Valmennukset ilman taloudellista riskiä

Fitfarm tarjoaa valmennuksiaan tyytyväisyystakuulla. Asiakas voi rauhassa ja turvallisesti lähteä valmennettavaksi ja jos valmennus ei vastaa odotuksia, rahat palautetaan kokonaisuudessaan takaisin. Voit myös vaihtaa valmennuksen veloituksetta toiseen kahden viikon sisällä aloituksesta.

Edulliset ja tehokkaat verkkovalmennukset sopivat kaikille kukkaroille

Verkkovalmennus on oiva tapa päästä valmennukseen ilman suuria taloudellisia satsauksia. Fitfarmin valmennuksissa on lisäksi huima määrä valinnan varaa, oli tavoitteenasi yksi tai useampi seuraavista:

 

  • Painonpudotus
  • Henkinen ja fyysinen hyvinvointi
  • Sopivan ruokailun löytyminen
  • Kisakunto
  • Liikkuvuuden lisääminen
  • Voiman ja lihasmassan kasvattaminen

Ammattilaisvalmentajat ja tyytyväiset asiakkaat vahvistavat laadun

Fitfarm haluaa tuoda läpinäkyväksi menestyksekkään tarinansa. Verkkokaupasta pääsee lukemaan lukuisia onnistumistarinoita asiakkaiden valmennusmatkasta.
Inspiraatiota ja luotettavuutta lisää monipuolinen valmentajakaarti, joilla on takana hurja määrä valmennuksia ja omakohtaista treenikokemusta. Lisäksi verkko-coacheilta löytyy taustalta runsaasti alan koulutusta, niin akateemista kuin käytännönoppejakin.

Suosituimmat Fitfarm alennuskoodit ja tarjoukset

Samankaltaisia kuponkeja kuin Fitfarm verkkokaupassa

10% alennuskoodi
Lunastettu 29 kertaa • • Voimassa 73 päivää

Nappaa Adidakselle 10% alennuskoodi

Tilaa Adidas uutiskirje ja saat 10% alekoodin, jonka voit hyödyntää seuraavassa tilauksessasi.

EQA011Q45D
Katso alennuskoodi
40% tarjous
Lunastettu 16 kertaa • • Voimassa 17 päivää

Adidas Originals tuotteet nyt jopa 40% alennuksella

Shoppaile nyt Adidas Original -tuotteita, kuten lenkkareita, takkeja, paitoja, housuja ja sukkia,  jopa 40% alennuksella.

UK2LBHQGUB
Katso tarjous
> T&Cs
> Close T&Cs
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 24 kertaa • • Voimassa 177 päivää

Nappaa ilmainen toimitus ProteinCompanylle!

Tilaa ProteinCompanylta yli 59 eurolla ja saat toimituksen tilauksellesi veloituksetta. Täydennä nyt proteiini- ja lisäravinnevarastosi.

50% tarjous
Lunastettu 66 kertaa • • Voimassa 108 päivää

Kurkkaa ProteinCompanyn poistuviin tuotteisiin – tee löytöjä jopa 50% alennuksella

ProteinCompanyn poistuvista löydöistä ostat poistuvat tuotteet, varastontyhjennystuotteet ja lyhyellä voimassaoloajalla olevat tuotteet jopa 60% alennuksella.

IZ6Y2TYV8Z
Katso tarjous

Fitfarm - Päivän parhaat vinkit:

Monipuoliset maksutavat

Luottokortti, verkkopankki, lasku sekä yleisimmät liikuntaedut, kuten Smartum tai ePassi.

Tee testi

Tee testi kotisivuilla ja valitse juuri oikea Fitfarm-valmennus sinulle.

Asiakaspalvelu

Kätevä chat-asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9-16.

Fitfarm info

Fitfarmilta valmennukset terveellisempään ja aktiivisempaan elämään

Tuntuuko siltä, että tekee mieli hieman keventää? Jos suunnitelmissa on elämäntapamuutos, ei Fitfarmin kanssa voi mennä pieleen! Fitfarmilla on yli 10 vuoden kokemus verkkovalmennuksista, ja se on takuulla tuttu useimille suomalaisille. Fitfarm on luonut itselleen nimeä erilaisilla televisio-ohjelmilla ja tietenkin laadukkailla nettiohjelmilla.

