0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 66 kertaa • Voimassa 130 päivää

Hobby Hall: Ilmainen toimitus Schenkerin noutopisteisiin

Hobby Hall tarjoaa klubilaisille ilmaisen toimituksen Schenkerin noutopisteisiin kerran kuukaudessa. Etu koskee yli 50 €:n tilauksia.

40% tarjous
Lunastettu 50 kertaa • Voimassa 130 päivää

Hobby Hallin kampanja-sivulla jopa 40% alennukset

Kurkkaa Hobby Hallin ajankohtaiset tarjoukset ja tee edullisia löytäjä, jopa 40% alennuksella.

ZTMEQO04H6
Katso tarjous

Uusi MyHobbyHall-klubi on avattu!

Klubijäsenenä saat mittaamattomia etuja, joilla shoppailu ja taloudenpito on helppo yhdistää:

  • Kuukausittain vaihtuvat erikoistarjoukset ja -edut, jotka ovat tarjolla vain klubilaisille
  • Kaikki yli 50 e ostokset ilmaisella toimituksella noutopisteeseen
  • Hobby Hallin tuotteille pidennetty palautusaika (40 päivää)
  • Klubijäsenenä keräät bonuksia. Jokaisesta ostosta kertyy automaattinen 1 % bonus tilaussummasta. Bonusprosentteja voi käyttää kerralla jopa 30 % valikoituihin tuotteisiin.

Pidä taloutesi tasapainossa Hobby Hallin Kuukausirahalla®

Jotta talous ei kuormitu kerralla liikaa, voit yhdistää kaikki ostoksesi Kuukausirahan® alle ja maksaa niitä omaan tahtiin pois. Kuukausirahan luotto jakautuu jatkuvana jopa 48 kuukaudelle ja yksittäisostoissa summan mukaan. Voit halutessasi valita myös lyhennysvapaita kuukausia.

Alennusosaston ostoilla säästät jopa satoja euroja

Verkkokaupan vaihtuvia alennuksia voit tarkastella ”Kampanjat”-osion alta. Myytävänä on kaikkea, pienistä ostoista isompiin välineisiin ja laitteisiin. Tarjouksia yksittäisistä tuotteista useamman sadan arvosta.

 

Reilut alennukset ja tuotteiden kirjo mahdollistaa monenlaiset ostokset. Keskittämällä koko vuoden tarpeet massiivisiin tarjouksiin, säästöt kertyvät ja shoppailun voi unohtaa hyvällä omalla tunnolla hetkeksi.

Suosituimmat Hobby Hall alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Hobby Hall tarjoaa klubilaisille ilmaisen toimituksen Schenkerin noutopisteisiin kerran kuukaudessa. Etu koskee yli 50 €:n tilauksia.

Vanhenee: 01.12.2024

40% tarjous

Kurkkaa Hobby Hallin ajankohtaiset tarjoukset ja tee edullisia löytäjä, jopa 40% alennuksella.

Vanhenee: 01.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

50€ alennuskoodi
Lunastettu 7 kertaa • Voimassa 0 päivää

50€ alennuskoodi Hobby Hallin valikoituihin sohviin ja nojatuoleihin

Saat 50 € alennuksen valikoiduista sohvista ja nojatuoleista, kun tilaat yli 350 €:lla Hobby Hallista.

7ANOXJB4BS
Katso alennuskoodi
30€ alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

30€ alennuskoodi Hobby Hallin valikoituihin sohviin ja nojatuoleihin

Saat 30 € alennuksen valikoiduista sohvista ja nojatuoleista, kutn tilaat yli 200 €:lla Hobby Hallista.

BG54NUSXNV
Katso alennuskoodi

Samankaltaisia kuponkeja kuin Hobby Hall verkkokaupassa

90% tarjous
Lunastettu 20 kertaa • • Voimassa 142 päivää

Mitä löytöjä! Kärkkäiseltä aletuotteita nyt jopa -90%

Suuntaa Kärkkäinen -verkkokaupan aleosastolle ja löydä tuhansia tuotteita jopa 90% alennuksella.

HPXJW0X5KP
Katso tarjous
70% tarjous
Lunastettu 54 kertaa • • Voimassa 130 päivää

Suuntaa Kärkkäisen Outletiin ja shoppaile edullisesti – jopa -70%!

Kärkkäisen Outletista löydät runsaan valikoiman tuotteita kotiin, vapaa-ajalle ja autoiluun. Laadukkaita tuotteita jopa 70% alennuksella.

