7% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 190 päivää

Saat nyt 7% alennuksen MyTrendyPhonen tuotteista

Liity Club Trendyn jäseneksi ja saat aina 7% alennuksen MyTrendyPhone verkkokaupan tuotteista.

FHFEXGXOGR
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 190 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi MyTrendyPhonelle ja säästä

Saat nyt 10% alennuskoodin MyTrendyPhone verkkokauppaan, kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi. Alennus ei koske tuotteita, jotka maksavat yli 135 €.

B18KN8EM9I
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Alennus ei koske tuotteita, jotka maksavat yli 135 €. Koodi on voimassa vain 14 päivää. Rekisteröitymällä suostut vastaanottamaan MyTrendyPhonen uutuskirjeitä.

Suojele ympäristöä valitsemalla vihreää

Kannettavat laitteet on hiljalleen ottaneet askeleen kohti ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. MyTrendyPhone esittelee ylpeänä vihreitä vaihtoehtoja omassa kategoriassaan. Hanki biohajoavat suojakuoret ja muut ympäristöystävälliset suojat kannettaville, tai ilman sähköä toimivat latauslaitteet, jotka on kätevä kuljettaa mukana myös matkoilla.

Liity klubilaiseksi ja sukella ekstraetujen maailmaan

Verkkokaupasta löydät kanta-asiakasohjelman, johon rekisteröityminen todella kannattaa. Club Trendy tarjoaa:

  • – 7 % liittymistarjouksen
  • Kilpailuja, joissa tuotepalkintoja
  • Alennusta puhelin ja tablettihuolloista
  • Erikoistarjouksia ennen muita asiakkaita
  • Tietoa uusista tuotteista

Löydä tuhansia laitteita ja lisäosia superedulliseen hintaan

MyTrendyPhonen kannettavien tuotteiden ja lisävarusteiden määrä on häkellyttävä. Perusvarusteiden lisäksi löydät uskomattoman määrän laitteiden käyttöä helpottavia tuotteita, joita et tiennyt edes olevan olemassa.

 

Mobiili ja tietoteknisten laitteiden lisäksi löydät verkkokaupasta edullisia erikoistuotteita lemmikeille, kauneuteen ja esimerkiksi urheiluun. Elektroniikka ja sähkölaitteiden lisäksi valikoimasta löytyy tarvikkeita, jotka ei latailuja kaipaa. Osa tuotteista löytyy reiluin alennuksin verkkokaupan alennusosastoilta.

Suosituimmat MyTrendyPhone alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Saat nyt 10% alennuskoodin MyTrendyPhone verkkokauppaan, kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi. Alennus ei koske tuotteita, jotka maksavat yli 135 €.

Vanhenee: 01.12.2024

7% tarjous

Liity Club Trendyn jäseneksi ja saat aina 7% alennuksen MyTrendyPhone verkkokaupan tuotteista.

Vanhenee: 01.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin MyTrendyPhone verkkokaupassa

5,35€ tarjous
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 68 päivää

Lux-Case: Apple älypuhelimen suojavarusteet alk. 5,35 €

Hanki nyt Applen älypuhelimiin tarvikkeet ja suojavarusteet lux-caselta – alk. vain 5,35 euroa.

N7FRTI5FEJ
Katso tarjous
60% tarjous
Lunastettu 8 kertaa • • Voimassa 203 päivää

Tyyliluurissa puhelimenkuoria ja muita tuotteita jopa 60% alennuksella

Tyyliluurin tarjoukset-osiossa löydät paljon puhelimen suojakuoria ja suojakalvoja huippuedulliseen hintaan, jopa 60% alennuksilla.

6JID5MGOW9
Katso tarjous
1,90€ Alkaen 1,90€
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 197 päivää

Tyyliluuri: iPhone suojakuoret, suojalavot ja panssarilasit alkaen 1,90€

Tyyliluurista löydät Applen iPhoneen suojakuoria, suojakoteloita, suojakalvoja ja panssarilaseja edulliseen hintaan alkaen 1,90 eurolla.

