50% tarjous
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 177 päivää

Jopa 50% alennus Hairlust -tuotteista!

Hairlustin tuotteita on nyt tarjolla jopa 50% alennuksella. Teemalla ”Oldies but goldies” löydät suosittuja tuotteita, jotka ovat poistumassa valikoimista huippualennuksin.

CWLSRYTMIO
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 177 päivää

Nappaa nyt ilmainen toimitus Hairlustille!

Tilaa nyt ihanat ekologiset ja vegaaniset hiustenhoitotuotteet Hairlust.fi -verkkokaupasta. Kun teet ostoja yli 49 eurolla, saat toimituksen veloituksetta.

Suosituimmat Hairlust alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Hairlustin tuotteita on nyt tarjolla jopa 50% alennuksella. Teemalla ”Oldies but goldies” löydät suosittuja tuotteita, jotka ovat poistumassa valikoimista huippualennuksin.

Vanhenee: 01.12.2023

0€ Ilmainen toimitus

Tilaa nyt ihanat ekologiset ja vegaaniset hiustenhoitotuotteet Hairlust.fi -verkkokaupasta. Kun teet ostoja yli 49 eurolla, saat toimituksen veloituksetta.

Vanhenee: 01.12.2023

Hairlust info

Hairlust myy korkealaatuiset ja ekologiset hiustuotteet netissä

Hairlust on pohjoismainen, ekologisiin arvoihin nojaava, hiusbrändi. Luonnollisuus niin raaka-aineissa kuin brändin edustamissa pakkauksissa on kaiken keskiössä. Myös tuotteiden aikaansaama lopputulos tähtää luonnolliseen kauneuteen. Läpinäkyvä ote ja tunnetut sertifikaatit takaavat, että kuluttaja voi hyvällä omalla tunnolla hoitaa hiuksiaan vuoden jokaisena päivänä.

Brändin kokonaisvaltaisuus tulee esiin kaikessa, sillä sen tuotteet ei rajoitu pelkästään hiuksiin. Saatavilla on myös parranhoitoon sekä kulmakarvojen ja ripsien ylläpitoon liittyviä tuotteita. Ulkoisten tuotteiden lisäksi saatavana on hiuksille suunniteltuja ravintolisiä, joita asiakkaat rakastavat. Pisteeksi iin päälle Hairlust tarjoaa yhteisöllisyyttä somealustoillaan, joissa voit turvallisesti ratkoa hiuspulmia ja poimia sekä jakaa parhaita niksejä luonnollisen kauneuden tueksi.

Nettisivujen helppous

Hairlust on kehittänyt sivunsa selkeys ja sujuvuus edellä. Tuotteiden kuvakkeiden ylälaitaan on merkattu, jos tuote on uutuus, paljon myyty tai tarjouksessa. Alennusprosentin jälkeisen ostohinnan näkee heti kuvan alapuolelta, ilman turhia klikkailuja.
Osa tuotteista on merkattu ennakkotilaus -maininnalla. Tällöin tilaus lähetetään, kun tuotetta on jälleen saatavilla. Loppuunmyydyistä tuotteista voi saada ilmoituksen sähköpostiin, kun niitä on jälleen tilattavissa. Tuoteperhe on todella kattava ja hiuksia on mietitty aina nukkumista myöten. Tilattavissa on myös sähköisiä lahjakortteja, jolla ihastuttaa kauempanakin asuvaa läheistä.

Mukavia tarjouksia ja alennuskoodeja hiustenhoitotuotteisiin

Brändin nettisivut tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia alennuksiin. Sivuston tarjousosiosta löydät ajankohtaiset alennukset tuotepaketteihin. Tarjouksia voi tilata myös suoraan sähköpostiin uutiskirjeen avulla. Kirjeen mukana tulee myös uusimmat hitit hiustrendeistä ja luonnonmukaisista hoitometodeista.

Vaihtuvat alennukset löydät tuotekategorioinnin viimeisestä sarakkeesta. Valikoimasta saatat bongata poistotuotteita niin hiusten kuin kasvojen alueen huoltoon. Näillä alennuksilla ylellisten tuotteiden haaliminen omaan käyttöön ei voisi enää olla edullisempaa. Jos hallussasi on alennuskoodi tai lahjakortti, koodi tulee syöttää maksuvaiheessa ja se hyvitetään ostoksistasi välittömästi.

Tilaaminen ja tilaajaedut

Tilaaminen nettisivuilta on helppoa, voit tehdä kertatilauksen, jolloin maksutavoissa on runsaasti valinnanvaraa. Ostokset voi halutessaan maksaa osissa tai jälkikäteen laskulla. Jos kertaostoksesi ylittää 49 €, toimitus on ilmainen. Sivusto on saanut paljon kiitosta nopeista toimituksistaan.

Kertatilaajaa hemmotellaan erityisellä tavalla, sillä loppusummasta riippumatta asiakkaalle saattaa ilmestyä lista kaupan päälle tulevista yllätystuotteista. Tuotteita löytyy valittavaksi kaikista kategorioista ja niiden arvo voi nousta jopa yli 30 euron. Kestotilauksen puolestaan voi tehdä mistä tuotteesta tahansa ja tuotteet toimitetaan aina asiakkaan valitsemaan paikkaan ja itse valitsemalla toimitusvälillä. Maksu veloitetaan suoraan tilaajan tililtä ja se sisältää aina kiinteän -10 % alennuksen. Näin tilaaja varmistaa, paitsi alennuksen, tuotteiden saapumisen ajallaan.

Kurkkaa Hairlustin kulisseihin

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*