50% alennus
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 223 päivää

Saat majoituksen jopa puoleen hintaan, kun yövyt Forenomilla vähintään viikon!

Kun viivyt Forenomin majoituksissa vähintään viikon, saat 50% alennuksen majoituksesta. Kokeile nyt uuden aikakauden asumisratkaisua Forenomilla.

IS0YU7SOFM
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 10 kertaa • Voimassa 223 päivää

10% alennuskoodi ensimmäiseen varaukseen Forenomilla

Saat 10 % alennusta ensimmäisestä varauksestasi mihin tahansa Forenomin kohteeseen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa. Saat edun tilaamalla uutiskirjeen.

QG1GANZ2XN
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Alennus koskee uusia verkkokauppavarauksia, joiden kesto on max. 14 vuorokautta ja se on käytettävissä kerran. Alennusta ei voi käyttää jo olemassa oleviin varauksiin.

Forenomilla teet lomamatkasi selkein eduin

Oletko suunnitellut matkaa suosikkikaupunkiisi? Forenomilla teet kotoisan matkan erityiseduin:

  • Monipuoliset majoitusratkaisut ja reilun kokoiset huoneet
  • Kaikissa kohteissa keittomahdollisuus (tai oma keittiö) ja mahdollisuus pyykinpesuun
  • Myös lemmikit ovat tervetulleita
  • Yöpyessäsi yli viikon saat jopa – 50 % alennuksen
  • Kohteita jopa yli 7000 Pohjoismaissa

Forenom tarjoaa edullista majoitusta ja ekstraetuja

Forenomilta löydät monenlaiseen budjettiin sopivia ratkaisuja. Mitä pidempään majoitut, sitä edullisemmaksi yöhinta muodostuu. Verkkokauppa tarjoaa myös upeita kausietuja niin lomalaisille kuin muillekin majoittujille. Kohteen voit valita aivan kaupunkien keskustoista etäämmälle ja sisäänkirjautuminen tapahtuu helppokäyttöisten sähköisten järjestelmien avulla.

Buukkaa majoitus yllättävään tilanteeseen tai suunnitellulle reissulle

Forenom tarjoaa asumismahdollisuuksia monenlaiseen tarpeeseen. Jos tarvitset asuntoa putkiremontin ajaksi, se onnistuu. Tai jos haluat kodinomaista tunnelmaa myös lyhyemmällä lomalla, hyvin kalustetut huoneistot pitävät huolen viihtymisestäsi.

 

Asumisratkaisuja on tarjolla kalustetuista huoneistoista huoneistohotelleihin, ja jos tarve on pienemmälle tilalle, hostellihuoneet jaetuilla yhteistiloilla ovat oiva ratkaisu. Kaikenkattavaa majoitusta on tarjolla kaikenlaiselle tarpeelle.

Suosituimmat Forenom alennuskoodit ja tarjoukset

50% alennus

Kun viivyt Forenomin majoituksissa vähintään viikon, saat 50% alennuksen majoituksesta. Kokeile nyt uuden aikakauden asumisratkaisua Forenomilla.

Vanhenee: 06.10.2024

10% alennuskoodi

Saat 10 % alennusta ensimmäisestä varauksestasi mihin tahansa Forenomin kohteeseen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa. Saat edun tilaamalla uutiskirjeen.

Vanhenee: 06.10.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Forenom verkkokaupassa

Lahja
Lunastettu 9 kertaa • • Voimassa 251 päivää

Onnittele päivänsankaria Matkapojat-lahjakortilla – tilaa tästä!

Matkapoikien lahjakortti on upea lahja läheiselle – räätälöi ja lähetä suoraan sähköpostiin.

1CFI0PKCBD
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 30 kertaa • • Voimassa 285 päivää

Scandic Hotels: Varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella

Hyödynnä Scandic Hotels palkintopisteitäsi ja varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella. Voit varata palkintoyöt tarjoushintaan valituissa hotelleissa Suomessa.

9G9HGSC7P9
Katso tarjous
15% tarjous
Lunastettu 15 kertaa • • Voimassa 293 päivää

Jopa 15% alennukset Nordic Choice Hotels majoituksista

Liity Nordic Choice Hotels jäseneksi ja saat 5% – 15 % alennusta hotellihuoneista Clarionissa ja muissa NCH hotelleissa.