7EY0Q5ZM8T
Katso tarjous
70% alennus
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 72 päivää

Ali Expressin viikon diileissä jopa 70% alennukset

Suuntaa nyt Ali Expressin viikon diilit osastolle ja tee löytöjä jopa 70% alennuksilla.

OYGQQNOO4M
Katso tarjous
4,13€ alennuskoodi
Lunastettu 8 kertaa • • Voimassa 74 päivää

Uusille asiakkaille 4,13 € alennuskoodi

Saat nyt 4,13 euron alennuskoodin Ali Expressille, kun rekisteröidyt asiakkaaksi.

0SFBRJS6IP
Katso alennuskoodi

Hobby Hall - Päivän parhaat vinkit:

Kuukausirahalla joustoa

Kuukausirahalla saat joustoa ostosten tekoon. Valitse summa, maksuaika ja kuukausierä, ja tee hankinnat budjettiisi sopivaksi.

Hobby Hall raha

Hobby Hall raha on yksinkertainen bonusjärjestelmä. Jokaisesta ostosta kerrytät rahaa asiakastilillesi, jotka voit myöhemmin käyttää euromääräisenä etuna.

Alennuskoodit ja muut tarjoukset

Kanta-asiakkaana saat vaihtuvia tarjouksia ja alennuskoodeja, joita hyödyntää ostoksiin. Sivulta löytyy yksityiskohtaiset ohjeet alennuskoodien käyttöön.

Hobby Hall info

Hobby Hall tavaratalosta tuotteet kotiin ja vapaa-ajalle

Pitkän linjan tavaratalo, Hobby Hall, edustaa verkossa erinomaisin palveluin. Verkkokauppa myy laajalla skaalalla kodin ja vapaa-ajan tuotteita eri tuotemerkeiltä ja eturivin brändeiltä. Valikoimasta löytyy valikoimaa kodin kunnostamisesta viimeiseen sisustuksellista silausta myöten sekä varusteita vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kosmetiikkaa ja juhlapuoltakaan ei ole unohdettu, eli sekä koti että sen asukkaat löytävät käytännössä kaiken tarpeellisen elämän pieniin ja suuriin iloihin Hobby Hallin mahtavasta tarjonnasta.

Yrityksen pitkä historia näkyy asiakaslähtöisyydessä. Hobby Hallin sivuilta löytyy lukuisia etuja ja tarjousmahdollisuuksia. Alennuskoodit ja bonukset ovat myös asiakkaan ilona, ja verkkosivuilla on jopa oma käytettyjen tuotteiden osto- ja myyntikanava.

Monipuoliset maksutavat ja toimitukset kruunaavat sujuvan kaupankäynnin. Asiakaspalvelu on myös saatavilla helposti, jos kysymyksiä ilmenee. Ja mikäli puhelin on suosikki kaupantekovälineesi, Hobby Hallilta löytyy sovellukset kaikille mobiililaitteille. Sujuvat ja edulliset kaupat ovatkin Hobby Hallin tavaramerkki jo vuosikymmenten ajalta.

Ota kaikki alennukset haltuun Hobby Hallissa

Hobby Hall on panostanut asiakasohjelmaansa ja senpä takia kaikkein varmin tapa ottaa haltuunsa mahdollisimman laaja kattaus etuja ja alennuksia on rekisteröityä kanta-asiakasohjelmaan. MyHobbyHall-klubi on kaikille avoin ja maksuton ja sen jäsenenä pääset nauttimaan niin Hobby Hall rahan kerryttämisestä kuin alennuskoodeista ja muista mukavista eduista.

Bonusrahajärjestelmä on täydellisen yksinkertainen, sillä kerrytät jokaisesta ostoskerrasta 1 % loppusummasta ostosrahaa, jonka voit käyttää seuraavia hankintoja varten. 1 palkintoraha vastaa 1 euroa ja se on voimassa aina 3 kk ansaitsemisesta. Rahat kertyvät asiakastilillesi.

Toinen hulppea etu kanta-asiakkaille on tasaisin väliajoin jaettavat alennuskoodit, joita pystyy tarkastelemaan asiakastilin kautta. Tämän lisäksi klubilaisille on tarjolla muita vaihtuvia alennuksia ja kerran kuussa toteutuva ilmainen toimitus ostosten ylittäessä 50 euroa. Jäsenillä on myös pidennetty tuotteiden palautusoikeus, jopa 40 päivää.

