4,50€ tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 212 päivää

Osta vinyylit Finlandia Kirjasta edullisesti – alk. 4,50€

Finlandia Kirjan laajasta valikoimasta käytetyt mutta hyväkuntoiset vinyylit edullisesi, alkaen 4,50€.

ZENVPSUJXW
Katso tarjous
Lahja
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 212 päivää

Hanki lahjaksi Finlandia Kirja -lahjakortti – alkaen 10€

Anna Finlandia Kirja -lahjakortti antikvariaattien ystävälle. Lahjakortin minimisumma 10 euroa. Lahjakortteja löytyy suomeksi ja englanniksi.

5TUHUHHUUI
Katso tarjous

Suosituimmat Finlandia Kirja alennuskoodit ja tarjoukset

Lahja

Anna Finlandia Kirja -lahjakortti antikvariaattien ystävälle. Lahjakortin minimisumma 10 euroa. Lahjakortteja löytyy suomeksi ja englanniksi.

Vanhenee: 31.12.2023

4,50€ tarjous

Finlandia Kirjan laajasta valikoimasta käytetyt mutta hyväkuntoiset vinyylit edullisesi, alkaen 4,50€.

Vanhenee: 31.12.2023

Finlandia Kirja info

Finlandia Kirja myy tuhansia käytettyjä kirjoja ja vinyylikokoelmia

Finlandia Kirja on nimensä veroisesti kotimaisen kirjallisuuden jätti. Yritys on keskittänyt palvelunsa nettiin ja tuhansien käytettyjen kirjojen valikoimasta löytyy harvinaisuuksia sekä keräilyaarteita menneiltä vuosikymmeniltä, mutta myös uudemmat eepokset on laajasti edustettuina. Voisi jopa sanoa, että Finlandia Kirja on antikvariaattimyymälöiden edelläkävijä, joka on siirtänyt antikvariaatin aarteet helposti selattavaan nettiliikkeeseen, auttavaista henkilökuntaa unohtamatta.

Kirjakaupan valikoimasta löytyy kaikkea kaunokirjallisuudesta runouteen ja sarjakuvista kattavaan lastenkirjallisuuteen. Uutuuksien ja käytettyjen kirjojen kyljestä löytyy myös mahtava vinyylikokoelma musiikinnälkäisille sekä kirjataidetta visualisteille.

Luonnollisesti verkkokauppa ostaa kirjoja myös sisään, jolloin asiakas voi osallistua kirjankierrätykseen kätevästi ostosten lomassa. Niin kirjojen etsimiseen kuin toimituksiin on todella panostettu ja siitä kertoo lukuisat palautteet; asiakaspalautteet, joita löytyy verkkosivuilta lähettäjien koko nimillä ja kuvien kera, ovat ylistäviä!

Alennuksia somen voimalla

Alennuksiin ja tiedottamiseen yritys on panostanut somen kautta ja yritys onkin tällä hetkellä FB:n suosituin antikvariaatti. Seuraamalla Finlandia Kirjaa heidän omalla sivullaan saat ajankohtaiset alennukset ja kampanjat tietoosi välittömästi. Jos somen seuraaminen ei innosta, uutiskirje ajaa saman asian. Uutiskirjeen voi tilata helposti yrityksen nettisivuilta.

Kampanjoita on tiheään tahtiin, sillä kirjamaailmassa tapahtuu jatkuvasti. Liike onkin ihailtavan aktiivisesti juhlistamassa yksittäisten kirjailijoiden merkkipäiviä, mutta myös kaikkia merkittäviä päivämääriä, joita yleisesti kirjallisuuteen ja kulttuuriimme liittyy. Yleensä merkkipäiviä juhlitaan alennetuilla hinnoilla tai jakamalla ylimääräisiä kirjaekstroilla tilausten yhteydessä. Mukana on myös muuta mukavaa, esimerkiksi arvontojen muodossa.

Eettiset arvot johtaa toimintaa

Yrityksen perustavanlaatuinen runko muodostuu eettisistä arvoista. Yksi pyrkimys on toimia luontoa säästäen. Antikvariaatti pyrkii huoltamaan kirjoja ja näin pitämään valikoiman mahdollisimman pitkäikäisenä ja huolehtii kaikesta jätteen lajittelusta yksityiskohtia unohtamatta. Antikvariaatilla on myös erityislaatuinen kierrätyspalvelu, joka on sitoutunut hakemaan kirjoja ympäri suomen, kirjakuluttajien kotiovilta, kuriiripalvelua käyttäen.

Toinen tähtäin on edistää ja ylläpitää lukuharrastuneisuutta ja kotimaista kulttuuria niin laajalti kuin mahdollista. Kerran vuodessa Finlandia Kirja osallistuu Ilmaisen Kirjan Päivään, jossa yritys jakaa kirjoja kaikille halukkaille rajoittamattoman määrän. Yritys tukee laajasti myös hyväntekeväisyystoimintaa ja esimerkiksi jokaisesta kirjatilauksesta ohjautuu tietty osa Mannerheimin Lastensuojeluliiton toimintaan.

Ripeät toimitukset ja monipuoliset maksutavat takaavat tyytyväiset asiakkaat

Verkkoantikvariaatin tuotteita voi kotimaan lisäksi tilata useisiin ulkomaan kohteisiin. Tällöin tilaajan tulee itse tarkistaa Postin lähetysmaat ja varmistaa, että toivomansa osoite on toimitusmaiden listalla. Kotimaassa lähetyksiä tehdään kotiovelle saakka ja kuten asiakaspalautteet kertovat, parhaimmillaan tilaus on ovella heti seuraavana päivänä. Etelämpänä asuvat voivat tilata kirjat myös Orimattilassa sijaitsevaan noutopisteeseen, joka palvelee ympäri vuorokauden. Reklamaatiot hoituu puhelimitse tai sähköpostilla, ja yritys on sitoutunut ratkaisemaan tilanteet asiakkaan hyväksi, reiluja periaatteita noudattaen.

Maksutavoista asiakas voi valita verkkopankki-, luottokortti- tai mobiilimaksun. Yrityksellä on käytössä myös täysin yksityinen laskutuspalvelu, jonka avulla asiakas voi tehdä ostoksensa 30 päivän korottomalla maksuajalla ja ilman ylimääräisiä kuluja. Pidempiaikaisiin asiakkuuksiin soveltuva Finlandia Kirja -tili antaa joustoa maksuille pidemmällä aikavälillä. Maksutapoja siis löytyy, joten lukeminen ei todellakaan siitä jää kiinni.

Finlandia Kirja järjestää vuosittain kierrätys- ja hyväntekeväisyystapahtuman Ilmaisen kirjan Päivä

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*