40% tarjous
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 164 päivää

Jolie Outletissa ihanat ihonhoitotuotteet edullisemmin – jopa -40%!

Jolien outletissa paljon hyviä ihonhoitotuotteita ja bestsellereitä huippuedullisesti, jopa 40% alennuksella.

CGGEG4GSK0
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 164 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi Jolie.fi tilaukseen!

Tilaa Jolien uutiskirje ja saat ensitilaukseen 10% alennuskoodin.

D982I1TECJ
Katso alennuskoodi

Verkkokauppa on yllätyksiä täynnä

Jolien verkkokauppa on rakennettu ja ylläpidetty intohimoisella otteella. Verkkokauppa tarjoaa inspiraatiota alati elävän tuotevalikoiman puolella, mutta myös ostoskorissa saat yllättyä iloisesti näytepakkaustarjonnasta.

 

Jokaisen tilauksen yhteydessä voi valita jopa 5 erilaista kokeilupakkausta, joita pääset omakohtaisesti testaamaan ja tekemään uusia, henkilökohtaisia, suosikkilöytöjä. Muutoin kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat käyneet tarkan tuoteseulan ja henkilökunnan testikierroksen, jotta asiakas saa varmasti parasta laatua aina edullisin hinnoin.

Outletista taattua laatua uskomattomin tarjouksin

Laatubrändien kehittäessä tuotteittaan ja pakkauksiaan käy usein niin, että entisten purnukoiden ja pakkauksien on tehtävä tilaa uusien tieltä. Tällaiset muutokset tietävät vilinää Jolien outlet-osastolla, ja asiakas kiittää. Alet ovat jopa – 60 %, mutta edullisia huipputuotteita on tarjolla rajatusti, joten löytöjen kanssa kannattaa olla nopea.

Hoitoreseptejä ja konsultaatiota veloituksetta

Jolien taika piilee sen kokonaisvaltaisessa verkkokaupassa, josta löytyy ilmaista ihonhoitoapua monessa muodossa:

 

  • DIY-ohjeet kotitekoisiin hoitotuotteisiin
  • Kauneuskonsultaatio
  • Oppaita iho-ongelmien nujertamiseksi
  • Tietoa luonnon omista hyvää tekevistä raaka-aineista
  • Perusteellisia tuote-esittelyjä

Suosituimmat Jolie alennuskoodit ja tarjoukset

40% tarjous

Jolien outletissa paljon hyviä ihonhoitotuotteita ja bestsellereitä huippuedullisesti, jopa 40% alennuksella.

Vanhenee: 01.12.2024

10% alennuskoodi

Tilaa Jolien uutiskirje ja saat ensitilaukseen 10% alennuskoodin.

Vanhenee: 01.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

Etu Lahja yli 29€ ostoihin
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Jolie Päivät: Saat lahjan kaikkiin yli 29 € ostoksiin!

Shoppaile tuotteita Jolie Päivillä 29 eurolla ja saat lahjaksi Whamisan suositun puhdistusöljyn 25 ml:n minikoossa! Lahjoja on rajattu määrä, joten toimi nopeasti! Lahjan arvo on 6,50 €.

IX0EQU2JB5
Katso tarjous
70% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Jolie Päivät: Outletissa löytöjä jopa -70%

Jolie Päivillä paljon kauneudenhoitotuotteita jopa 70% alennuksella. Kurkkaa Jolien Outletiin ja tee löytöjä.

S4FBWXQLB9
Katso tarjous

Samankaltaisia kuponkeja kuin Jolie verkkokaupassa

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 170 päivää

House of Organic tarjoaa ilmaisen toimituksen!

Nappaa nyt ilmainen toimitus House of Organic verkkokauppaan. Saat postituksen veloituksetta, kun tilaat yli 89 eurolla.

10% alennuskoodi
Lunastettu 7 kertaa • • Voimassa 169 päivää

House of Organic: Nappaa 10% alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi

Tilaa nyt House of Organic uutiskirje ja saat 10% alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi.

