15% tarjous
Lunastettu 7 kertaa • Voimassa 40 päivää

15% alennus valokuvapapereista ja erikoispapereista inkClubilla!

Hanki nyt valokuvapaperit ja erikoispaperit tulostimeesi edullisemmin – saat 15% alennuksen inkClubista.

0R0XDLKGDJ
Katso tarjous
0€ Ilmainen
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 9 päivää

inkClubilta nyt mustepatruuna tai valokuvapaperia 0€

Saat nyt mustepatruunan tai valokuvapaperia ilmaiseksi inkClubilta. Voit hyödyntää edun vain kerran.

71VXDAX39P
Katso tarjous

Ainutlaatuisia etuja toimisto- ja muihin tarvikkeisiin

Sivusto tarjoaa vaihtuvia tarjouksia, joita on vaikea päihittää. Sivun ylälaidasta löytyvät ”Sinun tarjouksesi” ovat yksittäisiä etuja, joita ei löydy muista verkkokaupan kanavista tai viestintävälineistä. Lunasta parhaat etusi jo tänään.

Outletista kodintuotteita jopa lähes 80 % alennuksella

Verkkokaupan poistuvat tuotteet löydät Inkclubin outlet-osastolta. Päätähuimaavat tarjoukset laadukkaista kodintuotteista mahdollistavat isot säästöt.

Osta huippulaatuiset keittiötuotteet, lisälaitteet puhelimille, toimistotarvikkeet ja paljon muuta erikoishintaan. Huomioi, että outlet-ostosten kanssa kannattaa olla nopea, sillä tuotteita on tarjolla vain rajoitettu erä.

Musteiden rinnalla hankit sadat arjen käyttötarvikkeet alhaisilla hinnoilla

Shoppaile edullisesti kymmeniä käyttötavaroita, joilla on 30 päivän hintatakuu (löytäessäsi tuotteen edullisemmin toisesta verkkokaupasta, Inkclub maksaa erotuksen):

  • Tulostinmusteet ja väriaineet
  • Siivousvälineet
  • Valaisimet
  • Terveystuotteet
  • Audio- ja kannettavien mobiililaitteiden lisävarusteet

Suosituimmat inkClub alennuskoodit ja tarjoukset

15% tarjous

Hanki nyt valokuvapaperit ja erikoispaperit tulostimeesi edullisemmin – saat 15% alennuksen inkClubista.

Vanhenee: 01.09.2024

0€ Ilmainen

Saat nyt mustepatruunan tai valokuvapaperia ilmaiseksi inkClubilta. Voit hyödyntää edun vain kerran.

Vanhenee: 01.08.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin inkClub verkkokaupassa

0€ Kaupan päälle!
Lunastettu 6 kertaa • • Voimassa 81 päivää

Mustekasetti.com: Laturi kaupan päälle!

Mustekasetti.com tarjoaa yhden Maxlife MXTC-01, 5V 1A valkoinen USB-C -laturin kaupan päälle, kun tilauksen arvo on vähintään 50 €.

JASOPF1JGY
Katso tarjous
Etu
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 131 päivää

Mustekasetista musteet tulostimeesi edullisesti – helppo ja nopea tilaus!

Mustekasetti.com myy musteet kaikkiin suosittuihin tulostinmerkkeihin edulliseen hintaan. Tilaa musteet vaivattomasti ja nopeasti.

88ASS8PGOL
Katso tarjous
0€ Kaupan päälle
Lunastettu 1 kertaa • • Voimassa 12 päivää

Mustekasetti.com: Wifi värilasertulostimen tilaajalle värikasetti + pikalaturi kaupan päälle

Mustekasetti.comista nyt Brother HL-3210CW Wifi värilasertulostimen (199,90€) ostajalle lisäväri (arvo 40€) + pikalaturi 3A (arvo 15€) kaupan päälle.

YOZK9DCFN9
Katso tarjous

inkClub - Päivän parhaat vinkit:

Toimitus

Ilmainen toimitus yli 120 euron tilauksille, joiden paino on korkeintaan 2 kg, muuten postitus 4,90 euroa.

