50% tarjous
Lunastettu 8 kertaa • Voimassa 131 päivää

Matkavarusteesta nyt retkeilytuotteita jopa 50% alennuksella!

Matkavarusteen löytönurkka tarjoaa upeita tarjouksia retkeiluvarusteista ja tuotteista. Suuntaa edullisimmille ostoksille ja säästä jopa 50%.

ICUJBKFTJV
Katso tarjous

Kestävät tuotteet kilpailukykyisillä hinnoilla

Tuoteryhmien varusteet on kaikki laatu edellä valikoitu. Tunnetut merkit ja kokemuksella valikoidut varusteet takaavat, että löydät aina etsimäsi matkailetpa pyöräillen, lentäen tai vetten päällä. Mitä et löydä, kauppias hankkii valikoimaansa.

 

Kauppias on asiakkaan puolella myös hintojen osalta. Verkkokauppa haluaa tarjota varusteita, jotta jokaisella olisi mahdollisuus tehdä reissuja budjetistaan riippumatta. Viva la matkailu!

Löydä edulliset täsmävarusteet mukavaan automatkailuun

Pitkät automatkat saattavat joskus olla uuvuttavia, mutta ei hätää, Matkavarusteen lisävarusteilla teet matkastasi miellyttävän. Löydät autoon soveltuvia tuotteita esimerkiksi:

  • Selkä- ja istuintuet sekä niskatyynyt
  • Kylmälaukut ja matkajääkaapit
  • Tuulettimet, aurinkosuojat ja ikkunaverhot
  • Tilaa säästävät säilytysratkaisut
  • Kahvinkeittimet ja termoskupit

Tee varustehankinnat matkalle huippuedullisin alennushinnoin

Matkavarusteen moneen menoon ja säähän soveltuvat tuotteet voit löytää alennusosastolta erityisen alhaisin hinnoin. Hyödynnä tarjoukset jo seuraavaa matkaa varten tai tee pitkään suunnittelemasi hankinnat varastoon, sillä tästä eivät varusteet halpene.

Suosituimmat Matkavaruste alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Matkavarusteen löytönurkka tarjoaa upeita tarjouksia retkeiluvarusteista ja tuotteista. Suuntaa edullisimmille ostoksille ja säästä jopa 50%.

Vanhenee: 01.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Matkavaruste verkkokaupassa

10% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 132 päivää

10% alennuksella valikoituja tuotteita Pilteskauppa.fi -verkkokaupasta!

Pilateskaupan alesta löydät nyt toppeja, legginsejä, hierontarullia, mattoja ja paljon muuta 10% alennuksella.

2ITAZ01DLQ
Katso tarjous
20% alennuskoodi
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 131 päivää

20% alennuskoodi Reebokin uutiskirjeen tilaajille

Saat nyt 20% alennuskoodin Reebokin verkkokauppaan, kun tilaat Reebok uutiskirjeen.

61XV1030LD
Katso alennuskoodi
20% alennuskoodi
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 131 päivää

20% alennuskoodi Reebokin uutiskirjeen tilaajille

Saat nyt 20% alennuskoodin Reebokin verkkokauppaan, kun tilaat Reebok uutiskirjeen.

8TPMMFV7C5
Katso alennuskoodi

Matkavaruste - Päivän parhaat vinkit:

Löytönurkka

Löytönurkka tarjoaa todella hyviä tarjouksia ja voit löytää monia alennuskoodeja verkkokauppaan

Collector Lasku

Collector Laskun avulla saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa tai voit myös maksaa osissa

Seuraa somessa

Ota Facebook ja Instagram seurantaan ja näet kaikki uusimmat tarjoukset sekä kampanjat

Matkavaruste info

Matkavarusteesta laadukkaat tuotteet matkailuun ja retkeilyyn

Matkavaruste on kahden intohimoisen suomalaisen matkaajan perustama varusteverkkokauppa, joka tarjoaa monenlaisia tuotteita matkailuun sekä retkeilyyn. Idea sai alkunsa 2000-luvun alussa, kun nuori perhe suuntasi Euroopan lomalle ilman sen kummempaa matkasuunnitelmaa. Matka opetti paljon, sillä reissussa luonnollisesti sattui ja tapahtui monenlaista. Monelle tavaralle olisi ollut tarvetta ja perhe alkoi listaamaan asioita, jotka kannattaa ottaa mukaan reissuun.