69OR04WVF4
Katso tarjous
38,15€ tarjous
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 43 päivää

DNA Koti 5G yhteys alkaen 38,15€ / kk / 24kk

DNA Koti 5G Nyt 38,15 € / kk 24 kuukauden sopimuksella. Paketti sisältää liittymän, Avaimet käteen -asennuksen ja ulkovastaanottimen sekä DNA Mesh WIFi -laitteen.

Q8ODMYHWHQ
Katso tarjous

MyTrendyPhone - Päivän parhaat vinkit:

Lahjaetu ensitilaajalle

My Trendy Phone tarjoaa tervetuliaislahjana 10 % etua ensiostokseen. Alennuksen löytää sivun alalaidasta.

Kattava asiakasohjelma

Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi nautit jatkuvaa 7 % tuote-etua. Lisäksi arvontoja ja kampanjoita, sekä jatkuva asiakasetu puhelinkorjauksiin.

2 vuoden takuu

Kaikissa tuotteissa on 2 vuoden takuu. Kaikissa tuotteilla on myös palautus ja peruutusmahdollisuus, jos et ole tyytyväinen tilaukseesi.

MyTrendyPhone info

MyTrendyPhone myy puhelintarvikkeet netissä

Jo 20 vuotta verkkomarkkinoilla palvelleelta, mobiililaitteisiin erikoistuneelta, My Trendy Phonelta ei valikoimaa puutu. Tarjolla on reilu 100 000 lisävarustetta ja -osaa puhelimille ja tableteille. Lisäksi verkkokauppa myy äänentoistoon ja katseluun suunnattuja tuotteita, sekä paljon muuta hyödyllistä kannettavien laitteiden käyttöön liittyvää.

Erikoisuutena verkkokaupasta löytyy laitteiden kierrätykseen kehitetty käytettyjen puhelimien ostopalvelu, joka mahdollistaa vanhoista laitteista eroon pääsyn turvallisesti ja luontoa säästäen, sekä auttaa asiakasta tekemään ekstratuloja. Myynti tapahtuu helposti verkon kautta yksityiskohtaisia ohjeita noudattaen.

Toimitukset ja kaupankäynti on nopeaa ja vaivatonta, mutta myös hinnat ovat kilpailukykyiset; volyymi ja markkinoiden laajuus mahdollistaa hyvän hinta-laatusuhteen kaikille tuotteille. Kaikissa tuotteissa on takuu ja lain mukainen vaihto-oikeus. Lisäksi sivuilta löytyy mukavasti erilaisia tarjouksia. Asiakaspalvelu on hyvin tavoitettavissa, se auttaa ostoon ja tilauksiin liittyvissä asioissa puhelimessa ja chatissa aamusta myöhäiseen iltaan.

Alennukset kruunaavat hyvät kaupat

Sivuston verkkonäkymä on runsas ja kaikkia alennuksia ei välttämättä heti ensisilmäyksellä edes huomaa. Esimerkiksi ensitilaajan etu pompahtaa omana ikkunanaan sivustolla hetken vierailtuasi. Vaihtoehtoisesti tämä 10 % tervetuliaisbonus löytyy pienenä oranssina palkkina sivuston vasemmasta alalaidasta ja tähtimerkin alta löytyy lisätiedot alennusta koskien.

Lisää tarjouksia on luvassa asiakasohjelmalla, johon pääsee rekisteröitymällä. Rekisteröityminen on täysin ilmaista ja jäsenille on tarjolla jatkuva 7 % tuotealennus sekä alennettu hinta kaikista yli 150 € puhelinkorjauksista. Jäsenet saavat myös kampanjatarjouksia ja mahdollisuuden osallistua arvontoihin, joista voi voittaa tuotepalkintoja tai puhtaita euromääräisiä alennuksia.

