Etu Lappi tarjous
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 251 päivää

Upeat lomatarjoukset Lappiin – Varaa majoitus Lomarenkaalta!

Varaa Lapin majoitus Lomarenkaalta ympäri vuoden. Lähde laskettelemaan, hiihtämään, vaeltamaan, ruskaretkelle ja lumoudu Lapin luonnosta.

HW0IXZDIRP
Katso tarjous
Etu Ruka tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 251 päivää

Lomatarjoukset Rukalle – Varaa majoitus Lomarenkaalta!

Varaa majoitus Lomarenkaalta ja lähde Rukalle laskettelureissulle. Ruka on yksi ehkä tunnetuimmista hiihtokeskuksista, ja myös yksi Suomen suurimmista.

D1EOS2MGKL
Katso tarjous
Etu Koli tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 251 päivää

Lomarengas: Varaa majoitus edullisesti Kolilta

Kolilla on runsaasti erilaisia majoitusmahdollisuuksia! Varaa Lomarenkaan kautta tunnelmallinen mökki, loma-asunto, huoneisto tai hotellihuone. Tutustu Lomarenkaan tarjouksiin tästä.

60JNDWHICG
Katso tarjous
Etu Saariselkä tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 251 päivää

Lomarengas: Varaa majoitus edullisesti Saariselältä

Lomarenkaan kautta löydät unelmiesi majoituksen Saariselältä hyvään viikonloppu- tai viikkohintaan! Yövy hotellissa, mökissä, erämökissä tai huvilassa ja nauti Lapin lumosta.

TPDTJE2PG2
Katso tarjous
Etu tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 161 päivää

Lomarengas: Varaa Suomen hiihtokeskuksista lomamökki edullisemmin

Varaa hiihtokeskusmökit Lomarenkaalta edullisemmin! Lähde nauttimaan talvesta Kolille, Leville, Himokselle, Pallakselle tai johonkin muuhun hiihtokeskukseen Suomessa.

ILYXICWS5T
Katso tarjous
20% tarjous
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 103 päivää

Lomarenkaan äkkilähdöt jopa 20% alennuksella

Ota Lomarenkaan äkkilähtöreissu ja vuokraa mökki jopa 20% edullisemmin.

HY4Z02W1QR
Katso tarjous
> T&Cs
> Close T&Cs
Voit varata Äkkilähtö-mökkejä 1-8 päivää ennen loman alkua suoraan netistä. Varauksen kesto voi vaihdella parista vuorokaudesta viikkoon.

Tuliko kiire mökille? Äkkilähtö-mökit buukkaat nopeasti ja edullisesti

Joskus tarve mökkeilyyn voi syntyä yks kaks yllättäen ja tällöin Lomarengas toimii oivana apuna. Äkkilähtö-mökkejä on saatavilla jopa samalle tai seuraavalle päivälle ja löydät kaikki vaihtoehdot nopeiden hakutoimintojen avulla.

 

Jos kohteella ei ole suurta väliä, voit katsoa kaikki äkkilähtö-hinnalla varustetut mökit Lomarenkaan listauksesta. Mökkejä on saatavilla 1–8 päivän varoitusajalla ja varausten kesto mökeillä on noin 2–7 päivää.

Vietä täydellinen talviloma hiihtokeskuksessa

Talvisesonki on kiireistä aikaa laskettelukeskuksissa, mutta varatessasi ajoissa, löydät helposti edullistakin majoitusta suosituista talvilomakohteista. Lomarenkaan etu on sen valtava tarjonta, sillä on kotimaan kattavin valikoima Lapin majoitusta. Kaikkiin varauksiin kuuluu ilmaisena lisänä If Peruutusturvavakuutus.

Lomarenkaan majoitukset tarjoavat täyttä rentoutumista

Olipa haaveena kaiken kattava loma tai haluat säästää ylimääräisissä kuluissa, Lomarengas tarjoaa vaihtoehtoja. Halutessasi saat majoituksen:

  • Pyyhkeillä ja vuodevaatteilla
  • Loppusiivouksella
  • Lemmikkien kera
  • Asuntovaunu- ja telttapaikalla

Suosituimmat Lomarengas alennuskoodit ja tarjoukset

20% tarjous

Ota Lomarenkaan äkkilähtöreissu ja vuokraa mökki jopa 20% edullisemmin.

Vanhenee: 03.11.2024

Etu Lappi tarjous

Varaa Lapin majoitus Lomarenkaalta ympäri vuoden. Lähde laskettelemaan, hiihtämään, vaeltamaan, ruskaretkelle ja lumoudu Lapin luonnosta.

Vanhenee: 31.03.2025

Etu tarjous

Varaa hiihtokeskusmökit Lomarenkaalta edullisemmin! Lähde nauttimaan talvesta Kolille, Leville, Himokselle, Pallakselle tai johonkin muuhun hiihtokeskukseen Suomessa.

Vanhenee: 31.12.2024

Etu Ruka tarjous

Varaa majoitus Lomarenkaalta ja lähde Rukalle laskettelureissulle. Ruka on yksi ehkä tunnetuimmista hiihtokeskuksista, ja myös yksi Suomen suurimmista.

Vanhenee: 31.03.2025

Etu Saariselkä tarjous

Lomarenkaan kautta löydät unelmiesi majoituksen Saariselältä hyvään viikonloppu- tai viikkohintaan! Yövy hotellissa, mökissä, erämökissä tai huvilassa ja nauti Lapin lumosta.

Vanhenee: 31.03.2025

Samankaltaisia kuponkeja kuin Lomarengas verkkokaupassa

15% tarjous
Lunastettu 19 kertaa • • Voimassa 145 päivää

Jopa 15% alennukset Nordic Choice Hotels majoituksista

Liity Nordic Choice Hotels jäseneksi ja saat 5% – 15 % alennusta hotellihuoneista Clarionissa ja muissa NCH hotelleissa.

VBSH3OZQPS
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 65 kertaa • • Voimassa 137 päivää

Scandic Hotels: Varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella

Hyödynnä Scandic Hotels palkintopisteitäsi ja varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella. Voit varata palkintoyöt tarjoushintaan valituissa hotelleissa Suomessa.

0OJ6I3WB4N
Katso tarjous

Lomarengas - Päivän parhaat vinkit:

Äkkilähtö-mökit

Lomarenkaalla on myös äkkilähtötarjouksia. Voit varata Äkkilähtö-mökkejä 1-8 päivää ennen loman alkua suoraan netistä. Varauksen kesto voi olla 2-7 vuorokautta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8.30 - 17.00 sekä lauantaisin klo 10.00 - 18.00.

Lomarengas uutiskirje

Tilaamalla Lomarenkaan uutiskirjeen saat tärkeää tietoa ajankohtaisista asioista, tarjouksista, kilpailuista ja muusta vuokramökkeilyyn liittyvästä.

Lomarengas info

Lomarengas on Suomen luotettavin ja kattavin mökkien välittäjä

Mökkeily ja luonnosta nauttiminen on suomalaisten vapaa-ajanviettotapa, jonka voisi sanoa kuuluvan osaksi kulttuuria. Eikä ihme, Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia kohteita rinnemaastoista rantakohteisiin. Luontoyhteys näkyy vahvana, vaikka kaupungistumisen seurauksena yhä harvemmalla on omaa paikkaa luonnon helmassa. Toisaalta joskus tarve loma-asunnolle on myös jotain muuta, mitä oma vapaa-ajan paikka tarjoaa. Näihin tarpeisiin Lomarengas vastaa erinomaisella tavalla.

Lomarenkaalla on pitkä historia ja alkujaan se on muutaman yrityksen sulatto, mikä tänä päivänä tarkoittaa, että sillä on parhaat mahdollisuudet välittää loma-asumista hyvin laajalla skaalalla. Loma-asuntojen tasohaitarissa on valinnanvaraa ja ympäristöjen monipuolisuus on jotain, josta aivan jokainen lomailija löytää taatusti suosikkinsa. Tiiviin yritysyhteistyön tuloksena mökkejä on vuokrattavissa runsaasti myös Suomen ulkopuolelta.

Lomarenkaan käyttö on helppoa ja sujuvaa. Sivuilta saat kaiken mahdollisen avun ja tiedon, sekä löydät helpot hakutoiminnot vuokramökkien hakuun. Autenttiset loma-asunnot ja mökit on erinomaisesti esitelty ja kaikki kohteet on yrityksen puolesta tarkastettu, jolloin asiakas voi luottaa saavansa juuri sitä, mitä on lähtenyt lomaltaan hakemaan. Asiakkaat ovat kaiken toiminnan keskiössä, mikä näkyy yrityksen tavoitteissa ja hinnoittelussa.

Luotettavaa loma-asuntojen välittämistä

Lomarenkaan ydinajatus on tuottaa erinomaista mökkien ja lomaosakkeiden välityspalvelua, sisältäen alustan vastuulliselle myynnille ja varauksille. Yrityksen kunniatehtävä, on olla Suomen paras välittäjä, johon asiakkaat voivat luottaa. Tästä syystä Lomarengas pitää huolen siitä, että kaikki varauksista mökin loppusiivoukseen tapahtuu aivan kuten on sovittu.

