10% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 196 päivää

Hifitalo: Kuulokkeita nyt edullisesti 10% alennuksella

Tutustu nyt Hifitalon alevalikoimaan – löydät paljon kuulokkeita 10% alennuksella.

L0HE82AV03
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 177 päivää

Hifitalolla nyt kaiuttimia jopa 50% alennuksella

Hifitalon verkkokaupassa nyt paljon kaiuttimia alennetuin hinnoin. Siirry shoppailemaan jopa 50% alennuksilla.

K8209Y387F
Katso tarjous

Suosituimmat Hifitalo alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Hifitalon verkkokaupassa nyt paljon kaiuttimia alennetuin hinnoin. Siirry shoppailemaan jopa 50% alennuksilla.

Vanhenee: 26.11.2023

10% tarjous

Tutustu nyt Hifitalon alevalikoimaan – löydät paljon kuulokkeita 10% alennuksella.

Vanhenee: 15.12.2023

Hifitalo info

Hifitalo myy laadukkaat äänentoistolaitteet ja komponentit

Hifitalo on kotimainen perheyritys, joka edustaa nimensä mukaisesti korkean laatutason tavarataloa. Hifitalon valikoima kattaa äänentoistolaitteet niin kotiin, autoon kuin veneeseen. Valmiiden tuotteiden lisäksi saatavilla on komponentteja, joilla asiakas voi joko itse tai ammattilaisen toteuttamana rakentaa täysin uniikit laitteet yksilökohtaisiin tarpeisiin.

Kaarinassa sijaitsevan fyysisen myymälän lisäksi Hifitalo edustaa verkossa, jossa ostoksia voi tehdä ympäri vuorokauden 365 päivää vuodessa. Mitä asiakaspalveluun tulee, nettitalo ei kivijalkaliikkeelle kalpene: asiantuntevaa apua on tarjolla suomen lisäksi englannin kielellä ja esimerkiksi asennukset on tilattavissa myös netin kautta tilatuille laitteille. Huomionarvoista on, että Hifitalo on saanut kotimaisen Avainlippu-tunnuksen eli yritykseltä ostamalla tuet suomalaista työtä ja laadukasta palvelua, tuotteiden edustaessa alan kansainvälistä huippua.

Tarkka suunnittelu ja valintaa helpottavat työkalut takaavat parhaan lopputuloksen

Tuotekategorioita voi selata erilaisten suodattimien avulla. Jos esimerkiksi etsit edullisimpia vastamelukuulokkeita tai kuulokkeita, joissa on suurin alennus, voit aktivoida suodattimen vasemmasta laidasta. Kaikki tuotteeseen sopivat lisäosat löydät saman kategorian alta: jos esimerkiksi olet aikeissa ostaa musiikkilaitteistoa kotiin, kaikki kaapeleista sopiviin jalustoihin löytyy ”Kotihifi”-kategorian alta.

Jos tietotaidot ei riitä laitteiden kokonaisuuksien hallitsemiseen, etkä halua heti soittaa asiakaspalvelijalle, ”Info”-osiosta löytyy hyödyllisiä neuvoja komponenttien yhteensovittamiseen ja ostovinkkejä, jotka auttaa alkuun. Jos kuitenkin jotain epäselvyyttä jää, paras ratkaisu on kääntyä asiantuntevan ammattilaiseen puoleen. Apua voi kysyä puhelimitse, sähköpostitse ja sivustolta löytyvän lomakkeen avulla.

Ennen kuin otat yhteyttä, on hyvä selvittää etukäteen asiat, joita mahdollisesti kysytään. Esimerkiksi kotona etäisyyksien mittaaminen ja huonekoko yleensä vaikuttavat sopivan tuotteen valintaan, myös metritavarana myytävät kaapelit vaativat suuntaa antavia mittoja. Mahdollisesti on tärkeä miettiä myös, minkälaisesta äänimaailmasta itse tykkää. Autoissa merkin ja mallin lisäksi on hyvä olla tiedossa menopelin valmistusvuosi. Näillä tiedoilla pääsee jo pitkälle ja ammattilainen kyllä huolehtii loput, jotta valinta osuu nappiin.

Netistä löydät etuja, joita perinteinen myymälä ei pysty tarjoamaan

Välitöntä etua nettisivuilta saat tilaamalla Hifitalon uutiskirjeen. Uutiskirje välittää ennakkoon sähköpostilla tarjoukset ja uutuudet, jotka ovat saapumassa, tai saapuneet. Jos siis haluat olla askeleen edellä ja päästä tuotteisiin kiinni ensimmäisten joukossa, tilaa uutiskirje.

Kausikampanjoihin löytyy sivuilta linkki, johon kirjaamalla sähköpostiosoitteesi saat ilmoituksen alennustuotteista ennakkoon. Muuten alennukset näkyvät tuotekohtaisesti selaamalla eri kategorioita. Sivuilla ei ole erillistä alennus”osastoa”, mutta voit liu’uttaa hintataulukkoa itsellesi sopivaksi, jolloin näet tuotteet, jotka mahtuvat budjettiisi. Korkea laatu ei tarkoita suoraan tuhansia maksavia laitteita, vaan laatua on tarjolla eri hintaluokissa.

Kanta-asiakasohjelmaan pääset ensimmäisen tilauksen yhteydessä tai rekisteröitymällä linkistä sivuston oikeasta alalaidasta. Ostosten keskittäminen kannattaa, sillä etuohjelmasta kertyvillä pisteillä voit hankkia eritasoisia kanta-asiakasetuja. Huomioi kuitenkin, että etuja ei voi yhdistellä samaan ostoon, eli kun kerrytät pisteitä, voit käyttää yhden edun yhtä ostoa kohden. Asennuksiin ja kustomoituihin tuotteisiin voit pyytää hinta-arvion etukäteen sivustolta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostilla.

Tutustu Hifiotalon tuotteisiin

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*