Hanki edullista luettavaa miltei 500 000 kirjan valikoimasta

Suurimman suomenkielisen valikoiman antikvariaatti ja kirjamyymälä tarjoilee edullista luettavaa monenlaiselle harrastajalle. Yrityksen kaikki toiminta on alusta loppuun itse toteutettu, tällä taataan laadukas lukemisto ja edulliset hinnat. Kirjoja voi tilata myös ulkomaille.

 

Voit itse rikastuttaa verkkokaupan valikoimaa ja jakaa lukuintoa muiden harrastajien kesken laittamalla kirjasi jakoon. Ilmaiseksi kirjoja ei tarvitse lahjoittaa, kaikista kokoelmista sovitaan hinta. Kirjat noudetaan sovituista noutopaikoista ympäri Suomen.

Löydä aarteita ja keräilykappaleita muilta taiteenaloilta

Jotta Finlandia Kirja ei rajoittuisi vain kirjojen maailmaan, voit tehdä hyvän hintaisia löytöjä myös muista kategorioista:

  • Sarjakuvat
  • Taide & korut (valmistettu kierrätyskirjoista)
  • Vinyylit
  • Painetut kartat (ei taidetta, mutta harvinaisuus sähköisellä aikakaudella)

Yllätä läheinen ihastuttavalla kirjalahjalla

Painetun sanan voimaa ei voi väheksyä. Yllätä ystäväsi, lapsesi, kummisi tai mummisi Finlandia Kirjan upeilla käytetyillä kirjoilla tai kokonaisella kirjasarjalla. Myös lehtien vuosikertoja ja mielenkiintoista tietokirjallisuutta saatavilla kategorioista, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Suosituimmat Finlandia Kirja alennuskoodit ja tarjoukset

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

4,50€ tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Osta vinyylit Finlandia Kirjasta edullisesti – alk. 4,50€

Finlandia Kirjan laajasta valikoimasta käytetyt mutta hyväkuntoiset vinyylit edullisesi, alkaen 4,50€.

SYTBZUFO2L
Katso tarjous
Lahja
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Hanki lahjaksi Finlandia Kirja -lahjakortti – alkaen 10€

Anna Finlandia Kirja -lahjakortti antikvariaattien ystävälle. Lahjakortin minimisumma 10 euroa. Lahjakortteja löytyy suomeksi ja englanniksi.

EMTM9LH3Q6
Katso tarjous

Samankaltaisia kuponkeja kuin Finlandia Kirja verkkokaupassa

50% alennus
Lunastettu 8 kertaa • • Voimassa 136 päivää

Storytel: Basic-tilaus 2 kuukautta puoleen hintaan – vain 4,99€ / kk!

Storytelista saat nyt Basic-tilauksen 2 kuukautta puoleen hintaan, vain 4,99 € / kk. Basic-tilaus on edullinen vaihtoehto, joka kuuntelet ja luet vähän vähemmän.

GYBFPIPZDJ
Katso tarjous
16,99€ Lahjakortti
Lunastettu 9 kertaa • • Voimassa 166 päivää

Osta Storytel lahjakortti alk. 16,99€ ja ilahduta kirjojen ystävää!

Mietitkö lahjaideaa kirjojen ystävälle? Hanki nyt Storytel -äänikirjapalvelu lahjaksi alkaen 16,99€. Storytel lahjjkortti on kestävä ja ekologinen lahja.

FP4VQIRZFQ
Katso tarjous
0€ 1 kk ilmaiseksi
Lunastettu 25 kertaa • • Voimassa 183 päivää

Kokeile BookBeatia 1 kk ilmaiseksi!

Saat 1 kuukauden ilmaisen kokeilujakson BookBeatilla. Nauti yli 500 000 loistavasta kirjasta ilman sitoutumista.

WJ65KNY4WF
Katso tarjous
9,90€ tarjous
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 79 päivää

Kuuntele BookBeat äänikirjoja nyt vain 9,90€ / kk

BookBeatin Basic -paketti vain 9,99 €/kk. Voit kuunnella ja lukea kirjoja jopa 20 tuntia kuukaudessa.

CQH2ZWHFPO
Katso tarjous

Finlandia Kirja - Päivän parhaat vinkit:

Uutiskirje

Uutiskirje toimittaa ajankohtaiset merkkipäivät ja kampanjat tietoosi reaaliajassa. Alennuksia ja tarjouksia voit seurata myös yrityksen Facebook -sivuilta.

