5€ alennuskoodi
Kuuma!Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 168 päivää

Nappaa 5 € alennuskoodi Kokkimanille

Saat nyt 5 euron alennuskoodin Kokkiman verkkokauppaan. Voit hyödyntää koodin yli 50 euron tilauksiin. Etu uusille asiakkaille, jotka tilaavat Kokkiman uutiskirjeen.

CHS10S9BU0
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 204 päivää

Hyödynnä ilmainen toimitus Kokkimanilla!

Saat nyt ilmaisen toimituksen Kokkiman -verkkokauppaan, kun tilaat tuotteita yli 60 eurolla. Kiidä nyt hankkimaan laadukkaat keittiötarvikkeet ja saat ne kotiisi ilman postituskuluja.

Suosituimmat Kokkiman alennuskoodit ja tarjoukset

5€ alennuskoodi

Saat nyt 5 euron alennuskoodin Kokkiman verkkokauppaan. Voit hyödyntää koodin yli 50 euron tilauksiin. Etu uusille asiakkaille, jotka tilaavat Kokkiman uutiskirjeen.

Vanhenee: 17.11.2023

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen Kokkiman -verkkokauppaan, kun tilaat tuotteita yli 60 eurolla. Kiidä nyt hankkimaan laadukkaat keittiötarvikkeet ja saat ne kotiisi ilman postituskuluja.

Vanhenee: 23.12.2023

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

10€ alennuskoodi
Kuuma!Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Nappaa tästä 10 € alennuskoodi yli 100 euron tilauksiin

Nappaa nyt 10 euron alennuskoodi, jonka voit hyödyntää seuraavassa tilauksessasi Kokkimanilla. Voit käyttää koodin yli 100 euron tilauksiin.

WSNQXPM3DT
Katso alennuskoodi

Kokkiman info

Kokkiman on joka kokin unelmapuoti

Kokkiman myy laatubrändien keittiötarvikkeet netissä. Sivuston tuotevalikoima on kattava ja se edustaa keittiötarvikkeiden laadukkainta huippua, siksi sitä käyttävät jopa ammattilaiset. Sivustolta löytyy uusimmat innovaatiot mitä mielikuvituksellisempaan kokkaukseen; välineitä, joita et muualta löydä, mutta myös keittiön perustarpeet täyttävät tuoteperheet, joilla et voi mennä ruuanlaiton kanssa vikaan.

Laatua löytyy myös asiakaspalvelun puolelta. Asiakas on huomioitu niin ostotilanteessa kuin kaikissa ruuanlaiton ympärillä pyörivissä asioissa. Palvelun ydintä on aito kohtaaminen ammattitaitoisten tyyppien kanssa, joten uransa alussa olevan kotikokinkaan ei tarvitse jäädä yksin nuolemaan näppejään. Näihin asiantuntijoihin saa yhteyden esimerkiksi puhelimella. Asiakastyytyväisyyttä lisää erilaiset tarjoukset sekä keittiöniksit, joita opetetaan Kokkiman TV:n lyhyillä videoilla.

Mutkatonta kaupantekoa ja aitoa asiakaspalvelua

Ostosten tekeminen Kokkimanilla on tehty vaivattomaksi, sillä tuotteet on jaettu sivuille usein eri kategorioin. Tuoteryhmittelyn ja merkkien lisäksi voit etsiä sopivia keittiötarvikkeita hinnan tai uutuuksien perusteella. Keittiötarvikkeiden lisäksi löydät sivuilta sisustustuotteita sekä erikoisherkkuja hienostuneisiin pakkauksiin pakattuna, joten lahjojen löytäminenkään ei koidu ongelmaksi. Kukapa voisi vastustaa ylellistä omenahyytelöä juustojen rinnalla tai marinoituja tryffelimaustettua maalaisterriiniä sunnuntaipöydässä?

Jos suunnitteilla on erikoisempi tilaisuus, kuten intiimi illallinen rakkaimpien kesken tai suuret juhlat merkkipäivän kunniaksi, apua on saatavilla sähköpostin lisäksi puhelimitse, ilman kiirettä. Ammattilaiset pyrkivät vastaamaan kyselyihin 24 tunnin kuluessa sähköpostin saapumisesta ja kysyä voi mitä tahansa tuotteisiin tai ruuanlaittoon liittyvää.

Nopeat toimitukset puolestaan takaavat, että saat varmasti ostoksesi määräaikaan mennessä, joko omaan osoitteeseen, noutopisteeseen tai noutokioskille Helsingin Lauttasaareen. Tilauksen tekijää muistetaan aina ammattilaisen suunnittelemalla reseptillä ja isompia ostoksia tekevä saa kylkeen hieman mittavampia lisäetuja, jotka ilmestyvät kassalle siirryttäessä. Suurista tilauseristä voi, ja kannattaakin, pyytää erillisen hintatarjouksen.

Kotikokin unelma-alet ja alennuskoodit

Kokkimanin uutiskirje on yhtä innovatiivinen kuin sivustoa käyttävät asiakkaat. Saatavilla on tarjousten ja uutisten lisäksi hauskoja arvontoja sekä kisoja, joista voi voittaa mukavan suuruisia palkintoja. Lisäetuna jokainen uusi tilaaja saa heti 5 € alennuskoodin, jonka voi käyttää ostohinnan ylittäessä 50 €.

Tarjoustuotteille on oma osionsa ja löydät sen muiden kategorioiden välistä sivun ylälaidasta. Siirtyessäsi sivulle tarjoukset on ilmoitettu sekä prosentteina, että uutena hintana jokaisen tuotteen kohdalla erikseen. Yksityisasiakkaalle hinnat sisältävät ALV:t valmiiksi, mutta yrityspuolen hinnastossa verot eivät näy, sillä ne voi yleensä vähentää yrityksen kirjanpidossa. Etusivulta näet myös kampanjatarjoukset kuten alennuskoodit sekä ajankohtaisen toimitussumman ilmaisille toimituksille.

Maksutavoissa on valinnanvaraa

Yli 20 maksutapaa takaa, että ostosten teko Kokkimanilta ei voi jäädä ainakaan maksamisesta kiinni. Korteista valittavissa on kaikkien kotimaisten pankkien kortit sekä muut Visa ja Master -kortit. Verkkomaksu sekä pankkisovellukset, kuten kotimainen MobilePay, on myös mahdollisia maksukanavia. Laskua puolestaan tarjoavat esimerkiksi Klarna ja OP Lasku ja maksuaikaa laskulle on aina vähintään 14 päivää.

Kokkimanin hyödylliset vinkit kotikokeille

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*