Lomarenkaan valikoimaan kuuluu useampi tuhat kohdetta, jotka on kaikki esitelty yksityiskohtaisesti kuvien ja tekstien kera. Maksaminen ja muut varaukseen liittyvä hoituu turvallisesti portaalin kautta. Verkkosivuja käyttäneiden asiakkaiden palautteista voi saada osviittaa itse mökeistä, mutta myös palvelun tasosta.

Mikäli mökkien kanssa tulee akuutteja kysymyksiä varausvahvistuksen tai paikalle saapumisen jälkeen, asiakkaat ovat ensisijaisesti yhteydessä paikan omistajaan tai huoltajaan. Lomarenkaan laaja asiakaspalvelutiimi on kuitenkin aina varalla päivystyksellisissä asioissa. Asiakaspalvelu vastaa kaikkeen vuokraamiseen ja verkkosivuilla ilmenneisiin kysymyksiin puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Varauskäytänteet ja hinnasto

Lomarenkaalla ennakkovaraaja maksaa vain 20 % varauksen hinnasta, loput maksut tulee hoitaa kuusi viikkoa ennen majoitusajankohtaa. Halutessaan varauksen voi maksaa kokonaisuudessaan heti, jolloin kaikki yksityiskohdat majapaikan sijainnista, avaintenluovutustietoihin ja muista tärkeistä majoitukseen liittyvistä tiedoista lähetetään asiakkaalle välittömästi. Tällöin asiakas saa myös majoittajan suorat yhteistiedot, jolloin hänellä on mahdollisuus tehdä lisäkysymyksiä kohteeseen liittyen.

Mökkien hinnat on selkeästi esillä hakukoneesta löytyvästä mökkilistauksesta. Jokaisen mökin kohdalla hinnat on esitetty viikko- ja viikonloppuhintojen mukaan. Hintafiltterillä voi rajata tarjontaa oman budjetin mukaan. Mikäli haluaa tietoa tarjouksista, helpoin tapa on tilata Lomarenkaan uutiskirje. Uutiskirje esittelee myös päivittyviä uutuuskohteitaan.

Maksaminen hoituu kätevästi korttimaksuina, verkkomaksuina tai esimerkiksi Pivon tai MobilePayn kautta. Jos varaukseen haluaa joustoa, maksu tulee suorittaa kerralla ja pilkkoa osiin Jouston, OP Laskun tai Walleyn avulla. Jos asiakas ei halua turvautua verkkovaraukseen, asiakaspalvelun kautta on myös mahdollisuus tehdä varauksia. Tällöin varaus maksetaan laskulla. Mikäli varaus peruutetaan 28 päivää ennen varauksen alkua, rahat varauksesta palautetaan asiakkaalle varaus- ja ennakkomaksua (20 % + 20 €) lukuun ottamatta.

Lisätietoja Lomarengas.fi

Usein kysytyt kysymykset

Mitä majoitusvaraukseen kuuluva peruutusturva kattaa?

If Peruutusturvavakuutus kattaa varausajankohtaa ennen ja sen aikana sattuneet sairastumiset, tapaturmat ja kuolemat. Vakuutuksen ehtojen mukaisesti korvaus annetaan matkan peruutuksesta tai keskeytyksestä. Vakuutus kattaa varaajan ja hänen lähiomaisensa, ja jos varausseurue ei ole toistensa lähiomaisia, korvauksen saa vain sairastunut henkilö. Vakuutus sisältyy automaattisesti kaikkiin Lomaringin varauksiin.

Missä päin Äkkilähtö-mökit sijaitsevat?

Kohteita voit löytää mistä päin Suomea tahansa ja ne on aina listattu Lomaringin ”Äkkilähtö”-linkin alle. Pääsääntöisesti äkkilähdöt tarkoittavat 1–8 päivää etukäteen tehtyjä varauksia, joissa matkan kesto on maksimissaan viikon. Äkkilähtö-hinnoilla voit tehdä tuntuvaa säästöä lomavarauksiisi.

Mistä löydän Lomarenkaan tarjoukset?

Parhaiten saat tietoa tarjouksista tilaamalla uutiskirjeen. Tarjoukset on kohdistettu vain kirjeen tilaajille. Samalla kuulet uusista upeista lomakohteista, ja pääset suunnittelemaan edullista ja laadukasta lomaa ensimmäisten joukossa.

Pääsevätkö lemmikit mukaan matkalle?

Kyllä, noin puolet Lomaringin majoituksista on avoimia myös lemmikeille. Lemmikkien täytyy kuitenkin olla terveitä ja rokotettuja. Omistajan täytyy huolehtia asianmukaisista käytännöistä koskien koko majoituksen lähiympäristöä ja varautua matkaan lemmikkikohtaisin varustein. Majoituksissa voi myös olla kohteeseen sidottuja käytäntöjä, joten niihin on syytä tutustua etukäteen ennen varausta tai viimeistään ennen matkalle lähtöä.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit