80% tarjous
Lunastettu 12 kertaa • Voimassa 133 päivää

Kumiukko.fi tarjoustuotteet jopa 80% alennuksella

Suuntaa Kumiukon tarjousosastolle ja löydät kondomit, liukuvoiteet ja öljyt jopa 80% alennuksella.

025SEWM5RY
Katso tarjous
0€ Kaupan päälle / tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 104 päivää

Kumiukko.fi: Ilmainen mittanauha kaikkiin yli 20€ tilauksiin

Tilaa Kumiukko.fi -verkkokaupasta yli 20 eurolla ja saat mittanauhan kaupan päälle. Mittanauhalla on helppo löytää oikean kokoinen kondomi.

R8I4C8R0DF
Katso tarjous

Hanki täydellisesti istuvat kondomit

Kumiukon valikoima on mittojen mukaan jaettu, joten löydät juuri oikean kokoiset ja malliset kondomit useisiin eri tilanteisiin:

  • Viilentävät ja lämmittävät
  • Kuivat & liukuvoiteella
  • Anaaliseksiin sopivat
  • Viivästyttävät
  • Juomut, nyppyläiset ja makukondomit

Hanki nautintovälineet edullisemmin alesta

Kumiukon verkkokaupasta löydät reilusti alennettuja tuotteita, joilla nautinnon hakeminen ja terveydestä huolehtiminen on entistä huokeampaa. Tee löytöjä tarjousosastolta ja tee rahanarvoista säästöä. Kaikki aletuotteet on EU-säännösten mukaista takuuvarmaa laatua.

 

Tee hankinnat intiimihetkiin edullisesti ja huomaamattomasti

Haluatko pitää intiimiasiat itselläsi? Kumiukon verkkokaupasta teet tilaukset huomaamattomasti ja salattuna. Kaiken lisäksi saat tilauksen nopeasti perille, mahdollisesti jo heti huomenna.

 

Toimitukset lähtevät aina pakkauksissa, jotka eivät sisällä yrityksen tietoja tai logoja. Kondomeista on saatavilla myös säästöpakkauksia, joilla säästät paitsi rahaa myös vaivaa. Tilaa siis kerralla kondomit varastoon ja varmista, että ne eivät lopu kesken.

Suosituimmat Kumiukko alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Kaupan päälle / tarjous

Tilaa Kumiukko.fi -verkkokaupasta yli 20 eurolla ja saat mittanauhan kaupan päälle. Mittanauhalla on helppo löytää oikean kokoinen kondomi.

Vanhenee: 02.11.2024

80% tarjous

Suuntaa Kumiukon tarjousosastolle ja löydät kondomit, liukuvoiteet ja öljyt jopa 80% alennuksella.

Vanhenee: 01.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Kumiukko verkkokaupassa

20% tarjous
Lunastettu 37 kertaa • • Voimassa 77 päivää

Kaalimadon valikoidut kuumat lelut ja tuotteet nyt 20 – 50% alennuksella

Shoppaile nyt aikuisten lelukaupassa, Kaalimato.comissa valikoituja seksileluja ja muita tuotteita 20% ja jopa 50% alennuksella.

3I0CGOTU7R
Katso tarjous
0€ tarjous
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 77 päivää

Rekisteröidy ilmaiseksi Eliittikumppanille ja löydä unelmiesi kumppani!

Rekisteröidy Eliittikumppanille ilmaiseksi ja löydä kumppani, joka oikeasti sopii sinulle. Rekisteröityminen on maskutonta, helppoa ja nopeaa.

V85LGIKLN5
Katso tarjous

Kumiukko - Päivän parhaat vinkit:

Tilaukset ilman lisähuomiota

Ostokset voi tehdä täysin huomaamattomasti verkkokaupasta. Myös tilauspakkaukset toimitetaan ilman huomiota herättäviä yrityslogoja tai -tietoja.

Ilmaiset ja nopeat toimitukset

Ilmaiset toimitukset kaikissa yli 39 € ylittävissä ostoissa. Ostokset ovat perillä 1–2 päivää tilauksesta.

Tarkka koko-opas

Verkkokauppa opastaa oikean kokoisen kondomin löytymiseen. Tilattavissa penismitta ja ohjetaulukko mittojen ja kokojen yhteensovittamiseen.

