10% alennuskoodi
Kuuma!Lunastettu 11 kertaa • Voimassa 45 päivää

10% alennuskoodi uusille asiakkaille iHerbiin

Nappaa nyt 10% alennuskoodi tilaukseesi iHerbillä. Etu koskee uusia asiakkaita. Tilaa nyt lisäravinteet ja kosmetiikkaa edullisemmin IHerb -verkkokaupasta.

GSJQ2VHZ1W
Katso alennuskoodi
50% tarjous
Lunastettu 7 kertaa • Voimassa 137 päivää

Nappaa jopa 50% alennukset iHerbin tuotteista

Suuntaa Iherbin aleosastolle ja nappaa mukaasi jopa 50% alennukset lisäravinteista, vitamiineista ja kosmetiikasta.

TSOVXZXTEO
Katso tarjous

Tienaa ekstra-alea itselle sekä kaverille

Hankkiessasi ystävät mukaan tilaamaan saat rahanarvoisia palkkioita. Jokaisesta uuden asiakkaan kauttasi tekemästä tilauksesta saat itselle ja tilaajalle – 10 % edun.

 

Harvinaisesti, iHerbin palkkiosysteemi ei koske vain uusia asiakkaita vaan myös uudelleen tilaajista maksetaan – 5 % kertakorvaus sekä itsellesi että tilaavalle kaverille. Suositusten jakaminen on superhelppoa ja alennukset kertyvät kuin itsestään.

Huipputarjouksia saatavilla useasta kategoriasta

Vaihtuvat alennukset löytyvät suoraan etusivulta bannerein tai ”Sales & Offers” -osastolta. Löydä omasi useiden vaihtoehtojen joukosta:

  • Sisäistä vahvuutta lisäävät probiootit ja immuunibuusterit
  • Tuotteet kauneudenhoitoon
  • Puhtaasti valmistetut yrtit ja mausteet

Auta kanssatilaajia antamalla palautetta ja tienaa rahaa

Shoppailu verkkokaupassa on antoisaa lukuisten tuotearvioiden ansiosta. Voit myös itse kantaa kortesi kekoon ja pisteyttää ostamasi tuotteet sekä kirjoittaa lyhyen arvion. Jokaisesta sivustolla hyväksytystä arvostelusta maksetaan $1, jonka voi käyttää tuleviin shoppailuihin.

Suosituimmat iHerb alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Suuntaa Iherbin aleosastolle ja nappaa mukaasi jopa 50% alennukset lisäravinteista, vitamiineista ja kosmetiikasta.

Vanhenee: 03.11.2024

10% alennuskoodi

Nappaa nyt 10% alennuskoodi tilaukseesi iHerbillä. Etu koskee uusia asiakkaita. Tilaa nyt lisäravinteet ja kosmetiikkaa edullisemmin IHerb -verkkokaupasta.

Vanhenee: 03.08.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

22% alennuskoodi
Kuuma!Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

22% alennuskoodi uusille asiakkaille iHerbiin

Saat nyt 22% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi iHerbillä. Tilaa nyt lisäravinteet ja kosmetiikkaa edullisemmin.

C12KZMXLN6
Katso alennuskoodi

Samankaltaisia kuponkeja kuin iHerb verkkokaupassa

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 24 kertaa • • Voimassa 178 päivää

Nappaa ilmainen toimitus ProteinCompanylle!

Tilaa ProteinCompanylta yli 59 eurolla ja saat toimituksen tilauksellesi veloituksetta. Täydennä nyt proteiini- ja lisäravinnevarastosi.

50% tarjous
Lunastettu 66 kertaa • • Voimassa 109 päivää

Kurkkaa ProteinCompanyn poistuviin tuotteisiin – tee löytöjä jopa 50% alennuksella

ProteinCompanyn poistuvista löydöistä ostat poistuvat tuotteet, varastontyhjennystuotteet ja lyhyellä voimassaoloajalla olevat tuotteet jopa 60% alennuksella.

ALDHV3ZF70
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 14 kertaa • • Voimassa 109 päivää

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin Matsmartilla

Tilaa Matsmartilta hävikkiruokaa yli 50 eurolla ja saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi.

