0€ Kaupan päälle!
Lunastettu 6 kertaa • Voimassa 86 päivää

Mustekasetti.com: Laturi kaupan päälle!

Mustekasetti.com tarjoaa yhden Maxlife MXTC-01, 5V 1A valkoinen USB-C -laturin kaupan päälle, kun tilauksen arvo on vähintään 50 €.

WJMCEKJ512
Katso tarjous
0€ Kaupan päälle
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 17 päivää

Mustekasetti.com: Wifi värilasertulostimen tilaajalle värikasetti + pikalaturi kaupan päälle

Mustekasetti.comista nyt Brother HL-3210CW Wifi värilasertulostimen (199,90€) ostajalle lisäväri (arvo 40€) + pikalaturi 3A (arvo 15€) kaupan päälle.

BB6ZCQ75JX
Katso tarjous
Etu
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 136 päivää

Mustekasetista musteet tulostimeesi edullisesti – helppo ja nopea tilaus!

Mustekasetti.com myy musteet kaikkiin suosittuihin tulostinmerkkeihin edulliseen hintaan. Tilaa musteet vaivattomasti ja nopeasti.

C47UH2V0GF
Katso tarjous

Vuosikymmenten kokemus ja taattu palvelun laatu

Mustekasetti ei syyttä esiinny kotimaisten yritysten kärjessä. Valtava kaupallinen menestys ja luotettavuus on yrityksen toiminnan lähtökohtia. Yritys tuo itse maahan tulostintuotteet, jolloin hinnat pysyvät kuluttajaystävällisinä.

 

Palvelun laatu ja tuotteiden laatutakuu pitää asiakkaat tyytyväisinä. Tilaa musteet lähimpään noutopisteeseen tai yritysten tiloihin ja tee parhaat kaupat.

Sopivien tulostintuotteiden löytyminen on helppoa

Voit hakea laser- ja mustekasetteja helposti verkkokaupan valikoimasta. Pikalinkkinä löydät kaikki yleisimmät tulostin ja kopiokonemallit, joista pääset valitsemaan oikean mallin. Voit hakea laitemallia myös suoraan hakukenttään kirjoittamalla. Jos haluat tehdä enemmän säästöjä, ostamalla monipakkauksen se onnistuu. Monipakkaukset mustesuihkutulostimiin ja Lasertulostimiin löytyy monen kokoisena ja lukuisille eri malleille.

Ei pelkkää mustetta –tee kaikki hankinnat kerralla

Mustekasettien lisäksi yritys myy muita hyödyllisiä tuotteita kuten:

  • Värikasetit
  • Tulostimet
  • Muut toimistotarvikkeet
  • Laturit
  • Pölynimurit ja pölypussit
  • LED-lamppuja ja -valaisimia
  • PC-tarvikkeita

Suosituimmat Mustekasetti alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Kaupan päälle!

Mustekasetti.com tarjoaa yhden Maxlife MXTC-01, 5V 1A valkoinen USB-C -laturin kaupan päälle, kun tilauksen arvo on vähintään 50 €.

Vanhenee: 12.10.2024

Etu

Mustekasetti.com myy musteet kaikkiin suosittuihin tulostinmerkkeihin edulliseen hintaan. Tilaa musteet vaivattomasti ja nopeasti.

Vanhenee: 01.12.2024

0€ Kaupan päälle

Mustekasetti.comista nyt Brother HL-3210CW Wifi värilasertulostimen (199,90€) ostajalle lisäväri (arvo 40€) + pikalaturi 3A (arvo 15€) kaupan päälle.

Vanhenee: 04.08.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Mustekasetti verkkokaupassa

0€ Ilmainen
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 14 päivää

inkClubilta nyt mustepatruuna tai valokuvapaperia 0€

Saat nyt mustepatruunan tai valokuvapaperia ilmaiseksi inkClubilta. Voit hyödyntää edun vain kerran.

VB3TTTK8TP
Katso tarjous
15% tarjous
Lunastettu 7 kertaa • • Voimassa 45 päivää

15% alennus valokuvapapereista ja erikoispapereista inkClubilla!

Hanki nyt valokuvapaperit ja erikoispaperit tulostimeesi edullisemmin – saat 15% alennuksen inkClubista.

TTF15D0ZKP
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • • Voimassa 136 päivää

Finink: Ilmainen toimitus kaikkiin vähintään 30 euron tilauksiin!

Saat nyt ilmaisen toimituksen Finink tilaukseen, kun tilauksesi arvo on vähintään 30 euroa.

