Suosituimmat Light in the Box alennuskoodit ja tarjoukset

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Alennuskoodi: Ilmainen toimitus Light in the Box tilauksiin!

Hyödynnä nyt alennuskoodi, jolla saat ilmaisen toimituksen Light n the Box verkkokauppaan! Tilaa yli 89 eurolla hyödyntääksesi koodin.

QQ7C002MQ9
Katso alennuskoodi
10% alennuskoodi
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 0 päivää

LITB: 10% alennuskoodi yli 59 euron tilauksiin

Hyödynnä nyt 10% alennuskoodi Lightinthebox verkkokauppaan. Saat 10% alennuksen, kun tilaat tuotteita yli 59 eurolla.

M08L1L8T9G
Katso alennuskoodi
15% alennuskoodi
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 0 päivää

LITB: 15% alennuskoodi yli 99 euron tilauksiin

Nappaa nyt 15% alennuskoodi Lightintheboxin tilauksiin. Koodin voi hyödyntää yli 99 euron tilauksiin.

0UL1O9X4ZC
Katso alennuskoodi

Light in the Box info

Jättimäinen verkkokauppa Light in the Box tarjoaa runsaan valikoiman lifestyle-tuotteita

Jos tämä globaalin ajan verkkokauppajätti ei vielä ole tullut tutuksi, nyt on korkea aika tutustua. Verkkokauppa sisältää ällistyttävän määrän valikoimaa, ympäri maailman toimitettuina. Isot volyymit takaavat edulliset hinnat ja tämä on varmasti syy, miksi alun perin muotiin ja kauneuteen keskittynyt kauppa on lyhyessä ajassa levinnyt laajalti kansainväliseen suosioon, kymmenien eri tuotekategorioiden tarjonnalla.

Runsas valikoima on eritelty selkeästi pääkategorioihin ja niiden alle pienempiin alakategorioihin, joten oikeiden tuotteiden löytämistä ei tarvitse pelätä. Light in the box on hionut sivustonsa asiakkaan tyytyväisyys edellä ja taatakseen entistäkin monipuolisemman asiakaskokemuksen, yhtiön alla toimii Mini in the box, joka on suunniteltu täydentämään tuotevalikoimaa. Kaikki asiakkaan oikeuksista, lähetystiedoista ja toimituksista on eritelty tarkoin omille infosivuilleen.

Mitä ikinä tarvitset, Light in the box toimittaa sen aikailematta

Light in the boxin löydät kaikkea, aina harrastevälineistä autotarvikkeisiin. Vaatepuolella tarjontaa on kaiken ikäisille ja sivulla on oma osionsa plus koon naisille. Mikä hauskinta, saatat törmätä sellaisiin luomuksiin ja innovaatioihin, joita et ikinä tiennyt olevan olemassakaan. Mittatilausvaatteet vaativampiin tilaisuuksiin löydät Mini in the boxin alta. Toisin sanoen, tavaratalo on suunniteltu kattamaan kaikki asiakkaan tarpeet ja vähän niiden yli.

Vaikka yritys on rekisteröity Kiinaan, siltä löytyy varastot myös Euroopan ja Yhdysvaltojen puolelta, joten olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa, toimitukset hoituvat nopeasti. Toimitusajat näet tuotekohtaisesti ja valittavan on eri toimittajia, jotka toimittavat tuotteet maksua vastaan aina pikatoimituksista (3–7 päivää) hieman pidempiin toimituksiin.

Muhkeat alennukset sovelluksella ja muut edut

Kuten kaikki uuden ajan nettikaupat, myös Light in the box on kehittänyt sovelluksen, jolla tuotteiden selaaminen ja tilauksen seuraaminen on entistä selkeämpää. Täysin ilmainen sovellus tarjoaa alennuksia, joita et selainversiosta löydä. Alennuksia on jopa -60 % saakka, joten sovellus kannattaa ladata ennen ensimmäistä ostosta, jotta saat varmistettua kaikki edut. Selainversiossakin alennuksia on saatavilla jatkuvasti ”Päivittäiset tarjoukset” -kategorian alla ja tuotesivuilta saatat löytää valitse 3 maksa 2 kampanjatarjouksia.

Lisäpalkkioita pystyy keräämään ostoksien yhteydessä. Palkkio on 1 % suuruinen ja määräytyy ostoksen yhteenlasketusta nettosummasta. Palkkio ei vaadi kuin tilauksen toimituskuittauksen sekä pienen arvostelun. Arvostelu on erittäin helppo toteuttaa ja siihen löytyy sivulta yksityiskohtaiset kuvaohjeet. Mikä parasta, palkkioita ei tarvitse kerryttää vaan voit käyttää ne heti seuraavassa tilauksessasi. Järjestelmä on siis erittäin reilu, eikä sitouta sinua mihinkään.

Markkinoiden kattavimmat maksutavat

Maksusuorituksen voi tehdä veloituksetta millä tahansa kotimaisella tai ulkomaisella pankki- ja luottokortilla. Tämän lisäksi valikoimasta löytyy lukuisia eri verkkopankkivaihtoehtoja ja pankkisovelluksia, joilla voit suorittaa tilisiirron tai maksun. Ostot on mahdollista tehdä laskulla Klarna-palvelun kautta, jolloin saat maksuaikaa jopa 30 päivää. Klarnalla ostosumma on mahdollista pilkkoa myös pienempiin kuukausieriin.

Lisätietoja Light in The Box -verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*