25% tarjous
Lunastettu 6 kertaa • Voimassa 78 päivää

House of Organic Outletissa tuotteita jopa -25% alennuksella!

Suuntaa House of Organicin Outlet-osastolle ja tee upeita löytöjä ja säästä – jopa 25%!

M56MPVJ74E
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 7 kertaa • Voimassa 144 päivää

House of Organic: Nappaa 10% alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi

Tilaa nyt House of Organic uutiskirje ja saat 10% alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi.

ON7XQE9HNJ
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 145 päivää

House of Organic tarjoaa ilmaisen toimituksen!

Nappaa nyt ilmainen toimitus House of Organic verkkokauppaan. Saat postituksen veloituksetta, kun tilaat yli 89 eurolla.

Outlet-tuotteita jättialella

House of Organicin outlet-osastolta voit tehdä laadukkaita löytöjä uskomattoman halvalla. Tuotteet ovat täysin käyttökelpoisia, ne ovat vain päätyneet poistoon yleisimmistä syistä:

 

  • Pakkausvirhe tai ulkoinen kolhu
  • Tuote poistumassa valikoimasta
  • Brändi uudistaa pakkauksensa
  • Parasta ennen -päivämäärä lähenee

Tee todellisia säästöjä House-pisteitä keräämällä

Luomalla asiakastilin pääset keräämään pisteitä, joilla saa erilaisia etuja verkkokaupan palveluista ja valikoimasta. Pisteet kertyvät sekä ostosummasta että jokaisesta ostokerrasta erikseen, tai ihan vaan verkkokaupan sometilejä seuraamalla ja tuotearvioita antamalla.

 

Palkintoskaala laajenee pistesaldon mukaan. Kaveria ilahduttamalla voit kerryttää vielä saldoa entisestään, jolloin molemmat ovat voittajia.

Sesonkikaupasta teet ihastuttavia löytöjä edullisesti

House of Organic on asiakkaan puolella kesät talvet. Verkkokauppa tarjoaa ajankohtaisia kausituotteita alennetuin hinnoin, jolloin niitä ei tarvitse odotella perinteisistä kauden jälkeisistä alennuksista. Näin ihonhoitorutiinit pysyvät aina ajan tasalla euroja säästäen.

Suosituimmat House of Organic alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Tilaa nyt House of Organic uutiskirje ja saat 10% alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi.

Vanhenee: 06.12.2024

25% tarjous

Suuntaa House of Organicin Outlet-osastolle ja tee upeita löytöjä ja säästä – jopa 25%!

Vanhenee: 01.10.2024

0€ Ilmainen toimitus

Nappaa nyt ilmainen toimitus House of Organic verkkokauppaan. Saat postituksen veloituksetta, kun tilaat yli 89 eurolla.

Vanhenee: 07.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin House of Organic verkkokaupassa

40% tarjous
Lunastettu 6 kertaa • • Voimassa 139 päivää

Jolie Outletissa ihanat ihonhoitotuotteet edullisemmin – jopa -40%!

Jolien outletissa paljon hyviä ihonhoitotuotteita ja bestsellereitä huippuedullisesti, jopa 40% alennuksella.

681Q6XSZ7X
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 139 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi Jolie.fi tilaukseen!

Tilaa Jolien uutiskirje ja saat ensitilaukseen 10% alennuskoodin.

JUPP90Z4AJ
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 139 päivää

Nobe: Saat ilmaisen toimituksen yli 50 € tilauksille

Kun tilaat ihania kauneustuotteita Noben verkkokaupasta yli 50 eurolla, saat postituksen veloituksetta.

15% alennuskoodi
Lunastettu 14 kertaa • • Voimassa 139 päivää

Nappaa 15% alennuskoodi Noben verkkokauppaan!

Saat nyt 15% alennuskoodin Noben verkkokauppaan. Etu koskee ensimmäistä tilausta. Saat koodin tilaamalla Nobe uutiskirjeen.

