Lahja
Lunastettu 45 kertaa • Voimassa 67 päivää

Hanki Holiday Club -lahjakortti ja ilahduta ystävää reissulahjalla!

Hanki lahjakortti Holiday Clubille ja ilahduta ystävää! Lahjakortin voi käyttää kylpylälomaan tai hemmotteluhoitoihin. Voit ladata myös vapaasti käytettävän arvolahjakortin.

O78AQ8YLO7
Katso tarjous

Uskomattomat osakasedut

Holiday Clubin osakkuus todella kannattaa. Rekisteröidy asiakkaaksi ja nauti lukuisista eduista ja kampanjoista, kuten:

 

– 50 % hotellimajoituksista, – 25 % loma-asunnoista
– 15 % kylpylälipuista ja muista aktiviteeteista
– 10 % ravintoloista
– 10 % hoidoista

Pidä lomasi varattuna viikko-osakkuudella

Paljon matkaavan on edullisin hankkia viikko-osakkuus. Osakkuudella saat aina varman viikon (tai useamman) suosikkikohteessa.

 

Viikon voi vuokrata eteenpäin, jos et pääse itse sitä käyttämään. Viikko-osakkuudella lunastat myös paljon muita etuja ja tarjouksia Holiday Clubin palveluihin.

Tutustumislomilla pääset edullisesti ensivisiitille

Holiday Clubin lanseeraamia tutustumislomia on tarjolla useisiin eri kohteisiin ja niiden edulliset hinnat helpottavat uuden kokeilua. Lähde siis rohkeasti lomalle! Samalla saat tietoa Holiday Clubin eksklusiivisista palveluista, jotka esitellään paikan päällä kohteessa.

Suosituimmat Holiday Club alennuskoodit ja tarjoukset

Lahja

Hanki lahjakortti Holiday Clubille ja ilahduta ystävää! Lahjakortin voi käyttää kylpylälomaan tai hemmotteluhoitoihin. Voit ladata myös vapaasti käytettävän arvolahjakortin.

Vanhenee: 29.06.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

78€ alennuskoodi
Lunastettu 21 kertaa • Voimassa 0 päivää

Holiday Clubin tutustumistarjous Tampereen Kylpylään tai Turun Caribiaan alk. 78 €

Hyödynnä tutustumislomatarjous Tampereen Kylpylässä tai Turun Caribiassa alk. 78 €/2 vrk (norm. jopa 400€). Tarjous on voimassa 1.1.23 asti, (ei voimassa 23.–25.12.22).

N6KPO743KK
Katso alennuskoodi
25% alennuskoodi
Lunastettu 27 kertaa • Voimassa 0 päivää

Yövy Saimaalla edullisesti – 25% alennuskoodi Holiday Clubiin!

Alennuskoodilla 25 % alennus majoituksesta Holiday Club Saimaalla. Majoittuminen 15.2-22.6.2022. Huoneistovarauksissa minimiyöpyminen 2 vrk.

AU597U5DC4
Katso alennuskoodi
490€ alennuskoodi
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 0 päivää

Lomaviikko loma-asunnossa alennuskoodilla alk. 490 €

Lomaille Villas-huoneistoissa tai loma-asunnoissa alkaen 490€ / viikko. Varaa Holiday Club Majoitus aikavälillä 18.4.–5.6.2022. Minimiyöpyminen 7 vuorokautta.

4PLP72XOYT
Katso alennuskoodi
99€ alennuskoodi
Lunastettu 12 kertaa • Voimassa 0 päivää

Minilomat loma-asunnoissa alennuskoodilla alk. 99 €

Lomaile Villas- tai lomahuoneistoissa edullisesti alkaen 99€! Holiday Club kohteita löydät ympäri Suomen. Majoitus aikavälillä 18.4.–5.6.2022, kesto 3–6 vuorokautta.

E2I4LVFECQ
Katso alennuskoodi

Samankaltaisia kuponkeja kuin Holiday Club verkkokaupassa

15% tarjous
Lunastettu 16 kertaa • • Voimassa 236 päivää

Jopa 15% alennukset Nordic Choice Hotels majoituksista

Liity Nordic Choice Hotels jäseneksi ja saat 5% – 15 % alennusta hotellihuoneista Clarionissa ja muissa NCH hotelleissa.

052TTALE4S
Katso tarjous
40% tarjous
Lunastettu 44 kertaa • • Voimassa 222 päivää

Radisson Hotels: Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä

Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa Radisson Hotels -ketjun hotelleissa.