Fitfarm on verkossa toimiva palvelu, jonka kautta voi ostaa erilaisia verkkovalmennuksia. Valmennuksiin kuuluvat ruokavaliot sekä treeniohjelmat, joita usein myydään kätevässä paketissa. Uuden ruokavalion ja treeniohjelman avulla on helppo laittaa ruokatottumukset kuntoon ja aloittaa uusi, terveellisempi elämäntapa. Fitfarm onkin auttanut tuhansia suomalaisia luomaan pysyvän elämäntapamuutoksen. Valikoima on erittäin kattava ja tarjolla on takuulla jokaiselle jotakin, oli etsinnässä sitten ohjeet isompaan tai pienempään elämäntaparemonttiin.

Fitfarm sai alkunsa jo vuonna 2009, jolloin Jutta Larm, silloinen Gustafsberg, ja Bull Mentula saivat yhdessä idean tarjota treeni- ja ruokavaliovinkkejä ilmaiseksi netissä. Projektista kehkeytyi kuitenkin niin suosittu, että Larm ja Mentula kehittivät yhdessä maksullisen palvelun. Koko Suomen tietoisuuteen Fitfarm pääsi vuonna 2012, kun Jutta Larmin juontama Jutta ja superdieetit toi vahvasti Jutan ja Fitfarmin brändiä esille.

Tarjolla on sekä nopeita startteja terveellisempään elämään kuin pidempiä elämäntapamuutoksia. Jos Fitfarmin valmennus kiinnostaa, kannattaa tutustua ainakin näihin seuraaviin valmennuksiin.

  • Superdieetti – Superdieetti on takuulla Fitfarmin suosituin ohjelma, löytyyhän sen nimi jo televisio-ohjelmastakin! Superdieetti on kuuden viikon tiukka setti, jossa tarkoitus on laihtua syömällä ihan normaalia ruokaa. Ruokavaliosta vain tippuvat pois epäterveelliset vaihtoehdot, jolloin kiloja lähtee lähes huomaamatta. Ruokavalion lisäksi osallistujat saavat myös ohjeet kuntosalille ja kotitreeniin. Myös aloittelijoille soveltuvat ohjeet tekevät treenin aloittamisesta helppoa. Superdieettiin voi ilmoittautua joko kuudeksi tai 12 viikoksi.
  • Bikini challenge – tämä ohjelma sopii kaikille naisille, jotka haluavat muokata kehoaan timmimpään suuntaan. Bikini challenge -ohjelmaan kuuluu sekä salitreenit että ruokavalio. Nousujohteinen harjoittelu takaa, ettei 10 viikon ohjelman aikana tule tylsää.
  • Rapakunnosta eroon 30 päivässä – Jos oma kunto on kadoksissa, kannattaa tämä valmennus ehdottomasti testata. Valmentajana toimii Fitfarmin oma Jutta Larm, joka auttaa nostamaan kuntoa hitaasti mutta varmasti. Treenit tehdään ilman treenivälineitä, tavoitteena hyvä mieli jokaisen treenin jälkeen.

Lisäksi valikoimassa on esimerkiksi ketogeeniseen ruokavalioon perustuva valmennus, juoksuvalmennus ja erityisesti synnyttäneille sopiva valmennus – kaikille siis jotakin! Fitfarmin kautta on mahdollista ostaa myös henkilökohtaiset valmennukset, jolloin valmennuksen toteutuksesta vastaa koulutettu personal trainer. Personal trainer luo treeni- ja ruokavalion juuri sinulle, omia tavoitteita varten. Valmennuksen voi ostaa vaikka fitness-kisoja tai ihan vain elämäntapamuutosta varten, valmentaja takuulla räätälöi sen juuri sinua varten.