AJKMHD456I
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 17 kertaa • • Voimassa 20 päivää

Jippii! Saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi

Saat Cocopandalta maksuttoman toimituksen, kun liityt jäseneksi tai tilaat yli 24,90 eurolla. Ei jäsenille ilmainen toimitus yli 44,90 euron tilauksiin.

1OME1TEP77
Katso tarjous

House of Organic - Päivän parhaat vinkit:

Kerää pisteitä

Kerää House-pisteitä ja lunasta palkintoja.

Toimitus

Ilmainen toimitus yli 89 euron tilauksille, muuten tilaus alkaen 3,90 euroa.

Palautus

Ilmainen palautus 100 päivän ajan.

House of Organic info

House of Organic oikea osoite luonnonmukaisen kosmetiikan ystäville

Luonnonmukaisuuteen ja kestäviin arvoihin nojaava House of Organic on kotimaan suurin luonnonkosmetiikkaan keskittynyt verkkokauppa. Verkkokaupan valikoimasta löytyy luomusertifioituja ja niiden kaltaisia laatuvaatimukset täyttäviä merkkejä ja brändejä. House of Organicin perusajatus on saada kuluttajat valitsemaan eettisesti ja kestävästi tuotettuja kosmetiikkatuotteita.

Miltei kaikki House of Organicin tuotteet on luomusertifioituja. Tämä siitä syystä, että verkkokauppa pyrkii palvelemaan asiakkaitaan ilman, että heidän täytyy tehdä suurta taustatyötä tuotteiden valitsemaan. Aivan kaikki merkit eivät sertifikaattia kanna. Joustoa sertifikaattien suhteen tehdään pienten ja sellaisten yritysten kanssa, joiden tiedetään olevan haastava hankkia niitä esimerkiksi taloudellisista syistä.

Ekologisuuden ja eettisyyden lisäksi verkkokauppa tarjoaa innostavia tuote-esittelyjä ja inspiroivaa tietoa luonnonmukaiseen kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen. Verkkokaupasta löytyy myös runsaasti tarjouksia ja alennettuja tuotteita.

Mikä luomu?

Luonnonmukainen kosmetiikka on nimensä mukaisesti kosmetiikkaa, jossa ei ole käytetty keinotekoisia synteettisesti tuotettuja raaka-aineita tai ainesosia. Luonnonmukainen kosmetiikka käyttää menetelmiä, joilla tuotteet säilyvät esimerkiksi ilman keinotekoisia säilöntäaineita ja kosmetiikassa käytetään raaka-aineita kuten kasviperäisiä öljyjä, uutteita, vahoja ja esimerkiksi erilaisia savilajeja.

Luonnonmukaisissa tuotteissa on huomioitu raaka-aineiden hyvää tekevät vaikutukset, iholle ja keholle, mutta myös se, miten niiden valmistus vaikuttaa ympäristöön. Ekologisuus ja ympäristöarvot kulkevat käsi kädessä tehokkaiden kasviperäisten ainesten kanssa. Tästä syystä luomukosmetiikka edustaa myös pakkauksiltaan nykypäivän vihreitä arvoja.

Sertifikaateissa eroja esiintyy siinä, mitä ja kuinka paljon luomulaatuisia aineita sertifikaatti vaatii tuotteelta. Toiset sertifikaatit vaativat 100 % luomuainesosia, kun toinen myöntää sertifikaatin 10 % perusteella. Luonnonmukainen kosmetiikka määritellään aina kokonaisuutta tarkastellen, ei yhteen raaka-aineeseen perustuen.

