49€ Lahjaidea
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 162 päivää

Inteflora: Kimpullinen onnea -kukkakimppu vain 49€ – oiva lahja läheiselle

Muista läheistä kukkalähetyksellä merkkipäivänä. Interfloran Kimpullinen onnea – kukkakimppuun voi liittää mukaan kortin henkilökohtaisella viestillä. Kukkakimpun hinta on 49 euroa, ei sisällä kuljetusmaksua.

4VP4HSV2LA
Katso tarjous
10€ alkaen 10€
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 190 päivää

Ilahduta läheistä Interflora -kukkalahjakortilla!

Anna lahjaksi ihana Interflora kukkalahjakortti! Kukkalahjakortilla voi valita kukkia ja viherkasveja lahjakortin osoittamaa arvoa vastaavan määrän. Lahjakortin arvo 10€ – 100€.

UTEC9LG23S
Katso tarjous

Tarjoa läheisellesi vain laatua

Interfloran kukat on valikoitu siten, että ne kestävät mahdollisimman pitkään. Kukkien kasvatuksessa, kuljetuksissa ja käsittelyssä otetaan aina huomioon, että asiakas saa tuoreet kukat, joista on saajalle iloa koko rahan edestä.

 

Myös edelleentoimitukset asiakkaalle varmistetaan laadun takaamiseksi. Mikäli kukkien vastaanottaja toteaa laadussa poikkeamia ja toimittaa todisteet kauppiaalle, rahat palautetaan tilaajalle seuraavan arkipäivän kuluessa. Interfloralla on kunnia palvella asiakasta alusta loppuun arvostaen sekä laadukkaasti.

Täydennä pakettisi pikkulisällä

Interflora ei tarjoa pelkästään kukkia. Kun haluat muistaa kukkien saajaa kokonaisvaltaisesti, valitse kimpun kylkeen teemaan sopivat ylellinen suklaarasia, pehmonalle tai sopiva maljakko. Ja jos korttia on vaikea täyttää sanoilla, etsi sopiva runo kukkakaupan runovalikoimasta. Pieni ekstra tekee kukkalähetyksestä entistä yllättävämmän.

Interfloran avulla voit yllättää kauempanakin asuvaa ystävääsi

Interfloran lähetykset onnistuu jopa 140 maahan ja Suomessakin on jopa 300 kivijalkaliikettä, joiden kautta yllätät saajan:

  • Ruukkukukalla
  • Seppeleellä tai kranssilla
  • Kuukauden kukilla
  • Onnittelukukilla
  • Osanottokukilla

Suosituimmat Interflora alennuskoodit ja tarjoukset

10€ alkaen 10€

Anna lahjaksi ihana Interflora kukkalahjakortti! Kukkalahjakortilla voi valita kukkia ja viherkasveja lahjakortin osoittamaa arvoa vastaavan määrän. Lahjakortin arvo 10€ – 100€.

Vanhenee: 01.12.2024

49€ Lahjaidea

Muista läheistä kukkalähetyksellä merkkipäivänä. Interfloran Kimpullinen onnea – kukkakimppuun voi liittää mukaan kortin henkilökohtaisella viestillä. Kukkakimpun hinta on 49 euroa, ei sisällä kuljetusmaksua.

Vanhenee: 03.11.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Interflora verkkokaupassa

70% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 199 päivää

Mulletoi.comin Outlet pursuaa upeita tuotteita jopa 70% alennuksella

Mulletoi.comin Outlet-osastolta löydät hauskat ja inspiroivat lahjaideat, jopa 70% alennuksella.

Y6GYKTODDP
Katso tarjous
Löytö tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 215 päivää

Mulletoi.comin löytökorista lahjaideat huippualennuksin!

Tsekkaa Mulletoi.comin löytökoriin ja löydä laarista vaikkapa lahjaideoita, nyt huippuedullisin hinnoin.

3OWHE70362
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 207 päivää

Hyödynnä ilmainen toimitus Mulletoi.comiin!

Saat nyt ilmaisen toimituksen postiin tai automaattiin, kun tilaat tuotteita yli 50 eurolla Mulletoi.comista.

20% tarjous
Lunastettu 20 kertaa • • Voimassa 99 päivää

20% alennus ensimmäisestä tilauksesta Yoursurprisella!

Saat nyt 20% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi, kun liityt uutiskirjeen tilaajaksi. Ilahduta hauskalla Yoursurprise kuvalahjalla ja säästä.