Verkkokauppa perustettiin tämän ajatuksen pohjalta vihdoin vuonna 2012 ja toiminta lähti käyntiin pienen varaston turvin. Kaikki ei aina sujunut niin kuin piti, mutta usko yritysideaan piti pariskunnan kiinni haaveessaan. Ja se kannatti, sillä nykyään Matkavarusteen valikoimista löytyy yli 11 000 tuotetta ja monta tunnettua brändiä.

Täysin suomalainen verkkokauppa toimii tietenkin loistavasti suomalaisille asiakkaille. Pääset asioimaan täällä täysin suomeksi ja asiakaspalvelu on tavoitettavissa niin sähköpostilla kuin puhelimitsekin. Kotimaan sisällä tehdyt toimitukset eivät vie kuin muutaman päivän, joten pikaisetkin hankinnat ennen reissua onnistuvat hyvin tätä kautta.

Löytönurkasta talteen parhaat tarjoukset ja alennuskoodit

Reissulle valmistautuminen voi joskus olla melko tyyristä, sillä hankintoja voi joutua tekemään paljonkin. Tähän tulee avuksi Matkavarusteen Löytönurkka, joka on täynnä mahtavia tarjouksia monista eri tuoteryhmistä.

Löytönurkasta löytyy asiakkaiden palauttamia, pienvikaisia tai pinnasta vaurioituneita tuotteita. Tuotteet on kuitenkin tarkistettu toimiviksi ja niillä on sama 14 päivän palautusoikeus kuin muillakin tuotteilla. Kannattaa siis ehdottomasti kurkata Löytönurkkaan erityisesti silloin, jos olet tietyn budjetin varassa ja jostain tulisi tehdä säästöjä.

Verkkokauppaan on saatavilla myös monenlaisia alennuskoodeja. Kannattaa heti luoda oma asiakastili, sillä sen avulla pääset hyödyntämään kaikkia Matkavarusteen tarjouksia, ominaisuuksia ja muita toimintoja sivustolla. Voit myös hankkia lahjaksi kuponkeja, joiden avulla ystäväsi pääsevät shoppailemaan tuotteita edullisin hinnoin.

Matkavaruste on aktiivinen sosiaalisen median puolella ja voit seurata heidän Facebook- sekä Instagram-tilejään. Uutiskirjeet räätälöidään asiakaskohtaisesti, joten se kannattaa myös tilata. Sen avulla saat kohdistettuja tarjouksia ja mielenkiintoisia uutisia uutuustuotteista.

Lisää maksuaikaa joustavilla maksutavoilla

Matkavaruste tarjoaa monenlaisia maksutapoja, joiden joukossa on myös joustavat osamaksut. Collecter Laskun avulla saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, mutta kannattaa huomioida, että siihen voi sisältyä muita kuluja. Maksutapojen joukossa on lisäksi Paytrailin tarjoamat verkkopankkimaksut, yleisimmät credit/debit maksukortit, PayPal ja MobilePay. Vaihtoehtoja on siis useampia ja löydät kaikkien maksutapojen ohjeet sekä käsittelykulut helposti verkkosivulta.

Varastosta löytyvät tuotteet on aina merkitty vihreällä tuotteen yhteydessä, eli näet heti, onko tuote nopeasti saataville. Varastosta lähetetyt tuotteet toimitetaan 2–4 arkipäivässä, joten toimitukset ovat todella nopeita. Jos tuotetta ei ole varastolla, niiden kohdalle on merkitty tilaustuote-merkintä. Tämä tarkoittaa sitä, että toimitus voi kestää jopa 14 päivää. Tarkkoja toimitusaikoja kannattaa tiedustella paremmin asiakaspalvelusta, jos sinulla on esimerkiksi tarve kiireelliselle toimitukselle.

