40% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 212 päivää

Jolie Outletissa ihanat ihonhoitotuotteet edullisemmin – jopa -40%!

Jolien outletissa paljon hyviä ihonhoitotuotteita ja bestsellereitä huippuedullisesti, jopa 40% alennuksella.

YGIS5WY2HS
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 212 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi Jolie.fi tilaukseen!

Tilaa Jolien uutiskirje ja saat ensitilaukseen 10% alennuskoodin.

WSOY3IRIW7
Katso alennuskoodi

Suosituimmat Jolie alennuskoodit ja tarjoukset

40% tarjous

Jolien outletissa paljon hyviä ihonhoitotuotteita ja bestsellereitä huippuedullisesti, jopa 40% alennuksella.

Vanhenee: 31.12.2023

10% alennuskoodi

Tilaa Jolien uutiskirje ja saat ensitilaukseen 10% alennuskoodin.

Vanhenee: 31.12.2023

Jolie info

Jolie -lumoava luonnonkosmetiikkaputiikki verkossa

Hurmaava luonnonkosmetiikkaan keskittynyt verkkokauppa, Jolie, on inspiraation lähde jokaiselle luonnollisesta kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Verkkokaupan valikoima on paitsi laaja, se on myös kauppiaiden itse tarkoin seuloma: kaikki tuotteet on heidän kauttaan ennalta testattu ja hyväksi todettu. Jokainen merkki ja tuote edustaa luonnonkosmetiikan kärkeä raaka-aineillaan, koostumuksellaan ja tuoksuillaan.

Verkkokaupan ylellinen linja jatkuu sivujen selkeässä ja esteettisessä ulkoasussa, jolloin sopivia tuotteita on helppo ja mukava etsiä. Verkkokaupan anti on myös hieman runsaampi Jolien kivijalkamyymälään verraten, joten se on sitenkin täydellinen keidas uusien ja vanhojen suosikkituotteiden löytymiseen.

Kaikki iholaadut ja sävyt on huomioitu niin ihonhoidossa kuin kosmetiikassakin, eikä miehiä suinkaan ole unohdettu palveluiden ulkopuolelle. Luonnollisesti, kaikki Jolien henkilökunta on syvällä ammattitaidolla varustettu, joten asiantuntevaa apua ja suosituksia omiin tarpeisiin on saatavilla helposti. Verkkokaupan hintapuoli on myös kivan asiakasystävällinen; erilaisia tarjouksia ja etuja on löydettävissä monessa muodossa.

Selkeää shoppailua ja inspiroivia ideoita

Ei ole mitään niin rentouttavaa kuin shoppailla selkeästi suunnitelluilla verkkosivuilla. Jolien ammattitaito näkyy siinä, että kaikki on osattu ottaa hienosti huomioon asiakkaan etsiessä sopivia tuotteita.
Jokaisen ainutlaatuinen iho kaipaa erilaisia tuotteita ja sivuilla ihotyypit sekä -ongelmat on eritelty omiin kategorioihin. Täsmätuotteita pääsee tarkastelemaan myös ihon ikä huomioon ottaen, eli jokainen löytää varmasti omat seerumit, öljyt ja muut hoitotuotteet Jolien valikoimasta.

Lisäpuhtia ja tietämystä erilaisista brändeistä ja tuotetyypeistä tarjoaa kehuttu Jolie-blogi. Blogista saa ajankohtaista tietoa uusimmista luonnonkosmetiikan innovaatioista, mutta se myös inspiroi kokonaisvaltaisuudellaan. Jopa kehoa hellivät reseptit leivontaan ja ruuanlaittoon löytyy blogin alta! Neuvoja ja vinkkejä tuotteiden valintaan saa myös sivustolta löytyvästä ”Oppaat”-osiosta.
Nämä vinkkikeitaat ja paljon muuta inspiroivaa, kuten asiakkaiden suositukset, löytyvät ”Ajankohtaista”-kategorian alta. Sukella Jolien maailmaan ja ime kaikki tarpeellinen ihosi hyväksi!

Helli itseäsi edullisemmin

Verkkokaupan huimasta brändivalikoimasta löytyy tuotesarjoja monessa hintaluokassa, joten jokainen varmasti löytää omalle budjetilleen ja tarpeilleen sopivia tuotteita. Erikoisetuja on myös upeasti tarjolla. Esimerkiksi uutiskirjeen tilaamalla saa heti ensitilaajan edun -10 %, ja jatkossa mielenkiintoisia uutuuksia ja tarjouksia ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiinsa. Erikoistarjouksia ja kampanjoita kannattaa katsastaa etusivun ylälaidasta, pääkategorioiden alta.

Alennettuja tuotetärppejä pääsee selaamaan suoraan Outlet-osastolta. Tarjoushintaisia tuotteita löytyy runsaasti ja alennuksia on tarjolla -50 % molemmin puolin, eli reilujakaan alennuksia ei tarvitse kalastella turhan sinnikkäästi.

Jolien paras puoli, rakkaus hyvän levittämiseen ja asiakkaan huomioiminen antaa yritykselle omintakeisen, omistautuneen leiman. Tästä hyvänä esimerkkinä ilmainen kauneuskonsultaatio, jota jokainen verkkoasiakas voi hyödyntää. Linkki konsultaatioon löytyy etusivun alalaidasta. Linkin kautta Jolien ammattilaiset auttavat kaikkiin ihon-, kauneuden- ja hiustenhoitoon liittyvissä pulmissa. Tulokset ja ehdotukset tulevat sähköpostiisi neljän arkipäivän sisällä konsultaatiolomakkeen lähettämisestä.

Piristävä tilausprosessi ja toimivat toimitukset

Jotta asiakaspalvelu ei pettäisi missään kohtaa ostostapahtumaa, kassalle siirryttäessä sivusto ehdottaa vielä joitain sopivia tuotteita lisättäväksi tilaukseen. Mukana on alennushintaisia tuotteita ja lisäksi ilmaisnäytteitä, jotka saa kaupan päällisinä ostoksille. Näytteistä ei tarvitse valita sopivaa, vaan voit napata vaikka kaikki mukaan tilaukseen, jos siltä tuntuu.

Toimituskulut ovat 5,90 € omalla noudolla ja toimituksista vastaa Posti. Matkahuollon kotipaketin saa tilattua 9,90 € hintaan. Ostosten ylittäessä 79 € toimituskulut ovat ilmaiset, useammalla eri toimitustavalla, ja mikäli ostokset ylittävät 149 € saat paketin veloituksetta kotiovelle kuljetettuna. Tilausten palauttaminen on ilmaista ja tiedot palautuksiin liittyen löytyy ”Toimitukset”-sivun alaosasta.

Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä verkkokaupan nopeuteen, paketit ovat perillä yleensä viimeistään parin päivän sisällä tilauksesta. Pulmatilanteissa ja kysymyksissä voi kääntyä asiakaspalvelun puoleen, sivuilta löytyy puhelinnumero ja sähköposti, joilla saa varmimmin yhteyden asiantuntevaan henkilöstöön.

Jolie antaa vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaamiseen

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*