0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 6 kertaa • Voimassa 225 päivää

Nappaa ilmainen toimitus Macpisteen tilaukseen!

Saat nyt ilmaisen toimituksen Macpisteen tilaukseen, kun teet ostoja yli 75 eurolla.

90% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 225 päivää

Macpisteen Outletissa huima määrä tuotteita jopa 90% alennuksella

Suuntaa Macpisteen Outlet-osastolle ja löydä tuotteita 40%, 50% ja jopa 90% alennuksilla. Tarjolla on paljon edullisia poistuvia tuotteita, joita on saatavilla rajoitetut erät.

PGVG7XQOG6
Katso tarjous

Monipuolisten varaosien avulla pidennät Apple-laitteiden elinikää

Applen laitteet tunnetusti kestää aikaa ja kulutusta. Jokainen laite tulee kuitenkin jossain kohtaa tiensä päähän ja tähän Macpiste haluaa tarjota vaihtoehtoja. Monipuolisella varaosavalikoimalla ja laitteisiin yhteensopivilla työkaluilla teet edullisimmat laitehuollot. Hyvä tarjonta puhdistusvälineitä pitää laitteesi kunnossa.

Laadukasta palvelua ja tukea

Macpiste tarjoaa ainutlaatuisen ostokokemuksen. Kätevien verkkosivujen ansiosta tuotteiden selaaminen on sujuvaa ja jos tarve vaatii, henkilökunta palvelee mielellään tuotteiden tai ostosten kanssa. Laitteisiin on saatavilla myös asiantuntevaa huoltoa.

 

Tilaukset pyritään käsittelemään saman päivän aikana (aina, jos tilaus on tehty ennen klo 14) ja toimitukset lähtee nopeasti ympäri suomen. Kaikki yli 75 € ylittävät ostokset toimitetaan veloituksetta.

Osta monipuoliset Apple-tuotteet superedullisesti

Verkkokauppa tarjoaa laajimman Applen laitteisiin yhteensopivan tuotekattauksen. Löydät muun muassa:

  • Akut
  • Kaapelit
  • Suojatuotteet ja -kuoret
  • Telineet
  • Älykellot ja Apple Watch -tarvikkeet
  • Työkalut

Suosituimmat Macpiste alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen Macpisteen tilaukseen, kun teet ostoja yli 75 eurolla.

Vanhenee: 01.12.2024

90% tarjous

Suuntaa Macpisteen Outlet-osastolle ja löydä tuotteita 40%, 50% ja jopa 90% alennuksilla. Tarjolla on paljon edullisia poistuvia tuotteita, joita on saatavilla rajoitetut erät.

Vanhenee: 01.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Macpiste verkkokaupassa

10% alennuskoodi
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 225 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi MyTrendyPhonelle ja säästä

Saat nyt 10% alennuskoodin MyTrendyPhone verkkokauppaan, kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi. Alennus ei koske tuotteita, jotka maksavat yli 135 €.

TY11O4T19T
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Alennus ei koske tuotteita, jotka maksavat yli 135 €. Koodi on voimassa vain 14 päivää. Rekisteröitymällä suostut vastaanottamaan MyTrendyPhonen uutuskirjeitä.
7% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 225 päivää

Saat nyt 7% alennuksen MyTrendyPhonen tuotteista

Liity Club Trendyn jäseneksi ja saat aina 7% alennuksen MyTrendyPhone verkkokaupan tuotteista.

RILSMU9QS6
Katso tarjous
10% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 225 päivää

Hifitalo: Kuulokkeita nyt edullisesti 10% alennuksella

Tutustu nyt Hifitalon alevalikoimaan – löydät paljon kuulokkeita 10% alennuksella.

2R278MIXHU
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 196 päivää

Hifitalolla nyt kaiuttimia jopa 50% alennuksella

Hifitalon verkkokaupassa nyt paljon kaiuttimia alennetuin hinnoin. Siirry shoppailemaan jopa 50% alennuksilla.

ICCMRWQZ4Z
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 251 päivää

Nappaa ilmainen toimitus Mobiilitukkuun!

Saat ilmaisen toimituksen Mobiilitukkuun kun shoppailet yli 25 eurolla.