Kumiukko info

Kumiukko on kotimainen kondomikaupan erikoisasiantuntija

Kumiukko ei ole mikä tahansa kondomikauppa vaan se on genitaalialueisiin ja seksuaaliterveystuotteisiin erikoistunut ekspertti. Kumiukolta tilaat takuuvarmat tuotteet omiin tarpeisiin ja kokoon täsmäten, vieläpä sopivan huomaamattomasti. Verkkokauppa toimittaa kondomit, tuttavallisemin kortsut, ja liukuvoiteet aloittelijasta kokeneempaan konkariin, sillä tarjonta on huomattavasti laajempi kuin markettien hyllyillä.

Verkkokaupan valikoima on jaoteltu erilaisin hakukriteerein, jolloin sitä on helppo selata. Asiatuntijat tietävät millaiseen tarpeeseen mikäkin tuote on suunnattu, niin kokemattomammankin tilaajan on helppo ottaa nautinnostaan koppi. Ikärajaa tilaamiseen ei ole, sillä Suomessa kondomien ja liukuvoiteiden ostaminen kuuluu kaiken ikäisten oikeuksiin.

Päivämäärän ohittaneita tai sitä lähestymässä olevia tuotteita ei ole vaarana ostaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan ja tuotteessa on erityismerkintä, mikäli päivämäärä on lähenemässä loppua. Näitä tuotteita saa yleensä tarjoushintaan. Muitakin tarjoustuotteita sivuilta löytyy ja erilaisia etuja, jotka kannattaa hyödyntää. Keski-Suomessa sijaitseva varasto takaa nopeat toimitukset koko Suomen alueelle.

Paras kondomi valitaan mittojen mukaan

Kumiukko suosittelee ensisijaisesti valitsemaan kondomin koon mukaan, tällöin nautinnosta saa parhaiten irti. Mikään ei ole harmillisempaa, kuin että touhut keskeytyy väärien välineiden takia. Saati, että ne eivät pääse edes alkamaan. Koon lisäksi muotoja on monia, joten kaikki on hyvä ottaa huomioon ja verkkokauppa auttaakin tässä mainiosti

Apuun Kumiukko tarjoaa itse suunnittelemaansa mittanauhaa, ohjeet sen käyttöön löytyy verkkokaupan sivuilta. Kokotaulukosta pystyy tarkistamaan, mikä koko omiin mittoihin sopii. Aivan, kondomeilla on oma kokotaulukkonsa. Oikea koko ei pelkästään takaa parempaa nautintoa, mutta se suojaa myös parhaiten epätoivotuilta taudeilta tai raskauksilta.

Koon lisäksi sopivaa kortonkia voi etsiä muodon tai nautinnon lähteen mukaan. Valikoimasta löytyy pimeässä hohtavaa, lisätekstuurilla varustettuja, sekä esimerkiksi eri mauilla höystettyjä vaihtoehtoja. Tärkeimpien joukosta löytyy lateksittomia vaihtoehtoja allergikoille ja naisten kondomeja sekä muita erikoistekoisia vaihtoehtoja elämän tärkeimpiin hetkiin.

Jos kondomikavalkadi hämmästyttää, liukuvoiteissa on myös otettu huomioon kaikenlaiset seksistä nauttijat. Voiteita on saatavilla niin sooloseksiin kuin nautinnon viivyttämiseen tarkoitettuja erikoistuotteita. Luomulaatuisia ja esimerkiksi vesipohjaisia tuotteita on saatavilla raaka-aineista valveutuneille asiakkaille. Kaikista tuotteista on hyvät avaukset sivuilla ja osa tuotteista on testiryhmän testaamia, mikä helpottaa valinnan tekemistä.

Kumiukko hoitaa tilaukset huomaamatta ja helposti

Tilausten tekeminen nettisivuilta on vaivatonta ja toimitukset noudattavat samaa kaavaa. Kaikki tilaukset pakataan huomaamattomiin ruskean tai valkoisen värisiin paketteihin, eikä niihin lisätä mitään toimittajan tietoja tai logoja. Tällöin jokainen häveliäämpikin tilaaja saa tavaransa ilman epätoivottua lisähuomiota. Toimitukset tapahtuvat yleensä yhden, korkeintaan kahden arkipäivän sisällä tilauksesta ja yli 39 € tilaukset toimitetaan veloituksetta.

