Suosituimmat Lego alennuskoodit ja tarjoukset

Lego info

Lego –kaikkien aikojen lelubrändi

Kaikkien aikojen keksintö, Lego-palikat, kiehtovat niin lapsia kuin aikuisiakin. Tanskalainen Lego on pitänyt pintansa vuosikymmeniä lasten suosikkibrändinä, eikä loppua ole näkyvissä. Legon perusajatus luoda mahdollisuuksia rakentelun ja mielikuvituksen maailmaan on onnistunut konsepti, josta jokainen voi löytää omat mielenkiinnon kohteensa.

Leikin ja hauskanpidon lisäksi, Lego-palikoiden anti piilee siinä, että niiden kanssa voi ahertaa niin yksin kuin yhdessäkin, ja leikkimahdollisuudet valmiilla luomuksilla ovat äärettömät. Aikuisten mielenkiinnon kohteet on otettu ajan hengen mukaisesti huomioon tarjoten vaihtoehtoja esimerkiksi sisustukseen. Uskollisille Lego-harrastajille on taas tarjolla aina mielenkiintoisia innovaatioita. Uusia Lego-maailmoja suunnitellaan jatkuvasti, mutta myös kehittävät peruspalikka- ja Duplo-leikit ovat edelleen lasten leikkihuoneiden keskiössä.

Legon oma verkkokauppa on oikea aarteiden valtakunta ja teemojen mukaan kategorisoidut Lego-setit helpottaa oikeiden tuotteiden jäljille. Mukana on upeita luomuksia erilaisista brändiyhteistöistä harvinaisuuksiin, mutta myös perinteisemmät Lego-sarjat ja tuotteet on hyvin edustettuina. Erikoishintaisia tuotteita pääsee katsastamaan omalta osastoltaan, jossa on tarjolla monipuolisia etuja.

Legolta löydät setit A:sta Ö:hön

Tuotteiden selaaminen ei voisi olla sujuvampaa kuin mitä Legon verkkosivut tarjoilee. Settejä voi etsiä teemojen, iän tai vaikkapa kiinnostuksen kohteen mukaan. Jos rakentelija on innostunut esimerkiksi elokuvista tai junista, sivuilta voi selata suoraan näiden kategorioiden tuotteita. Uutuudet ja harvinaisuudet on myös laitettu omiin lokeroihinsa.

Legolla on yhä enemmän tarjontaa myös aikuiseen makuun. Sisustustuotteita ja aikuisten teemoja. Historiallisia rakennuksia tai menneiden vuosikymmenien pop-ikoneja löytyy verkkokaupasta kattava määrä, ja jopa ikonisia taideteoksia on saatavilla kotia koristamaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Vincent Van Goghin moniulotteinen Lego-taulu, jonka pääset itse rakentamaan? Eikä sovi unohtaa miten upeita lahjaideoita eri kategoriat pitävät sisällään! Rakentelun lomassa rentoutuu myös mieli.

Tekemisen avuksi on kehitetty kaksi sovellusta, jotka tuovat rakentamiseen uusia ulottuvuuksia. Rakennussetteihin tutustuminen ei myöskään voisi olla helpompaa, sillä kaikista tuotteista on sivuilla erinomaiset kuvat sekä yksityiskohtaiset selosteet, videot lisäävät inspiraation voimaa.

Alennukset, alennuskoodit ja VIP

Alennushintaisia tuotteita on moneen tarpeeseen ja niitä voi selata iän tai kiinnostuksen mukaan. Hakua helpottaa filtterit, joilla tuotteet voi lajitella aakkosittain tai esimerkiksi alennusajankohdan mukaan. Mikäli haluat lisätietoa ja ennakkoilmoituksia tulevista tarjouksista ja uutuuksista, Lego-mainoskirjeet toimittavat ne sähköpostiisi.

Tarjouskategoria sisältää kampanjatuotteita, joita etenkin VIP-jäsenille on tarjolla runsaasti. VIP-ohjelma kannattaa, sillä kanta-asiakkaita muistetaan eksklusiivisin eduin. Saatavilla on upeita lahjoja ja harvinaisuuksia, joihin VIP-jäsenet pääsevät käsiksi ennen muita asiakkaita. Lisäksi jäsenet saavat etuja ja elämyksiä, jotka eivät ohjelman ulkopuolisille ole tarjolla.

Enemmän ostoksia tekevät hyötyvät VIP-ohjelman pistejärjestelmästä, joka karttuu jokaisesta ostoksesta. Pisteitä voi kerätä myös somea seuraamalla ja olemalla aktiivinen. Kerättyä saldoa voi käyttää tuleviin ostoksiin tai osana VIP-palkintoja. Toisinaan verkkokaupassa on kampanja-aika, jolloin pisteet tuplaantuvat. Kampanjoista tiedotetaan Lego-kirjeessä ja verkkokaupan VIP-osiossa.

Tilaukset lähtevät veloituksetta, kun ostokset ylittävät 55 €, mutta sen alle jäävät tuotteetkin toimitetaan edulliseen 5,95 € hintaan, vieläpä ilmastokompensoiduilla kuljetuksilla. Normaali toimitusaika on 5–7 arkipäivää, mutta valikoimassa on myös pikatoimitus, jolla tilaukset tulevat perille 1–2 päivässä.

Lisätietoja verkkokaupasta Lego

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit