10€ alkaen 10€
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Ilahduta läheistä Interflora -kukkalahjakortilla!

Anna lahjaksi ihana Interflora kukkalahjakortti! Kukkalahjakortilla voi valita kukkia ja viherkasveja lahjakortin osoittamaa arvoa vastaavan määrän. Lahjakortin arvo 10€ – 100€.

SJ71IDZZLM
Katso tarjous

Suosituimmat Interflora alennuskoodit ja tarjoukset

10€ alkaen 10€

Anna lahjaksi ihana Interflora kukkalahjakortti! Kukkalahjakortilla voi valita kukkia ja viherkasveja lahjakortin osoittamaa arvoa vastaavan määrän. Lahjakortin arvo 10€ – 100€.

Vanhenee: 31.12.2023

Interflora info

Interflorasta upeat kukka-asetelmat ja istutukset

Interfloran palvelut ovat vertaansa vailla. Saat kaikki kimput ja istutukset helposti valitsemaasi osoitteeseen, ulkomaita myöten. Valittavana on kauden sesonkituotteita, mutta valikoimaa löytyy myös henkilökohtaisiin merkkipäiviin ja muistamisiin. Toimituksen voi saada samalle päivälle tai haluttuna ajankohtana ympäri vuoden. Sesonkien toimitusajat on hyvissä ajoin ilmoitettu ja ne löytyvät kätevästi etusivulta.

Interfloralla myös tilauksen tekijää hemmotellaan tasokkailla kukkaiskuvilla ja ne selkeyttävät sivustolla asiointia. Nettisivut on muutenkin todella laadukkaasti ja selkeästi suunniteltu, eikä tilaaja taatusti jää ilman apua. Asiakaspalvelu auttaa jokaisena arkipäivänä 8:30–16 niin sähköpostitse, puhelimitse kuin chatinkin kautta. Aukioloaikojen ulkopuolella kysymyksissä opastaa sivun alalaidasta löytyvä viestibotti, Flora. Näillä avuilla kukkatilaus ei voisi enää olla helpompaa!

Laatutakuu ja vastuullisia toimituksia

Interfloran selkeä tyyli jatkuu aina toimituksiin saakka. Kaikki toimitukseen liittyvä aikatauluista reklamaatioon on etukäteen ilmoitettu. Toimituksen voi saada samalle päivälle, kun tilaus on tehty ennen klo 12–16 (toimituspaikasta riippuen), muutoin tilauskalenterin mukaisesti. Jos joku päivämäärä ei ole mahdollinen, järjestelmä ei anna tehdä tilausta. Etukäteen tilatuissa lähetyksissä on peruutusmahdollisuus ja sen voi tehdä vielä edellispäivänä klo 15 mennessä. Hautajaistoimitukset tehdään tunnilleen toivottuna aikana, muutoin lähetykset noudattaa klo 10–20 aikaväliä.

Ulkomaan toimituksiin, joita tehdään jopa 140 maahan, lisätään 18 € toimitusmaksu ja maakohtaiset tiedot löytyvät kunkin toimitusmaan kohdalta. Kukkien kunto on aina lähettävän toimipisteen vastuulla, jos puutteita tai huomautettavaa tilauksessa on, vastaanottajan on mahdollista saada uusi vastaava kimppu tai tilaajan rahapalautus, yleensä tilauksesta seuraavan arkipäivän kuluessa. Reklamaation voi tehdä täysin sähköisesti lähettämällä tarkat kuvat Interfloran asiakaspalveluun.

Mikäli toimituksessa ilmenee epäselvyyttä, asiakaspalvelu on tilaajaan yhteydessä. Tästä syystä puhelinnumeron syöttäminen tilausvaiheessa on pakollinen (numeroa ei käytetä muihin tarkoituksiin). Maksuliikenne on turvattu erillisellä Visma Pay -suojauksella, jolloin korttitiedot pysyvät piilossa. Tilauksen kaikki taustatiedot pysyvät ulkopuolisilta salattuna, halutessaan myös lähetyksen saajalle. Voit siis ilahduttaa turvallisesti ja anonyymisti itsellesi tärkeää henkilöä, vaikka kesken työpäivän.

Unelmakimput ja räätälöidyt lahjapaketit tekevät muistamisesta uniikin

Uskomattoman valikoiman lisäksi tilauksiin on mahdollisuus ostaa lisätuotteita. Suussa sulavat konvehdit upeine rasioineen, pehmonalle ja asetelmaa korostavat kukka-astiat tuovat pakettiin ylellisyyttä. Joihinkin kokonaisuuksiin sisältyy automaattisesti sopiva malja tai ruukku, johon asetelma on rakennettu. Kaikkien tilausten hintaan sisältyy yksinkertainen kortti, johon tilausvaiheessa voi kirjoittaa terveisensä. Maksusta mukaan saa erityisemmän kortin kuorineen.

Jos kirjoituksen ideointi tuottaa haasteita, sivustolta löytyy valmiita runoja eri tilanteisiin. Valinnan vaikeutta helpottaa info-osio, jossa kerrotaan millaisissa olosuhteissa mikäkin kukka viihtyy ja kuinka niitä tulisi hoitaa, jotta loisto pysyy mahdollisimman pitkään raikkaana. Jos valmiista asetelmista ei löydy mieleistä, ”Floristin valinta”-kategorialla ammattisitoja toteuttaa toiveittesi mukaisen kimpun. Kimpun sijaan voit lähestyä saajaa myös lahjakortilla, jolloin hän voi valita mieleisensä kimpun tai viherkasvin itse.

Interflorasta kauniit kukkakimput juhliin

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*