0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 205 päivää

Hyödynnä ilmainen toimitus HerSecretillä!

Saat nyt ilmaisen toimituksen HerSecret verkkokaupassa. Myös tuotteen vaihto onnistuu ilman lisäkuluja. Ei minimiostorajaa.

5€ alennuskoodi
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 198 päivää

HerSecret: 5 € alennuskoodi yli 50 € tilaukseen

Hyödynnä nyt 5 euron alennuskoodi HerSecret verkkokaupassa. Tilaa yli 50 eurolla hyödyntääksesi koodin. Saat koodin tilaamalla Her Secret uutiskirjeen.

HRPQVNQIZO
Katso alennuskoodi

Suosituimmat HerSecret alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen HerSecret verkkokaupassa. Myös tuotteen vaihto onnistuu ilman lisäkuluja. Ei minimiostorajaa.

Vanhenee: 29.12.2023

5€ alennuskoodi

Hyödynnä nyt 5 euron alennuskoodi HerSecret verkkokaupassa. Tilaa yli 50 eurolla hyödyntääksesi koodin. Saat koodin tilaamalla Her Secret uutiskirjeen.

Vanhenee: 22.12.2023

HerSecret info

Kotimainen Her Secret myy näyttävää ja naisellista muotia

Hersecret on raikas tuulahdus naisten vaatemyyntiin keskittyneiden verkkokauppojen joukossa. Kotimaisuus on jo iso plussa, vaikka itse vaatemerkit tulevatkin muualta. Näillä vaatteilla kuitenkin erotut joukosta, sillä vaatteet eivät ole kopioita ketjuliikkeiden tarjonnasta. Kaikissa vaatteissa, myös arkiasuissa on myös jokin juju. Näyttävyyttä tuo esimerkiksi erilaiset leikkaukset ja yksityiskohdat, jotka tekevät vaatteista uniikkeja ja korostavat upeasti vartalon luonnollisia muotoja. Näissä vaatteissa on hyvä olla ja samalla juhlistaa naisena olemisen parhaita puolia.

Verkkokaupan huolehtii tarjoamaan vaatteita aivan kaikille naisille. Niin koko- kuin hintahaarukassa on mukavasti liikkumavaraa ja lisäalennuksia on sopivasti saatavilla ympäri vuoden. Asiakkaiden iloksi Hersecretin valikoima uudistuu viikoittain, joten aina löytää jotain uutta alusvaatteista arkeen tai juhlaan. Palvelu on taattua kotimaista laatua, yhteyttä voit ottaa modernisti WhatsAppilla tai chatin kautta, mutta myös sähköpostilla voi tiedustella vähemmän akuutteja asioita.

Jatkuvat edut, vaihtuvat alet ja alennuskoodit helpottavat ostosten tekoa

Tilasitpa mihin vuodenaikaan tahansa, yritys ei veloita tuotteiden toimituksesta mitään. Myös väärän tuotteen osuessa kohdalle tai jos asiakas on muuten tyytymätön, vaihdon toiseen tuotteeseen voi tehdä aina ilman kuluja. Mikäli haluat palauttaa jonkun tuotteista kokonaan ja pitää loput, palautus on ilmainen jäljelle jäävien tuotteiden ylittäessä 40 euroa. Jo pelkästään toimituskuluissa voi siis säästää jopa kymmeniä euroja!

Uutiskirje täydentää jatkuvien etujen sarjaa ja heti ensimmäisellä kirjeellä tienaat 5 euron suuruisen alennuskoodin, jonka voit hyödyntää yli 50 euroa maksavissa ostoksissa. Uutiskirjeen saat syöttämällä sähköpostiosoitteesi sivuston alalaidasta löytyvään boksiin ja klikkaamalla ”Tilaa uutiskirje”-painiketta.

Kauden mukaiset alennukset löydät omasta kategoriasta etusivun ylälaidasta, jossa vaatteet on eritelty tuoteryhmittäin. Jos haluat katsastaa edullisia vaihtoehtoja, ”Naisten vaatteet”-kategorian alta löydät kaikki alle 25 € maksavat asut ja vaatteet. Perustarjousten lisäksi sivustolta pääsee osallistumaan somealustoilla käytäviin kisoihin ja arvontoihin, joiden palkintoina on muun muassa lahjakortteja ja muita ilahduttavia ekstraetuja.

Huippunopeat toimitukset ja mukavan monipuoliset maksutavat

Edullisimman toimitustavan valitsemalla lähetys on ilmainen, mutta jos esimerkiksi tuotteen saamisella on kiire, lisämaksusta tilauksen saa nopeasti perille. Esimerkiksi Posti toimittaa tuotteita nopeimmillaan päivän sisällä kotiovelle saakka. Isoimpiin kaupunkeihin toimituksia tehdään myös lauantaisin. Arki-iltaisin pääkaupunkiseudulle tilaus on mahdollista saada jopa tilauspäivää vastaavalle illalle, joten jos yllätysjuhlat viikonloppuna kutsuvat, ei ole ollenkaan myöhäistä hankkia erityistä päällepantavaa.

Perinteisten verkkopankki- ja korttimaksujen lisäksi Hersecret tarjoaa laskutusmahdollisuutta, yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Laskulla et maksa euroakaan ylimääräistä ja maksuaikaa on 30 päivää. Yhteistyökumppani tarjoaa myös omaa luottotiliä, jonka avulla voit jakaa ostosumman osiin, ja jos teet ostoksia useampaan otteeseen, tilinhoitaja huolehtii kaikki laskutuskauden ostot yhteen. Tilin avaaminen on ilmainen, hoitokulut on, 3,95 € riippumatta ostojesi yhteenlasketusta summasta. Kuukausittaisen takaisinmaksuerän määrität itse, vähimmäiserän huomioiden, ja maksuaikaa aina 36 kuukauteen saakka.

Lisätietoja Her Secret -verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*