5KMM4325HC
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 164 päivää

Nobe: Saat ilmaisen toimituksen yli 50 € tilauksille

Kun tilaat ihania kauneustuotteita Noben verkkokaupasta yli 50 eurolla, saat postituksen veloituksetta.

15% alennuskoodi
Lunastettu 14 kertaa • • Voimassa 164 päivää

Nappaa 15% alennuskoodi Noben verkkokauppaan!

Saat nyt 15% alennuskoodin Noben verkkokauppaan. Etu koskee ensimmäistä tilausta. Saat koodin tilaamalla Nobe uutiskirjeen.

CSJ3EBEK11
Katso alennuskoodi
25% alennuskoodi
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 164 päivää

Lookfantastic: 25% alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi!

Tilaa lookfantastic uutiskirje ja saat 25% alennuskoodin tilaukseesi.

IB0JUKERKS
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 16 kertaa • • Voimassa 45 päivää

Jippii! Saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi

Saat Cocopandalta maksuttoman toimituksen, kun liityt jäseneksi tai tilaat yli 24,90 eurolla. Ei jäsenille ilmainen toimitus yli 44,90 euron tilauksiin.

X3QULXCP68
Katso tarjous
70% tarjous
Lunastettu 25 kertaa • • Voimassa 108 päivää

Cocopandan Outletin kauneustuotteet huippuedullisesti – jopa 70% alennuksella!

Suuntaa nyt Cocopandan Outletiin ja löydä tuoksut, meikit, hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteet huippuedullisesti, jopa 70% alennuksella.

J85KLLJ44N
Katso tarjous

Jolie - Päivän parhaat vinkit:

Huimia outlet-löytöjä

Sivulta löytyy tuotteita superedulliseen hintaan. Osa alennustuotteista on jopa alle puolet alkuperäisestä hinnasta.

Ilmainen kauneuskonsultaatio

Kauneuden-, ihon- ja hiusten hoitoon on tarjolla ilmainen etäpalvelu, joka neuvoo oikeiden tuotteiden valinnassa. Lomake löytyy verkkokaupasta.

Jolien uutiskirje

Uutiskirje lähettää inspiroivat kauneusuutiset ja parhaat tarjoukset sähköpostiisi. Kirjeen ensitilaajalle lisäksi -10 % alennus.

Jolie info

Jolie -lumoava luonnonkosmetiikkaputiikki verkossa

Hurmaava luonnonkosmetiikkaan keskittynyt verkkokauppa, Jolie, on inspiraation lähde jokaiselle luonnollisesta kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Verkkokaupan valikoima on paitsi laaja, se on myös kauppiaiden itse tarkoin seuloma: kaikki tuotteet on heidän kauttaan ennalta testattu ja hyväksi todettu. Jokainen merkki ja tuote edustaa luonnonkosmetiikan kärkeä raaka-aineillaan, koostumuksellaan ja tuoksuillaan.

Verkkokaupan ylellinen linja jatkuu sivujen selkeässä ja esteettisessä ulkoasussa, jolloin sopivia tuotteita on helppo ja mukava etsiä. Verkkokaupan anti on myös hieman runsaampi Jolien kivijalkamyymälään verraten, joten se on sitenkin täydellinen keidas uusien ja vanhojen suosikkituotteiden löytymiseen.

Kaikki iholaadut ja sävyt on huomioitu niin ihonhoidossa kuin kosmetiikassakin, eikä miehiä suinkaan ole unohdettu palveluiden ulkopuolelle. Luonnollisesti, kaikki Jolien henkilökunta on syvällä ammattitaidolla varustettu, joten asiantuntevaa apua ja suosituksia omiin tarpeisiin on saatavilla helposti. Verkkokaupan hintapuoli on myös kivan asiakasystävällinen; erilaisia tarjouksia ja etuja on löydettävissä monessa muodossa.

