66% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 177 päivää

Jopa 66% alennukset lastenvaatteista iEML -verkkokaupassa!

Shoppaile nyt laadukkaat lasten- ja vauvojen vaatteet iELM -verkkokaupab alessa jopa – 66%. Hyödynnä edut ja säästä.

LKZ9AEA02B
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 177 päivää

iELM tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksellesi

Saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi iELMissä, kun teet ostoja yli 200 eurolla. Hanki nyt lasten- ja vauvojen vaatteet ilman toimituskuluja.

Suosituimmat iELM alennuskoodit ja tarjoukset

66% tarjous

Shoppaile nyt laadukkaat lasten- ja vauvojen vaatteet iELM -verkkokaupab alessa jopa – 66%. Hyödynnä edut ja säästä.

Vanhenee: 01.12.2023

0€ Ilmainen toimitus

Saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi iELMissä, kun teet ostoja yli 200 eurolla. Hanki nyt lasten- ja vauvojen vaatteet ilman toimituskuluja.

Vanhenee: 01.12.2023

iELM info

Ruotsalaisesta iELM -verkkokaupasta ostat laadukkaat lastenvaatteet

Ruotsalainen iELM perustettiin vuonna 2013 ja kyseessä on pieni perheyritys, joka valmistaa laadukkaita lastenvaatteita. Idea sai alkunsa perheen omien lasten kautta, kun sopivia lastenvaatteita ei tuntunut löytyvän mistään. iELM -kokoelmissa yhdistyvät ajattomuus ja yksinkertaisuus, sekä myös toiminnallisuus ja tunteet. Omalaatuiset mallistot sopivat sekä tytöille että pojille ja ne valmistetaan kaikki Euroopassa.

iELM on sitoutunut YK:n Global Compact periaatteisiin, jotka liittyvät vahvasti työoloihin ja ihmisoikeuksiin. Sitä varten iELM on hyvä vaihtoehto kestäviä ja vastuullisia vaatteita hakeville asiakkaille. Mallistot ovat todella hauskoja ja värikkäitä, ja näiden vaatteiden avulla lapsesi erottuu varmasti joukosta. Vaatteisiin voidaan painattaa erilaisia kuvioita tai vaikkapa lapsen nimi. iELM antaa paljon erilaisia mahdollisuuksia tuunata omia tuotteitaan.

Suomenkielinen asiakaspalvelu apunasi

iELM tuotteet lähetetään yrityksen Romanian varastolta, joten toimitukset Euroopan sisällä onnistuvat helposti. Verkkokaupasta löytyy erittäin kattava UKK-osio, josta löytyy vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin. Jos sinulla kuitenkin herää lisäkysymyksiä tai haluat muuta tietoa, voit ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimella. Erittäin ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8–16.

Nopeat ja edulliset toimitukset

Koska tuotteet lähetetään Romaniasta, ei niiden toimitusaika ole kovinkaan pitkä. Yritys käyttää UPS-toimituksia, joiden hinnat vaihtelevat noin 6–12 euron välillä. Jos haluat tuotteesi kiireellisesti, voit myös lisämaksua vastaan tilata nopeamman UPS Saver -kuljetuksen, jolloin tuote saapuu perille korkeintaan kolmen päivän sisällä. Ilmaiset toimitukset annetaan kaikille yli 200 euron tilauksille. Jos jonkin tuotteen toimitus kestää kauemmin, se ilmoitetaan heti tuotteen kohdalla verkkokaupassa.

Joustavat Klarna maksut

iELM tarjoaa monia suomalaisille sopivia maksutapoja. Näitä ovat Klarna, korttimaksut ja PayPal. Klarna mahdollistaa joustavat erämaksut tai laskulla maksamisen, joten sinun ei tarvitse heti maksaa kaikkia tuotteitasi. Klarna toimii myös korttimaksujen välittäjänä, joten kaikki maksut sujuvat luotettavan ja suomalaisillekin tutun maksunvälityspalvelun kautta. PayPal on erinomainen vaihtoehto sitä jo valmiiksi käyttäville asiakkaille.

Entistä edullisemmat hinnat alennuskoodeilla

iELM on todella aktiivinen sosiaalisen median puolella ja siltä löytyy Instagram, Facebook, TikTok ja oma blogi. Nämä kaikki kannattaa ottaa seurantaan, sillä tuoreimpien uutisten lisäksi niiltä voi myös bongata loistavia alennuskoodeja ja etukäteistietoa erilaisista kampanjoista. Alennuskoodeilla saat tuntuvia alennuksia jo valmiiksi edullisista tuotteista, joten ne ovat todella rahanarvoisia etuuksia tässä verkkokaupassa.
Ei kannata myöskään ohittaa iELM -verkkokaupan Alennusosastoa, josta löytyy todella hyviä tarjouksia. Alennustuotteiden joukossa on jopa 70 % alennettuja tuotteita esimerkiksi mallistosta poistuvista tuotteista. Alennetut tuotteet voivat olla myös joitain hajakokoja, jotka myydään pois uuden varaston tieltä. Kannattaa siis napata aletuotteet heti ostoskoriin, sillä niitä ei välttämättä enää huomenna löydy. Kaikkia alennettuja tuotteita, kuten muitakin, on tietenkin helppo etsiä erilaisten suodattimien avulla.

Lastenvaatteet säähän kuin säähän iELM -verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*