56,99€ 3 kk
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 147 päivää

Tilaa 3 kuukauden Glossybox -kauneusboksi hintaan vain 56,99 €

Tilaa nyt itselle tai lahjaksi Glossybox -kauneuspaketti 3 kuukaudeksi hintaan vain 56,99€. Loistava tapa testata Glossyboxia.

KGZ8TUTUJA
Katso tarjous
0€ toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 147 päivää

Ilmainen toimitus Glossybox -tilauksiin

Saat ilmaisen toimituksen kaikkiin Glossybox tilauksiin. Kauneusboksi toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa.

Suosituimmat Glossybox alennuskoodit ja tarjoukset

0€ toimitus

Saat ilmaisen toimituksen kaikkiin Glossybox tilauksiin. Kauneusboksi toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa.

Vanhenee: 01.11.2023

56,99€ 3 kk

Tilaa nyt itselle tai lahjaksi Glossybox -kauneuspaketti 3 kuukaudeksi hintaan vain 56,99€. Loistava tapa testata Glossyboxia.

Vanhenee: 01.11.2023

Glossybox info

Glossyboxista kauneusboksit suoraan kotiisi joka kuukausi

Glossybox -verkkokauppa perustettiin vuonna 2011 ja se tarjoaa kauneusboksipalvelua asiakkailleen. Tämä uniikki idea syntyi ajatuksesta kokeilla kauneustuotteita kätevällä ja edullisella tavalla. Kauneusboksit toimitetaan asiakkaille joka kuukausi ja ne sisältävät erilaisia kauneustuotteita. Tuotteet on pakattu ylelliseen rasiaan ja mukana on paljon tunnettuja tuotemerkkejä. Mielenkiintoisen tästä boksista tekee se, että sen sisältö vaihtelee kuukausittain ja se on aina mukava yllätys tilaajalle.

Asiakkaat voivat valita monien eri pakettien joukosta juuri itselleen sopivimman vaihtoehdon. Glossybox on helppo tilata myös lahjaksi ja se onkin täydellinen lahjaidea kauneudenhoidosta kiinnostuneelle ystävälle. Verkkokaupasta saat lisätietoa kuukauden bokseista ja voit myös selata aikaisempia bokseja. Glossybox sopii loistavasti uusista kauneusalan trendeistä kiinnostuneille ja pääset kokeilemaan huippulaadukkaita tuotteita todella edulliseen hintaan.

Verkkokauppa täynnä alennuskoodeja ja mahtavia tarjouksia

Glossybox on todellinen alennuskoodien metsästäjän aarreaitta. Täällä kanta-asiakkuus todellakin kannattaa, sillä se ei hyödytä pelkästään tilaajaa, vaan myös hänen ystäviään. Tilaajat voivat ensi alkuun hyödyntää Glossy Credit -pisteet, jotka kerääntyvät heti ensiboksista lähtien. Glossy Credit -pisteitä saa tilaamalla kuukausittaiset boksit, kutsumalla ystävän mukaan, vastaamalla tuotekyselyihin, tekemällä boksiarvosteluja tai täyttämällä oman kauneusprofiilin. Pisteet voi hyödyntää Limited Edition -julkaisuihin sekä Glossyboxin kumppanin Lookfantastic.fi:n verkkokaupassa.

Tämä verkkokauppa suorastaan vilisee erilaisia alennuskoodeja. Tätä arvostelua kirjoitettaessa mukana oli muun muassa 15 % alennus, jonka mukaan sai lisälahjan. Alennuskoodit ilmoitetaan aina tarjousten yhteydessä ja ne on niin selvästi ilmoitettu sivustolla, ettet voi missata niitä. Uutiskirjeen tilaaminen tuo lisäksi parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi ja kannattaa ottaa myös Glossyboxin somekanavat seurantaan.

Tilauspaketit aina ilmaisella toimituksella

Glossybox tarjoaa 5 eri tilausmuotoa. Voit valita 12 kuukautta kestävän kuukausittaisen tilauksen, jota maksetaan kuukausierissä. Jatkuva tilaus on todella joustava ja siinä on vain kuukauden irtisanomisaika. Näiden lisäksi tarjolla on joko kolmen, kuuden tai kahdentoista kuukauden tilausmuoto, joka maksetaan kerralla. Käytössä ovat sekä korttimaksut että PayPal, mutta verkkopankkimaksuja ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla.

Boksien lähetysaika vaihtelee hieman, mutta yleensä ne lähetetään aina kuun alussa. Toimitukset ovat jokaisen tilausmuodon kohdalla ilmaisia ja boksit tulevat joko suoraan kotiin tai postin toimipisteeseen. Toimitukset ovat hieman hitaampia kuin muualla, sillä toimitusajaksi luvataan 10–14 arkipäivää. Boksi kuitenkin saapuu melko samoihin aikoihin joka kuukausi, joten tällä ei ole juurikaan merkitystä.

Glossyboxilla on erittäin hyvät verkkosivut, joita on helppo selata ja josta löytyy kattavasti kaikki tarvittava tieto. Palvelua saa suomeksi, joten voit helposti ottaa yhteyttä livechatin tai sähköpostin avulla. Sivustolta löytyy todella paljon tietoa sisältävä FAQ-osio, joten voit todennäköisesti löytää vastauksen kysymykseesi sitä kautta. Glossybox tuo paljon iloa sekä tilaajalle että lahjan saajalle. Se on loistava keino tutustua uusiin kauneustuotteisiin ja pääset kokeilemaan laadukkaita tuotteita joka kuukausi.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*