Macpiste - Päivän parhaat vinkit:

Ilmaiset toimitukset

Ilmaiset toimitukset kaikissa 75 € ylittävissä ostoissa. Kampanjatarjouksissa usein myös tarjouksia toimituksiin.

Markkinoiden edullisin

MacPiste tarjoaa alkuperäiset Apple-tuotteet aina edulliseen hintaan. Sivuilla myös paljon tarjouksia.

Monipuoliset maksutavat

Kaikki yleisimmät kortti- ja luottomaksut käy maksutapana. Klarna-tili ja laskulla maksaminen myös vaihtoehtoina.

Macpiste info

MacPisteeltä takuuvarmat Applen tuotteet jatkuvasti edulliseen hintaan

Edullisin hinnoin Applen lisävarusteita myyvä verkkokauppa, Macpiste, osaa asiansa. Kohta 20 vuotta kauppaa pyörittänyt yritys toimittaa omenatuotteita ympäri Suomea sujuvilla kaupoilla. Tavaran toimitus tapahtuu Espoossa sijaitsevalta varastolta käsin, joten on luotettavuus ja nopeus on taattu. Pitkän yritystoiminnan ja hyvien bisnessuhteiden ansiosta hinnat ovat markkinoiden kuluttajaystävällisimmät.

MacPiste pyrkii aina toimittamaan tilaukset parhaassa mahdollisessa ajassa ja jos jotain epäselvyyksiä tulee tilausta tehtäessä, asiakastuki on yhden lomakkeen tai sähköpostin päässä. Nettisivujen selkeä ja informatiivinen sisältö pitää myös huolen, että asiakkaan on helppo löytää etsimänsä tuotteet, mutta myös hahmottaa tuotteiden saatavuus ja toimitusajat. Maksutavoissa ja tilausten teossa on loistavasti vaihtoehtoja, jolloin jokainen asiakas voi lunastaa toivomansa tuotteet itselleen sopivalla tavalla.

Monipuolinen verkkokauppa ja laadukkaat tuotteet

MacPisteen ytimessä on i-perheen perustuotteet, kuten Appleen yhteensopivat akut, laturit ja muut kannettavien laitteiden käyttöä helpottavat varaosat. Sivuilta löytyy myös monenlaisia telakoita, telineitä ja muita välineitä matkaavalle Applen käyttäjälle. Jos lisämuisti on hakusessa, tilaukseen voi laittaa erittäin laadukkaan OWC-tuotemerkin muistikomponentteja.

Kaikki sivuilta löytyvä tavara on tarkoin valikoitu ja tuotteet noudattavat Euroopassa hyväksyttyjä laatu- sekä turvallisuussäädöksiä. Lisää sertifikaateista ja muusta voi lukea nettisivuilta ”Ohjeet”-kategorian alta.

Itse tuoteryhmät löytyvät sivun vasemmasta laidasta pääkategorioiden alta. Asiakkaan klikatessa auki tuotesivun, verkkosivu ilmoittaa vihreällä, mikäli tuote on heti saatavilla tai esimerkiksi toimituksissa on viivettä. Jos tuotteesta tai sen sopivuudesta on jotain kysyttävää, nopein tapa selvittää asia, on laittaa suoraan viestiä tuotekuvan alta löytyvän ”Kysy tuotteesta”-linkin kautta.

Asiantunteva asiakaspalvelu on aina valmiina vastaamaan kaikkiin tuotteita koskeviin kysymyksiin. Jos kiinnostusta verkkokaupan antiin löytyy enemmän, MacPisteeltä löytyy oma tarjouskirje. Tarjouskirje lähettää tietoa uusimmista tuotteista, niiden ominaisuuksista sekä tietenkin parhaista tarjouksista.

Selkeät kaupat ja edulliset toimitukset

Kaikki MacPisteessä olevat hinnat vastaavat lopullista hintaa, eli verot on valmiiksi lisätty tuotekohtaisiin hintatietoihin. Toimituskulut riippuvat asiakkaan valitsemasta toimitustavasta. Edullisimmat toimitukset lähtevät 4,95 € ja koskevat pienempiä tilauksia. Suuremmat, yli 75 € ylittävät ostokset, toimitetaan ilman lisäkuluja.
Kampanjoita kannattaa pitää silmällä, sillä toisinaan verkkokauppa tarjoaa toimitukset veloituksetta. Esimerkiksi tarjouskirje ilmoittaa kaikista erikoistarjouksista ja kampanjoista hyvissä ajoin.

