15% alennuskoodi
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 207 päivää

Nappaa 15% alennuskoodi Noben verkkokauppaan!

Saat nyt 15% alennuskoodin Noben verkkokauppaan. Etu koskee ensimmäistä tilausta. Saat koodin tilaamalla Nobe uutiskirjeen.

BCGJTA4KJ7
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 207 päivää

Nobe: Saat ilmaisen toimituksen yli 50 € tilauksille

Kun tilaat ihania kauneustuotteita Noben verkkokaupasta yli 50 eurolla, saat postituksen veloituksetta.

Suosituimmat Nobe alennuskoodit ja tarjoukset

15% alennuskoodi

Saat nyt 15% alennuskoodin Noben verkkokauppaan. Etu koskee ensimmäistä tilausta. Saat koodin tilaamalla Nobe uutiskirjeen.

Vanhenee: 31.12.2023

0€ Ilmainen toimitus

Kun tilaat ihania kauneustuotteita Noben verkkokaupasta yli 50 eurolla, saat postituksen veloituksetta.

Vanhenee: 31.12.2023

Nobe info

Nobe on kotimainen kauneustuotteiden verkkokauppa, joka pyrkii inspiroimaan kuluttajia ajan henkeä huokuvilla tuotteilla, ja olemaan jopa askeleen edellä. Verkkokaupan taustalla vaikuttava yritys maahantuo itse tai vähintään ostaa eränsä virallisia maahantuojia käyttäen, jolloin se pystyy vakuuttamaan tuotteiden aitouden. Tämä on rauhoittaa kuluttajaa, sillä jokainen alaa seurannut on kuullut epäonnisia tarinoita aitona myydyn kopiokosmetiikan tuhoisista vaikutuksista. Yrityksen nettisivuilta löytyy paljon merkkejä, joihin kuluttaja saattaa törmätä ensimmäistä kertaa, joten luotettavuus on kaiken A ja O.

Ostokanavat tarkoittavat tietysti myös sitä, että tuotteiden hintoihin pystytään vaikuttamaan ihan eri tavalla kuin, että ne olisi välikäsien kautta hankittu. Tarjontaa toki löytyy useasta hintaluokasta, mutta tyyriimpiinkin tuotteisiin on mahdollisuus tutustua verkkosivuilta löytyvien monipuolisten tarjousten ansiosta. Loistavan asiakaskokemuksen kruunaa nopeat toimitukset ja uutta aikaa kuvastava oheistarjonta, jotka kokoaa kauneusalan tekijöitä yhteen.

Uusimmat trendit nojaavat raikkauteen ja näyttävyyteen

Tällä hetkellä trendaava korealainen kulttuuri näkyy myös noben valikoimassa. Nettikaupassa on useampia korealaisia ihonhoitosarjoja ja ne löytyvät omasta ”K-beauty”-osiosta. Tarjolla on esimerkiksi kosteuttavia naamioita ja voiteita, eikä ihme, sillä korealaiset ovat tunnettuja virheettömän kuulaasta ihostaan.

Toista freshiyttä tukevaa ihonhoitotrendiä voisi kutsua kotihoitolaksi. Nobelta löydät johtavan ihonhoitoon keskittyvän PMD-beautyn kuorintaan ja syväpuhdistukseen kehitettyjä välineitä, joilla kasvohoidot hoituvat edullisesti ja niin usein kuin on tarvetta. Mermaden hiusvälineillä tuunaat myös kutrisi uuteen uskoon ja lookisi alkaa olla meikkiä vaille juhlakunnossa.

Meikkisarjoissa on älytön valikoima erimaalaisia tuotteita, joilla varmasti erotut massasta. Esimerkiksi Karla Cosmeticsin chromen ja glitterin säihkettä sisältävät kasvopaletit ovat vertaansa vailla. Alun perin ammattilaiskäyttöön suunnitellut, Fijiltä värivaikutteensa saaneet, Suva Beautyn tuotteet puolestaan tuovat meikkaukseen sellaisia mahdollisuuksia, joita et ehkä ennen tiennyt edes olevan olemassa. Hillitympiäkin tuotteita toki löytyy, mutta mikä tärkeintä, kaikki valikoiman sarjat edustavat kosmetiikan laadukkainta kärkeä.

Inspiroivat edut ja perinteiset alennukset luovat upean tarjouskattauksen

Kausialeja ei tarvitse pidemmältä kalastella, sillä ne ovat heti etusivulla, koko sivun pituudelta edustettuna. Kampanjat voivat kattaa sekä yksittäisiä tuotteita, mutta myös koko tarjontaa koskevia tarjouksia löytyy. Perinteisiä tarjoustuotteita etsivälle sivuilta löytyy oma osastonsa. Tarjouksia voi selata myydyimpien tuotteiden tai halvimman hinnan mukaan. Muitakin järjestysvaihtoehtoja löytyy, sinä itse valitset.

”Muut”-kategorian alta löydät hajanaisen valikoiman kauneuden oheistuotteita alennettuun hintaan. Outletista voit tehdä uskomattomia löytöjä edullisesti. Kaikissa tarjousosioissa on reiluja alennuksia ja osalle tuotteista jää hintaa vain murto-osan alkuperäisestä. Nobe Magista puolestaan löydät arvontoja ja muuta kivaa, jotka vievät kauneudenhoitorutiinit ja meikkausinspiraation uudelle tasolle. Silloin tällöin järjestettävään meikkaushaasteeseen voi jokainen osallistua.

Jotta et missaisi upeita kampanjoita ja tarjouksia, tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaiset edut ja uutiset tietoosi ensimmäisten joukossa. Ensitilaaja saa kirjeen mukana -15 % alennuskoodin. Somealustojen vaikuttajana voit ansaita vielä ekstrapalkkioita mainostamalla noben tuotteita. Erityisen Affiliate-ohjelman avulla tuotteiden esittely omissa somekanavissa on helppoa ja kattava tuotetarjonta takaa, että pääset varmasti esittelemään tuotteita, joiden takana itsekin seisot.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*