Monipuoliset maksutavat

Monipuoliset maksutavat ja yrityksen oma laskutuspalvelu antaa joustoa ja luottoa maksujen kanssa. Kaikissa laskuissa 30 päivän kuluton maksuaika.

Nopeat toimitukset

Toimitukset ja kirjahaut ympäri maan, nopealla aikataululla. Kirjat tilattavissa kotiovelle, kuten myös vanhojen kirjojen nouto.

Finlandia Kirja info

Finlandia Kirja myy tuhansia käytettyjä kirjoja ja vinyylikokoelmia

Finlandia Kirja on nimensä veroisesti kotimaisen kirjallisuuden jätti. Yritys on keskittänyt palvelunsa nettiin ja tuhansien käytettyjen kirjojen valikoimasta löytyy harvinaisuuksia sekä keräilyaarteita menneiltä vuosikymmeniltä, mutta myös uudemmat eepokset on laajasti edustettuina. Voisi jopa sanoa, että Finlandia Kirja on antikvariaattimyymälöiden edelläkävijä, joka on siirtänyt antikvariaatin aarteet helposti selattavaan nettiliikkeeseen, auttavaista henkilökuntaa unohtamatta.

Kirjakaupan valikoimasta löytyy kaikkea kaunokirjallisuudesta runouteen ja sarjakuvista kattavaan lastenkirjallisuuteen. Uutuuksien ja käytettyjen kirjojen kyljestä löytyy myös mahtava vinyylikokoelma musiikinnälkäisille sekä kirjataidetta visualisteille.

Luonnollisesti verkkokauppa ostaa kirjoja myös sisään, jolloin asiakas voi osallistua kirjankierrätykseen kätevästi ostosten lomassa. Niin kirjojen etsimiseen kuin toimituksiin on todella panostettu ja siitä kertoo lukuisat palautteet; asiakaspalautteet, joita löytyy verkkosivuilta lähettäjien koko nimillä ja kuvien kera, ovat ylistäviä!

Alennuksia somen voimalla

Alennuksiin ja tiedottamiseen yritys on panostanut somen kautta ja yritys onkin tällä hetkellä FB:n suosituin antikvariaatti. Seuraamalla Finlandia Kirjaa heidän omalla sivullaan saat ajankohtaiset alennukset ja kampanjat tietoosi välittömästi. Jos somen seuraaminen ei innosta, uutiskirje ajaa saman asian. Uutiskirjeen voi tilata helposti yrityksen nettisivuilta.

Kampanjoita on tiheään tahtiin, sillä kirjamaailmassa tapahtuu jatkuvasti. Liike onkin ihailtavan aktiivisesti juhlistamassa yksittäisten kirjailijoiden merkkipäiviä, mutta myös kaikkia merkittäviä päivämääriä, joita yleisesti kirjallisuuteen ja kulttuuriimme liittyy. Yleensä merkkipäiviä juhlitaan alennetuilla hinnoilla tai jakamalla ylimääräisiä kirjaekstroilla tilausten yhteydessä. Mukana on myös muuta mukavaa, esimerkiksi arvontojen muodossa.

Eettiset arvot johtaa toimintaa

Yrityksen perustavanlaatuinen runko muodostuu eettisistä arvoista. Yksi pyrkimys on toimia luontoa säästäen. Antikvariaatti pyrkii huoltamaan kirjoja ja näin pitämään valikoiman mahdollisimman pitkäikäisenä ja huolehtii kaikesta jätteen lajittelusta yksityiskohtia unohtamatta. Antikvariaatilla on myös erityislaatuinen kierrätyspalvelu, joka on sitoutunut hakemaan kirjoja ympäri suomen, kirjakuluttajien kotiovilta, kuriiripalvelua käyttäen.

Toinen tähtäin on edistää ja ylläpitää lukuharrastuneisuutta ja kotimaista kulttuuria niin laajalti kuin mahdollista. Kerran vuodessa Finlandia Kirja osallistuu Ilmaisen Kirjan Päivään, jossa yritys jakaa kirjoja kaikille halukkaille rajoittamattoman määrän. Yritys tukee laajasti myös hyväntekeväisyystoimintaa ja esimerkiksi jokaisesta kirjatilauksesta ohjautuu tietty osa Mannerheimin Lastensuojeluliiton toimintaan.

