0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 121 päivää

Ilmainen toimitus Happy Socksille!

Saat nyt ilmaisen toimituksen Happy Socks -verkkokauppaan, kun tilaat yli 39 eurolla. Nyt kipin kapin sukkaostoksille!

10% alennuskoodi
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 121 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi Happy Socks -verkkokauppaan

Saat nyt 10% alennuskoodin, jonka voit hyödyntää seuraavassa tilauksessasi. Saat koodin tilaamalla uutiskirjeen Happy Socksilla.

COQHD7UGAB
Katso alennuskoodi

Suosituimmat Happy Socks alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Saat nyt 10% alennuskoodin, jonka voit hyödyntää seuraavassa tilauksessasi. Saat koodin tilaamalla uutiskirjeen Happy Socksilla.

Vanhenee: 01.10.2023

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen Happy Socks -verkkokauppaan, kun tilaat yli 39 eurolla. Nyt kipin kapin sukkaostoksille!

Vanhenee: 01.10.2023

Happy Socks info

Happy Socksista värikkäät ja hauskat sukat itselle tai lahjaksi

Sukat joka juhlaan, tilaisuuteen, iloisiin ja surullisiin hetkiin tarjoaa Happy Socks! Tässä verkkokaupassa yhdistyvät värikkyys, luovuus ja hauskuus todella upeasti toteutettuna. Näitä uniikkeja sukkia on hauska ostaa lahjaksi ja samalla hankkia itselle päivien piristystä. Valikoimaa on niin paljon ja sen joukossa on niin monta ihanaa sukkaparia, että eteen voi tulla valinnan vaikeus. Onneksi mukana on myös paljon hyviä tarjouksia, joten voit ostaa useamman parin kerralla.

Vaikka Happy Socks onkin keskittynyt lähinnä sukkamyyntiin, löytyy sen verkkokaupasta myös muita hauskoja tuotteita. Mukana on muun muassa alushousuja, uimapukuja, sandaaleja ja kangasmaskeja. Mutta ehdottomasti parhaat mallistot löytyvät sukkien puolelta. Ja ne eivät lopu kesken täällä! Haitpa sitten siistimpää juhlasukkaa, jotain tiettyä teemaa tai huumorilla höystettyjä sukkia, Happy Socks valikoimaan kuuluu kaikenlaiset sukat. Erotu massasta näillä hauskoilla sukilla ja piristä päivääsi erilaisille väreillä.

Parhaat lahjaideat joka juhlaan

Happy Socks tarjoaa monenlaisia lahjaideoita jokaiseen tilaisuuteen. Olipa kyseessä sitten joulu, synttärit, vuosijuhla, läksiäiset, äitienpäivä tai mikä tahansa sukkien arvoinen juhlapäivä, täältä löydät kaikki parhaat lahjaideat. Sukat ovat kaikin puolin hyvä lahja, sillä jokainen meistä tarvitsee aina sukkia ja ne tulevat varmasti hyötykäyttöön. Happy Socks Lahjat -osastolta löytyy runsaasti lahjaideoita ja erilaisia lahjapakkauksia. Lahjat on lähes kaikki pakattu valmiiksi hauskoihin laatikoihin, joiden kuviointi vastaa sisältä löytyvien sukkien teemaa.

Parhaat tarjoukset ja alennuskoodit löytyvät Ale-osastolta

Kannattaa ehdottomasti suunnatta verkkokaupan Ale-osastolle, sillä sieltä löytyy paljon loistavia tarjouksia. Ale-tuotteista voi saada jopa 40 % alennusta ja joukossa on monenlaisia hauskoja sukkia sekä muita tuotteita. Alennuskoodien avulla pääset shoppailemaan entistä edullisemmin, ja niitä voi hyödyntää sekä tarjoustuotteisiin että normaalihintaisiin tuotteisiin. Mukana on paljon kausiluontoisia tarjouksia ja erityisesti sesonkien, kuten joulun, jälkeen voit päästä shoppailemaan todella halvalla.

Muista ottaa myös Happy Socksin sosiaalisen median kanavat seurantaan. Niiden kautta pääset näkemään mielenkiintoisimmat uutuustuotteet, osallistumaan eri kilpailuihin ja voit myös löytää muita makoisia tarjouksia. Tilaamalla Happy Socks uutiskirjeen, pääset hyödyntämään 10 % alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Saat lisäksi tarjouksia ja tietoa uutuustuotteista suoraan omaan sähköpostiin.

Mukana kaikki tutut ja turvalliset maksutavat

Happy Socks tarjoaa kaikki suomalaisillekin tutut maksutavat, joiden avulla rahansiirrot sujuvat täysin turvallisesti. Voit valita muun muassa Trustlyn verkkopankkimaksut, PayPalin tai perinteiset luottokortit Visan ja Mastercardin. Happy Socks varasto sijaitsee Alankomaissa ja tuotteet lähetetään sieltä Suomeen. Toimitukset ovat melko nopeita ja pääsääntöisesti tuotteet saapuvat perille 4–6 päivässä. Verkkokauppa kuitenkin huomauttaa, että alennusmyyntien ja sesonkien aikaan toimitusajat voivat olla hieman pidempiä.

Happy Socks toimii pitkälti englanniksi, joten suomenkielistä asiakaspalvelua ei ole saatavilla. Voit asioida englanniksi sivustolla olevan livechatin kautta tai ottaa yhteyttä sähköpostilla tai somen kautta. Sivustolta löytyy erittäin kattava Ohje- ja Tukikeskus, josta löytyy vastaukset lähes kaikkeen.

Lisätietoja Happy Socks -verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*