10% alennuskoodi
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 212 päivää

Hyödynnä 10% alennuskoodi Mobiilitukkuun

Tilaa Mobiilitukun uutiskirje ja saat 10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi.

ZICJXEL2AI
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 212 päivää

Nappaa ilmainen toimitus Mobiilitukkuun!

Saat ilmaisen toimituksen Mobiilitukkuun kun shoppailet yli 25 eurolla.

Suosituimmat Mobiilitukku alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Tilaa Mobiilitukun uutiskirje ja saat 10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi.

Vanhenee: 31.12.2023

0€ Ilmainen toimitus

Saat ilmaisen toimituksen Mobiilitukkuun kun shoppailet yli 25 eurolla.

Vanhenee: 31.12.2023

Mobiilitukku info

Kotimainen Mobiilitukku myy kannettavat laityeet ja lisätarvikkeet

Suomalainen kannettavien laitteiden ja niiden lisätarvikkeiden asiantuntija, Mobiilitukku, edustaa kotimaisen verkkokauppojen aatelia. Paitsi että tuotteita on saatavilla yli 500 eri laitteelle, yritys panostaa myös parhaaseen mahdolliseen asiakastukeen. Tältä sivulta et siis poistu tyytymättömänä.

Tuotteita löytyy niin mobiililaitteille, tableteille kuin älykelloillekin. Perusvalikoiman lisäksi valikoimaan kuuluu persoonallisia ja uniikkeja tarvikkeita sekä lisäosia kannettaville laitteille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi taiteilijan suunnittelemat suojakuoret puhelimelle? Entäpä urheilulajisi, vaatiiko se erityisiä kantovälineitä puhelimelle tai tabletille? Näitä sekä kaikkea muuta hyödyllistä ja jännää löytyy Mobiilitukun sivuilta, hyvään hintaan ja palvelun laadusta tinkimättä.

Toimitukset ja maksut on hiottu niin ikään asiakkaan parasta ajatellen. Jokaiselle löytyy oma tapansa tilata ja tehdä hankintoja turvallisin mielin ja itselle sopivimmalla tavalla. Henkilökunta on myös esitelty sivuilla kuvien ja saatteiden kera, joten tiedät kenen kanssa asioit kun asioit Mobiilitukun verkkomyymälässä. Käy siis tsekkaamassa, miten he voisivat palvella juuri sinua!

Verkkokaupan käyttäminen on helppoa ja apua saa pyytämällä

Kaikki verkkokaupan tuotteet on jaettu merkki- ja mallikohtaisesti, jotta asiakas voi suoraan nähdä, mitä omalle laitteelle on saatavilla. Klikatessaan auki esimerkiksi oman puhelimensa mallin, vasempaan laitaan ilmestyy listaus kaikista mallille sopivista tuotteista ja lisäosista, ja kuinka monta vaihtoehtoa kustakin on saatavilla. Tuotehakua voi rajata tuotetyypin ja värin mukaan, ja uniikisti maalatut Inkit -kuoret löytyy oman filtterin alta.

Perustuotteiden lisäksi kategorioista löytyy erilliset osastot laitteiden lisätarvikkeille ja varaosille. Näistä löydät kaapelit, kuulokkeet ja akut, sekä kaiken oheismateriaalin, jotka helpottavat ja monipuolistavat laitteiden käyttöä. Ekstrana löytyy puhelimen tuunaustarvikkeita, joilla koristella puhelimesta omannäköinen versio. Mutta ihan jo kaapeliosastoltakin löytyy persoonallisen värisiä vaihtoehtoja, jos perinteiset mustat ja valkoiset USB-johdot eivät ole oma juttusi.

Sopivien tuotteiden löytämisen tuottaessa haasteita, tai jos et ole varma jonkun tuotteen sopivuudesta, voit kääntyä chat -palvelun puoleen, he mielellään auttavat akuuteissa kysymyksissä. Henkilökuntaan saa yhteyden myös sähköpostilla tai soittamalla arkipäivinä toimistoaikaan. Lisänä asiakaspalvelussa on yhteydenottolomake, jonka avulla voi jättää kommenttia tai kysymyksiä.

Luotettavat toimitukset ja erikoisedut

Mobiilitukku toimittaa tuotteensa Postin sekä Matkahuollon kautta ja jatkuvana etuna on ilmaiset toimitukset kaikkiin 25 € ylittäviin tilauksiin. Kaikkia tuotteita koskee myös 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

TukkuClubin asiakkaana asiakkaalla on mahdollisuus ansaita vähintään 5 % alennus normaalihintaisista tuotteista. Klubilaisena tuotteet saavat myös takuuajan pidennystä, 2-4kk, tuotteesta riippuen. Klubilaisuus itsessään ei maksa mitään eli etua kannattaa hyödyntää, vaikka asiakkuus olisi vasta alkutaipaleella, eikä jatkoshoppailusta olisi varmaa tietoa.

Uutiskirje on toinen yksinkertainen tapa tehdä säästöjä Mobiilitukun tuotteista. Jo ensitilaaja saa kirjeessä -10 % alennuskoodin, jonka voi hyödyntää heti ostoksia tehdessä. Muutenkin uutiskirje on hyvä tapa pysyä kärryillä verkkosivujen alennuksista ja uutuuksista, joita valikoimaan tulee tasaisin väliajoin. Jos kirjeen tilaaminen ei jostain syystä miellytä, sen voi lopettaa koska tahansa.

Lisätietoja Mobiilitukku.fi -verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*