Ripeät toimitukset ja monipuoliset maksutavat takaavat tyytyväiset asiakkaat

Verkkoantikvariaatin tuotteita voi kotimaan lisäksi tilata useisiin ulkomaan kohteisiin. Tällöin tilaajan tulee itse tarkistaa Postin lähetysmaat ja varmistaa, että toivomansa osoite on toimitusmaiden listalla. Kotimaassa lähetyksiä tehdään kotiovelle saakka ja kuten asiakaspalautteet kertovat, parhaimmillaan tilaus on ovella heti seuraavana päivänä. Etelämpänä asuvat voivat tilata kirjat myös Orimattilassa sijaitsevaan noutopisteeseen, joka palvelee ympäri vuorokauden. Reklamaatiot hoituu puhelimitse tai sähköpostilla, ja yritys on sitoutunut ratkaisemaan tilanteet asiakkaan hyväksi, reiluja periaatteita noudattaen.

Maksutavoista asiakas voi valita verkkopankki-, luottokortti- tai mobiilimaksun. Yrityksellä on käytössä myös täysin yksityinen laskutuspalvelu, jonka avulla asiakas voi tehdä ostoksensa 30 päivän korottomalla maksuajalla ja ilman ylimääräisiä kuluja. Pidempiaikaisiin asiakkuuksiin soveltuva Finlandia Kirja -tili antaa joustoa maksuille pidemmällä aikavälillä. Maksutapoja siis löytyy, joten lukeminen ei todellakaan siitä jää kiinni.

Finlandia Kirja järjestää vuosittain kierrätys- ja hyväntekeväisyystapahtuman Ilmaisen kirjan Päivä

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodeilla teet kirjamatkastasi edullisen

Sukella Finlandia Kirjan kiehtovaan verkkokauppaan ja tee unohtumattomia löytöjä sekä vastapainetun että vanhemman kirjallisuuden valikoimasta. Miltei puolen miljoonan opuksen valikoimasta löydät painettua luettavaa lukuisista eri kategorioista.

Alennuskoodin lisääminen Finladia Kirja -verkkokaupassa

Etsitpä lasten ja nuorten kirjallisuutta, dekkareita, tietokirjoja tai sanataidetta, tee ostosretkestäsi edullinen alennuskoodien avulla:

1
Ota Finlandia Kirja alennuskoodi talteen.
2
Siirry Pohjoismaiden suurimpaan antikvariaattiin ja kerää kiinnostavat kirjat sekä muut löydöt koriin.
3
Siirry kassalle ja avaa alennuskoodikenttä loppusumman alta. Lisää koodi kenttään ja vahvista ”Käytä alennus” -painikkeella.

Usein kysytyt kysymykset

Onko uutuusjulkaisut edullisia Finlandia Kirjassa?

Kyllä, kaikki kirjat, myös uutuudet, löytyy hyvin alennetuin hinnoin. Kaikki kirjat on, jos ei luettuja, ainakin kerran kodissa käyneitä. Voitkin tehdä hyvän hintaisia uutuuslöytöjä antikvariaatin valikoimasta, jopa saman vuoden julkaisuja voit löytää jopa puoleen hintaan.

Voinko tilata kirjoja ulkomaille?

Kyllä, muutamaa maata lukuun ottamatta, kirjoja lähetetään ympäri maailman. Kaikki tilaukset pakataan hyvin, siten, että ne eivät pääse vahingoittumaan matkalla. Toimitustapoja on useita, riippuen myös maasta, johon lähetys tehdään. Esimerkiksi manner-Eurooppaan alle 3 kg paketit toimitetaan suoraan kotiin (Ruotsissa noutopisteeseen) 9, 90 € toimituskuluilla.

Miten kirjahaku käytännössä toimii?

Finlandia Kirja hakee kirjoja ja kirjakokoelmia ympäri Suomea. Kokoelman koolla ei ole väliä, eli voit hyvin lahjoittaa vaikka kuolinpesän tai suuremman määrän kirjoja. Antikvariaatti seuloo myyntikuntoiset kirjat valikoimaansa, loput kirjat kierrätetään vastuullisia periaatteita noudattaen. Aivan kaikkia lahjoituksia ei pystytä vastaanottamaan, joten ole aina yhteydessä henkilökuntaan hyvissä ajoin etukäteen. Ja jos haluat myydä kirjat, pyydä tarjous myös etukäteen. Kirjat noudetaan sovitusta noutopisteestä tai voit toimittaa ne halutessasi Lahden tai Orimattilan toimipaikkoihin.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*