80% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 207 päivää

Kumiukko.fi tarjoustuotteet jopa 80% alennuksella

Suuntaa Kumiukon tarjousosastolle ja löydät kondomit, liukuvoiteet ja öljyt jopa 80% alennuksella.

YY03P7KWBP
Katso tarjous
0€ Kaupan päälle / tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Kumiukko.fi: Ilmainen mittanauha kaikkiin yli 20€ tilauksiin

Tilaa Kumiukko.fi -verkkokaupasta yli 20 eurolla ja saat mittanauhan kaupan päälle. Mittanauhalla on helppo löytää oikean kokoinen kondomi.

BVCG0GDUNZ
Katso tarjous

Suosituimmat Kumiukko alennuskoodit ja tarjoukset

80% tarjous

Suuntaa Kumiukon tarjousosastolle ja löydät kondomit, liukuvoiteet ja öljyt jopa 80% alennuksella.

Vanhenee: 31.12.2023

0€ Kaupan päälle / tarjous

Tilaa Kumiukko.fi -verkkokaupasta yli 20 eurolla ja saat mittanauhan kaupan päälle. Mittanauhalla on helppo löytää oikean kokoinen kondomi.

Vanhenee: 31.12.2023

Kumiukko info

Kumiukko on kotimainen kondomikaupan erikoisasiantuntija

Kumiukko ei ole mikä tahansa kondomikauppa vaan se on genitaalialueisiin ja seksuaaliterveystuotteisiin erikoistunut ekspertti. Kumiukolta tilaat takuuvarmat tuotteet omiin tarpeisiin ja kokoon täsmäten, vieläpä sopivan huomaamattomasti. Verkkokauppa toimittaa kondomit, tuttavallisemin kortsut, ja liukuvoiteet aloittelijasta kokeneempaan konkariin, sillä tarjonta on huomattavasti laajempi kuin markettien hyllyillä.

Verkkokaupan valikoima on jaoteltu erilaisin hakukriteerein, jolloin sitä on helppo selata. Asiatuntijat tietävät millaiseen tarpeeseen mikäkin tuote on suunnattu, niin kokemattomammankin tilaajan on helppo ottaa nautinnostaan koppi. Ikärajaa tilaamiseen ei ole, sillä Suomessa kondomien ja liukuvoiteiden ostaminen kuuluu kaiken ikäisten oikeuksiin.

Päivämäärän ohittaneita tai sitä lähestymässä olevia tuotteita ei ole vaarana ostaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan ja tuotteessa on erityismerkintä, mikäli päivämäärä on lähenemässä loppua. Näitä tuotteita saa yleensä tarjoushintaan. Muitakin tarjoustuotteita sivuilta löytyy ja erilaisia etuja, jotka kannattaa hyödyntää. Keski-Suomessa sijaitseva varasto takaa nopeat toimitukset koko Suomen alueelle.

Paras kondomi valitaan mittojen mukaan

Kumiukko suosittelee ensisijaisesti valitsemaan kondomin koon mukaan, tällöin nautinnosta saa parhaiten irti. Mikään ei ole harmillisempaa, kuin että touhut keskeytyy väärien välineiden takia. Saati, että ne eivät pääse edes alkamaan. Koon lisäksi muotoja on monia, joten kaikki on hyvä ottaa huomioon ja verkkokauppa auttaakin tässä mainiosti

Apuun Kumiukko tarjoaa itse suunnittelemaansa mittanauhaa, ohjeet sen käyttöön löytyy verkkokaupan sivuilta. Kokotaulukosta pystyy tarkistamaan, mikä koko omiin mittoihin sopii. Aivan, kondomeilla on oma kokotaulukkonsa. Oikea koko ei pelkästään takaa parempaa nautintoa, mutta se suojaa myös parhaiten epätoivotuilta taudeilta tai raskauksilta.

Koon lisäksi sopivaa kortonkia voi etsiä muodon tai nautinnon lähteen mukaan. Valikoimasta löytyy pimeässä hohtavaa, lisätekstuurilla varustettuja, sekä esimerkiksi eri mauilla höystettyjä vaihtoehtoja. Tärkeimpien joukosta löytyy lateksittomia vaihtoehtoja allergikoille ja naisten kondomeja sekä muita erikoistekoisia vaihtoehtoja elämän tärkeimpiin hetkiin.

Jos kondomikavalkadi hämmästyttää, liukuvoiteissa on myös otettu huomioon kaikenlaiset seksistä nauttijat. Voiteita on saatavilla niin sooloseksiin kuin nautinnon viivyttämiseen tarkoitettuja erikoistuotteita. Luomulaatuisia ja esimerkiksi vesipohjaisia tuotteita on saatavilla raaka-aineista valveutuneille asiakkaille. Kaikista tuotteista on hyvät avaukset sivuilla ja osa tuotteista on testiryhmän testaamia, mikä helpottaa valinnan tekemistä.

Kumiukko hoitaa tilaukset huomaamatta ja helposti

Tilausten tekeminen nettisivuilta on vaivatonta ja toimitukset noudattavat samaa kaavaa. Kaikki tilaukset pakataan huomaamattomiin ruskean tai valkoisen värisiin paketteihin, eikä niihin lisätä mitään toimittajan tietoja tai logoja. Tällöin jokainen häveliäämpikin tilaaja saa tavaransa ilman epätoivottua lisähuomiota. Toimitukset tapahtuvat yleensä yhden, korkeintaan kahden arkipäivän sisällä tilauksesta ja yli 39 € tilaukset toimitetaan veloituksetta.

Kassalle siirryttäessä laskuri ilmoittaa lisäalennuksesta, mikäli tilaukseen haluaa lisätä tuplamäärän valitsemaansa tuotetta. Vaikka tuoteselosteissa on yksityiskohtaiset tiedot ja soveltuvuus eri käyttötarkoituksiin, aina voi kääntyä asiakaspalvelun puoleen tuotteita tai tilauksia koskevissa kysymyksissä. Yritys päivystää arkena puhelimitse ja sähköposteihinkin luvataan vastata vuorokauden sisällä. Loppusilaus, eli maksu, tapahtuu Klarnan suojaamana, joten mitkään tilausta tai tilaajaa koskevat tiedot eivät päädy missään oston vaiheessa vääriin käsiin.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*