60% tarjous
Lunastettu 12 kertaa • Voimassa 222 päivää

JBL Outletista nappaat nyt jopa 60% alennukset!

Sukella nyt JBL virallisen verkkokaupan Outlet-osioon ja haali upeita tarjouksia – jopa 60% alennuksilla.

82GE29Y3PG
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 232 päivää

Nappaa nyt ilmainen toimitus JBL:n verkkokauppaan!

Saat nyt ilmaisen toimituksen JBL.n verkkokauppaan. Ei minimiostorajaa. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palautus onnistuu myös ilman lisäkuluja.

Tee ensiluokkaisia löytöjä outletista

Suositut kuulokkeet ja kannettavat laitteet löydät mukavan edullisin poistohinnoin JBL:n outletista. Voit tehdä useiden kymmenien eurojen säästöjä valikoimasta poistuvista malleista ja väreistä. Mukana monia suosikkituotteita, kuten langattomia kuulokkeita ja kannettavia laatukaiuttimia.

JBL on kanssasi elämäsi tähtihetkissä

JBL:n suosio perustuu sen huippulaatuiseen äänentoistoon ja kuluttajaystävällisiin hintoihin. Nykyhengen mukaisesti brändi on panostanut laitteiden helppoon kannettavuuteen siten, että kuuntelija saa buustattua hetken kuin hetken parhain mahdollisin äänimaailmoin.

 

Olitpa intohimoinen musiikin kuuntelija, elokuvafriikki tai pelityyppi, teet kuunteluhetkistä ainutlaatuisen JBL:n viimeiseen viritetyillä laitteilla. Täydellisesti muotoilluilla audiolaitteilla räjäytät missä tahansa bileet käyntiin tai lenkkeilet vaikkapa maailman ääriin suosikkimusastasi nautiskellen.

Tee parhaat kuulokeostokset

Kaikki JBL-kuulokkeet on tarkoin suunniteltu erilaisia käyttötarpeita vastaamaan. Täydellisen korvasetin löydät:

  • Videopelaamiseen
  • Meluisiin ympäristöihin
  • Urheiluun
  • Langattomina
  • Vedenpitävinä

Suosituimmat JBL alennuskoodit ja tarjoukset

60% tarjous

Sukella nyt JBL virallisen verkkokaupan Outlet-osioon ja haali upeita tarjouksia – jopa 60% alennuksilla.

Vanhenee: 01.12.2024

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen JBL.n verkkokauppaan. Ei minimiostorajaa. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palautus onnistuu myös ilman lisäkuluja.

Vanhenee: 11.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

0€ kaupan päälle!
Kuuma!Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 0 päivää

JBL: Tilaa JBL Partybox 710 bilekaiutin – saat Fossil-älykellon kaupan päälle!

Saat Fossil-älykellon (arvo 328,99€) kaupan päälle, kun ostat JBL:n verkkokaupasta JBL Partybox 710 -bilekaiuttimen.

T6MA3LY7SQ
Katso alennuskoodi

Samankaltaisia kuponkeja kuin JBL verkkokaupassa

90% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 222 päivää

Macpisteen Outletissa huima määrä tuotteita jopa 90% alennuksella

Suuntaa Macpisteen Outlet-osastolle ja löydä tuotteita 40%, 50% ja jopa 90% alennuksilla. Tarjolla on paljon edullisia poistuvia tuotteita, joita on saatavilla rajoitetut erät.

TPFYQ9D00J
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 6 kertaa • • Voimassa 222 päivää

Nappaa ilmainen toimitus Macpisteen tilaukseen!

Saat nyt ilmaisen toimituksen Macpisteen tilaukseen, kun teet ostoja yli 75 eurolla.

10% alennuskoodi
Lunastettu 7 kertaa • • Voimassa 222 päivää

Hyödynnä 10% alennuskoodi Mobiilitukkuun

Tilaa Mobiilitukun uutiskirje ja saat 10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi.

JSD6TK4BBB
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 248 päivää

Nappaa ilmainen toimitus Mobiilitukkuun!

Saat ilmaisen toimituksen Mobiilitukkuun kun shoppailet yli 25 eurolla.

1,90€ Alkaen 1,90€
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 229 päivää

Tyyliluuri: iPhone suojakuoret, suojalavot ja panssarilasit alkaen 1,90€

Tyyliluurista löydät Applen iPhoneen suojakuoria, suojakoteloita, suojakalvoja ja panssarilaseja edulliseen hintaan alkaen 1,90 eurolla.