Kaikki tilaukset toimituskuluineen maksetaan kerralla. Maksujen tietosuojasta huolehtii Paytrail ja maksutapoina käyvät yleiset verkkomaksut sekä luottokortit. Klarna-tili on myös käytössä ja laskulla maksaminen on myös vaihtoehtona. Verkko-ostosten ja -maksujen lisäksi tilaukset voi tehdä täysin puhelimen välityksellä. Tässä tapauksessa maksutavaksi valikoituu postiennakko, johon sisältyy 5 € postiennakko.

Asiakkaalla on aina 30 palautusoikeus, mikäli tuote on virheellinen tai epäsopiva käyttötarkoitukseen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Muutoin tuotteissa on sivuilla ilmoitettu takuu ja takuut ovat tuotekohtaisia. Verkkokauppaan on mahdollista luoda myös tunnukset, jolloin tilausten ja toimitusten seuraaminen helpottuu.

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodeilla teet huokeammat Apple-ostokset

Kotimainen Macpiste tarjoaa monipuolisesti tuotteita Applen laitteisiin. Osta telakat, kaapelit ja uudet akut ja paranna rakastamiesi tuotteiden käytettävyyttä sekä ikää. Muista myös suojata uudet laitteesi Macpisteen suojakuorilla ja panssarilaseilla.

Macpiste alennuskoodien käyttö verrkokaupassa

Kaikkeen huoltoon ja laitteiden käsittelyyn löydät yhteensopivat työkalut. Hintapuolen varmistat käyttämällä tuoreimmat alennuskoodit:

1
Ota Macpiste alennuskoodi talteen ja lähde tutustumaan Applen kotimaiseen tarvikemyymälään.
2
Valitse tuotteista sopivat ja kun ostokset on tehty, siirry ostoskoriin tarkistamaan, että tilaus on oikein.
3
Lisää tarvittaessa yhteensopivia tuotteita.
4
Syötä alennuskoodi tilauksen yhteenvedon alle avautuvaan kenttään. Vahvista koodi klikkaamalla ”Lisää alennuskoodi”, jolloin se aktivoituu ja jatka kassalle.

Usein kysytyt kysymykset

Millaiset toimitusajat tuotteilla on?

Suurin osa tuotteista löytyy Suomessa sijaitsevalta varastolta, jolloin ne ovat perillä päivän parin sisällä. Tilaukset otetaan käsittelyyn heti samana päivänä, jos tilaus on tehty ennen klo 14. Mikäli tuote on tilaustuote voi sitä joutua odottamaan hieman pidempään. Kaikki toimitusajat on ilmoitettu tuotesivuilla erikseen.

Missä huoltoja suoritetaan?

Macpisteen yhteistyökumppaneita löytyy useammalta paikkakunnalta, kuten pääkaupunkiseudulta (useampi toimipiste), Tampereelta, Turusta ja Oulusta. Tarkista lähin pisteesi verkkokaupan sivuilta.

Miten varmistan tuotteen yhteensopivuuden?

Tuotesivuilla on selkeät kuvaukset niiden käytöstä, mutta jos epäselvyyttä edelleen ilmenee, voit olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluun tuotteen alapuolta löytyvällä lomakkeella.

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Kyllä, kaikki tuotteet kuuluu 30 päivän palautusoikeuden piiriin. Tuotteen pitää olla pakkauksessa ja käyttämätön. Lisätietoja palautuksista löydät verkkokaupasta. Palautus on maksuton.

Onko verkkokaupassa tarjouksia?

Kyllä, verkkokaupassa on alennettuja tuotteita sekä outlet-osasto, josta löytyy tarjouksia aina – 90 % saakka. Voit löytää tarjouksesta hyödyllisiä lisäosia Applen laitteisiin, mutta myös muita poistuvia laitteita ja varusteita.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*