Maksutavat

Luottokortti, verkkopankki, PayPal ja lasku.

Nopea toimitus

Ennen klo 12 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

inkClub info

InkClubista ostat kätevästi mustepatruunat ja toimistotarvikkeet

InkClub nimi antaa olettaa, että verkkokaupasta löytyy ainakin mustetta – se pitää tietenkin paikkaansa. InkClub on kuitenkin niin paljon muutakin, ja verkkokaupan valikoima onkin lähes loputon. Sieltä löytyvät kaikki arkea sujuvoittavat tuotteet, joita voi käyttää oli sitten kotona tai toimistolla. InkClubin tuotteista ja palveluista hyötyvät siis sekä yritykset että yksityisasiakkaat.

InkClub toimii jo vuosituhannen vaihteesta lähtien, joten ei tule yllätyksenä, että se tietää hyvin, mitä tuotteita ihmiset arjessaan tarvitsivat. InkClub aloitti toimintansa myymällä lähinnä mustepatruunoita, mutta on sen jälkeen laajentanut tuotevalikoimaan kattamaan muutkin tuotteet. Tänä päivänä InkClub toimii jopa kymmenessä eri maassa, ja sen tuotteita on tilannut yli viisi miljoona asiakasta. Jo näiden tilastojen tulisi riittää syyksi valita luotettava InkClub.

Mustepatruunat, -kasetit ja muut tulostintuotteet kuuluvat yhä tänä päivänä InkClubin ydintuotteisiin. Valikoimasta löytyy edullisia mustepatruunoita ja -kasetteja kaikille suosituimmille tulostinmalleille, kuten Canon, HP, Epson, Lexmark, Brother sekä Samsung. Valikoimasta löytyy mustetta sekä suurille, ammattimaisille tulostin- ja kopiokoneille, sekä kotikäyttöön tarkoitetuille laitteille. Lisäksi voit itse valita, haluatko ostaa tulostimelle alkuperäisen mustekasetin, vai valitsetko inkClubin oman kasetin. Ne eivät juuri eroa toisistaan – inkClub täyttää itse koneeseen sopivat mustekasetit, jolloin niiden käyttö on turvallista ja tulostinjälki aivan samanlaista kuin alkuperäisellä kasetilla. Se, mikä nämä kaksi vaihtoehtoa erottaa, on tietenkin hinta – inkClubin omat mustekasetit maksavat murto-osan alkuperäisen hinnasta! Tämä seikka tekeekin valinnasta huomattavasti helpomman.

Oikean mustekasetin valinta on erittäin helppoa. Valitse sivustolta oma tulostinmerkkisi ja sitten malli. Malleja on satoja, joten oma tulostin löytyy takuulla listalta. Tämän jälkeen näet kätevästi koko listan tarjolla olevista musteista sekä muista tarvikkeista. Mustien värikasettien lisäksi valikoimasta löytyy myös värikasetteja, joiden avulla tulostimen värit heräävät henkiin.

Jos haluaa tulostaa, tulee tulostimeen tietenkin lisätä myös paperia. Onneksi inkClub pitää huolen siitäkin, sillä verkkokaupassa on runsaasti erilaisia tulostinpapereita sekä isommissa että pienemmissä paketeissa. Paperit soveltuvat kopiokoneille, lasertulostimille ja mustesuihkutulostimille. Valikoimassa on myös korkealaatuista valokuvapaperia, jonka pinnalla värikasetin kirkkaat värit tulevat oikeuksiinsa.

Mustekasetteja ostaessa voi samalla täydentää myös muut toimiston tarpeet, sillä inkClubin valikoimassa on kirjaimellisesti kaikki mitä toimiston arjessa voi tarvita. Muovitaskut, etiketit, kirjekuoret ja muut postitustarvikkeet, kynät ja erilaiset kansiot – kaikki nämä ovat runsain valikoimin inkClubin verkkokaupassa. Verkkokaupasta voi samalla klikkailla kotiin erimerkiksi kahvikapselit, kahvipavut sekä teepussit, jotka tekevät työpaikan tai kotitoimiston kahvitauosta nautinnollisen.

