50% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 116 päivää

Hiustuote.fi: Paljon hiustuotteita jopa 50% alennuksella!

Tee löytöjä Hiustuote.fi Outletissa – paljoin ihania hiustuotteita jopa 50% alennuksilla. Suuntaa Outletiin ja säästä.

VGQJWI6GX5
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 116 päivää

Ilmainen toimitus Hiustuote.fi tilauksille Postin pakettiautomaattiin!

Tilaa nyt Hiustuote.fi verkkokaupasta yli 50 eurolla ja saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi Postin pakettiautomaattiin. Shoppaile nyt hiustuotteet netistä ja säästä toimituskuluissa.

Suosituimmat Hiustuote.fi alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Tilaa nyt Hiustuote.fi verkkokaupasta yli 50 eurolla ja saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi Postin pakettiautomaattiin. Shoppaile nyt hiustuotteet netistä ja säästä toimituskuluissa.

Vanhenee: 01.10.2023

50% tarjous

Tee löytöjä Hiustuote.fi Outletissa – paljoin ihania hiustuotteita jopa 50% alennuksilla. Suuntaa Outletiin ja säästä.

Vanhenee: 01.10.2023

Hiustuote.fi info

Kotimainen Hiustuote.fi on erikoistunut hiustuotteisiin ja hiuspidennyksiin

Hiustuote.fi on monipuolinen verkkokauppa, josta löydät monien suosittujen ja tunnettujen brändien hiustuotteita. Ja mikä parasta, Hiustuote.fi -verkkokauppa tarjoaa tuotteita todella edulliseen hintaan tinkimättä niiden korkeasta laadusta ja aitoudesta. Jos siis etsit laadukkaita hiustuotteita, suuntaa tänne ja tutustu Hiustuote.fi -valikoimaan.

Ensiluokkaista asiakaspalvelua monella kanavalla

Erittäin asiantunteva ja kokenut asiakaspalvelutiimi on palveluksessasi monen eri kanavan kautta. Voit ottaa yhteyttä livechatissa, puhelimella, Whatsappilla tai lähettämällä sähköpostia joko suoraan omasta osoitteestasi tai käyttämällä sivuston valmista lomaketta. Asiakaspalvelu palvelee monessa muussakin asiassa kuin pelkästään tilaukseen liittyvissä kyselyissä. Voit esimerkiksi lähettää kuvan omista hiuksistasi ja ammattitaitoinen tiimi arvioi sen avulla juuri sinulle soveltuvat tuotteet.
Tiimin kaikilla jäsenillä on rautaisa kokemus alalta, ja he tuntevat kaikki verkkokaupan tuotteet hyvin. He pystyvät antamaan erinomaisia vinkkejä oikeiden tuotteiden valintaan omien käyttökokemustensa perusteella. Hiustuote.fi -myymälä sijaitsee Helsingissä, mutta tuotteet lähetetään Jyväskylästä. Tuotteet on mahdollista noutaa kummastakin toimipisteestä, mutta kätevimmin ne voi tietenkin tilata suoraan kotiin.

Nopeat toimitukset ja Klarna maksutavat

Kaikki yli 50 € tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksuja. Voit valita toimituksen joko Postin toimipisteeseen tai suoraan kotiin. Hiustuote.fi tarjoaa erittäin nopeat toimitukset ja se lupaa lähettää kaikki tilaukset viimeistään seuraavana päivänä tilauksen tehtyäsi. Jos tilaus on erittäin kiireellinen, voit pyytää lähetyksen nopeuttamista asiakaspalvelun kautta. Kaikille tilauksille annetaan luonnollisesti seurantakoodi, jotta näet, missä pakettisi kulkee.
Verkkopankkimaksut, korttimaksut ja Mobilepay välittyvät Paytrail Oyj:n kautta. Tämä on tuttu ja turvallinen maksunvälityspalvelu suomalaisille verkko-ostajille ja näiden maksutapojen käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Mukana on myös Klarna maksutavat, jotka mahdollistavat laskulla ostamisen tai joustavat erämaksut. Maksuihin ei lisätä mitään ylimääräisiä kuluja, lukuun ottamatta toimitusmaksuja alle 50 € ostoksille.

Monipuolinen Outlet, alennuskoodit ja loistavia tarjouksia

Hiustuote.fi -verkkokauppa on todellinen hiustuoteshoppailijan unelmakauppa! Täältä löytyy todella monipuolinen valikoima erilaisia tuotteita, tunnetuimmat brändit ja suomalaiseen hiustyyppiin soveltuvat tuotteet. Mukana on oma Tarjoukset-osasto täynnä huippuedullisia tuotteita jopa 40 % alennuksella. Pääset ostamaan kalliimpienkin brändien tuotteita todella edullisesti ja tarjoustuotteiden sivustoa päivitetään jatkuvasti. Kannattaa siis aina kurkata, mitä uusia tarjouksia tänään on tarjolla.

Voit myös saada loistavia alennuskoodeja, joita voit käyttää hyödyksi normaalihintaisten tuotteiden ostamisessa. Tilaamalla uutiskirjeen saat heti ensimmäisen alennuskoodisi sähköpostiin. Kannattaa myös seurata Hiustuote.fi -sivuja Instagramin ja Facebookin puolella, niin näet uusimmat tarjoukset ja uutiset sitä kautta. Verkkokaupasta löytyy myös oma Outlet-osasto, joka on täynnä niin ikään loistavia tarjoustuotteita. Outletissa pääset nauttimaan jopa 50 % alennuksista ja säästät selvää rahaa.

Suosi siis kotimaista ja päivitä hiustuotteesi Hiustuote.fi -verkkokaupassa. Loistava palvelu, edulliset hinnat ja nopeat toimitukset takaavat erinomaisen shoppailukokemuksen, joka saa sinut palaamaan verkkokauppaan aina uudestaan.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*