54XPLB117I
Katso tarjous

iHerb - Päivän parhaat vinkit:

Toimitus

iHerb lupaa ilmaisen toimituksen yli 40 euron tilauksille. Tuotteet postitetaan Yhdysvalloista, joten ota huomioon mahdolliset tullimaksut.

iHerb Rewards

Ansaitse erilaisia etuja esimerkiksi tuomalla uusia asiakkaita ja kirjoittamalla tuotearvosteluja .

Maksutavat

iHerb-verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: PayPal, luottokortit, Apple Pay

iHerb info

Valtavasta Iherb -verkkokaupasta lisäravinteet ja kosmetiikkaa

Miljoonia asiakkaita tavoittava hyvinvoinnin tavaratalo iHerb palvelee asiakkaitaan netissä pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Verkkokaupan valikoimaan kuuluu sisäiset ja ulkoiset hyvinvointituotteet, jotka on valittu verkkokauppaan jopa 30 000 kansainväliseltä terveysbrändiltä ja -merkiltä.

iHerbin tavoite on tarjota mahdollisimman luonnonmukaisesti tuotettuja vitamiineja, hivenaineita ja ravintolisiä, jotka tukevat tehokkaasti kehon ja mielen hyvinvointia. Tuotteita on tarjolla kaiken ikäisille. Myös perheen karvaiset jäsenet on huomioitu valikoimassa.

Sisäisesti nautittavien tuotteiden lisäksi tarjolla on ihon ja kauneuden hoitoon soveltuvia terveystuotteita, jotka tukevat luonnollista kauneutta ulkoapäin. Tuotetarjontaa tukee informatiiviset osiot ja blogi, josta voi hakea monipuolista tietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Verkkokaupan käyttäjäkunta on laaja, ja miljoonat asiakkaat ovat löytäneet tiensä iHerbin kattavaan verkkokauppaan. Yritys on saanut myös laajasti tunnustusta ja se on saanut korkea-arvoiset pisteet internetin suurimmilta verkkoyhteisöiltä. Lukuisat tarjoukset ja alennustavat piristävät ostokokemusta hinnoista, jotka ovat jo ennestään markkinoiden alhaisimmat.

Kansainvälisten brändien kavalkadi

Laajasta brändivalikoimasta huolimatta verkkokaupasta ei ole vaikea löytää vanhoja tai uusiakaan tuttavuuksia. Brändit löytyvät aakkosjärjestyksessä ja nousussa olevat uutuudet on ilmoitettu ”Trending”-merkillä jo heti luettelossa, jolloin voit napata ne helposti tarkasteluun. Kansainvälisen asiakaskunnan ansiosta löydät tuotteita, jotka trendaavat isosti maailmanmarkkinoilla.

Brändejä ja tuotteita voi etsiä myös ruokavalioiden mukaan, jotka on listattu luettelon alaosaan. Paleo, kosher, keto sekä lukuisat muut erikoisruokavaliot on listattu erikseen brändilistauksen alaosassa. Tiesitkö, että useissa perusvalikoiman vitamiinilisissä on esimerkiksi laktoosia? Klikkaamalla linkkiä sivusto avaa kaikki kyseistä ruokavaliota tukevat brändit ja tuotteet eteesi, eikä sinun tarvitse huolehtia mahdollisista vaivoista, mitä tuotteet kehollesi aiheuttavat.

Täsmähoitoa ennaltaehkäisevästi ja akuutteihin vaivoihin

Onko mielessäsi ikääntyminen tai aivojen hyvinvointi tai kaipaatko arkeesi enemmän puhtia? Parhaat vitamiinit ja ravintolisät löydät iHerbin tuhansien tuotteiden joukosta. Voit etsiä tuotteita suoraan kehonosan tai vaivan perusteella ja myös mieltä tukevat ravintovalmisteet on kerätty omiin kategorioihin.

Terveyttä tukevia tuotteita on saatavilla naisille, miehille ja lapsille, joille kaikille on erilliset osastonsa. Koko perheen tilaukset ja suuret tuotepakkaukset helpottavat tilauksen tekoa kerralla. Kaikki yli 40 € ylittävät ostokset lähetetään veloituksetta perille ja tilaukset käsitellään 20 vuoden varmalla kokemuksella. Jos kaipaat apua tilauksen tekemisessä tai tuotteiden valinnassa, asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua aikaan ja päivään katsomatta.

