7% tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 212 päivää

Saat nyt 7% alennuksen MyTrendyPhonen tuotteista

Liity Club Trendyn jäseneksi ja saat aina 7% alennuksen MyTrendyPhone verkkokaupan tuotteista.

G3C6MHTEWV
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 212 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi MyTrendyPhonelle ja säästä

Saat nyt 10% alennuskoodin MyTrendyPhone verkkokauppaan, kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi. Alennus ei koske tuotteita, jotka maksavat yli 135 €.

5A3XKW3CV3
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Alennus ei koske tuotteita, jotka maksavat yli 135 €. Koodi on voimassa vain 14 päivää. Rekisteröitymällä suostut vastaanottamaan MyTrendyPhonen uutuskirjeitä.

Suosituimmat MyTrendyPhone alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Saat nyt 10% alennuskoodin MyTrendyPhone verkkokauppaan, kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi. Alennus ei koske tuotteita, jotka maksavat yli 135 €.

Vanhenee: 31.12.2023

7% tarjous

Liity Club Trendyn jäseneksi ja saat aina 7% alennuksen MyTrendyPhone verkkokaupan tuotteista.

Vanhenee: 31.12.2023

MyTrendyPhone info

MyTrendyPhone myy puhelintarvikkeet netissä

Jo 20 vuotta verkkomarkkinoilla palvelleelta, mobiililaitteisiin erikoistuneelta, My Trendy Phonelta ei valikoimaa puutu. Tarjolla on reilu 100 000 lisävarustetta ja -osaa puhelimille ja tableteille. Lisäksi verkkokauppa myy äänentoistoon ja katseluun suunnattuja tuotteita, sekä paljon muuta hyödyllistä kannettavien laitteiden käyttöön liittyvää.

Erikoisuutena verkkokaupasta löytyy laitteiden kierrätykseen kehitetty käytettyjen puhelimien ostopalvelu, joka mahdollistaa vanhoista laitteista eroon pääsyn turvallisesti ja luontoa säästäen, sekä auttaa asiakasta tekemään ekstratuloja. Myynti tapahtuu helposti verkon kautta yksityiskohtaisia ohjeita noudattaen.

Toimitukset ja kaupankäynti on nopeaa ja vaivatonta, mutta myös hinnat ovat kilpailukykyiset; volyymi ja markkinoiden laajuus mahdollistaa hyvän hinta-laatusuhteen kaikille tuotteille. Kaikissa tuotteissa on takuu ja lain mukainen vaihto-oikeus. Lisäksi sivuilta löytyy mukavasti erilaisia tarjouksia. Asiakaspalvelu on hyvin tavoitettavissa, se auttaa ostoon ja tilauksiin liittyvissä asioissa puhelimessa ja chatissa aamusta myöhäiseen iltaan.

Alennukset kruunaavat hyvät kaupat

Sivuston verkkonäkymä on runsas ja kaikkia alennuksia ei välttämättä heti ensisilmäyksellä edes huomaa. Esimerkiksi ensitilaajan etu pompahtaa omana ikkunanaan sivustolla hetken vierailtuasi. Vaihtoehtoisesti tämä 10 % tervetuliaisbonus löytyy pienenä oranssina palkkina sivuston vasemmasta alalaidasta ja tähtimerkin alta löytyy lisätiedot alennusta koskien.

Lisää tarjouksia on luvassa asiakasohjelmalla, johon pääsee rekisteröitymällä. Rekisteröityminen on täysin ilmaista ja jäsenille on tarjolla jatkuva 7 % tuotealennus sekä alennettu hinta kaikista yli 150 € puhelinkorjauksista. Jäsenet saavat myös kampanjatarjouksia ja mahdollisuuden osallistua arvontoihin, joista voi voittaa tuotepalkintoja tai puhtaita euromääräisiä alennuksia.

Perinteinen alennusosio löytyy peruskategorioiden seasta vasemmasta laidasta tai yläpalkista ”Kaikki kategoriat”-linkistä. Alennuksia löytyy tuotetyypeistä runsaasti ja varusteita voi helposti löytää jopa alle puoleen hintaan, mikä on valmiiksi edullisissa hinnoissa verrattain mittava alennus. Vaihtuvia kampanjatuotteita kannattaa katsastaa sivuston ylälaidasta tuotehaun vierestä.

Suojatut ja joustavat tilaukset helpottavat ostoa

Verkkokaupasta osto on tehty helpoksi ja turvalliseksi ja maksutavoissa on valinnanvaraa. Voit tehdä tilauksen kaikilla kansainvälisillä korteilla tai perinteisellä verkkomaksulla, joita suojaa VikingCloud-ohjelma. Maksut voi suorittaa kätevästi myös PayPalilla ja mikäli haluaa maksaa ostokset erissä, Klarnan laskutuksella sekin on mahdollista. Tuotteiden perinteinen toimitusaika on 2–3 arkipäivää ja viikonloppuna tilatut tuotteet lähetetään sunnuntaina.

Mikäli tuotteissa on jotain huomautettavaa tai haluat peruuttaa tilauksen, se onnistuu asiakaspalvelun kautta. Palautukset on hoidettava kirjallisesti, jotta yritys saa ilmoituksesta pitävän tositteen. Peruutuksen voi tehdä ennen tilauksen toimittamista, tai kun tuote/tuotteet ovat saapuneet.

Palautuksissa on mukavasti aikaa, palautusilmoituksen (joka tehtävä 30 päivän sisällä tuotteiden saapumisesta) tehtyäsi tuotteita on vielä 2kk aikaa palauttaa takaisin yrityksen nettisivuilta löytyvään osoitteeseen. Epäselvissä tilanteissa tai tilanteissa, jossa tilatut tuotteet eivät ole saapuneet määräajassa, asiakkaan on oltava välittömästi yhteydessä asiakaspalveluun. Tähän ja muihin pulmatilanteisiin löytyy ohjeet ”Käyttöehdot”-sivulta.

Lisätietoja MyTrendyPhone -verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*