Kassalle siirryttäessä laskuri ilmoittaa lisäalennuksesta, mikäli tilaukseen haluaa lisätä tuplamäärän valitsemaansa tuotetta. Vaikka tuoteselosteissa on yksityiskohtaiset tiedot ja soveltuvuus eri käyttötarkoituksiin, aina voi kääntyä asiakaspalvelun puoleen tuotteita tai tilauksia koskevissa kysymyksissä. Yritys päivystää arkena puhelimitse ja sähköposteihinkin luvataan vastata vuorokauden sisällä. Loppusilaus, eli maksu, tapahtuu Klarnan suojaamana, joten mitkään tilausta tai tilaajaa koskevat tiedot eivät päädy missään oston vaiheessa vääriin käsiin.

Näin lisäät alennuskoodin

Kumiukon alennuskoodit ja niiden käyttö verkkokaupassa

Tee huomaamattomat kondomi- ja muut seksuaaliterveyshankinnat pitkän linjan toimittajalta, Kumiukolta. Verkkokaupasta löydät edulliset sekä jokaisen mitoille sopivat kondomit. Kondomeja on myös laaja skaala eri tarpeisiin.

Kumiukon alekoodit ja niiden käyttö

Perusteellinen kondomin valintaopas avustaa täydellisen nautinnon metsästäjää. Hintapuolella apunasi on alennuskoodit, jotka takaavat parhaat edut ja alennukset. Ota siis apu vastaan:

1
Tallenna alennuskoodi muistiin ja siirry ostoksille Kumiukon verkkokauppaan.
2
Poimi sopivat tuotteet koriin.
3
Siirrä hiiri sivun oikeassa yläkulmassa näkyvän korin päälle ja valitse alhaalta ”Tarkastele ja muokkaa ostoskoria”
4
Liitä alennuskoodi yhteenvedon alaosassa näkyvään kenttään ja vahvista klikkaamalla ”Ota alennus käyttöön”.

Usein kysytyt kysymykset

Onko verkkokaupan tuotteista olemassa pienempiä näytepakkauksia tai vastaavasti jättipakkauksia?

Varsinaisesti näytepakkauksia ei ole tilattavissa, mutta voit yllättyä iloisesti tilausta tehdessäsi, sillä osaan tuotteista saa mukaan ilmaisen tuotelahjan, joka on yleensä näytepakkaus toisesta vastaavasta tuotteesta. Kondomeista on saatavilla säästöpakkauksia, joilla säästät rahaa. Alun perin vähittäiskauppaan tarkoitetut pakkaukset myydään 100 ja 144 kappaleen erissä.

Millaisia alennuksia verkkokauppa tarjoaa?

Verkkokaupan hintataso on lähtökohtaisesti kivijalkakauppoja edullisempi, sillä yritys hankkii tuotteensa suoraan valmistajilta, jolloin turhat välikädet jää ketjusta pois. Toimiessaan pelkästään verkossa, yrityksen kulut on rajattu minimiin, mikä sekin edesauttaa pitämään hinnat alhaisina. Varsinaiset alennukset löytyy omalta ”Tarjoukset”-osastolta. Verkkokauppa pitää huolen, että tarjoustuotteet eivät ole koskaan laadultaan heikentyneitä tai päivämäärän ylittäneitä. ”Parasta ennen” -päivämäärää lähestyvät tuotteet on erikseen ja selkeästi merkitty.

Mikä tekee Kumiukosta niin ainutlaatuisen verkkokaupan?

Kumiukolla on myynnissä erityisen laaja valikoima kondomeja, mutta se ei ole koko pitkän yritysmenestyksen salaisuus. Kumiukon lähtötavoite on auttaa jokaista löytämään turvalliset tavat ja välineet seksistä nauttimiseen. Löydät sivuilta myös artikkeleita, koko-oppaan ja yhteydenottotavat, joiden avulla pääset oikeiden tuotteiden äärelle. Löydät mahdollisesti myös uutta inspiraatiota nautinnollisen ja turvallisen seksin saralla. Voit jakaa tietoa ja ajatuksiasi myös takaisin päin, sillä Kumiukko rakentaa kauppaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*