XOIMC8S1G4
Katso alennuskoodi

Interflora - Päivän parhaat vinkit:

Nopeat toimitukset 140 maahan

Toimitukset toteutetaan ympäri maan ja aina ulkomaille saakka, jopa samana päivänä tehdyllä tilauksella.

Ammattotaotpa ja laatua

Maan ammattitaitoisimmat sitojat saman verkoston alla takaavat uniikit sidonnat ja laadukkaat kukat, jotka ilahduttavat pitkään.

Tilaaja turva

Kaikissa tilauksissa on laatutakuu ja monipuoliset suojaukset pitävät huolen, että tilauksen voi tehdä turvallisesti.

Interflora info

Interflorasta upeat kukka-asetelmat ja istutukset

Interfloran palvelut ovat vertaansa vailla. Saat kaikki kimput ja istutukset helposti valitsemaasi osoitteeseen, ulkomaita myöten. Valittavana on kauden sesonkituotteita, mutta valikoimaa löytyy myös henkilökohtaisiin merkkipäiviin ja muistamisiin. Toimituksen voi saada samalle päivälle tai haluttuna ajankohtana ympäri vuoden. Sesonkien toimitusajat on hyvissä ajoin ilmoitettu ja ne löytyvät kätevästi etusivulta.

Interfloralla myös tilauksen tekijää hemmotellaan tasokkailla kukkaiskuvilla ja ne selkeyttävät sivustolla asiointia. Nettisivut on muutenkin todella laadukkaasti ja selkeästi suunniteltu, eikä tilaaja taatusti jää ilman apua. Asiakaspalvelu auttaa jokaisena arkipäivänä 8:30–16 niin sähköpostitse, puhelimitse kuin chatinkin kautta. Aukioloaikojen ulkopuolella kysymyksissä opastaa sivun alalaidasta löytyvä viestibotti, Flora. Näillä avuilla kukkatilaus ei voisi enää olla helpompaa!

Laatutakuu ja vastuullisia toimituksia

Interfloran selkeä tyyli jatkuu aina toimituksiin saakka. Kaikki toimitukseen liittyvä aikatauluista reklamaatioon on etukäteen ilmoitettu. Toimituksen voi saada samalle päivälle, kun tilaus on tehty ennen klo 12–16 (toimituspaikasta riippuen), muutoin tilauskalenterin mukaisesti. Jos joku päivämäärä ei ole mahdollinen, järjestelmä ei anna tehdä tilausta. Etukäteen tilatuissa lähetyksissä on peruutusmahdollisuus ja sen voi tehdä vielä edellispäivänä klo 15 mennessä. Hautajaistoimitukset tehdään tunnilleen toivottuna aikana, muutoin lähetykset noudattaa klo 10–20 aikaväliä.

Ulkomaan toimituksiin, joita tehdään jopa 140 maahan, lisätään 18 € toimitusmaksu ja maakohtaiset tiedot löytyvät kunkin toimitusmaan kohdalta. Kukkien kunto on aina lähettävän toimipisteen vastuulla, jos puutteita tai huomautettavaa tilauksessa on, vastaanottajan on mahdollista saada uusi vastaava kimppu tai tilaajan rahapalautus, yleensä tilauksesta seuraavan arkipäivän kuluessa. Reklamaation voi tehdä täysin sähköisesti lähettämällä tarkat kuvat Interfloran asiakaspalveluun.

Mikäli toimituksessa ilmenee epäselvyyttä, asiakaspalvelu on tilaajaan yhteydessä. Tästä syystä puhelinnumeron syöttäminen tilausvaiheessa on pakollinen (numeroa ei käytetä muihin tarkoituksiin). Maksuliikenne on turvattu erillisellä Visma Pay -suojauksella, jolloin korttitiedot pysyvät piilossa. Tilauksen kaikki taustatiedot pysyvät ulkopuolisilta salattuna, halutessaan myös lähetyksen saajalle. Voit siis ilahduttaa turvallisesti ja anonyymisti itsellesi tärkeää henkilöä, vaikka kesken työpäivän.

