Suosituimmat Lomarengas alennuskoodit ja tarjoukset

Lomarengas info

Lomarengas on Suomen luotettavin ja kattavin mökkien välittäjä

Mökkeily ja luonnosta nauttiminen on suomalaisten vapaa-ajanviettotapa, jonka voisi sanoa kuuluvan osaksi kulttuuria. Eikä ihme, Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia kohteita rinnemaastoista rantakohteisiin. Luontoyhteys näkyy vahvana, vaikka kaupungistumisen seurauksena yhä harvemmalla on omaa paikkaa luonnon helmassa. Toisaalta joskus tarve loma-asunnolle on myös jotain muuta, mitä oma vapaa-ajan paikka tarjoaa. Näihin tarpeisiin Lomarengas vastaa erinomaisella tavalla.

Lomarenkaalla on pitkä historia ja alkujaan se on muutaman yrityksen sulatto, mikä tänä päivänä tarkoittaa, että sillä on parhaat mahdollisuudet välittää loma-asumista hyvin laajalla skaalalla. Loma-asuntojen tasohaitarissa on valinnanvaraa ja ympäristöjen monipuolisuus on jotain, josta aivan jokainen lomailija löytää taatusti suosikkinsa. Tiiviin yritysyhteistyön tuloksena mökkejä on vuokrattavissa runsaasti myös Suomen ulkopuolelta.

Lomarenkaan käyttö on helppoa ja sujuvaa. Sivuilta saat kaiken mahdollisen avun ja tiedon, sekä löydät helpot hakutoiminnot vuokramökkien hakuun. Autenttiset loma-asunnot ja mökit on erinomaisesti esitelty ja kaikki kohteet on yrityksen puolesta tarkastettu, jolloin asiakas voi luottaa saavansa juuri sitä, mitä on lähtenyt lomaltaan hakemaan. Asiakkaat ovat kaiken toiminnan keskiössä, mikä näkyy yrityksen tavoitteissa ja hinnoittelussa.

Luotettavaa loma-asuntojen välittämistä

Lomarenkaan ydinajatus on tuottaa erinomaista mökkien ja lomaosakkeiden välityspalvelua, sisältäen alustan vastuulliselle myynnille ja varauksille. Yrityksen kunniatehtävä, on olla Suomen paras välittäjä, johon asiakkaat voivat luottaa. Tästä syystä Lomarengas pitää huolen siitä, että kaikki varauksista mökin loppusiivoukseen tapahtuu aivan kuten on sovittu.

Lomarenkaan valikoimaan kuuluu useampi tuhat kohdetta, jotka on kaikki esitelty yksityiskohtaisesti kuvien ja tekstien kera. Maksaminen ja muut varaukseen liittyvä hoituu turvallisesti portaalin kautta. Verkkosivuja käyttäneiden asiakkaiden palautteista voi saada osviittaa itse mökeistä, mutta myös palvelun tasosta.

Mikäli mökkien kanssa tulee akuutteja kysymyksiä varausvahvistuksen tai paikalle saapumisen jälkeen, asiakkaat ovat ensisijaisesti yhteydessä paikan omistajaan tai huoltajaan. Lomarenkaan laaja asiakaspalvelutiimi on kuitenkin aina varalla päivystyksellisissä asioissa. Asiakaspalvelu vastaa kaikkeen vuokraamiseen ja verkkosivuilla ilmenneisiin kysymyksiin puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Varauskäytänteet ja hinnasto

Lomarenkaalla ennakkovaraaja maksaa vain 20 % varauksen hinnasta, loput maksut tulee hoitaa kuusi viikkoa ennen majoitusajankohtaa. Halutessaan varauksen voi maksaa kokonaisuudessaan heti, jolloin kaikki yksityiskohdat majapaikan sijainnista, avaintenluovutustietoihin ja muista tärkeistä majoitukseen liittyvistä tiedoista lähetetään asiakkaalle välittömästi. Tällöin asiakas saa myös majoittajan suorat yhteistiedot, jolloin hänellä on mahdollisuus tehdä lisäkysymyksiä kohteeseen liittyen.

Mökkien hinnat on selkeästi esillä hakukoneesta löytyvästä mökkilistauksesta. Jokaisen mökin kohdalla hinnat on esitetty viikko- ja viikonloppuhintojen mukaan. Hintafiltterillä voi rajata tarjontaa oman budjetin mukaan. Mikäli haluaa tietoa tarjouksista, helpoin tapa on tilata Lomarenkaan uutiskirje. Uutiskirje esittelee myös päivittyviä uutuuskohteitaan.

Maksaminen hoituu kätevästi korttimaksuina, verkkomaksuina tai esimerkiksi Pivon tai MobilePayn kautta. Jos varaukseen haluaa joustoa, maksu tulee suorittaa kerralla ja pilkkoa osiin Jouston, OP Laskun tai Walleyn avulla. Jos asiakas ei halua turvautua verkkovaraukseen, asiakaspalvelun kautta on myös mahdollisuus tehdä varauksia. Tällöin varaus maksetaan laskulla. Mikäli varaus peruutetaan 28 päivää ennen varauksen alkua, rahat varauksesta palautetaan asiakkaalle varaus- ja ennakkomaksua (20 % + 20 €) lukuun ottamatta.

Lisätietoja Lomarengas.fi

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit