0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 161 päivää

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin Happy Anglerissa!

Saat nyt ilmaisen toimituksen, kun tilaat yli 100 eurolla Happy Anglerista. Etu koskee Schenkerin noutopisteisiin toimitettavia paketteja.

15% tarjous
Lunastettu 11 kertaa • Voimassa 75 päivää

Happy Anglerin valmiit tuotepaketit nyt 15% alennuksella

Saat nyt 15% alennuksen tuotepaketeista Happy Anglerista. Osta valmiit kalastussetit sekä vene-elektroniikkaa huippuhinnoin.

CKOML0SRMM
Katso tarjous
30% tarjous
Lunastettu 12 kertaa • Voimassa 110 päivää

Nappaa 30% alennus kalastustarvikkeista Happy Anglerissa

Nyt paljon kalastustarvikkeita uepalla 30% alennuksella Happy Anglerin verkkokaupassa. Nappaa huippualennukset ja shoppaile edullisemmin.

UBQIEZ1LYN
Katso tarjous
70% tarjous
Lunastettu 26 kertaa • Voimassa 89 päivää

Tee löytöjä Happy Anglerin poistotuotteiden valikoimasta – säästä jopa 70%

Shoppaile nyt Happy Anglerista poistuvia tuotteita ja poistoeriä jopa 70% alennuksella. Kurkkaa tarjouksiin ja säästä.

2OFKZST3MO
Katso tarjous

Poistokorista keräät edullisesti vaikka koko kalastussetin

Happy Anglerin poistokori on täynnä toinen toistaan loistavampia tuotteita. Tuotteita voi selata helposti alennusprosentin mukaan ja mukaan tarttuu tarvittaessa vaikka koko setti. Tarjolla esimerkiksi:

  • Vapoja & keloja
  • Vaappuja & jigejä
  • Siimaa & painoja
  • Yleistyökaluja

Pakettitarjouksilla säästät vaivaa ja rahaa

Verkkokauppa on helpottanut kalalle lähtöä tarjoamalla valmiita kalastuspaketteja ja veneeseen liitettäviä elektroniikkasettejä. Avokelaseteissä on valinnanvaraa ja hintahaarukka yltää monenlaisen kalastajan tarpeisiin. Aloittelijalle setit ovat turvallinen tapa lähteä kokeilemaan kalastuksen iloja.

 

Elekrtoniikkapuolella säästöjä voi syntyä jopa 1000 € edestä. Setit tarjoavat uskomattomalla elektroniikalla varustettuja luotaimia ja GPS-laitteita, joilla isommatkin fisut on helppo tavoittaa uistimen päähän.

Tilaa tarjoushintaiset soutuveneet suoraan mökin pihaan

Kotimaiset suosikkiveneet, Yki, Kaisla ja Ideal, kulkevat helposti koti- tai mökkipihaan yhdellä tilauksella. Mukana tulee veneisiin sopivat hankaimet ja airot, upeaan tarjoushintaan. Veneen hankinta ei tämän helpommaksi voisi mennä.

Suosituimmat Happy Angler alennuskoodit ja tarjoukset

70% tarjous

Shoppaile nyt Happy Anglerista poistuvia tuotteita ja poistoeriä jopa 70% alennuksella. Kurkkaa tarjouksiin ja säästä.

Vanhenee: 20.10.2024

30% tarjous

Nyt paljon kalastustarvikkeita uepalla 30% alennuksella Happy Anglerin verkkokaupassa. Nappaa huippualennukset ja shoppaile edullisemmin.

Vanhenee: 10.11.2024

15% tarjous

Saat nyt 15% alennuksen tuotepaketeista Happy Anglerista. Osta valmiit kalastussetit sekä vene-elektroniikkaa huippuhinnoin.

Vanhenee: 06.10.2024

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen, kun tilaat yli 100 eurolla Happy Anglerista. Etu koskee Schenkerin noutopisteisiin toimitettavia paketteja.

Vanhenee: 31.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

70% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Happy Anglerin synttäritarjoukset ovat täällä! Tuotteita jopa 70% alennuksella

Happy Angler täyttää jo 13 vuotta! Tarjolla on nyt yli 1000 tuotetta 30%, 50% ja jopa 70% alennuksella tai muilla vaihtuvilla eduilla pitkin synttäriviikkoja.

SWM17D0R0N
Katso tarjous

Samankaltaisia kuponkeja kuin Happy Angler verkkokaupassa

40% tarjous
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 131 päivää

Uittokaluston poistotuotteet nyt jopa 40% alennuksella!

Tutustu Uittokaluston poistotuotteiden valikoimaan ja tee löytöjä poistohinnoin, jopa 40% alennuksella.

L7EWWEA1C6
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 9 kertaa • • Voimassa 131 päivää

Metsästyksen poistotuotteet jopa 50% alennuksella Uittokalustolla!

Metsästyksen poistotuotteita nyt huippuedullisin hinnoin, tee löytöjä jopa 50% alennuksella Uittokalusto.fi -verkkokaupassa.

AD1KL68B8C
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 8 kertaa • • Voimassa 131 päivää

Matkavarusteesta nyt retkeilytuotteita jopa 50% alennuksella!

Matkavarusteen löytönurkka tarjoaa upeita tarjouksia retkeiluvarusteista ja tuotteista. Suuntaa edullisimmille ostoksille ja säästä jopa 50%.

UG6BVV5IKG
Katso tarjous

Happy Angler - Päivän parhaat vinkit:

Toimitus

Toimitus alkaen 3,90 euroa. Klubilaisille ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksille.

Happy Angler -klubi

Klubissa saat pysyviä tarjouksia ja vaihtuvia tarjouksia, jotka on tarkoitettu vai klubilaisille.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksen seuraavilla maksutavoilla: verkkopankki, luotto- ja debit-kortit, Klarna-laskutuspalvelu.

Happy Angler info

Happy Angler on verkkokauppa kalastuksen ystäville

Ruotsalaisomisteinen Happy Angler on kalamiehen kauppapaikka numero yksi. Verkkokauppa myy kalastusvälineitä ja harrastukseen soveltuvia oheistuotteita kansainvälisesti tunnetuilta laatumerkeiltä. Valikoimassa kattaa jopa 15 000 tuotetta kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta. Lisäksi verkkokaupalla on omia private label -tuotteita, joita saa vain Happy Anglerin valikoimasta.

Kalastusvalikoiman lisäksi Happy Angler myy tuotteita veneilyyn ja retkeilyyn. Tuotteita on laajasti aina erällä yöpymisestä, perämoottoreihin. Mukana on myös mukavaa ekstraa kuten SUP-lautoja ja kanootteja. Vaatetuspuoli mahdollistaa kaikenlaisen ulkona ja vesillä liikkumisen. Hankit yhtä lailla kahluusaappaat ja kelluntapukineet kuin merinokerrastot, paidat ja hupparit verkkokaupan valikoimasta.

Tarjouksia kauppa tarjoaa runsain mitoin. Alennushintaiset veneet, pakettidiilit ja poistotuotteet on kaikki kerätty omille kattaville tarjousosastolleen, joista niitä on helppo löytää. Alennuskoodeilla haet lisäpotkua tarjousjahtiin. Säästöjen tekeminen ostosten lomassa on tässä verkkokaupassa enemmän kuin helppoa.

Nappaa kalaa varmasti ja edullisesti
Happy Anglerilta hankit kalastusvälineet kaikenlaisen kalastukseen. Heittokalastukseen, vetouisteluun ja pilkkiin löytyy monenlaisia vaihtoehtoja ja monenlaisin hinnoin. Oikeanlaisilla vieheillä varmistat, että kala todella tarttuu koukkuusi.

Välinevalintaa helpottaa asiakkaiden jakamat arviot ja erinomainen vinkkiosio, joissa saat monipuolisesti tietoa paitsi välineistä myös kalastuksesta yleensä. Happy Anglerin asiakaspalvelu auttaa myös mielellään ostosten teossa.

Varustaudu kalaretkelle oikein ja vietä unohtumattomat hetket vesillä

Jotta kalastelu sujuisi mukavasti, eikä visiittisi vesille karahtaisi varusteiden puutteeseen, teet kaikki hankinnat harrastuksen tueksi saman verkkokaupan alta. Viehe- ja kylmälaukut, puukot ja jakkarat on kaikki esitelty omilla osastoillaan.

Kokkailu metsän reunalla onnistuu verkkokaupasta löytyvien keittimien sekä muiden retkikeittiövälineiden avulla. Jos päätä alkaa painaa maistuvan kala-annoksen jälkeen, nappaa retkiosastolta mukaasi telttailuvälineet ja voit viettää mielekään yön luonnon rauhasta nauttien.

Pukeutumisen tueksi löydät vaatteita säähän kuin säähän. Jokainen kalamies ja -nainen tietää, että kalalla voi tovi vierähtää. Silloin kannattaa pitää varpaat kuivina ja korvat lämpiminä, jotta saaliistakin voi vielä nauttia hymyssä suin. Varusteet talveen, viimaan ja sateeseen löydät verkkokaupan vaateosastolta.

Mikäli veneesi sen sijaan tarvitsee kohennusta, ostat lisäosat pumpuista valoihin verkkokaupan veneilyosastolta. Tai onko ajatuksena hankkia kokonaan uusi vene? Happy Anglerilta voit tilata soutuveneitä ja moottoreita, ja mikä parasta niille löytyy kokonaan oma tarjoushintainen osasto. Kalastuksen tueksi veneisiin on tarjolla mitä parhainta vene-elektroniikkaa kuten kaikuluotaimia, pilkkiantureita ja muita välineitä, joilla kalajahtisi kohoaa uudelle tasolle.

Kattavilla tarjouksilla kalastelu jättää varaa muuhunkin

Reilu 10000 tuotteen valikoima tietää runsaita alennuksia. Tarjouksia on tekstiileistä ja jalkineista siinä missä kaikista kalastus ja veneilyvarusteistakin. Poistotuotteita on etenkin kalastusvälineissä valtavat määrät.

Tarvitessasi vieheitä ja uistimia, poisto-osasto tarjoaa parhaat palat kerättynä. Voit myös rajata tuoteryhmiä monipuolisten filttereiden avulla. Voit myös etsiä tuotteita tarjousprosentin perusteella, jolloin näet kattavan määrän alennustuotteita kerralla. Alennuskoodeilla shoppailu on puolestaan yksinkertaista, valitset vain sopivimman päältä ja käytät sen tilausvaiheessa ostoksiisi.

Lisätietoja Happy Anglerista

Näin lisäät alennuskoodin

Fisunnappaaja nappaa parhaat edut alennuskoodeilla

Happy Anglerin alennuskoodeilla teet kalastuksesta entistäkin edullisempaa. Kalastus- ja veneilyvälineiden lisäksi koodeja voi hyödyntää asianmukaisiin varusteisiin, kuten monipuolisiin sääolosuhteisiin sopivaan vaatetukseen.

Alekoodin käyttö Happy Anglerin verkkokaupassa

Ja tiesithän, että verkkokaupasta löytyy myös uskomaton määrä oheistuotteita, joita käyttää, kun kalastukselta jää aikaa muuhun? Kanootit ja muutkin luontoseikkailuun tarvittavat välineet tilaat alennuskoodien kera näin:

1
Lisää kaikki tarvittavat tuotteet ostoskoriin ja jatka kassalle.
2
Klikkaa tilauslistauksen alla olevaa ”Lisää alennuskoodi”-tekstiä.
3
Syötä alennuskoodi ja klikkaa ”Lisää”.
4
Siirry seuraavaan vaiheeseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka päästä Happy Anglerin Klubijäseneksi?

Klubijäseneksi pääsee rekisteröitymällä. Sinun tarvitsee vain syöttää perustiedot eli nimesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi sekä luoda salasana. Klubijäsenenä saat ainutlaatuisia tarjouksia, etuja ja vinkkejä, joilla kalastuksesta voi tehdä edullisempaa ja monipuolisempaa. Jäsenyyden voi päättää koska tahansa olemalla yhteydessä asiakaspalvelun sähköpostisoitteeseen.

Kuinka nopeasti tilaukset toimitetaan perille?

Toimitustavoissa on jonkun verran valinnanvaraa, samoin tuotteiden saatavuudessa. Yleisesti tilaukset ovat perillä noin 2–3 päivän sisällä tilauksesta, normitilaukset viimeistään 5 arkipäivän kuluessa. Toimituksen seurantaa on mahdollista tehdä kaikkiin tilauksiin liittyen.

Onko Happy Angler suomalainen verkkokauppa?

Ei, yritys on osa ruotsalaisomistusta, mutta verkkokauppa ja palvelut ovat täysin suomenkieliset. Lisäksi verkkokaupan tuotteisiin kuuluu paljon kotimaisia laatumerkkejä.

En halua rekisteröityä klubilaiseksi, mutta olisi kiva saada jotain tietoa tulevista kampanjoista ja alennuksista. Onko se mahdollista?

Kyllä. Helpoin tapa saada tietoa uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista on tilata verkkosivun uutiskirje sivuston alalaidasta. Syötät vain sähköpostiosoitteesi ja klikkaat ”Tilaa”, niin saat ensimmäisen kirjeen. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa. Yrityksen Instagramia seuraamalla saat tietoa kampanjoista ja pääset halutessasi osallistumaan arvontoihin.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*