Kaikille avoimet tarjoukset ja kampanjat löydät helposti etusivulta. Sivun ylälaidassa kulkee jatkuva tarjousbanneri, jota klikatessa saat näkymän itseäsi kiinnostavasta alennuksesta. Kaikki kampanjat-osiosta saat suoraan listauksen ajankohtaisista eduista.

Market Place on uudenlainen palvelukonsepti

Hobby Hallin sivuilta löytyy oma markkina-alusta, Market Place, tuotteiden myymiseen. Se on turvallinen ja tehokas tapa ansaita ekstraa tai kasvattaa pienyrityksen myyntiä. Alusta on kansainvälinen ja kävijöitä on arviolta 400 000 päivässä, mikä tarkoittaa tavoitettavuuden ja myynnin kannalta täydellistä myyntikanavaa. Monipuoliset maksutavat ja hyvin suunniteltu logistiikka varmistavat, että kaikki osapuolet voivat olla kaupankäyntiin tyytyväisiä. Tämä täysin uudenlainen palvelukonsepti verkkokauppaan liitettynä kertoo Hobby Hallin eteenpäin katsovasta yritysajattelusta.

Hobby Hallin joustavat maksutavat

Perinteiset maksut hoituvat kaikilla yleisillä korttivaihtoehdoilla ja verkkopankeilla. Mobiilikäyttäjille tuttu MobilePay tarjoaa turvallisen ja nopean väylän ostosten maksuun. Joustoa kaipaavalle on käytössä kaksi vaihtoehtoa, lasku tai Kuukausiraha-palvelu, joka tarjoaa luottoa, mikäli lisärahoitus tulee tarpeeseen. Luotontarjoajana toimii Avarda, yhteistyössä Hobby Hallin kanssa. Kuukausirahalla maksuerät saa pilkottua joustavasti omaan budjettiin sopivaksi.

Hobby Hall on palvellut asiakkaita jo yli 60 vuotta

Näin lisäät alennuskoodin

Hobby Hallin alennuskoodeilla ostosten teko on entistä edullisempaa

Alennuskoodeilla shoppailet huippuhintaisia tuotteita kymmenistä kategorioista. Tarvitsitpa varusteita lemmikille, retkelle tai vaatekaapin päivitystä, alennuskoodeilla teet sen edullisemmin.

Alennuskoodin hyödyntäminen Hobby Hall -verkkokaupassa

Nappaa siis koodisi jo tänään ja lähde ostoksille:

1
Mene ostoskoriin ja jatka rekisteröitymällä asiakkaaksi (valinnainen)
2
Valitse toimitustapa ja siirry seuraavaan vaiheeseen
3
Lisää alennuskoodi yhteenvetosivulla ”Edut ja alekoodit”-kenttään ja klikkaa ”Käytä”
4
Siirry maksutavan valintaan

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka Hobby Hall rahan voi käyttää?

Hobby Hall raha on aivan kuin oikea raha, 1 HB raha vastaa 1 euroa ja sitä voi kerryttää ja käyttää vain rekisteröityneet klubiasiakkaat. Raha on voimassa 3 kuukautta ja sillä voi maksaa eri tuotekategorioihin 3–30 % verran tuotteen arvosta.

Miksi Hobby Hall antaa niin pitkän laatutakuun?

Yritys haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden myymällä vain laadukasta ja aikaa kestävää tavaraa. Se on sekä asiakaslähtöistä että luontoystävällistä. Takuun avulla voidaan valvoa laatua ja asettaa tietyt kriteerit, joilla tuotteita on turvallista ostaa verkkokaupasta.

Mitä MyHobbyHall -jäsenyys velvoittaa?

Jäsenyys on täysin ilmainen asiakasohjelma ja tarjoaa monipuolisesti eksklusiivisia etuja. Rekisteröitymisen yhteydessä jäseneksi haluavan on annettava henkilötietonsa, sillä jäsenyys on henkilökohtainen. Jäseneksi rekisteröityminen edellyttää myös sääntöjen ja ehtojen lukemista ja hyväksymistä. Kaikki säännöt ja ehdot ovat etukäteen löydettävissä verkkokaupan MyHobbyHall-osiosta.

Mitkä ovat tuotteiden palautusajat?

Normaalisti palautus on tehtävä 30 päivän sisällä toimituksesta. Huonekaluilla on poikkeuksellinen 365 palautusaika, kun verkkokaupan sivuilla mainitut ehdot täyttyvät. Jos ehdot täyttyvät, palautettava summa välitetään kokonaisuudessaan takaisin tilaajan maksutavalle.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*