Näin lisäät alennuskoodin

Osta kaikkea ja vähän enemmän alennuskoodien tarjouksilla

Oli kyse arkisesta työmatkasta, pyöräretkestä tai seikkailusta kimmeltävän meren äärelle, Matkavarusteesta löydät takuuvarmat varusteet onnistuneeseen matkakokemukseen.

Alennuskoodin hyödyntäminen Matkavaruste -verkkokaupassa

Edulliset hinnat ja tarvittaessa apunsa tarjoava henkilökunta tekevät ostokokemuksesta mieleenpainuvan, ja alennuskoodeilla teet tilauksestasi vähintäänkin ikimuistettavan, joten älä unohda käyttää etujasi:

1
Tallenna alennuskoodi muistiin ja siirry Matkailuvarusteen monipuoliseen nettikauppaan.
2
Kerää laadukkaat matkailu- ja erävarusteet ostoskoriin ja kun ostokset on valmiit, siirry koriin.
3
Avaa koodikenttä ”Onko sinulla kuponkikoodia”-linkistä yhteissumman yläpuolelta, liitä koodi ja vahvista ”Lisää”-painikkeella.

Usein kysytyt kysymykset

Millä tavoin henkilökuntaan voi olla yhteydessä?

Asiakaspalvelun tavoittaa monesta eri kanavasta. Voit soittaa puhelimella ja WhatsApp-sovelluksella, viestiä voit laittaa WhatsAppin tai Facebookin messengerin kautta. Myös sähköposti on sujuva yhteyskanava. Asiakaspalvelu on aina halukas auttamaan ja ottaa mielellään kehitysehdotuksia, jos huomaat verkkokaupassa jotakin puutteita.

Onko verkkokaupassa alennuksia?

On ja kaikki alennukset on yhteen koottuna omaan alennuskategoriaan. Löydät alennustuotteet myös niiden omista tuoteryhmistä, jotta et varmasti ohittaisi niitä. Jos haluat varmistaa, että kuulet alennuksista ajoissa, tilaamalla uutiskirjeen se onnistuu kätevästi. Uutiskirje pystyy kohdistamaan kiinnostuksen kohteisiisi sopivia tarjouksia ja saat näin parempia osumia kaikista eduista, alennuksista sekä uutuustuotteista.

Minkälaiset toimitusajat tuotteilla on?

Varastotuotteet, jotka on merkattu vihreällä, ovat perillä 2–3 päivän sisällä. Tilaustuotteissa kestää hieman pidempään, tuotteesta ja tavaranhaltijasta riippuen 7–14 päivää. Jos tuotteella on kiire, ole yhteydessä asiakaspalveluun ja he selvittävät tarkemmat toimitustavat tilaustasi koskien. Tietoja voit kysellä sähköpostilla tai puhelimitse.

Mikä erottaa Matkavarusteen muista erä- ja matkailuliikkeistä?

Matkavaruste pyrkii menemään varustetasossaan aina pintaa syvemmälle. Tähän auttaa yrityksen perustajan ja henkilökunnan omakohtaiset matkakokemukset sekä jatkuva hereillä olo koskien varustemerkkien tuotekehittelyä. Muutamana esimerkkinä: Verkkokauppa myy eräretkelle kenkien kuivainta ja enemmän reissaavalle karavaanarille matkapesukonetta. Myös esimerkiksi matkaoppaat ja perinteiset paperiset kartat kuuluvat valikoimaan ja nautiskelija pakkaa mukaansa kokoontaitettavan punaviinilasin. Verkkokauppa ottaa mielellään ehdotuksia hyvistä tuotteista, joita asiakkaat haluaisivat valikoimaa täydentämään.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*