Terveyttä isolla kädellä ja lukuisilla tarjouksilla

Massiivinen tuotevalikoima ja suuret myyntivolyymit ovat verkkokaupalle ominainen tavaramerkki, joten valtava tarjousvalikoima on luonnollinen jatke sen näkyvyyttä. Jo pelkästään etusivu esittelee tarjousvalikoimaa erilaisin mainoksin. Hieman jäsennellympää alennusten kirjoa löydät ”Sales & Offers” -osastolta, jossa kaikki tarjoukset on listattu kuvalinkkien avulla.

iHerb-yhteisöön rekisteröitymällä saat lisäksi eksklusiivisia tarjouksia ja pääset keräämään rahanarvoisia etuja esimerkiksi tuotearvioita antamalla. Tarjouksia voi poimia helposti myös lukuisten alennuskoodien muodossa, jotka vaihtuvat tasaisisin väliajoin.

Alennuskoodien kanssa terveystuotteiden shoppailu on helppoa. Ota koodi talteen ennen verkkokauppaan sukeltamista ja ostosten ollessa valmiit lisää koodi ennen kassalle siirtymistä niin saat uuden alennetun hinnan tilauksellesi.

Kätevä iHerb applikaatio

Näin lisäät alennuskoodin

Päivitä alennuskoodeilla hyvinvointisi uudelle tasolle

Verkkokaupan edullisia hintoja voi helposti boostata alennuskoodien avulla. Tee siis tilauksesta entistäkin edullisempaa ja käytä koodit terveytesi hyväksi.

iherb promokoodin käyttö

Verkkosivujen helppokäyttöisyys toteutuu erinomaisesti myös alennuskoodien kohdalla. Toimi siis seuraavasti:

1
Ota talteen alennuskoodi ja siirry iHerbin verkkokauppaan.
2
Kerää kaikki ostokset koriin ja klikkaa maksamaan.
3
Valitse toimitustapa ja lisää alennuskoodi oikealla näkyvään ”Promo Code” -kenttään ja paina “Apply”
4
Jatka maksuvaiheeseen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten tilausten teko onnistuu, joudunko maksamaan tullit?

Ei, verkkokauppa lisää kaikki kulut ostosummaan, joten asiakkaan ei tarvitse jälkikäteen huolehtia tullimaksuista. Tilaus ilman erillisiä tulleja saa olla maksimissaan 150 € arvoinen. Toimituskulut näkyvät myös tilaussummassa ja kulut määräytyvät tavarantoimittajan mukaan.

Mistä löydän sivuston alennusosion?

Avaa ”Brands” tai “Help With” ja löydät valikoiman alalaidasta listauksen erilaisista kategorioista. Kun klikkaat ”Sales and Offers”, pääset näkemään kaikki sivustolla tarjolla olevista alennusvaihtoehdoista. Toinen vaihtoehto on etusivun bannerin alaosassa oleva ”See All” -linkki, joka johtaa tarjousten pariin. Kätevimmin pääset kuitenkin tarjouksiin käsiksi, kun tilaat sivuston uutiskirjeen. Tällöin saat haltuusi kaikki erikoistarjoukset, kampanjat ja tiedon uutuustuotteista.

Onko iHerb luotettava?

Kyllä. Verkkokauppa on toiminut alalla jo yli toistakymmentä vuotta ja se on kansainvälisesti yksi suurimpia lisäravinne- ja terveystuotteita myyvä yritys. Yrityksen edulliset hinnat pohjaavatkin juuri suureen volyymiin. Tuotteita on saatavilla yli 30000 ja mukaan mahtuu paljon erikoistuotteita, joita ei muualta helposti löydy. Huomioi, että joitain iHerbin tuotteita ei välttämättä voi tilata Suomeen lainsäädännön puitteissa. Esimerkiksi jotkut luontaistuotteet on Suomessa määritelty lääkkeiksi, eikä niitä näin ollen ole lupa tilata tullitavarana.

Miten kauan tilauksen kestää tulla Suomeen?

Normaalitoimitusajat ovat 5–8 päivää, mutta aika riippuu hieman toimittajasta. Yleensä paketit tulevat Suomeen noin viikon kahden sisällä. Toimitusta voi seurata omalta tililtä ”tracking”-osiosta rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*