Kaikki valmennukset toteutetaan verkossa, eli et saa postitse turhaa materiaalia postiluukkuun. Tämä tekeekin valmennuksen noudattamisesta entistä helpompaa, sillä kaikki tiedot kulkevat helposti mukana joko omalla tietokoneella tai puhelimella.

Fitfarmilta saat myös ilmaisia treenivinkkejä

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodeilla edistät hyvinvointiasi lompakkoa rasittamatta

Hyvinvointia ei voi rahalla saa, sanotaan. Tavoitteelliseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on kuitenkin usein hyödyllistä ottaa apua ja tukea asiantuntevilta ammattilaisilta.

Alennuskoodin lisääminen verkkokaupassa

Etenkin kiireisessä arjessa tavoitteisiin pääsy vaatii helposti oman tahdon ja pinnistelyn lisäksi pientä (tai suurempaakin) taustatukea. Ei aivan ilmaiset, mutta hyvin edulliset ja tehokkaat valmennukset lunastat Fitfarmin alennuskoodeja hyödyntämällä:

1
Ota alennuskoodi talteen ja siirry Fitfarmin hyvinvointisivuille
2
Etsi sopiva valmennus kymmenien vaihtoehtojen joukosta ja valitse ”Osta”
3
Täytä esitiedot ja siirry seuraavaan vaiheeseen
4
Täytä koodi kenttään ja vahvista ”Lisää”

Usein kysytyt kysymykset

Vetääkö Jutta (Larm) enää ollenkaan verkkovalmennuksia?

Kyllä. Jutalla on esimerkiksi 50 + naisille huippuihana valmennuskurssi, jossa haetaan hyvää oloa ja jaksamista. Kurssi sisältää terveellisiä elämänaakkosia ja treenihaasteita, joissa osallistujien otettu ikä (n. 50–65 v.) ja sukupuoli on otettu erityisesti huomioon. Kurssi sopii monenlaisiin tavoitteisiin ja sen suurin anti on yhteisöllisessä, kannustavassa ilmapiirissä, sekä Jutan elämänmyönteisessä otteessa. 8 viikon kurssin hinta on vain 69 €, senkin puolesta se sopii erinomaisesti valmennuksesta haaveilevalle. Valmennus sisältää gynekologin haastattelun/tietopaketin.

Onko valmennuksiin saatavilla alennuksia?

Tarjouksista saa tietoa Fitfarmin uutiskirjeellä. Inspiroiva kirje tarjoaa myös monipuolista tietoa ja uutisia terveyteen, hyvinvointiin ja treenaukseen liittyen. Yleisesti Fitfarmin toiminta-ajatuksena on tarjota etävalmennuksen mahdollistamia edullisia valmennuksia, joista mahdollisimman moni voisi hyötyä. Suurin osa usean viikon kursseista on pitkälle alle 100 €, kun yksi personal trainer -kerta voi maksaa saman summan tai enemmän. Verkkosivuilta löytyy myös runsaasti täysin ilmaisia tietopaketteja ja ruokaohjeita.

Mistä voin hakea tukea ruokavalion muokkaamiseen?

Ravintovalmennus (3 erilaista) on kaikista syväluotaavin tapa päästä perille ravinnon saloihin, mutta myös muuttaa tieto arjen käytäntöön. Lisäksi nettisivuilta löytyy varsin kattavasti tietoa eri ruokavalioista ja valtava valikoima terveellisiä reseptejä. Voit myös tilata täysin ilmaisen reseptikirjan. Reseptikirja on Fitfarmin suunnittelema ja linkin tilaamiseen löydät ”Ravintovalmennukset”-sivulta.

Voiko valmennuksia maksaa liikuntaseteleillä?

Kyllä, liikuntasetelit käyvät maksuvälineenä. Lisäksi verkkovalmennuksia voi maksaa laskulla, useimmilla mobiilisovelluksilla, verkkomaksuilla ja korteilla.

Jos minulla on kysyttävää ennen tilausta, mistä saan apua?

Verkkosivun oikeassa alalaidassa on linkki, jonka kautta voi olla yhteydessä. Henkilökunta vastaa yleensä noin tunnin sisällä yhteydenotosta.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*