0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 212 päivää

Nappaa ilmainen toimitus Macpisteen tilaukseen!

Saat nyt ilmaisen toimituksen Macpisteen tilaukseen, kun teet ostoja yli 75 eurolla.

90% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 212 päivää

Macpisteen Outletissa huim amäärä tuotteita jopa 90% alennuksella

Suuntaa Macpisteen Outlet-osastolle ja löydä tuotteita 40%, 50% ja jopa 90% alennuksilla. Tarjolla on paljon edullisia poistuvia tuotteita, joita on saatavilla rajoitetut erät.

X20NAWU82V
Katso tarjous

Suosituimmat Macpiste alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen Macpisteen tilaukseen, kun teet ostoja yli 75 eurolla.

Vanhenee: 31.12.2023

90% tarjous

Suuntaa Macpisteen Outlet-osastolle ja löydä tuotteita 40%, 50% ja jopa 90% alennuksilla. Tarjolla on paljon edullisia poistuvia tuotteita, joita on saatavilla rajoitetut erät.

Vanhenee: 31.12.2023

Macpiste info

MacPisteeltä takuuvarmat Applen tuotteet jatkuvasti edulliseen hintaan

Edullisin hinnoin Applen lisävarusteita myyvä verkkokauppa, Macpiste, osaa asiansa. Kohta 20 vuotta kauppaa pyörittänyt yritys toimittaa omenatuotteita ympäri Suomea sujuvilla kaupoilla. Tavaran toimitus tapahtuu Espoossa sijaitsevalta varastolta käsin, joten on luotettavuus ja nopeus on taattu. Pitkän yritystoiminnan ja hyvien bisnessuhteiden ansiosta hinnat ovat markkinoiden kuluttajaystävällisimmät.

MacPiste pyrkii aina toimittamaan tilaukset parhaassa mahdollisessa ajassa ja jos jotain epäselvyyksiä tulee tilausta tehtäessä, asiakastuki on yhden lomakkeen tai sähköpostin päässä. Nettisivujen selkeä ja informatiivinen sisältö pitää myös huolen, että asiakkaan on helppo löytää etsimänsä tuotteet, mutta myös hahmottaa tuotteiden saatavuus ja toimitusajat. Maksutavoissa ja tilausten teossa on loistavasti vaihtoehtoja, jolloin jokainen asiakas voi lunastaa toivomansa tuotteet itselleen sopivalla tavalla.

Monipuolinen verkkokauppa ja laadukkaat tuotteet

MacPisteen ytimessä on i-perheen perustuotteet, kuten Appleen yhteensopivat akut, laturit ja muut kannettavien laitteiden käyttöä helpottavat varaosat. Sivuilta löytyy myös monenlaisia telakoita, telineitä ja muita välineitä matkaavalle Applen käyttäjälle. Jos lisämuisti on hakusessa, tilaukseen voi laittaa erittäin laadukkaan OWC-tuotemerkin muistikomponentteja.

Kaikki sivuilta löytyvä tavara on tarkoin valikoitu ja tuotteet noudattavat Euroopassa hyväksyttyjä laatu- sekä turvallisuussäädöksiä. Lisää sertifikaateista ja muusta voi lukea nettisivuilta ”Ohjeet”-kategorian alta.

Itse tuoteryhmät löytyvät sivun vasemmasta laidasta pääkategorioiden alta. Asiakkaan klikatessa auki tuotesivun, verkkosivu ilmoittaa vihreällä, mikäli tuote on heti saatavilla tai esimerkiksi toimituksissa on viivettä. Jos tuotteesta tai sen sopivuudesta on jotain kysyttävää, nopein tapa selvittää asia, on laittaa suoraan viestiä tuotekuvan alta löytyvän ”Kysy tuotteesta”-linkin kautta.

Asiantunteva asiakaspalvelu on aina valmiina vastaamaan kaikkiin tuotteita koskeviin kysymyksiin. Jos kiinnostusta verkkokaupan antiin löytyy enemmän, MacPisteeltä löytyy oma tarjouskirje. Tarjouskirje lähettää tietoa uusimmista tuotteista, niiden ominaisuuksista sekä tietenkin parhaista tarjouksista.

Selkeät kaupat ja edulliset toimitukset

Kaikki MacPisteessä olevat hinnat vastaavat lopullista hintaa, eli verot on valmiiksi lisätty tuotekohtaisiin hintatietoihin. Toimituskulut riippuvat asiakkaan valitsemasta toimitustavasta. Edullisimmat toimitukset lähtevät 4,95 € ja koskevat pienempiä tilauksia. Suuremmat, yli 75 € ylittävät ostokset, toimitetaan ilman lisäkuluja.
Kampanjoita kannattaa pitää silmällä, sillä toisinaan verkkokauppa tarjoaa toimitukset veloituksetta. Esimerkiksi tarjouskirje ilmoittaa kaikista erikoistarjouksista ja kampanjoista hyvissä ajoin.

Kaikki tilaukset toimituskuluineen maksetaan kerralla. Maksujen tietosuojasta huolehtii Paytrail ja maksutapoina käyvät yleiset verkkomaksut sekä luottokortit. Klarna-tili on myös käytössä ja laskulla maksaminen on myös vaihtoehtona. Verkko-ostosten ja -maksujen lisäksi tilaukset voi tehdä täysin puhelimen välityksellä. Tässä tapauksessa maksutavaksi valikoituu postiennakko, johon sisältyy 5 € postiennakko.

Asiakkaalla on aina 30 palautusoikeus, mikäli tuote on virheellinen tai epäsopiva käyttötarkoitukseen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Muutoin tuotteissa on sivuilla ilmoitettu takuu ja takuut ovat tuotekohtaisia. Verkkokauppaan on mahdollista luoda myös tunnukset, jolloin tilausten ja toimitusten seuraaminen helpottuu.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*