Myös pienelektroniikka löytyy inkClubin valikoimasta. Erilaiset kuulokkeet koti- ja toimistokäyttöön, muistikortit, kiintolevyt ja näppäimistöt tekevät sekä työskentelystä että arjesta sujuvampaa. Sujuvamman siitä tekee luonnollisesti sekin, että kaikki arjen helpottajat löytyvät kätevästi yhdestä osoitteesta, joka on tietenkin inkClub.

InkClubilta vinkit mustepatruunan vaihtamiseksi

Näin lisäät alennuskoodin

Hyödynnä huikeat alennuskoodiedut musteisiin ja muihin arkihyödykkeisiin

Inkclubista teet muste- ja toimistotarvikehankinnat aina edullisin hinnoin. Samaan tilaukseen voit liittää myös muita yleishyödyllisiä kodin tarvikkeita aina siivousvälineistä kodin valaistukseen ja pienelektroniikkaan.

Alekoodin käyttö Inkclubilla

Tilaukset ovat nopeammin perillä kuin arvaatkaan. Ja jotta saisit ostoksesi vieläkin edullisempaan hintaan, ota alennuskoodeista kaikki hyöty irti:

1
Ota alennuskoodi talteen ja lähde ostoksille huikeiden tuotevalikoimien äärelle
2
Kerää kaikki hyödylliset toimisto- ja kodin tuotteet ostoskoriin
3
Kun ostokset ovat valmiit, siirry koriin tarkastamaan tilaus.
4
Liitä alennuskoodi ostosten alle kampanjakenttään ja klikkaa ”Aktivoi kampanjakoodi”

Usein kysytyt kysymykset

Miten osaan valita oikean mustekasetin tulostimelleni?

Mene ”Musteet ja laservärit”-osioon, josta näet kaikki verkkokaupan musteisiin sopivat tulostinmerkkivaihtoehdot. Valitse tulostimesi merkki ja lisää tulostinmallisi sivun alussa näkyvään kenttään. Sivusto suodattaa kaikki tulostimellesi tarjolla olevat tuotteet. Jos et ole varma tulostimesi mallista tai tarvitset lisäapua, voit kääntyä asiakaspalvelun puoleen yhteyslomakkeen avulla.

Ovatko ”Sinun tarjouksesi” edut verkkokaupan ainoat alennukset?

Ei. ”Sinun tarjouksesi” -osiosta löydät ajankohtaiset ja vaihtuvat edut, joista ei ilmoiteta verkkokaupan ulkopuolisissa kanavissa. Mikäli haluat tietoa verkkokaupan kampanjoista ja alennuksista laajemmin, Inkclubin uutiskirje pitää sinut parhaiten ajan tasalla. Myös Inkclubin somekanavista saat hyödyllistä tietoa tuotteita ja alennuksia koskien.

Saako 0 € kokeilutuotteet todella ilmaiseksi?

Kyllä, tarjous on tuotetyyppikohtainen ja jokaista tyyppiä voi tilata kokeiluun vain kerran per asiakas. Tilattava tuote on täysin ilmainen, mutta toimituskulut lisätään hintaan mikäli ostosten kokonaissumma ei ylitä 79 €.

Kuinka pitkät toimitusajat tuotteilla on?

Kaikki aamupäivän aikana (ennen klo 12) tehdyt tilaukset käsitellään saman päivän aikana ja laitetaan joko Postin tai Matkahuollon kautta eteenpäin, riippuen tilauksen arvosta ja koosta. Tilaukset tulevat toimitustavan mukaisesti perille yleensä 1–3 päivän kuluttua tilauksesta joko kotiin (jos tilaus on postilaatikkokokoa) tai noutopisteeseen.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*