10% alennuskoodi
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 136 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi Fininkille!

Nappaa nyt 10% alennuskoodi Fininkin verkkokauppaan. Edun voi lunastaa tilaamalla Finink  tarjouskirjeen.

OOFO2H9SQD
Katso alennuskoodi

Mustekasetti - Päivän parhaat vinkit:

Edulliset toimitukset

Toimitukset Postin kautta lähtien 5,90 €. Ilmainen toimipistehaku yrityksen tiloista Helsingin kantakaupungista.

Tarjoustuotteet

Valmiiksi edulliset hinnat mahdollistavat uskomattomia tarjouksia. Uusille asiakkaille alennustuotteita jopa 0 € hintaan.

Verkkokauppojen laajin valikoima

Erilaisia muste-, väri- ja laserkasetteja on saatavilla satoihin eri tulostinmalleihin. Vaativampaan käyttöön löytyy tarratulostinnauhoja eri merkeille.

Mustekasetti info

Mustekasetista löydät tulostinkasetit yli sadalle tulostinmallille -edullisesti

Rautaisella otteella tulostin- ja toimistotuotteita myyvä mustekasetti.com on raivannut tiensä eturivin verkkokauppojen seuraan. Edulliset hinnat, kattava valikoima ja erinomaiset asiakasvalmiudet ovat Mustekasetin menestyksen takana. Yritys on saanut tunnustusta liiketoiminnastaan useammalta taholta erilaisten sertifikaattien muodossa.

Sujuvat ja turvalliset kaupat ovat nettikaupan myyntivaltti. Yritys palvelee myös kivijalkamyymälässä Helsingissä, jonka yhteydessä toimii myös Postin noutopiste. Tämä helpottaa toimitusten lähetystä ja vastaanottoa. Monipuoliset maksutavat puolestaan kruunaavat onnistuneet verkkokaupat.

Yrityksen tuotekattaus on vuosien varrella kasvanut kaseteista toimistotarvikkeisiin laajemmin, mikä helpottaa tilausten keskittämistä. Kaikki tuotteet on laatuvarmistettu ja täyttää Euroopan määräämät vaatimukset. Yritys maahantuo kasetit pääosin itse, sillä varmistetaan edullisten hintojen pysyvyys. Tietoa tarjouksista ja tuotteista tarjoilee Mustekasetin uutiskirje.

Laserkasetit, pölynimuripussit ja tarratulosteet

Paitsi Mustekasetin tuotteiden kirjo, myös tuotetyyppien monipuolisuus häkellyttää. Klikatessasi auki tuotteen alta löytyvän merkin, sivustolle avautuu kaikki kyseisen merkin laitemallit. Valitessasi mallin saat näkyville kaikki kyseiselle laitteelle soveltuvat tuotteet. Esimerkiksi Brother tulostimille malleja löytyy useampi sata, joille kaikille on saatavilla useita erilaisia muste- ja värikasetteja. Kasetin vaihtoon sivusto tarjoaa havainnollistavan ohjepaketin kuvineen.

Sivulta löytyy lisäksi tulostimia, mikäli kaipaat laitepäivitystä tai -täydennystä. Vähän erikoisempia toimistovälineitä löytyy esimerkiksi etikettitulostimen ja tarratulostinrullien muodossa. Nämä ovat usein hyödyllisiä etenkin yrityskäytössä. Toimiston ja kodin puhtaanapitoon yritykseltä löytyy kattava valikoima pölypusseja lukuisille eri pölynimurimerkeille ja -malleille. Kaikki verkkokaupalle ominaiseen, edulliseen, hintaan.

Kaikki hinnat on ilmoitettu ennen ja jälkeen verojen, joten epäselvyyksiä kassalle siirryttäessä hintojen suhteen ei ole luvassa. Edullisista hinnoista kertoo se, että tarjoustuotteiden joukosta löytyy jopa ilmaiseriä uusille asiakkaille, eli tuotteita, joiden hinta on pyöreät 0 €.

Helpot tilaukset ja takuuvarmat tuotteet

Mustekasetin toimituksista vastaa pääsääntöisesti Posti. Yritykset toimivat saumattomassa yhteistyössä, mikä nopeuttaa tilausliikennettä. Edullisin tilaus tapahtuu Mustekasetin noutopalvelun kautta, eli asiakkaan hakiessa tilauksen suoraan Helsingissä sijaitsevasta liikkeestä, tuotteet saa kotiin veloituksetta. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrelta Hakaniemen tuntumassa. Postin kautta lähetetyt paketit toimitetaan asiakkaalle aloitushintaan 5,90 €.

