Suosituimmat Lenovo alennuskoodit ja tarjoukset

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

10% alennuskoodi
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 0 päivää

Saat 10% alennuskoodin Lenovo verkkokauppaan!

Hyödynnä nyt 10% alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi. Liity Lenovo uutiskirjeen tilaajaksi lunastaaksesi edun.

XCRW2JWNQ0
Katso alennuskoodi

Lenovo info

Lenovon omasta verkkokaupasta hankit brändin tietokoneet, tabletit ja puhelimet

Kattavasti tuotteita ja tietoa sisältävä Lenovo-verkkokauppa palvelee suomalaisia asiakkaitaan erinomaisella sivustolla. Täältä löydät paljon tietoa Lenovon tuotteista ja palveluista sekä voit tehdä ostoksia suoraan verkkokaupan kautta. Lisäksi loistavat alennukset tarjoavat huipputuotteita edullisin hinnoin ja muun muassa opiskelijoille on omat alennuksensa. Me lähdimme tutustumaan tähän verkkokauppaan tarkemmin ja voit lukea lisää alta, miten palvelu pelaa Lenovolla oman sivustonsa kautta.

Laaja tuotevalikoima ja kehittynyt tukipalvelu

Lenovo tunnetaan erityisesti tietokoneista ja tableteistaan, mutta se valmistaa myös puhelimia, palvelimia, tallennustilalaitteita sekä muita älylaitteita. Lenovon verkkokauppa on siitä loistava, että sieltä löytyy kaikki Lenovon tuotteet yhdestä paikasta. Pääset selaamaan eri tuotteita omissa osastoissaan ja erittäin kehittyneiden hakutoimintojen avulla voit hyödyntää monenlaisia suodattimia.

Otetaan esimerkiksi kannettavien tietokoneiden valikko, joka aukeaa heti mielenkiintoisilla uutuustuotteilla sekä tarjouksilla. Voit hakea itsellesi sopivinta konetta valitsemalla erilaisia suodattimia, kuten muun muassa tuotemerkki, sarja, näytön koko, prosessori, näytönohjain, käyttöjärjestelmä ja hinta. Tuotekuvaukset ovat täällä aivan omaa luokkaansa, sillä pääset tarkastelemaan tuotteiden ominaisuuksia todella yksityiskohtaisilla kuvauksilla.

Laajan tuotevalikoiman lisäksi Lenovon verkkokauppa tarjoaa myös todella kehittyneen tukipalvelun. Tukipalvelut on jaettu kolmeen eri pääalueeseen: asiakastuki, tilaustuki ja tekninen tuki. Saat apua ja neuvoa jopa heti ensimetreiltä asti, kun alat valitsemaan itsellesi parhaiten soveltuvaa laitetta. Asiantunteva ja ystävällinen asiakastuki neuvoo sekä opastaa. Helpoiten tukeen saa yhteyden sivulla sijaitsevan livechatin kautta, mutta voit myös soittaa Lenovon Suomen asiakastukeen, joka on avoinna arkisin klo 9–17.

Loistavia tarjouksia, etuuksia ja alennuskoodeja

Lenovon verkkokauppa on täynnä mahtavia tarjouksia, joita kannattaa todella käydä hyödyntämässä. Tarjoussivut ovat yhtä laajat kuin verkkokaupan muutkin osastot ja sieltä löytyy paljon tuotteita alennettuun hintaan. Tarjoussivulla on käytössä samat kehittyneet suodattimet, joiden avulla voit heti löytää etsimäsi tarjoustuotteet. Tarjouksille on usein asetettu jokin voimassaoloaika, joka näkyy tarjoustuotteen yhteydessä. Kannattaa siis varmistaa, että teet tilauksen hyvissä ajoin ennen tarjouksen päättymistä.

Kun tilaat uutiskirjeen, saat sen mukana alennuskoodin, joka oikeuttaa 10 % alennukseen ensimmäisestä ostoksestasi. Kannattaa tilata uutiskirje ja napata tämä loistava etuus sen mukana. Lisäksi opiskelijat pääsevät nauttimaan aivan omasta alennuksesta, joka voi olla jopa 25 %. Opiskelijat ja opettajat voivat luoda LenovoEDU-tilin, jossa he vahvistavat samalla kelpoisuutensa alennuksiin.

Ilmaiset toimitukset ja palautusoikeus

Lenovo lähettää kaikki tuotteet seurantanumeron kanssa täysin maksutta. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja ne on helppo palauttaa Lenovolle. Sähköpostiin saapuvasta kuitista näkyy kaikki tilauksen tiedot. Maksutapoja on useita ja niiden joukossa on kaikki yleisimmät tavat, kuten Visa ja Mastercard, pankkisiirrot ja PayPal. Sivustolla on todella kattava osio toimituksiin ja maksuihin liittyen, joten tarkista sieltä kaikki ehdot ennen tilauksen tekemistä.

Lisätietoja Lenovon tuotteista

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*