15% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 182 päivää

15% alennus valokuvapapereista ja erikoispapereista inkClubilla!

Hanki nyt valokuvapaperit ja erikoispaperit tulostimeesi edullisemmin – saat 15% alennuksen inkClubista.

MG8JQO92KN
Katso tarjous
0€ Ilmainen
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 60 päivää

inkClubilta nyt mustepatruuna tai valokuvapaperia 0€

Saat nyt mustepatruunan tai valokuvapaperia ilmaiseksi inkClubilta. Voit hyödyntää edun vain kerran.

1LF8V2MT1F
Katso tarjous

Suosituimmat inkClub alennuskoodit ja tarjoukset

15% tarjous

Hanki nyt valokuvapaperit ja erikoispaperit tulostimeesi edullisemmin – saat 15% alennuksen inkClubista.

Vanhenee: 01.12.2023

0€ Ilmainen

Saat nyt mustepatruunan tai valokuvapaperia ilmaiseksi inkClubilta. Voit hyödyntää edun vain kerran.

Vanhenee: 01.08.2023

inkClub info

InkClubista ostat kätevästi mustepatruunat ja toimistotarvikkeet

InkClub nimi antaa olettaa, että verkkokaupasta löytyy ainakin mustetta – se pitää tietenkin paikkaansa. InkClub on kuitenkin niin paljon muutakin, ja verkkokaupan valikoima onkin lähes loputon. Sieltä löytyvät kaikki arkea sujuvoittavat tuotteet, joita voi käyttää oli sitten kotona tai toimistolla. InkClubin tuotteista ja palveluista hyötyvät siis sekä yritykset että yksityisasiakkaat.

InkClub toimii jo vuosituhannen vaihteesta lähtien, joten ei tule yllätyksenä, että se tietää hyvin, mitä tuotteita ihmiset arjessaan tarvitsivat. InkClub aloitti toimintansa myymällä lähinnä mustepatruunoita, mutta on sen jälkeen laajentanut tuotevalikoimaan kattamaan muutkin tuotteet. Tänä päivänä InkClub toimii jopa kymmenessä eri maassa, ja sen tuotteita on tilannut yli viisi miljoona asiakasta. Jo näiden tilastojen tulisi riittää syyksi valita luotettava InkClub.

Mustepatruunat, -kasetit ja muut tulostintuotteet kuuluvat yhä tänä päivänä InkClubin ydintuotteisiin. Valikoimasta löytyy edullisia mustepatruunoita ja -kasetteja kaikille suosituimmille tulostinmalleille, kuten Canon, HP, Epson, Lexmark, Brother sekä Samsung. Valikoimasta löytyy mustetta sekä suurille, ammattimaisille tulostin- ja kopiokoneille, sekä kotikäyttöön tarkoitetuille laitteille. Lisäksi voit itse valita, haluatko ostaa tulostimelle alkuperäisen mustekasetin, vai valitsetko inkClubin oman kasetin. Ne eivät juuri eroa toisistaan – inkClub täyttää itse koneeseen sopivat mustekasetit, jolloin niiden käyttö on turvallista ja tulostinjälki aivan samanlaista kuin alkuperäisellä kasetilla. Se, mikä nämä kaksi vaihtoehtoa erottaa, on tietenkin hinta – inkClubin omat mustekasetit maksavat murto-osan alkuperäisen hinnasta! Tämä seikka tekeekin valinnasta huomattavasti helpomman.

Oikean mustekasetin valinta on erittäin helppoa. Valitse sivustolta oma tulostinmerkkisi ja sitten malli. Malleja on satoja, joten oma tulostin löytyy takuulla listalta. Tämän jälkeen näet kätevästi koko listan tarjolla olevista musteista sekä muista tarvikkeista. Mustien värikasettien lisäksi valikoimasta löytyy myös värikasetteja, joiden avulla tulostimen värit heräävät henkiin.

Jos haluaa tulostaa, tulee tulostimeen tietenkin lisätä myös paperia. Onneksi inkClub pitää huolen siitäkin, sillä verkkokaupassa on runsaasti erilaisia tulostinpapereita sekä isommissa että pienemmissä paketeissa. Paperit soveltuvat kopiokoneille, lasertulostimille ja mustesuihkutulostimille. Valikoimassa on myös korkealaatuista valokuvapaperia, jonka pinnalla värikasetin kirkkaat värit tulevat oikeuksiinsa.

Mustekasetteja ostaessa voi samalla täydentää myös muut toimiston tarpeet, sillä inkClubin valikoimassa on kirjaimellisesti kaikki mitä toimiston arjessa voi tarvita. Muovitaskut, etiketit, kirjekuoret ja muut postitustarvikkeet, kynät ja erilaiset kansiot – kaikki nämä ovat runsain valikoimin inkClubin verkkokaupassa. Verkkokaupasta voi samalla klikkailla kotiin erimerkiksi kahvikapselit, kahvipavut sekä teepussit, jotka tekevät työpaikan tai kotitoimiston kahvitauosta nautinnollisen.

Myös pienelektroniikka löytyy inkClubin valikoimasta. Erilaiset kuulokkeet koti- ja toimistokäyttöön, muistikortit, kiintolevyt ja näppäimistöt tekevät sekä työskentelystä että arjesta sujuvampaa. Sujuvamman siitä tekee luonnollisesti sekin, että kaikki arjen helpottajat löytyvät kätevästi yhdestä osoitteesta, joka on tietenkin inkClub.

InkClubilta vinkit mustepatruunan vaihtamiseksi

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*