeniltä asiakasetuja ja alennuskoodeja

Nordic Green asiakkaat saavat tunnukset Oma Virta -portaaliin, jossa on helppo seurata kaikkia omaan sähköön liittyviä asioita. Oma Virta on myös saatavana mobiilisovelluksena, jossa se kulkee kätevästi mukana minne vain. Oma Virta -onlinepalvelussa asiakkaat pääsevät lisäksi nauttimaan monista muistakin etuuksista. Asiakasetuja annetaan muun muassa yhteistyökumppaneiden palveluihin. Tätä juttua kirjoitettaessa etuina oli 15 % alennus Hertzin muuttoauton vuokraamisesta ja 6 viikon ilmainen kokeilujakso Nextoryn äänikirjapalveluun.

Koska kyseessä on vastuullinen ja pieneen hiilijalanjälkeen pyrkivä sähköyhtiö, tarjoaa se erinomaiset palvelut suoraan verkossa. Asiakkaat voivat myös osallistua ympäristöystävälliseen toimintaan tilaamalla täysin paperittoman e-laskun tai sähköpostilaskun. Sen laskutus on selkeästi selitetty Nordic Green kotisivulla ja asiakas pystyy helposti tarkistamaan laskun tiedot myös Oma Virrassa.

Uutiskirjeen tilaaminen kannattaa, vaikka et olisikaan vielä Nordic Greenin asiakas. Uutiskirjeestä voit lukea paljon ajankohtaisia uutisia sähköaisoihin liittyen ja sen mukana lähetetään myös parhaat tarjoukset. Sähköyhtiöiden kilpailuttaminen on aina kannattavaa ja Nordic Green on ehdottomasti yksi varteen otettavista vaihtoehdoista Suomessa. Erityisesti, jos vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeitä asioita, on Nordic Green vihreä valinta sähkösopimukselle.

Nordic Green on myös erittäin mutkaton valinta sähköasioihin ja se pystyy auttamaan asiakkaita nopealla aikataululla. Esimerkiksi yllättävän muuton sattuessa kohdalle, Nordic Green pystyy tarjoamaan sähkösopimuksen nopeasti ilman ylimääräisiä pikakytkentämaksuja. Tutustu lisää tähän vihreään sähköön yhtiön kotisivuilla ja valitse ekologinen sähkö kotiisi.

Lisätietoja Nordic Green Energystä

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodeilla hankit sähkösi halvemmin

Sähkö on kallista, siitä ei pääse mihinkään. Sähköä kuitenkin tarvitaan joka taloudessa ja mahdollisesti jopa auton käytössä, jos ei nyt niin tulevaisuudessa.
Nordic Green Energy tarjoaa tulevaisuuden sähköä jo tänään.

Alennuskoodin käyttö Nordic Green Energylla

Joten jos haluat omiin arvoihisi sopivaa, ympäristöä kuormittamatonta, sähköä mahdollisimman pienillä kuluilla, ota alennuskoodin mahdollistamat edut avuksi:

1
Ota alennuskoodi talteen.
2
Tutustu vihreisiin sähkösopimuksiin ja tee tarpeisiisi paras valinta. (Asiakastuki auttaa mielellään.)
3
Klikkaa ”Tee sähkösopimus” ja syötä koodi ”Valitse sähkösopimus”-valikon kampanjakoodikenttään
4
Täytä loput tiedot ja klikkaa ”Vahvista tilaus”

Usein kysytyt kysymykset

Mitä opiskelija-alennus käytännössä tarkoittaa?

Kun valitset Pörssisähkön, sähkön varsinaiseen hintaan lisätään Nordic Green Energyn oma välityspalkkio, joka perustuu marginaaliin. Tämä voi, etenkin vähemmän sähköä käyttävälle opiskelijalle, nostaa suhteessa lopullisen sähkölaskun hintaa tarpeettomasti. Tarjoamalla 1 € kiinteää kuukausihintaa opiskelija voi nauttia sähköstään edullisen välityspalkkion turvin.

Millaisia etuja asiakassopimus tarjoaa?

Asiakasedut näet kirjautumalla yrityksen Oma Virta -palveluun. Edut voivat olla esimerkiksi alennuksia yhteistyökumppaneiden palveluihin ja muita rahanarvoisia etuja. Asiakkaana saat käyttöösi myös ilmaisen sovelluksen, joka auttaa seuraamaan omaa sähkönkulutusta ja tekemään taloudellisesti järkeviä ratkaisuja. Sovelluksesta näet esimerkiksi Pörssisähkön aikaan sidotut edulliset spot-hinnat. Sähköauton käyttäjä pystyy esimerkiksi asentamaan automaattilatausajat spot-aikojen mukaan. Aurinkoenergian tuottajat näkevät reaaliaikaisesti ylijäämänsä.

Miten saan uuden Nordic Green Energyn vihreän sähkösopimuksen muuton yhteydessä?

Muuton yhteydessä kannattaa aina huomioida paikallisen, sähkönsiirrosta vastaavan, yhtiön vaatima aika. Sähkösopimuksen siirto kannattaa siis tehdä hyvissä ajoin ennakkoon ennen varsinaista muuttopäivää, mielellään vähintään kolme arkipäivää ennen muuttoa. Jos myöhästyt sähkösopimuksen avaamisesta uuteen asuntoon ja haluat sähkösopimuksen alkavan muuttopäivästä, siirtoyhtiö veloittaa pikasiirrosta ylimääräisen maksun.

Mistä saan apua sähkönkulutuksen vähentämiseen?

Nordic Green haluaa tukea asiakkaitaan vähäsähköisen elämän toteuttamisessa tarjoamalla täsmätietoa omilla verkkosivuillaan. ”Energianeuvonta” neuvoo, kuinka ympäristöä ja lompakkoaan voi säästää Nordic Green Energyn vihreiden sopimusten lisäksi omilla toimilla. Neuvonta kattaa hyödyllistä tietoa arkitason energianhallintaan.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*