1235BB9TS8
Katso tarjous
60% tarjous
Lunastettu 8 kertaa • • Voimassa 235 päivää

Tyyliluurissa puhelimenkuoria ja muita tuotteita jopa 60% alennuksella

Tyyliluurin tarjoukset-osiossa löydät paljon puhelimen suojakuoria ja suojakalvoja huippuedulliseen hintaan, jopa 60% alennuksilla.

VYWBT69N2L
Katso tarjous

JBL - Päivän parhaat vinkit:

Ilmainen toimitus ja palautus

JBL toimittaa tuotteet veloituksetta ympäri vuoden ilman minimiostorajaa. Myös kaikki palautukset veloituksetta.

Monipuolinen asiakastuki

Monipuoliset asiakaskanavat ja reaaliaikainen asiakastuki, joka on käytössäsi seitsemänä päivänä viikossa.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje johdattaa sinut ensimmäisenä alan tärkeimpien tapahtumien ja tarjousten äärelle.

JBL info

Laadukkaat JBL -äänetoistolaitteet kohtuulliseen hintaan

Harvalla yrityksellä on niin huikea menestys takanaan kuin JBL:llä. Jopa 70-vuotta kestänyt työ äänentoistolaitteiden parissa ei ole sattumaa. Yritys on pystynyt seuraamaan aikaa ja muuttuvia olosuhteita siten, että vielä tänä päivänäkin se tarjoilee markkinoiden parasta laatua, parhailla komponenteilla, sekä uusia innovaatioita niin peruskuluttajan kuin ammattilaistenkin tarpeisiin. Lisäksi JBL kutsuu sinut yhteisöön, jossa kuluttajaa ei jätetä yksin.

JBL:n perustuoteryhmä on kaiuttimet, mutta kannettavien kuulokkeiden myynti on kasvanut kovaksi kakkoseksi niiden rinnalle. Musiikin lisäksi kuluttajatuotteita löytyy lukuisiin muihin käyttökohteisiin kuten kotiteattereihin, pelikonsoleihin ja ajoneuvoihin. Tilaamalla tuotteet suoraan valmistajan nettisivuilta saat parhaat edut ja tarjoukset, ilman välikäsiä. Näin varmistat myös, että saat varmasti aitoja tuotteita, yrityksen omilla takuilla varustettuna.

Ainutlaatuinen hinta-laatusuhde ja asiakastuki, joka kattaa koko tuotteen elinkaaren

Pysyäksesi äänimaailman aallonharjalla jbl.com tarjoaa ainutlaatuisen väylän tutustua ja hankkia uutuustuotteet ennen kuin ne löytävät tiensä jälleenmyyjille. Jotta et varmasti ohittaisi uutuuksia ja erikoistarjouksia voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeen. Samalla saat tietoosi alan tärkeimmät uutiset ja tapahtumat eturivin paikalta, ilman vaivaa.

Nettisivuilta löytyy monenlaisia tarjouksia vaihtuvin hinnoin. Ajankohtaiset tarjoukset ja poistumassa olevat tuotteen löydät kätevästi Outlet-kategorian alta. Väliaikaiset tilauskampanjat pyörivät bannereina sivun ylälaidassa, josta ne on helposti klikattavissa. Ostajan etuina voi olla esimerkiksi tilaajalahjat tietyn tuotteen ostajalle. Näiden kaupanpäällisten kanssa etu voi nousta useampiin satoihin euroihin, joten aivan pikkutarjouksista ei ole kyse.

Jatkuvaa etua sivusto tarjoaa ilmaisten kuljetusten muodossa. Eli ostitpa yhden tai useampia tuotteita samalla kertaa, et maksa toimituksesta mitään. Tästä huolimatta toimitusajat on nopeat; voit saada tuotteen jopa kahden päivän sisällä ja korkeintaan viisi päivää tilauksesta. Maksutapoina käy yleisimmät kortit, Paypal sekä Klarna, jonka avulla pystyt maksaman laskulla ja määrittämään itsellesi sopivan takaisinmaksuohjelman.

Eksklusiiviset tarjoukset ja alennuskoodit

Pysyäksesi äänimaailman aallonharjalla jbl.com tarjoaa ainutlaatuisen väylän tutustua ja hankkia uutuustuotteet ennen kuin ne löytävät tiensä jälleenmyyjille. Jotta et varmasti ohittaisi uutuuksia ja erikoistarjouksia voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeen. Samalla saat tietoosi alan tärkeimmät uutiset ja tapahtumat eturivin paikalta, ilman vaivaa.

