25% alennuskoodi
Lunastettu 17 kertaa • Voimassa 179 päivää

Nappaa 25% alennuskoodi Fitfarmin valmennuksiin

Saat nyt 25% alennuskoodin Fitfarmin valmennuksiin pl. SPORT-valmennus. Tilaa Fitfarmin uutiskirje lunastaaksesi koodi. Alennuskoodi on voimassa vain tunnin ajan.

79E82DXGUF
Katso alennuskoodi

Suosituimmat Fitfarm alennuskoodit ja tarjoukset

25% alennuskoodi

Saat nyt 25% alennuskoodin Fitfarmin valmennuksiin pl. SPORT-valmennus. Tilaa Fitfarmin uutiskirje lunastaaksesi koodi. Alennuskoodi on voimassa vain tunnin ajan.

Vanhenee: 03.12.2023

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

0€ tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Tilaa ilmainen Fitfarmin reseptikirja

Saat nyt ilmaisen Fitfarmin reseptikirjan, kun liityt Fitfarmin postituslistalle. Reseptikirja sisältää hyvinvointia edistäviä reseptejä.

G30NJQX1D2
Katso tarjous

Fitfarm info

Fitfarmilta valmennukset terveellisempään ja aktiivisempaan elämään

Tuntuuko siltä, että tekee mieli hieman keventää? Jos suunnitelmissa on elämäntapamuutos, ei Fitfarmin kanssa voi mennä pieleen! Fitfarmilla on yli 10 vuoden kokemus verkkovalmennuksista, ja se on takuulla tuttu useimille suomalaisille. Fitfarm on luonut itselleen nimeä erilaisilla televisio-ohjelmilla ja tietenkin laadukkailla nettiohjelmilla.

Fitfarm on verkossa toimiva palvelu, jonka kautta voi ostaa erilaisia verkkovalmennuksia. Valmennuksiin kuuluvat ruokavaliot sekä treeniohjelmat, joita usein myydään kätevässä paketissa. Uuden ruokavalion ja treeniohjelman avulla on helppo laittaa ruokatottumukset kuntoon ja aloittaa uusi, terveellisempi elämäntapa. Fitfarm onkin auttanut tuhansia suomalaisia luomaan pysyvän elämäntapamuutoksen. Valikoima on erittäin kattava ja tarjolla on takuulla jokaiselle jotakin, oli etsinnässä sitten ohjeet isompaan tai pienempään elämäntaparemonttiin.

Fitfarm sai alkunsa jo vuonna 2009, jolloin Jutta Larm, silloinen Gustafsberg, ja Bull Mentula saivat yhdessä idean tarjota treeni- ja ruokavaliovinkkejä ilmaiseksi netissä. Projektista kehkeytyi kuitenkin niin suosittu, että Larm ja Mentula kehittivät yhdessä maksullisen palvelun. Koko Suomen tietoisuuteen Fitfarm pääsi vuonna 2012, kun Jutta Larmin juontama Jutta ja superdieetit toi vahvasti Jutan ja Fitfarmin brändiä esille.

Tarjolla on sekä nopeita startteja terveellisempään elämään kuin pidempiä elämäntapamuutoksia. Jos Fitfarmin valmennus kiinnostaa, kannattaa tutustua ainakin näihin seuraaviin valmennuksiin.

  • Superdieetti – Superdieetti on takuulla Fitfarmin suosituin ohjelma, löytyyhän sen nimi jo televisio-ohjelmastakin! Superdieetti on kuuden viikon tiukka setti, jossa tarkoitus on laihtua syömällä ihan normaalia ruokaa. Ruokavaliosta vain tippuvat pois epäterveelliset vaihtoehdot, jolloin kiloja lähtee lähes huomaamatta. Ruokavalion lisäksi osallistujat saavat myös ohjeet kuntosalille ja kotitreeniin. Myös aloittelijoille soveltuvat ohjeet tekevät treenin aloittamisesta helppoa. Superdieettiin voi ilmoittautua joko kuudeksi tai 12 viikoksi.
  • Bikini challenge – tämä ohjelma sopii kaikille naisille, jotka haluavat muokata kehoaan timmimpään suuntaan. Bikini challenge -ohjelmaan kuuluu sekä salitreenit että ruokavalio. Nousujohteinen harjoittelu takaa, ettei 10 viikon ohjelman aikana tule tylsää.
  • Rapakunnosta eroon 30 päivässä – Jos oma kunto on kadoksissa, kannattaa tämä valmennus ehdottomasti testata. Valmentajana toimii Fitfarmin oma Jutta Larm, joka auttaa nostamaan kuntoa hitaasti mutta varmasti. Treenit tehdään ilman treenivälineitä, tavoitteena hyvä mieli jokaisen treenin jälkeen.

Lisäksi valikoimassa on esimerkiksi ketogeeniseen ruokavalioon perustuva valmennus, juoksuvalmennus ja erityisesti synnyttäneille sopiva valmennus – kaikille siis jotakin! Fitfarmin kautta on mahdollista ostaa myös henkilökohtaiset valmennukset, jolloin valmennuksen toteutuksesta vastaa koulutettu personal trainer. Personal trainer luo treeni- ja ruokavalion juuri sinulle, omia tavoitteita varten. Valmennuksen voi ostaa vaikka fitness-kisoja tai ihan vain elämäntapamuutosta varten, valmentaja takuulla räätälöi sen juuri sinua varten.

Kaikki valmennukset toteutetaan verkossa, eli et saa postitse turhaa materiaalia postiluukkuun. Tämä tekeekin valmennuksen noudattamisesta entistä helpompaa, sillä kaikki tiedot kulkevat helposti mukana joko omalla tietokoneella tai puhelimella.

Fitfarmilta saat myös ilmaisia treenivinkkejä

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*