Perinteinen alennusosio löytyy peruskategorioiden seasta vasemmasta laidasta tai yläpalkista ”Kaikki kategoriat”-linkistä. Alennuksia löytyy tuotetyypeistä runsaasti ja varusteita voi helposti löytää jopa alle puoleen hintaan, mikä on valmiiksi edullisissa hinnoissa verrattain mittava alennus. Vaihtuvia kampanjatuotteita kannattaa katsastaa sivuston ylälaidasta tuotehaun vierestä.

Suojatut ja joustavat tilaukset helpottavat ostoa

Verkkokaupasta osto on tehty helpoksi ja turvalliseksi ja maksutavoissa on valinnanvaraa. Voit tehdä tilauksen kaikilla kansainvälisillä korteilla tai perinteisellä verkkomaksulla, joita suojaa VikingCloud-ohjelma. Maksut voi suorittaa kätevästi myös PayPalilla ja mikäli haluaa maksaa ostokset erissä, Klarnan laskutuksella sekin on mahdollista. Tuotteiden perinteinen toimitusaika on 2–3 arkipäivää ja viikonloppuna tilatut tuotteet lähetetään sunnuntaina.

Mikäli tuotteissa on jotain huomautettavaa tai haluat peruuttaa tilauksen, se onnistuu asiakaspalvelun kautta. Palautukset on hoidettava kirjallisesti, jotta yritys saa ilmoituksesta pitävän tositteen. Peruutuksen voi tehdä ennen tilauksen toimittamista, tai kun tuote/tuotteet ovat saapuneet.

Palautuksissa on mukavasti aikaa, palautusilmoituksen (joka tehtävä 30 päivän sisällä tuotteiden saapumisesta) tehtyäsi tuotteita on vielä 2kk aikaa palauttaa takaisin yrityksen nettisivuilta löytyvään osoitteeseen. Epäselvissä tilanteissa tai tilanteissa, jossa tilatut tuotteet eivät ole saapuneet määräajassa, asiakkaan on oltava välittömästi yhteydessä asiakaspalveluun. Tähän ja muihin pulmatilanteisiin löytyy ohjeet ”Käyttöehdot”-sivulta.

Lisätietoja MyTrendyPhone -verkkokaupasta

Usein kysytyt kysymykset

Onko verkkokaupassa tarjouksia?

Kyllä, verkkokaupasta löytyy kaksi alennuksille tarkoitettua kategoriaa, poistohintaiset tuotteet löytyy ”Varastoale”- ja tarjoustuotteet ”Alennukset”-osastoilta. Lisäksi ansaitset ylimääräisen – 10 % alennuksen lunastamalla koodin sivun vasemmasta alakulmasta.

Onko verkkosivuille saatavilla lahjakortteja?

Kyllä, lahjakortteja on monenlaiselle summalle aina 10 eurosta 500 euroon ja niitä voi ostaa kerralla useamman. Lahjakortin voi tilata fyysisenä korttina postissa tai sähköisenä versiona sähköpostilla. Lahjakortin käyttö on helppoa, siinä oleva koodi syötetään maksuvaiheessa tilaajatietojen alle, jolloin osto veloitetaan kortilta.

Mitä toimitus maksaa?

Toimituskulut riippuu paketin koosta ja toimitustavasta. Edullisin lähetys maksaa 3, 95 € ja se toimitetaan kirjelähetyksenä suoraan kotiosoitteeseen. Postipaketteja saatavilla kotiin (13, 95 €) ja noutopisteeseen (7, 95 €).

Onko tuotteilla palautusoikeus?

Kyllä, kaikilla MyTrendyPhonen tuotteilla on 30 päivän palautusaika. Voit lähettää tuotteen palautettuna tai tehdä siitä reklamaation, jos tuote on viallinen. Palautukset käsitellään 2–5 päivää niiden saapumisesta.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*