Selkeää shoppailua ja inspiroivia ideoita

Ei ole mitään niin rentouttavaa kuin shoppailla selkeästi suunnitelluilla verkkosivuilla. Jolien ammattitaito näkyy siinä, että kaikki on osattu ottaa hienosti huomioon asiakkaan etsiessä sopivia tuotteita.
Jokaisen ainutlaatuinen iho kaipaa erilaisia tuotteita ja sivuilla ihotyypit sekä -ongelmat on eritelty omiin kategorioihin. Täsmätuotteita pääsee tarkastelemaan myös ihon ikä huomioon ottaen, eli jokainen löytää varmasti omat seerumit, öljyt ja muut hoitotuotteet Jolien valikoimasta.

Lisäpuhtia ja tietämystä erilaisista brändeistä ja tuotetyypeistä tarjoaa kehuttu Jolie-blogi. Blogista saa ajankohtaista tietoa uusimmista luonnonkosmetiikan innovaatioista, mutta se myös inspiroi kokonaisvaltaisuudellaan. Jopa kehoa hellivät reseptit leivontaan ja ruuanlaittoon löytyy blogin alta! Neuvoja ja vinkkejä tuotteiden valintaan saa myös sivustolta löytyvästä ”Oppaat”-osiosta.
Nämä vinkkikeitaat ja paljon muuta inspiroivaa, kuten asiakkaiden suositukset, löytyvät ”Ajankohtaista”-kategorian alta. Sukella Jolien maailmaan ja ime kaikki tarpeellinen ihosi hyväksi!

Helli itseäsi edullisemmin

Verkkokaupan huimasta brändivalikoimasta löytyy tuotesarjoja monessa hintaluokassa, joten jokainen varmasti löytää omalle budjetilleen ja tarpeilleen sopivia tuotteita. Erikoisetuja on myös upeasti tarjolla. Esimerkiksi uutiskirjeen tilaamalla saa heti ensitilaajan edun -10 %, ja jatkossa mielenkiintoisia uutuuksia ja tarjouksia ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiinsa. Erikoistarjouksia ja kampanjoita kannattaa katsastaa etusivun ylälaidasta, pääkategorioiden alta.

Alennettuja tuotetärppejä pääsee selaamaan suoraan Outlet-osastolta. Tarjoushintaisia tuotteita löytyy runsaasti ja alennuksia on tarjolla -50 % molemmin puolin, eli reilujakaan alennuksia ei tarvitse kalastella turhan sinnikkäästi.

Jolien paras puoli, rakkaus hyvän levittämiseen ja asiakkaan huomioiminen antaa yritykselle omintakeisen, omistautuneen leiman. Tästä hyvänä esimerkkinä ilmainen kauneuskonsultaatio, jota jokainen verkkoasiakas voi hyödyntää. Linkki konsultaatioon löytyy etusivun alalaidasta. Linkin kautta Jolien ammattilaiset auttavat kaikkiin ihon-, kauneuden- ja hiustenhoitoon liittyvissä pulmissa. Tulokset ja ehdotukset tulevat sähköpostiisi neljän arkipäivän sisällä konsultaatiolomakkeen lähettämisestä.

Piristävä tilausprosessi ja toimivat toimitukset

Jotta asiakaspalvelu ei pettäisi missään kohtaa ostostapahtumaa, kassalle siirryttäessä sivusto ehdottaa vielä joitain sopivia tuotteita lisättäväksi tilaukseen. Mukana on alennushintaisia tuotteita ja lisäksi ilmaisnäytteitä, jotka saa kaupan päällisinä ostoksille. Näytteistä ei tarvitse valita sopivaa, vaan voit napata vaikka kaikki mukaan tilaukseen, jos siltä tuntuu.