Nettisivuilta löytyy monenlaisia tarjouksia ja aika-ajoin myös alennuskoodeja vaihtuvin hinnoin. Ajankohtaiset tarjoukset ja poistumassa olevat tuotteen löydät kätevästi ”Outlet”-kategorian alta. Väliaikaiset tilauskampanjat pyörivät bannereina sivun ylälaidassa, josta ne on helposti klikattavissa. Verkko-ostajan etuina voi olla esimerkiksi tilaajalahjat tietyn tuotteen ostajalle. Näiden kaupanpäällisten kanssa etu voi nousta useampiin satoihin euroihin, joten aivan pikkutarjouksista ei ole kyse.

Jatkuvaa alennusta yritys tarjoaa ilmaisten kuljetusten muodossa. Eli ostitpa yhden tai useampia tuotteita samalla kertaa, et maksa toimituksesta mitään. Tästä huolimatta toimitusajat on nopeat; voit saada tuotteen jopa kahden päivän sisällä ja korkeintaan viisi päivää tilauksesta. Maksutapoina käy yleisimmät kortit, Paypal sekä Klarna, jonka avulla pystyt maksamaan laskulla ja määrittämään itsellesi sopivan takaisinmaksuohjelman.

Lisätietoja JBL -verkkokaupasta

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodeilla et missaa tarjouksia

Onko ajatuksissa panostaa laadukkaaseen äänimaailmaan? JBL:n laitteilla et voi mennä vikaan. Tee parhaat kuuloke ja kaiutinostokset itselle tai yllätä läheisesi upealla lahjalla.

Koodin lisääminen JBL -verkkokaupassa

Brändin omasta verkkokaupasta löydät aidot tuotteet asiakasystävällisin hinnoin ja palveluin. Varmistaaksesi huippuedut ja alennukset, ota alennuskoodit käyttöön:

1
Tallenna JBL alennuskoodi ja käy sisään verkkokauppaan.
2
Etsi tarpeisiisi sopivat audiolaitteet ja klikkaa ne koriin.
3
Mene ostoskoriin ja liitä alennuskoodi kenttään tilausyhteenvedon yläpuolelle ja tallenna koodi ”Hyväksy”-painikkeella.
4
Siirry kassalle.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän verkkokaupan parhaat tarjoukset?

Helpoiten löydät tarjoukset tilaamalla uutiskirjeen. Kirje lähettää tietoa kampanjoista, erikoiseduista ja uusista tuotelanseerauksista. Verkkokaupasta löydät tarjouksia outlet-osastolta, jossa on tarjolla laaja kattaus tuoteperheen poistuvia malleja ja värejä.

Mitä verkkokaupassa olevat ”Refurbished”-tuotteet ovat?

”Refurbished”, eli kunnostetut, tuotteet on kertaalleen käytössä olleita, laatutestattuja tuotteita. JBL haluaa olla mukana ympäristöystävällisessä bisneksessä ja tarjota myös asiakkailleen vaihtoehtoja. Kaikki Refurbished-laitteet ja tuotteet on palautettu asetuksiltaan ja ulkonäöltään täysin uudenveroisiksi, ja ne on käynyt tiukan testiseulan ennen uudelleenmyyntiin päätymistä. Laatutakuun lisäksi tuotteet myydään hyvin alennetuin hinnoin.

Haluaisin ostaa kouluikäiselle lahjan verkkokaupasta, mutta en tiedä mitä valita. Mitä teen?

JBL-tuotteet on erittäin suosittuja nuorten ja lasten keskuudessa ja löydät äänilaitteita moneen tarpeeseen. Voit esimerkiksi katsoa eniten ostettuja tuotteita ”Featured”-kategorian alta, sieltä löytyy kaikki myyntisuosikit. Tuotesivuilla on myös tarkat kuvaukset, mihin ne soveltuvat ja voit tehdä helposti vertailua tuotevaihtoehtojen välillä sivulta löytyvällä vertailutyökalulla, tai voit tiedustella tuotteista asiakaspalvelun kautta. Kaikissa tuotteissa on 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus ja toimituskulut ovat ilmaiset, joten pieleenkään mennyt ostos ei ole menetys.

Mikä on ”Bulk Purchase”?

”Bulk purchase” on käytännössä suuremman erän ostamista kerralla. Suurempi erä tietää alennettuja hintoja. Tarjousta voi pyytää verkkokaupasta löytyvällä lomakkeella ja minimiostoksen tulee sisältää vähintään 50 tuotetta.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*