YA4NGSLIZ4
Katso tarjous
Lahja
Lunastettu 9 kertaa • • Voimassa 194 päivää

Onnittele päivänsankaria Matkapojat-lahjakortilla – tilaa tästä!

Matkapoikien lahjakortti on upea lahja läheiselle – räätälöi ja lähetä suoraan sähköpostiin.

X6DU1EEU6E
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 39 kertaa • • Voimassa 228 päivää

Scandic Hotels: Varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella

Hyödynnä Scandic Hotels palkintopisteitäsi ja varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella. Voit varata palkintoyöt tarjoushintaan valituissa hotelleissa Suomessa.

5PERW7ZIK6
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 10 kertaa • • Voimassa 166 päivää

10% alennuskoodi ensimmäiseen varaukseen Forenomilla

Saat 10 % alennusta ensimmäisestä varauksestasi mihin tahansa Forenomin kohteeseen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa. Saat edun tilaamalla uutiskirjeen.

8QY8KLTRJS
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Alennus koskee uusia verkkokauppavarauksia, joiden kesto on max. 14 vuorokautta ja se on käytettävissä kerran. Alennusta ei voi käyttää jo olemassa oleviin varauksiin.

Holiday Club - Päivän parhaat vinkit:

Yövy kylpylähotelleissa

Kylpylähotelleja ympäri Eurooppaa.

Viikko-osakkeet

Vietä viikko vuodesta upeassa lomakiinteistössä.

Majoitusten varaus

Helpot varaukset suoraan nettisivuilta.

Holiday Club info

Holiday Clubista varaat kätevästi majoituksen lomamatkallesi

Holiday Club tarjoaa elämyksellisiä lomia yli 2000 resortin ja lukuisten hotellimajoitusten muodossa. Näitä löytyy Suomen lisäksi Ruotsista ja vaihtoehtoja on aina etelästä pohjoiseen. Lisäksi yrityksellä on hyvä kattaus loma-asuntoja niin Suomessa kuin Espanjassa.

Laadukkaan majoituksen lisäksi Holiday Clubin konseptiin kuuluu runsas palvelutarjonta ja aktiviteetit, jotka tarjoavat elämyksennälkäiselle matkaajalle helpon tavan nauttia lomasta ”lähi”palvelujen keskellä. Holiday Club hotellit sisältävät kylpylän, joissa on miellyttävä rentoutua ja viettää aikaa, olitpa sitten yksin, kaksin tai koko perheen kesken. Hotellit tarjoavat myös paljon muuta aktiviteettia ja niissä on helppo järjestää juhlia tai kokouksia.

Holiday Clubilla vietät yksittäisiä lomia, tai luot oman lomaviikkoperinteen omistamalla, jolloin tiedät tarkkaan, mitä tuleman pitää. Verkkosivut tarjoavat myös monipuolisen kattauksen erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, jotka auttavat säästämään pitkän pennin lomakauden budjetista.

Rauhoittumista vai ilottelevia aktiviteetteja

Holiday Clubilla pääset nauttimaan juuri sellaisesta lomasta, jota eniten kaipaat. Majoituspaikat on sijoitettu paraatipaikoille aktiviteetteja ajatellen, mutta se tarjoaa myös omissa tiloissaan live-musiikkia, laadukkaita ravintolaelämyksiä ja spa-hoitoja.

Elämyksennälkäinen voi napata lomansa esimerkiksi Saimaalta, jossa pääset liikkumaan luonnossa fatbikella, golfaamaan paikallisilla viheriöillä tai puuhastelemaan lasten kanssa Angry Birds -puistossa. Mahdollisuus tenniksen tai padelin pelaamiseen löytyy myös useista kylpylähotelleista.

Yrityksille hotellit tarjoavat elämyksellisiä VIP-keikkoja, vesijumppia, joogaa (myö skumpalla) ja lukuisia muita yhteisöllisiä ajanviettotapoja kokousten kylkeen tai tyhypäivien ratoksi. Yritysvierailut räätälöidään juuri sellaisiksi, kun tarve vaatii ja yksittäisiin liikuntahetkiin käy maksuna Smartum -liikuntasetelit.

Omistajan edut

Yli 120 000 omistajaa ei voi olla väärässä. Holiday Clubilla jokaisella on mahdollisuus omistaa vakilomaviikko, jota ei joka vuosi tarvitse erikseen varailla. Omistajana teet majoituspaikasta kotoisan, palaten sinne aina uudestaan ja uudestaan. Ja mikä parasta, Holiday Club valmistelee paikat puolestasi, sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle. Kaikki loma-asunnot on täysin kalustettuja.