Toimituskulut ovat 5,90 € omalla noudolla ja toimituksista vastaa Posti. Matkahuollon kotipaketin saa tilattua 9,90 € hintaan. Ostosten ylittäessä 79 € toimituskulut ovat ilmaiset, useammalla eri toimitustavalla, ja mikäli ostokset ylittävät 149 € saat paketin veloituksetta kotiovelle kuljetettuna. Tilausten palauttaminen on ilmaista ja tiedot palautuksiin liittyen löytyy ”Toimitukset”-sivun alaosasta.

Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä verkkokaupan nopeuteen, paketit ovat perillä yleensä viimeistään parin päivän sisällä tilauksesta. Pulmatilanteissa ja kysymyksissä voi kääntyä asiakaspalvelun puoleen, sivuilta löytyy puhelinnumero ja sähköposti, joilla saa varmimmin yhteyden asiantuntevaan henkilöstöön.

Jolie antaa vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaamiseen

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodit kruunaavat täydellisen ostokokemuksen

Jolien verkkokauppa on vertaansa vailla. Selkeät, inspiroivat tuotesivut ja verkkokaupan rakenne tuovat luksusta pelkkään shoppailukokemukseen. Tarkasti valikoidut tuotebrändit ja laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet takaavat, että jokainen kauneudesta kiinnostunut löytää varmasti omansa.

Alennuskoodin lisääminen verkkokaupassa

Tuotteita löytyy useassa hintakategoriassa, mutta alennuskoodeilla voit helposti ostostella tuotteita mukavasti alennetuin hinnoin. Käytä koodien edut seuraavassa ostoksessasi:

1
Tallenna Jolien alennuskoodi ja siirry verkkokauppaan.
2
Valikoi rauhassa sopivia kosmetiikkatuotteita ostoskoriin.
3
Siirry koriin ja lisää ilmaiset näytepakkaukset tilaukseen.
4
Liitä alennuskoodi välisumman yläpuolelle (oikealla) kenttään ja vahvista ”käytä koodi”.

Usein kysytyt kysymykset


Mistä tiedän että brändit on varmasti luonnonmukaisia?

Useilla verkkokaupan tuotesarjoilla on jokin tunnetuista luomusertifikaateista. Sertifikaateista löytyy lisätietoa sivuston alaosassa olevasta linkistä. Tuotesivuilla on myös eritelty yksityiskohtaisesti tuotteen sisältämät raaka-aineet ja INCI-lista, joka kertoo kansainvälisin standardein ainesosamerkinnät, jolloin niitä on helppo tutkia. Kaikki Jolien tuotteet ja brändit on seulottu tarkoin kriteerein ja jos haluat saada tietoa jostain tietystä tuotteesta/brändistä, henkilökunta auttaa mielellään.

Onko outletissa vanhentuneita tuotteita?

Ei. Kaikki outlet-tuotteet myydään reiluin alennuksin, mutta ne ovat laadultaan samanveroisia kuin täysihintaiset tuotteet. Pääsääntöisesti tuotteet päätyvät poistoon niiden pakkausten muuttuessa tai jostain muusta merkkikohtaisesta syystä johtuen. Jos tuotteen ”parasta ennen” -päiväys on lähestymässä, siitä on kerrottu tuotesivulla erikseen.

Myydäänkö verkkokaupassa kotimaista luonnonkosmetiikkaa?

Kyllä, myös kotimaiset, Jolien laatukriteerit täyttävät brändit löytyvät valikoimasta. Mikäli käytössäsi on joku brändi, kotimainen tai ulkomainen, voit hyvin suositella sitä yritykselle. Jos tuotteet läpäisevät seulan, Jolie voi ottaa sen valikoimaansa.

Miten löydän tarjoukset parhaiten?

Verkkokaupan outlet-osasto on pysyvä alennusosasto. Vaihtuvista kampanjoista ja tarjouksista saat tietoa yrityksen some-kanavista tai uutiskirjeellä. Uutiskirje tarjoaa myös ensitilaajan etuna – 10 % alennuskoodia. Lisäksi pääset osaksi Jolie -yhteisöä, jossa kuulet tuoteuutiset, kampanjat ja inspiroivia kauneusvinkkejä.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*