50% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 182 päivää

Matkavarusteesta nyt retkeilytuotteita jopa 50% alennuksella!

Matkavarusteen löytönurkka tarjoaa upeita tarjouksia retkeiluvarusteista ja tuotteista. Suuntaa edullisimmille ostoksille ja säästä jopa 50%.

LHVYYW5KDQ
Katso tarjous

Suosituimmat Matkavaruste alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Matkavarusteen löytönurkka tarjoaa upeita tarjouksia retkeiluvarusteista ja tuotteista. Suuntaa edullisimmille ostoksille ja säästä jopa 50%.

Vanhenee: 01.12.2023

Matkavaruste info

Matkavarusteesta laadukkaat tuotteet matkailuun ja retkeilyyn

Matkavaruste on kahden intohimoisen suomalaisen matkaajan perustama varusteverkkokauppa, joka tarjoaa monenlaisia tuotteita matkailuun sekä retkeilyyn. Idea sai alkunsa 2000-luvun alussa, kun nuori perhe suuntasi Euroopan lomalle ilman sen kummempaa matkasuunnitelmaa. Matka opetti paljon, sillä reissussa luonnollisesti sattui ja tapahtui monenlaista. Monelle tavaralle olisi ollut tarvetta ja perhe alkoi listaamaan asioita, jotka kannattaa ottaa mukaan reissuun.

Verkkokauppa perustettiin tämän ajatuksen pohjalta vihdoin vuonna 2012 ja toiminta lähti käyntiin pienen varaston turvin. Kaikki ei aina sujunut niin kuin piti, mutta usko yritysideaan piti pariskunnan kiinni haaveessaan. Ja se kannatti, sillä nykyään Matkavarusteen valikoimista löytyy yli 11 000 tuotetta ja monta tunnettua brändiä.

Täysin suomalainen verkkokauppa toimii tietenkin loistavasti suomalaisille asiakkaille. Pääset asioimaan täällä täysin suomeksi ja asiakaspalvelu on tavoitettavissa niin sähköpostilla kuin puhelimitsekin. Kotimaan sisällä tehdyt toimitukset eivät vie kuin muutaman päivän, joten pikaisetkin hankinnat ennen reissua onnistuvat hyvin tätä kautta.

Löytönurkasta talteen parhaat tarjoukset ja alennuskoodit

Reissulle valmistautuminen voi joskus olla melko tyyristä, sillä hankintoja voi joutua tekemään paljonkin. Tähän tulee avuksi Matkavarusteen Löytönurkka, joka on täynnä mahtavia tarjouksia monista eri tuoteryhmistä.

Löytönurkasta löytyy asiakkaiden palauttamia, pienvikaisia tai pinnasta vaurioituneita tuotteita. Tuotteet on kuitenkin tarkistettu toimiviksi ja niillä on sama 14 päivän palautusoikeus kuin muillakin tuotteilla. Kannattaa siis ehdottomasti kurkata Löytönurkkaan erityisesti silloin, jos olet tietyn budjetin varassa ja jostain tulisi tehdä säästöjä.

Verkkokauppaan on saatavilla myös monenlaisia alennuskoodeja. Kannattaa heti luoda oma asiakastili, sillä sen avulla pääset hyödyntämään kaikkia Matkavarusteen tarjouksia, ominaisuuksia ja muita toimintoja sivustolla. Voit myös hankkia lahjaksi kuponkeja, joiden avulla ystäväsi pääsevät shoppailemaan tuotteita edullisin hinnoin.

Matkavaruste on aktiivinen sosiaalisen median puolella ja voit seurata heidän Facebook- sekä Instagram-tilejään. Uutiskirjeet räätälöidään asiakaskohtaisesti, joten se kannattaa myös tilata. Sen avulla saat kohdistettuja tarjouksia ja mielenkiintoisia uutisia uutuustuotteista.

Lisää maksuaikaa joustavilla maksutavoilla

Matkavaruste tarjoaa monenlaisia maksutapoja, joiden joukossa on myös joustavat osamaksut. Collecter Laskun avulla saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, mutta kannattaa huomioida, että siihen voi sisältyä muita kuluja. Maksutapojen joukossa on lisäksi Paytrailin tarjoamat verkkopankkimaksut, yleisimmät credit/debit maksukortit, PayPal ja MobilePay. Vaihtoehtoja on siis useampia ja löydät kaikkien maksutapojen ohjeet sekä käsittelykulut helposti verkkosivulta.

Varastosta löytyvät tuotteet on aina merkitty vihreällä tuotteen yhteydessä, eli näet heti, onko tuote nopeasti saataville. Varastosta lähetetyt tuotteet toimitetaan 2–4 arkipäivässä, joten toimitukset ovat todella nopeita. Jos tuotetta ei ole varastolla, niiden kohdalle on merkitty tilaustuote-merkintä. Tämä tarkoittaa sitä, että toimitus voi kestää jopa 14 päivää. Tarkkoja toimitusaikoja kannattaa tiedustella paremmin asiakaspalvelusta, jos sinulla on esimerkiksi tarve kiireelliselle toimitukselle.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*