Loma-osakkeen omistajalla on pääsy kaikkiin Holiday Clubin aktiviteetteihin omistajaetuhintaan, ja jos oma vakiokohde tuntuu joskus liian tutulta ja turvalliselta, yritys hoitaa osakkeesi vuokraukseen liittyvät asiat ja voit itse valita lomakohteen sillä kertaa jostakin muualta.

Äkkilähdöt, alennuskoodit ja muut tarjoukset

Holiday Clubin verkkosivut tarjoavat aina mukavia alennuksia. Tarjoukset ei koske pelkästään sesonkien ulkopuolelle jääviä hiljaisempia aikoja, vaan yritys kampanjoi myös tulevien lomien merkeissä. Reilut prosenttitarjoukset tai majoitukset ”2 yötä yhden hinnalla” mahdollistavat edullisen loman toteutumisen, tai mahdollisuuden käyttää lomakassaa vielä johonkin mukavaan ekstraan, mitä kohteet tarjoavat.

Tutustumislomilla lomailijat pääsevät kuulemaan eksklusiivista omistajaeduista ja nauttimaan Holiday Clubin palveluista tutustumishintaan. Lomakohteen voi valita itse, mutta on hyvä huomioida, että tutustumishintaisia lomia on kohteissa rajoitettu erä. Alennuskoodeilla nappaat kauden parhaat tarjoukset lomillesi. Koodeilla voit tehdä varauksia alennushintaan lisäämällä sen majoitusvarauksen yhteydessä.

Lisätietoja Holiday Clubista

Näin lisäät alennuskoodin

Holiday Club alennuskoodit ja niiden käyttö

Alennuskoodit jouduttavat mukavasti reissujen buukkailua. Alennuskoodeissa on kattavasti vaihtoehtoja erilaisien etujen muodossa. Säästä selvää rahaa ja käytä alennuskoodisi seuraavan varauksen yhteydessä.

Alennuskoodin hyödyntäminen Holiday Clubilla

Holiday Club -alennuskoodi on yksinkertainen liittää tilaukseen, sinun tarvitsee vain:

1
Mene varaussivulle ja klikkaa ”Onko sinulla kampanjakoodi?” auki
2
Täytä alennuskoodi sivulla avautuvaan ikkunaan ja vahvista
3
Etsi sopiva majoitus täyttämällä hakukentät ja jatka tilausvaiheeseen

Usein kysytyt kysymykset

Olen joutunut pettymään muutaman kerran lomaillessani, sillä huone ei ole vastannut odotuksia. Miten vältän saman Holiday Clubin kohdalla?

Holiday Club on panostanut verkkosivuihinsa ja tilaesittelyihin. Niin hotellihuoneista, kuin muistakin tiloista (loma-asunnot, kokoustilat) on verkkokaupassa runsaasti kuvia ja valitessasi tietyn huoneen, pääset myös virtuaalikierrokselle, eli pystyt tutustumaan huoneeseen liikuteltavalla 360֯ -kameralla.

Mikä olisi edullinen lomakohde perheelle?

Suurin osa Holiday Club -hotelleista on suunniteltu perheille sopivaksi. Useissa hotelleissamme on esimerkiksi kylpylä saman katon alla, joihin on usein saatavilla pakettitarjouksia. Yksi vaihtoehto on myös kokeilla tutustumislomia, joiden avulla pääsette ensivisiitille reilusti alennettuun hintaan. Paikan päällä saatte myös kattavan infon ketjun laajoista palveluista.

Voinko saada alennusta majoitusvarauksesta, vaikka en ole Holiday Clubin osakas?

Kyllä. Voit tilata esimerkiksi uutiskirjeen, joka lähettää heti – 10 % alennuksen sähköpostiisi. Holiday Clubilla on myös jatkuvasti edullisia kampanjatarjouksia, joista saat tietoa uutiskirjeen avulla. Uutiskirjeen voi tilata esimerkiksi verkkokaupan ”Lomavinkit”-linkin alta.

Mistä saada ideoita lomasuunnitteluun, jos haluaa käyttää Holiday Clubin palveluita?

Verkkokauppa julkaisee tasaisin väliajoin artikkeleita kohteisiinsa liittyen. Artikkeleista löydät tärkeää tietoa ketjun omasta vapaa-ajan tarjonnasta, mutta myös muita vinkkejä, joita hyödyntää yöpyessään ketjun lukuisissa kohteissa.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*