50% alennus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 116 päivää

Saat majoituksen jopa puoleen hintaan, kun yövyt Forenomilla vähintään viikon!

Kun viivyt Forenomin majoituksissa vähintään viikon, saat 50% alennuksen majoituksesta. Kokeile nyt uuden aikakauden asumisratkaisua Forenomilla.

S8KSKU99S8
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 116 päivää

10% alennuskoodi ensimmäiseen varaukseen Forenomilla

Saat 10 % alennusta ensimmäisestä varauksestasi mihin tahansa Forenomin kohteeseen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa. Saat edun tilaamalla uutiskirjeen.

WWQTUGVN93
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Alennus koskee uusia verkkokauppavarauksia, joiden kesto on max. 14 vuorokautta ja se on käytettävissä kerran. Alennusta ei voi käyttää jo olemassa oleviin varauksiin.

Suosituimmat Forenom alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Saat 10 % alennusta ensimmäisestä varauksestasi mihin tahansa Forenomin kohteeseen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa. Saat edun tilaamalla uutiskirjeen.

Vanhenee: 01.10.2023

50% alennus

Kun viivyt Forenomin majoituksissa vähintään viikon, saat 50% alennuksen majoituksesta. Kokeile nyt uuden aikakauden asumisratkaisua Forenomilla.

Vanhenee: 01.10.2023

Forenom info

Forenom on uuden aikakauden asumisratkaisu

Forenom tarjoaa majoitusta niin tilapäistä kuin pidempiaikaistakin asuntoa etsiville. Se on keskittynyt erityisesti yritysasiakkaisiin, mutta palvelee myös vapaa-ajan matkustajia. Forenom tarjoaa nykyaikaisen ratkaisun matkustamiseen ja asumiseen asiakkaille, jotka eivät halua yöpyä kalliissa hotellissa. Forenomilta löytyy monenlaisia kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostellihuoneita.

Ne on kaikki suunniteltu erityisesti väliaikaiseen asumiseen ja hyvin varustellut majoitusratkaisut tekevät vierailun toiseen kaupunkiin helpoksi. Forenom toimii tällä hetkellä eri puolilla Pohjoismaita, mutta se tarjoaa myös majoitusratkaisuja muualla Euroopassa. Toiminta keskittyy lähinnä suurimpiin kaupunkeihin ja valikoimassa on jo yli 8 000 kalustettua asuntoa sekä huonetta. Tällä majoitusalan edelläkävijällä on 20 vuoden kokemus alalta ja asiakkaat saavat aina ammattitaitoista palvelua kellon ympäri.

Kodikas ja edullinen majoitusvaihtoehto

Forenom on keskittynyt erityisesti työsuhdeasuntojen ja projektimajoituksen tarjoamiseen erilaisille yrityksille. Monipuolisten majoitusvaihtoehtojen joukosta löytyy eri kokoisia asuntoja sekä yhdelle hengelle että suuremmallekin työporukalle. Monenlaiset projektit kuljettavat työntekijöitä eri paikkoihin ja mikäs sen mukavampaa, kun majoittua kodikkaaseen asuntoon työmatkalla.

Sivustolta löytyy paljon tietoa eri majoitusvaihtoehdoista. Voit selata asuntoja, huoneistohotelleja ja hostelleja kaupungin mukaan. Varauksen voi tehdä suoraan netissä ja varsinkin silloin, kun kyseessä on alle 30 vuorokauden majoittautuminen. Ottamalla yhteyttä Forenomiin, voit sopia pidempiaikaisesta majoituksesta sekä keskustella tarkemmin erilaisista ratkaisuista.

Forenomin asunnoissa on monta hyvää puolta. Niihin sisältyy ilmainen WiFi, täysin varusteltu keittiö, pyykinpesumahdollisuus ja ympärivuorokautinen asiakaspalvelu. Kalustetut asunnot tarjoavat luonnollisesti enemmän tilaa kuin perinteiset hotellihuoneet. Majoittautuminen Forenomin avulla on myös paljon edullisempaa kuin kalliissa hotellissa.

Alennuskoodeilla entistä edullisempaa majoittumista

Forenom palvelee sekä yksityisiä että yritysasiakkaita. Se on kasvattanut paljon suosiotaan myös lomailijoiden keskuudessa ja siltä löytyy loistavia vaihtoehtoja koko perheen loma-asunnoksi. Forenomilla maksat sitä vähemmän mitä pidempään viivyt ja se onkin loistava ratkaisu vähintään kuukauden kestävillä lomamatkoilla. Yökohtainen hinta voi jopa puolittua yli viikon kestävillä matkoilla.

Uutiskirjeen tilaamalla saat heti ensi alkuun 10 % alennuksen seuraavasta varauksestasi. Uutiskirjeen mukana tulee myös muista loistavia tarjouksia, muun muassa vain jäsenille tarkoitettuja majoitusratkaisuja. Lisäksi pääset lukemaan asiantuntijoiden mielenkiintoisia kuulumisia ja ajankohtaisia uutisia.

Asiakaslähtöiset majoitusratkaisut

Forenom on todellakin yksi majoitusratkaisujen ehdottomista ykkösnimistä tällä hetkellä. Se katsoo rohkeasti perinteitä pidemmälle ja tarjoaa jotain aivan uutta tuhansille asiakkailleen. Koko majoitusprosessi on tehty erittäin helpoksi ja se on suunniteltu pitämällä asiakaslähtöisyys ykkösasiana. Se tarjoaa jatkuvasti uusia ratkaisuja ja kehittää toimintaansa aina asiakasystävällisempään suuntaan.

Forenomin palvelun kysyntä vain kasvaa vuosi vuodelta. Jos siis etsit yrityksesi työntekijöille mukavaa majoitusta tai haluat kodinomaisen majoituksen perhelomallesi, ota yhteyttä Forenomiin. Nappaa mukaan lisäksi parhaimmat tarjoukset ja saat tästä elinikäisen kumppanin kaikkiin majoitustarpeisiisi. Kun pitkän työmatkan jälkeen saavut kohteeseesi, tiedät, että olet tullut oikeaan paikkaan.

Lisätietoja Forenomista

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*