Laaja tarjonta ja piristäviä yllätyksiä

House of Organicin valikoima on laaja ja se kattaa luomulaatuiset tarpeet superfoodeista seerumeihin ja kodin puhdistustuotteisiin. Verkkokaupasta löytyy myös erittäin kattava kirjavalikoima luonnonmukaiseen elämäntapaan liittyen. Kirjoja on saatavilla myös e-versioina. Ilmaisia vinkkejä tietoa tarjoaa verkkokaupan upea blogi, josta löytyy syvempää tietoa eri tuotteista ja tuotetyypeistä.
Kampanjat ja kuluttajia ilahduttavat yllärit kuuluvat olennaisena osana House of Organicin tarjontaan. Esimerkiksi joulua vasten tilattavat kalenterit ovat vertaansa vailla. Kalenteri sisältää tuotteita yli tuplahinnalla (480 €) kalenterin hintaan nähden. Voit helposti ilahduttaa ystävää tai itseäsi joka päivä avautuvalla joulukuisella tuotelahjalla.

Kampanjoita, tarjouksia ja etuja

Hävikkituotteita tarjoava outlet ja tarjousosasto tarjoavat todella monipuolisen kattauksen hyvin alennettuja tuotteita. Meikit, ihonhoitotuotteet ja syötävät orgaaniset ihanuudet löytyvät reiluilla alennusprosenteilla, mutta saatat löytää myös yllättäviä tuotteita kuten rannekelloja ja kirjoja tarjouksesta.
Rahanarvoisia säästöjä voi tehdä helposti kirjautumalla House of Organicin asiakkaaksi, jolloin jokaisesta ostosta kertyy seuraavissa ostoksissa käytettäviä rahapisteitä. Liittymällä postituslistalle saat kaikki kampanjat ja tarjoukset tietoosi, ja ansaitset ylimääräisen alennusprosentin tervetuliaislahjana. Alennuskoodeilla sen sijaan teet helpot ja varmat tarjousostokset, jolloin et missaa parhaita etuja. Alennuskoodi syötetään ostoskorissa asiakastietojen yhteydessä. Vaihtoehtoja tarjouksiin siis löytyy runsaasti, valitse päältä parhaat ja hyppää valloittavaan House of Organic verkkokauppaan ostoksille.

Ihania ihonhoitovinkkejä House of Organicin kanssa

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän edullista luonnon kosmetiikkaa?

Verkkokauppa on kerännyt omaan osioon laadukkaat, mutta tunnetusti edulliset kosmetiikkabrändit. Laadukas luomu ei aina tarkoita korkeita hintoja, itseään voi helliä edullisestikin. Linkki edulliseen kosmetiikkaan löytyy verkkokaupan alaosiosta.

Haluaisin kokeilla joitain tuotteita, mutta hinta jännittää. Miten voisi tehdä tuotekokeiluja edullisesti?

Joistain ihotuotteista on olemassa todella edullisia kertapakkauksia, joilla on helppo testata, sopisiko tuote itselle. Kertapakkaukset löytyy linkistä ”Näytteet”, sivun alaosasta. Toinen vaihtoehto on kokeilla esimerkiksi edullisia poistotuotteita, jotka ovat reilussa alennuksessa. Yrityksen arvojen mukaisesti tuotteita ei kannata ostaa hävikkiin, joten pieleen menneenkin ostoksen voi helposti tarjota yllätyksenä vaikka ystävälle, jos se ei itselle sovikaan.

Mitä verkkokaupan asiakaspisteillä voi saada?

House-pisteet kertyvät monella tapaa: ostokerroista, -summista, someaktiivisuudesta ja esimerkiksi tuotearvioiden antamisesta. Riippuen pistesaldosta, voit saada euro- tai prosenttimääräisen alennuksen, tuotepalkinnon tai esimerkiksi ilmaiset toimituskulut.

Mitä tarkoittaa ”Luonnonkosmetiikkapäivät?”

”Luonnonkosmetiikkapäivät”-linkin takaa löytyy päivittäin vaihtuvat huippualennukset. Voit tehdä ostoksia myös yhdistämällä eri päivien tarjouksia samaan tilaukseen, näin säästyt turhilta tilauksilta. Ohjeet yhdistämiseen löytyy valitsemalla joku luonnonkosmetiikkapäivistä.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*