Maksuissa on hieman eri käytänteitä yritysten ja yksityisasiakkaiden välillä, mutta Paytrail -verkkosuojaohjelman alla toimivat kortti- ja verkkomaksut sekä MobilePay ovat yleisesti käytössä kaikille asiakkaille. Laskulla maksaminen käy myös, kunhan tarkistaa toimitusehdoista yleiset laskutuskäytänteet. Jos asiointia Mustekasetille löytyy useammin, helpoin ja varmin tapa seurata tilauksia on rekisteröityä yrityksen asiakkaaksi.

Laajat takuuajat ja palautusehdot tuovat luotettavuutta tilauksen tekoon

Kaikissa kaseteissa on 3 vuoden takuu, muissa tuotteissa 6 kuukautta. Palautukset noudattavat yleistä 14 vuorokauden säädöstä eli asiakkaan on mahdollista palauttaa sopimaton tuote. Palautusehdot vaihtelevat tuotteittain, joten muistathan tarkistaa ehdot etukäteen, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Kaikki palautuksia ja takauksia koskevat ehdot löytyvät helposti ”Toimitusehdot”-linkin takaa. Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Ensisijainen yhteydenottotapa etäkaupoissa on sähköposti, mutta liikkeeseen on myös suora puhelinnumero, mikäli asiainhoito sitä vaatii.

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodien hyödyntäminen Mustekasetti.com -sivustolla

Markkinoiden edullisimmat ja aidot alkuperäiset mustekasetit löydät suomalaisen Mustekasetin valikoimasta. Sujuvat luotettavat kaupat sekä tuotteiden helppo selattavuus tekee ostosten tekemisestä vaivatonta puuhaa. Rekisteröitymällä asiakkaaksi voit seurata helposti tilauksen etenemistä.

Mustekasetti.com alekoodin lisääminen verkkokaupassa

Musteiden lisäksi löydät hyvän kattauksen pölynimureita, varaosia ja pölypusseja. Tehdäksesi ostokset vieläkin halvemmalla, muista ottaa viimeisimmät alennuskoodit käyttöösi:

1
Tallenna Mustekasetti alennuskoodi ja siirry verkkokauppaan.
2
Etsi sopivat tulostinkasetit ja muut tuotteet ostoskoriin.
3
Siirry koriin. Lisää toimitusosoite, toimitus- ja maksutapa. Lisää alennuskoodi Maksutavan alle avautuvaan kenttään ja tallenna alennuskoodi ”Lisää alennuskoodi”-painiketta klikkaamalla.
4
Vahvista tilaus.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä toimituskulut maksaa?

Toimituskulut määräytyy toimitus- ja maksutavan mukaan. Yrityksen omasta toimipisteestä Helsingin Hakaniemestä noudot on ilmaiset. Edullisimmat toimitukset muualle lähtee 5, 90 € ja ne toimitetaan noutopistehakuna Postista. Maksutapa vaikuttaa käsittely- ja toimituskuluihin siten, että laskulla maksavalle niihin lisätään 2 € lisäkulu.

Miten yrityksen hinnat ovat niin edulliset?

Yrityksellä on vuosikymmenten ajan kehittynyt yhteistyö ulkomaisten tavarantuottajien kanssa ja se maahantuo myymänsä tuotteet itse. Tällä pystytään varmistamaan alhaiset hinnat, mutta myös tuotteiden aitous ja laatu.

Miten nopeasti saan tuotteen perille?

Yrityksen varastosta löytyy jopa 75000 mustekasettia, joten varastokapasiteettia löytyy. Tilaukset pyritään käsittelemään aina mahdollisimman nopeasti ja laittamaan eteenpäin viipymättä, joten toimitukset on yleensä asiakkaalla 2–3 päivää tilauksesta.

Onko verkkokaupassa tarjouksia?

Kyllä tarjouksia löytyy useammasta kategoriasta ja ne löytyvät selaamalla tuotteita. Teet myös säästöjä tilaamalla suoraan moniväripakkauksen, jossa yksittäisen musteen hinta on edullisempi.

Miten käytän alennuskoodia?

Alennuskoodi lisätään kassavaiheessa, kun täytät muitakin tilaamiseen liittyviä tietoja. Alennuskoodille löytyy oma kenttä maksutavan jälkeen, ennen tilausyhteenvetoa.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*