Unelmakimput ja räätälöidyt lahjapaketit tekevät muistamisesta uniikin

Uskomattoman valikoiman lisäksi tilauksiin on mahdollisuus ostaa lisätuotteita. Suussa sulavat konvehdit upeine rasioineen, pehmonalle ja asetelmaa korostavat kukka-astiat tuovat pakettiin ylellisyyttä. Joihinkin kokonaisuuksiin sisältyy automaattisesti sopiva malja tai ruukku, johon asetelma on rakennettu. Kaikkien tilausten hintaan sisältyy yksinkertainen kortti, johon tilausvaiheessa voi kirjoittaa terveisensä. Maksusta mukaan saa erityisemmän kortin kuorineen.

Jos kirjoituksen ideointi tuottaa haasteita, sivustolta löytyy valmiita runoja eri tilanteisiin. Valinnan vaikeutta helpottaa info-osio, jossa kerrotaan millaisissa olosuhteissa mikäkin kukka viihtyy ja kuinka niitä tulisi hoitaa, jotta loisto pysyy mahdollisimman pitkään raikkaana. Jos valmiista asetelmista ei löydy mieleistä, ”Floristin valinta”-kategorialla ammattisitoja toteuttaa toiveittesi mukaisen kimpun. Kimpun sijaan voit lähestyä saajaa myös lahjakortilla, jolloin hän voi valita mieleisensä kimpun tai viherkasvin itse.

Interflorasta kauniit kukkakimput juhliin

Näin lisäät alennuskoodin

Tee muistamisesta edullisempaa alennuskoodien avulla

Kun haluat muistaa läheistä, mikä sen ihanampi lahja kuin tuoreet kukkaset. Interflorasta löydät ruukkukukat ja käsin sidotut asetelmat mitä upeimmissa variaatioissa. On värien loistoa, lehtivihreää ja valkoisena hohtavia unelmia.

Alekoodin lisäys Interfloran verkkokaupassa

Alennuskoodit auttavat tekemään tilauksen aavistuksen edullisemmin, joten hyödynnä tarjouksesi ja nauti ostoksista etujen siivittämänä:

1
Tallenna Interfloran alennuskoodi
2
Valitse sopivat kukat lukuisten vaihtoehtojen joukosta ja mene ostoskoriin.
3
Täytä toimitustiedot, kirjoita terveiset korttiin ja lisää lähettäjän tiedot.
4
Liitä alennuskoodi maksuvaihtoehtojen alle ja tallenna ”Aktivoi koodi”.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko tilata Interfloralta lahjakortin?

Kyllä, lahjakortteja on saatavilla 10–100 € ja niitä voi toki lähettää useamman samalle lahjansaajalle. Lahjakortit ovat fyysisiä kortteja, jotka postitetaan suoraan lahjansaajalle. Lahjakorttien toimituskulut ovat 3, 80 € riippumatta siitä, kuinka monta lahjakorttia tilaus yhteen osoitteeseen sisältää.

Voinko tilata toimituksen mille tahansa päivälle?

Interflora lähettää kukkia maanantaista lauantaihin ja lähetyksiä voi tilata myös samalle päivälle kuin tilaus on tehty. Suurimmissa kaupungeissa toimitus voidaan toteuttaa samana päivänä ennen klo 16:45, muissa kaupungeissa ennen klo 13:45, tehdyissä tilauksissa. Ainoa poikkeus on lauantai, jolloin kaikki samalle päivälle tehdyissä tilaukset pitää olla tehtynä ennen klo 10:45. Toimitukset tehdään klo 20 mennessä, lauantaisin klo 18 mennessä. Hautajaiskukissa tilaukset toimitetaan erikseen sovittuna aikana, siunausajankohdan mukaan.

Voiko alle 50 € budjetilla löytyä näyttävää kimppua?

Kyllä, valikoimasta löytyy lukuisia kimppuja 25 € – 50 € hintaan. Kimpuissa runsaus tulee väreistä ja asetelmasta itsestään. Jokaiseen kimppuun on valittu laadukkaat ja upeat kukat, jotka takaavat saajan tyytyväisyyden. Kimppujen hinta sisältää myös sidonta-/palvelumaksun 5, 20 €.

Voinko tilata kukat ilman, että vastaanottaja tietää lähettäjän?

Kyllä. Tällöin tulee jättää kukkien mukana lähetettävä kortti joko kokonaan pois, tai jättää kortista allekirjoitus kirjoittamatta. Näin vastaanottaja saa yllätyslähetyksen ilman, että tietää, mistä tai keneltä kukat ovat tulleet.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*