5,35€ tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 55 päivää

Apple älypuhelimen suojavarusteet alk. 5,35 €

Hanki nyt Applen älypuhelimiin tarvikkeet ja suojavarusteet lux-caselta – alk. vain 5,35 euroa.

OPUWF0CTT3
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 55 päivää

Saat ilmaisen toimituksen Lux-case -verkkokauppaan

Saat nyt ilmaisen toimituksen Lux-case verkkokaupassa, kun tilaat yli 29 eurolla. Hanki nyt tarvikkeet älylaitteillesi ja säästä toimituskuluissa.

Suosituimmat Lux-case alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen Lux-case verkkokaupassa, kun tilaat yli 29 eurolla. Hanki nyt tarvikkeet älylaitteillesi ja säästä toimituskuluissa.

Vanhenee: 01.08.2023

5,35€ tarjous

Hanki nyt Applen älypuhelimiin tarvikkeet ja suojavarusteet lux-caselta – alk. vain 5,35 euroa.

Vanhenee: 01.08.2023

Lux-case info

Lux-case -verkkokaupasta kaikenlaiset tarvikkeet älylaitteisiin

Puhelin kulkee mukana kaikkialle, joten on tärkeää suojata se huolella. Suojakotelo pitää huolen siitä, että puhelin säilyy naarmuitta. Samalla voi huolehtia siitäkin, että puhelimen kuori on tyylikkään näköinen. Tämä onnistuu onneksi helposti, kun puhelimen kotelon ja muut asusteet ostaa Lux-case-verkkokaupasta. Lux-case on Suomessa toimiva verkkokauppa, josta voi ostaa kaikenlaisia tarvikkeita puhelimille, älykelloille ja tableteille.

Lux-case on varsinainen tarvikkeiden superkauppa, sillä valikoimassa on käytännössä kaikkea, mitä voi tarvita puhelimille, tableteille, kameroille ja älykelloille. Lux-casen valikoimassa on jopa 150 000 erilaista suojakoteloa, joten ei varmasti tule yllätyksenä, että valikoimaa selatessa pää voi mennä pyörälle! Verkkokaupan selkeä jaottelu tekee kuitenkin ostostenteosta helppoa. Hurjasta valikoimasta löytyy suojakotelo lähes kaikille puhelinmerkeille – Lux-casen valikoimassa on kuoria jopa yli 40 eri puhelimerkille. Niiden joukossa on tietenkin kaikki suosituimmat merkit, kuten Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oneplus, Sony sekä Nokia. Plussaa on sekin, että myös vanhemmille malleille löytyy hyvin suojakuoria, mikä tekeekin Lux-casesta monen ykkösosoitteen.

Oli tyylisi sitten klassinen tai värikkäämpi, löytyy sopiva suojakotelo Lux-caselta. Suuresta valikoimasta löytyy nimittäin yksinkertaisia mustia tai kirkkaita kuoria, mutta myös erilaisempia vaihtoehtoja. Valita voi kaikkien sateenkaaren värien ja kuvioiden välillä.

Suojakotiloiden lisäksi matkapuhelimille löytyy myös monia muita tarvikkeita. Latureita, erilaisia kaapeleita, kuulokkeita sekä pidikkeitä autoon tai vaikkapa pyörään. Lux-case takaa, että puhelimen voi ottaa mukana kaikkialle! Samalla voi ostaa suojakotelot ja panssarilasit myös Applen iPadille ja muille tableteille. Suojakotelo helpottaa iPadin käyttöä ja suojaa sitä naarmuilta.

Lux-casen verkkokaupasta voi ostaa myös tarvikkeet älykelloille. Älykelloja näkyy nykyään lähes jokaisen ranteessa, sillä ne tekevät esimerkiksi unen, askelien ja urheilusuorituksen seuraamisen erittäin helpoksi. Jos kellon valmis remmi alkaa tuntumaan värittömältä, voi siihen hankkia erilaisia vararemmejä, jotka tekevät arjesta hieman värikkäämpää. Remmejä voi myös vaihdella vaikka asun mukaan, jolloin niitä voi olla varastossa useampi. Lux-case tarjoaa onneksi tähän useita vaihtoehtoja. Lux-casen valikoimassa löytyy remmejä esimerkiksi Garminin, Polarin, Suunnon, Fitbitin, Samsungin ja Applen kelloihin. Samalla verkkokaupasta voi ostaa ylimääräisen laturin kellolle, jos sellaiselle olisi tarvetta.

Valokuvaajiakaan ei ole unohdettu, vaan Lux-case tarjoaa erilaisia tarvikkeita myös kameroihin. Kallis järjestelmä kannattaa suojata huolellisesti, mikä on helppo tehdä joko muovisen tai nahkaisen kotelon avulla. Lisäksi kameran voi tyylitellä haluamallaan tavalla ostamalla tyyliin sopivan hihnan. Lux-casen verkkokaupassa edustettuina ovat suositummat merkit, kuten Nikon, Canon, Olympus sekä Sony.

Lux-case on ruotsalainen yritys, mutta sivustot ovat kuitenkin selkeän suomenkieliset. Myös palautukset onnistuvat kätevästi suoraan suomalaiseen osoitteeseen. Asiakaspalvelusta saa apua vain englanniksi, mikä on hyvä ottaa huomioon.

Lisätietoja Lux-case -verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*