SZJVZTQFDB
Katso tarjous
Lahja
Lunastettu 41 kertaa • • Voimassa 124 päivää

Hanki Holiday Club -lahjakortti ja ilahduta ystävää reissulahjalla!

Hanki lahjakortti Holiday Clubille ja ilahduta ystävää! Lahjakortin voi käyttää kylpylälomaan tai hemmotteluhoitoihin. Voit ladata myös vapaasti käytettävän arvolahjakortin.

RQUZTHHG6Y
Katso tarjous

Forenom - Päivän parhaat vinkit:

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat 10 % alennuksen seuraavasta yöpymisestäsi sekä muita loistavia tarjouksia.

Edulliset majoitusvaihtoehdot Pohjoismaissa

Paljon erilaisia kodikkaita ja edullisia majoitusvaihtoehtoja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

Viivy pidempään, maksa vähemmän

Viikon yöpymisestä voit saada jopa 50 % alennuksen ja mitä pidempään viivyt, sen vähemmän maksat.

Forenom info

Forenom on uuden aikakauden asumisratkaisu

Forenom tarjoaa majoitusta niin tilapäistä kuin pidempiaikaistakin asuntoa etsiville. Se on keskittynyt erityisesti yritysasiakkaisiin, mutta palvelee myös vapaa-ajan matkustajia. Forenom tarjoaa nykyaikaisen ratkaisun matkustamiseen ja asumiseen asiakkaille, jotka eivät halua yöpyä kalliissa hotellissa. Forenomilta löytyy monenlaisia kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostellihuoneita.

Ne on kaikki suunniteltu erityisesti väliaikaiseen asumiseen ja hyvin varustellut majoitusratkaisut tekevät vierailun toiseen kaupunkiin helpoksi. Forenom toimii tällä hetkellä eri puolilla Pohjoismaita, mutta se tarjoaa myös majoitusratkaisuja muualla Euroopassa. Toiminta keskittyy lähinnä suurimpiin kaupunkeihin ja valikoimassa on jo yli 8 000 kalustettua asuntoa sekä huonetta. Tällä majoitusalan edelläkävijällä on 20 vuoden kokemus alalta ja asiakkaat saavat aina ammattitaitoista palvelua kellon ympäri.

Kodikas ja edullinen majoitusvaihtoehto

Forenom on keskittynyt erityisesti työsuhdeasuntojen ja projektimajoituksen tarjoamiseen erilaisille yrityksille. Monipuolisten majoitusvaihtoehtojen joukosta löytyy eri kokoisia asuntoja sekä yhdelle hengelle että suuremmallekin työporukalle. Monenlaiset projektit kuljettavat työntekijöitä eri paikkoihin ja mikäs sen mukavampaa, kun majoittua kodikkaaseen asuntoon työmatkalla.

Sivustolta löytyy paljon tietoa eri majoitusvaihtoehdoista. Voit selata asuntoja, huoneistohotelleja ja hostelleja kaupungin mukaan. Varauksen voi tehdä suoraan netissä ja varsinkin silloin, kun kyseessä on alle 30 vuorokauden majoittautuminen. Ottamalla yhteyttä Forenomiin, voit sopia pidempiaikaisesta majoituksesta sekä keskustella tarkemmin erilaisista ratkaisuista.

Forenomin asunnoissa on monta hyvää puolta. Niihin sisältyy ilmainen WiFi, täysin varusteltu keittiö, pyykinpesumahdollisuus ja ympärivuorokautinen asiakaspalvelu. Kalustetut asunnot tarjoavat luonnollisesti enemmän tilaa kuin perinteiset hotellihuoneet. Majoittautuminen Forenomin avulla on myös paljon edullisempaa kuin kalliissa hotellissa.

Alennuskoodeilla entistä edullisempaa majoittumista

Forenom palvelee sekä yksityisiä että yritysasiakkaita. Se on kasvattanut paljon suosiotaan myös lomailijoiden keskuudessa ja siltä löytyy loistavia vaihtoehtoja koko perheen loma-asunnoksi. Forenomilla maksat sitä vähemmän mitä pidempään viivyt ja se onkin loistava ratkaisu vähintään kuukauden kestävillä lomamatkoilla. Yökohtainen hinta voi jopa puolittua yli viikon kestävillä matkoilla.

