0€ Kaupan päälle!
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Mustekasetti.com: Laturi kaupan päälle!

Mustekasetti.com tarjoaa yhden Maxlife MXTC-01, 5V 1A valkoinen USB-C -laturin kaupan päälle, kun tilauksen arvo on vähintään 50 €.

ER2KY7HT93
Katso tarjous
0€ Kaupan päälle
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 207 päivää

Mustekasetti.com: Wifi värilasertulostimen tilaajalle värikasetti + pikalturi kaupan päälle

Mustekasetti.comista nyt Brother HL-3210CW Wifi värilasertulostimen (199,90€) ostajalle lisäväri (arvo 40€) + pikalaturi 3A (arvo 15€) kaupan päälle.

JLTG59TYER
Katso tarjous
Etu
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 207 päivää

Mustekasetista musteet tulostimeesi edullisesti – helppo ja nopea tilaus!

Mustekasetti.com myy musteet kaikkiin suosittuihin tulostinmerkkeihin edulliseen hintaan. Tilaa musteet vaivattomasti ja nopeasti.

K9H5KNWC95
Katso tarjous

Suosituimmat Mustekasetti alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Kaupan päälle!

Mustekasetti.com tarjoaa yhden Maxlife MXTC-01, 5V 1A valkoinen USB-C -laturin kaupan päälle, kun tilauksen arvo on vähintään 50 €.

Vanhenee: 31.12.2023

Etu

Mustekasetti.com myy musteet kaikkiin suosittuihin tulostinmerkkeihin edulliseen hintaan. Tilaa musteet vaivattomasti ja nopeasti.

Vanhenee: 31.12.2023

0€ Kaupan päälle

Mustekasetti.comista nyt Brother HL-3210CW Wifi värilasertulostimen (199,90€) ostajalle lisäväri (arvo 40€) + pikalaturi 3A (arvo 15€) kaupan päälle.

Vanhenee: 31.12.2023

Mustekasetti info

Mustekasetista löydät tulostinkasetit yli sadalle tulostinmallille -edullisesti

Rautaisella otteella tulostin- ja toimistotuotteita myyvä mustekasetti.com on raivannut tiensä eturivin verkkokauppojen seuraan. Edulliset hinnat, kattava valikoima ja erinomaiset asiakasvalmiudet ovat Mustekasetin menestyksen takana. Yritys on saanut tunnustusta liiketoiminnastaan useammalta taholta erilaisten sertifikaattien muodossa.

Sujuvat ja turvalliset kaupat ovat nettikaupan myyntivaltti. Yritys palvelee myös kivijalkamyymälässä Helsingissä, jonka yhteydessä toimii myös Postin noutopiste. Tämä helpottaa toimitusten lähetystä ja vastaanottoa. Monipuoliset maksutavat puolestaan kruunaavat onnistuneet verkkokaupat.

Yrityksen tuotekattaus on vuosien varrella kasvanut kaseteista toimistotarvikkeisiin laajemmin, mikä helpottaa tilausten keskittämistä. Kaikki tuotteet on laatuvarmistettu ja täyttää Euroopan määräämät vaatimukset. Yritys maahantuo kasetit pääosin itse, sillä varmistetaan edullisten hintojen pysyvyys. Tietoa tarjouksista ja tuotteista tarjoilee Mustekasetin uutiskirje.

Laserkasetit, pölynimuripussit ja tarratulosteet

Paitsi Mustekasetin tuotteiden kirjo, myös tuotetyyppien monipuolisuus häkellyttää. Klikatessasi auki tuotteen alta löytyvän merkin, sivustolle avautuu kaikki kyseisen merkin laitemallit. Valitessasi mallin saat näkyville kaikki kyseiselle laitteelle soveltuvat tuotteet. Esimerkiksi Brother tulostimille malleja löytyy useampi sata, joille kaikille on saatavilla useita erilaisia muste- ja värikasetteja. Kasetin vaihtoon sivusto tarjoaa havainnollistavan ohjepaketin kuvineen.

Sivulta löytyy lisäksi tulostimia, mikäli kaipaat laitepäivitystä tai -täydennystä. Vähän erikoisempia toimistovälineitä löytyy esimerkiksi etikettitulostimen ja tarratulostinrullien muodossa. Nämä ovat usein hyödyllisiä etenkin yrityskäytössä. Toimiston ja kodin puhtaanapitoon yritykseltä löytyy kattava valikoima pölypusseja lukuisille eri pölynimurimerkeille ja -malleille. Kaikki verkkokaupalle ominaiseen, edulliseen, hintaan.

Kaikki hinnat on ilmoitettu ennen ja jälkeen verojen, joten epäselvyyksiä kassalle siirryttäessä hintojen suhteen ei ole luvassa. Edullisista hinnoista kertoo se, että tarjoustuotteiden joukosta löytyy jopa ilmaiseriä uusille asiakkaille, eli tuotteita, joiden hinta on pyöreät 0 €.

Helpot tilaukset ja takuuvarmat tuotteet

Mustekasetin toimituksista vastaa pääsääntöisesti Posti. Yritykset toimivat saumattomassa yhteistyössä, mikä nopeuttaa tilausliikennettä. Edullisin tilaus tapahtuu Mustekasetin noutopalvelun kautta, eli asiakkaan hakiessa tilauksen suoraan Helsingissä sijaitsevasta liikkeestä, tuotteet saa kotiin veloituksetta. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrelta Hakaniemen tuntumassa. Postin kautta lähetetyt paketit toimitetaan asiakkaalle aloitushintaan 5,90 €.

Maksuissa on hieman eri käytänteitä yritysten ja yksityisasiakkaiden välillä, mutta Paytrail -verkkosuojaohjelman alla toimivat kortti- ja verkkomaksut sekä MobilePay ovat yleisesti käytössä kaikille asiakkaille. Laskulla maksaminen käy myös, kunhan tarkistaa toimitusehdoista yleiset laskutuskäytänteet. Jos asiointia Mustekasetille löytyy useammin, helpoin ja varmin tapa seurata tilauksia on rekisteröityä yrityksen asiakkaaksi.

Laajat takuuajat ja palautusehdot tuovat luotettavuutta tilauksen tekoon

Kaikissa kaseteissa on 3 vuoden takuu, muissa tuotteissa 6 kuukautta. Palautukset noudattavat yleistä 14 vuorokauden säädöstä eli asiakkaan on mahdollista palauttaa sopimaton tuote. Palautusehdot vaihtelevat tuotteittain, joten muistathan tarkistaa ehdot etukäteen, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Kaikki palautuksia ja takauksia koskevat ehdot löytyvät helposti ”Toimitusehdot”-linkin takaa. Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Ensisijainen yhteydenottotapa etäkaupoissa on sähköposti, mutta liikkeeseen on myös suora puhelinnumero, mikäli asiainhoito sitä vaatii.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*