0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 207 päivää

Hobby Hall: Ilmainen toimitus Schenkerin noutopisteisiin

Hobby Hall tarjoaa klubilaisille ilmaisen toimituksen Schenkerin noutopisteisiin kerran kuukaudessa. Etu koskee yli 50 €:n tilauksia.

40% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 207 päivää

Hobby Hallin kampanja-sivulla jopa 40% alennukset

Kurkkaa Hobby Hallin ajankohtaisett tarjoukset ja tee edullisia löytäjä, jopa 40% alennuksella.

W26IJ37T91
Katso tarjous

Suosituimmat Hobby Hall alennuskoodit ja tarjoukset

40% tarjous

Kurkkaa Hobby Hallin ajankohtaisett tarjoukset ja tee edullisia löytäjä, jopa 40% alennuksella.

Vanhenee: 31.12.2023

0€ Ilmainen toimitus

Hobby Hall tarjoaa klubilaisille ilmaisen toimituksen Schenkerin noutopisteisiin kerran kuukaudessa. Etu koskee yli 50 €:n tilauksia.

Vanhenee: 31.12.2023

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

50€ alennuskoodi
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 0 päivää

50€ alennuskoodi Hobby Hallin valikoituihin sohviin ja nojatuoleihin

Saat 50 € alennuksen valikoiduista sohvista ja nojatuoleista, kun tilaat yli 350 €:lla Hobby Hallista.

J4V366DFGN
Katso alennuskoodi
30€ alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

30€ alennuskoodi Hobby Hallin valikoituihin sohviin ja nojatuoleihin

Saat 30 € alennuksen valikoiduista sohvista ja nojatuoleista, kutn tilaat yli 200 €:lla Hobby Hallista.

BWCE5KE5FD
Katso alennuskoodi

Hobby Hall info

Hobby Hall tavaratalosta tuotteet kotiin ja vapaa-ajalle

Pitkän linjan tavaratalo, Hobby Hall, edustaa verkossa erinomaisin palveluin. Verkkokauppa myy laajalla skaalalla kodin ja vapaa-ajan tuotteita eri tuotemerkeiltä ja eturivin brändeiltä. Valikoimasta löytyy valikoimaa kodin kunnostamisesta viimeiseen sisustuksellista silausta myöten sekä varusteita vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kosmetiikkaa ja juhlapuoltakaan ei ole unohdettu, eli sekä koti että sen asukkaat löytävät käytännössä kaiken tarpeellisen elämän pieniin ja suuriin iloihin Hobby Hallin mahtavasta tarjonnasta.

Yrityksen pitkä historia näkyy asiakaslähtöisyydessä. Hobby Hallin sivuilta löytyy lukuisia etuja ja tarjousmahdollisuuksia. Alennuskoodit ja bonukset ovat myös asiakkaan ilona, ja verkkosivuilla on jopa oma käytettyjen tuotteiden osto- ja myyntikanava.

Monipuoliset maksutavat ja toimitukset kruunaavat sujuvan kaupankäynnin. Asiakaspalvelu on myös saatavilla helposti, jos kysymyksiä ilmenee. Ja mikäli puhelin on suosikki kaupantekovälineesi, Hobby Hallilta löytyy sovellukset kaikille mobiililaitteille. Sujuvat ja edulliset kaupat ovatkin Hobby Hallin tavaramerkki jo vuosikymmenten ajalta.

Ota kaikki alennukset haltuun Hobby Hallissa

Hobby Hall on panostanut asiakasohjelmaansa ja senpä takia kaikkein varmin tapa ottaa haltuunsa mahdollisimman laaja kattaus etuja ja alennuksia on rekisteröityä kanta-asiakasohjelmaan. MyHobbyHall-klubi on kaikille avoin ja maksuton ja sen jäsenenä pääset nauttimaan niin Hobby Hall rahan kerryttämisestä kuin alennuskoodeista ja muista mukavista eduista.

Bonusrahajärjestelmä on täydellisen yksinkertainen, sillä kerrytät jokaisesta ostoskerrasta 1 % loppusummasta ostosrahaa, jonka voit käyttää seuraavia hankintoja varten. 1 palkintoraha vastaa 1 euroa ja se on voimassa aina 3 kk ansaitsemisesta. Rahat kertyvät asiakastilillesi.

Toinen hulppea etu kanta-asiakkaille on tasaisin väliajoin jaettavat alennuskoodit, joita pystyy tarkastelemaan asiakastilin kautta. Tämän lisäksi klubilaisille on tarjolla muita vaihtuvia alennuksia ja kerran kuussa toteutuva ilmainen toimitus ostosten ylittäessä 50 euroa. Jäsenillä on myös pidennetty tuotteiden palautusoikeus, jopa 40 päivää.

Kaikille avoimet tarjoukset ja kampanjat löydät helposti etusivulta. Sivun ylälaidassa kulkee jatkuva tarjousbanneri, jota klikatessa saat näkymän itseäsi kiinnostavasta alennuksesta. Kaikki kampanjat-osiosta saat suoraan listauksen ajankohtaisista eduista.

Market Place on uudenlainen palvelukonsepti

Hobby Hallin sivuilta löytyy oma markkina-alusta, Market Place, tuotteiden myymiseen. Se on turvallinen ja tehokas tapa ansaita ekstraa tai kasvattaa pienyrityksen myyntiä. Alusta on kansainvälinen ja kävijöitä on arviolta 400 000 päivässä, mikä tarkoittaa tavoitettavuuden ja myynnin kannalta täydellistä myyntikanavaa. Monipuoliset maksutavat ja hyvin suunniteltu logistiikka varmistavat, että kaikki osapuolet voivat olla kaupankäyntiin tyytyväisiä. Tämä täysin uudenlainen palvelukonsepti verkkokauppaan liitettynä kertoo Hobby Hallin eteenpäin katsovasta yritysajattelusta.

Hobby Hallin joustavat maksutavat

Perinteiset maksut hoituvat kaikilla yleisillä korttivaihtoehdoilla ja verkkopankeilla. Mobiilikäyttäjille tuttu MobilePay tarjoaa turvallisen ja nopean väylän ostosten maksuun. Joustoa kaipaavalle on käytössä kaksi vaihtoehtoa, lasku tai Kuukausiraha-palvelu, joka tarjoaa luottoa, mikäli lisärahoitus tulee tarpeeseen. Luotontarjoajana toimii Avarda, yhteistyössä Hobby Hallin kanssa. Kuukausirahalla maksuerät saa pilkottua joustavasti omaan budjettiin sopivaksi.

Hobby Hall on palvellut asiakkaita jo yli 60 vuotta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*