Uutiskirjeen tilaamalla saat heti ensi alkuun 10 % alennuksen seuraavasta varauksestasi. Uutiskirjeen mukana tulee myös muista loistavia tarjouksia, muun muassa vain jäsenille tarkoitettuja majoitusratkaisuja. Lisäksi pääset lukemaan asiantuntijoiden mielenkiintoisia kuulumisia ja ajankohtaisia uutisia.

Asiakaslähtöiset majoitusratkaisut

Forenom on todellakin yksi majoitusratkaisujen ehdottomista ykkösnimistä tällä hetkellä. Se katsoo rohkeasti perinteitä pidemmälle ja tarjoaa jotain aivan uutta tuhansille asiakkailleen. Koko majoitusprosessi on tehty erittäin helpoksi ja se on suunniteltu pitämällä asiakaslähtöisyys ykkösasiana. Se tarjoaa jatkuvasti uusia ratkaisuja ja kehittää toimintaansa aina asiakasystävällisempään suuntaan.

Forenomin palvelun kysyntä vain kasvaa vuosi vuodelta. Jos siis etsit yrityksesi työntekijöille mukavaa majoitusta tai haluat kodinomaisen majoituksen perhelomallesi, ota yhteyttä Forenomiin. Nappaa mukaan lisäksi parhaimmat tarjoukset ja saat tästä elinikäisen kumppanin kaikkiin majoitustarpeisiisi. Kun pitkän työmatkan jälkeen saavut kohteeseesi, tiedät, että olet tullut oikeaan paikkaan.

Lisätietoja Forenomista

Näin lisäät alennuskoodin

Forenomin alennuskoodeilla majoitut mukavin eduin

Olipa mielessäsi pidempi majoittuminen tai piristävä loma kaupungin sykkeessä, Forenom tarjoaa laadukkaita asumisvaihtoehtoja edullisin hinnoin.

Alekoodin käyttö Forenomilla

Jotta et ohittaisi parhaita etuja, ota alennuskoodit avuksi:

1
Laita alennuskoodi talteen ja valitse sopiva majoitus tuhansien joukosta.
2
Siirry tekemään varaus ja rekisteröidy asiakkaaksi (vapaavalintainen).
3
Lisää kaikki tarvittavat tilaajatiedot, buukkaa tarvittavat lisäpalvelut, täytä alennuskoodi sivun alaosassa olevaan kenttään ja tallenna koodi ”Vahvista”-painikkeella.
4
Siirry maksamaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän Forenomin tarjoukset?

Vaihtuvat alennukset löydät ”Kausitarjoukset”-valikon alta. Kausitarjoukset tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja eri kohteisiin ja majoitustyyppeihin. Valikosta löydät myös kauden alennuskoodit, jotka mahdollistavat erilaisten etujen hyödyntämisen. Hinnat muokkautuvat myös majoitustyypin ja asumisen pituuden mukaan. Pidempi majoitusjakso tulee suhteessa edullisemmaksi.

Onko verkkokaupalla omaa uutiskirjettä?

Kyllä, voit tilata uutiskirjeen ”Tarjoukset”-kategorian alta (sivun ylälaidassa). Uutiskirje lähettää vain etuja ja tarjouksia, joita et muuten saa käyttöösi. Kirje kertoo myös yrityksen kuulumisia ja tietoa uusista upeista majoituskohteista. Ensimmäisessä kirjeessä saat heti käyttöösi – 10 % tervetuliaisedun, jonka voit käyttää ensimmäisen varauksen yhteydessä.

Onko yrityksellä asiakaspalvelua vai miten toimin pulmatilanteissa?

Kyllä, yrityksellä on asiakastuki, johon voi olla yhteydessä puhelimella, chatilla tai sähköisen järjestelmän kautta riippuen asian luonteesta. Linkki asiakastukeen löytyy sivuston alalaidasta. Kiireelliset asiat majoituksen aikana hoituvat puhelimessa ympäri vuorokauden.

Voiko majoitukseen saada siivouspalvelua?

Kyllä, voit saada siivouksen kertaluontoisesti tai pidemmälle ajanjaksolle sovittuna. Lisäpalvelut on tilattavissa verkkokaupasta ja ne voi tehdä heti varauksen yhteydessä tai jälkikäteen puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Huomioi, että lisäpalvelut tulee yleensä tilata vähintään 3 päivää etukäteen.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*