0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 163 päivää

Finink: Ilmainen toimitus kaikkiin vähintään 30 euron tilauksiin!

Saat nyt ilmaisen toimituksen Finink tilaukseen, kun tilauksesi arvo on vähintään 30 euroa.

10% alennuskoodi
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 163 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi Fininkille!

Nappaa nyt 10% alennuskoodi Fininkin verkkokauppaan. Edun voi lunastaa tilaamalla Finink  tarjouskirjeen.

3M5JBM0P2A
Katso alennuskoodi

Kokeile musteita veloituksetta

Fininkiltä saat ainutlaatuisen ilmaisedun, jolla voit kokeilla musteiden laatua ja sopivuutta. Ilmaisia mustekasetteja on saatavilla usealle tulostinmerkeille. 0 € hintainen tilaus ei edellytä muita tilauksia, eikä sitouta jatkotilauksiin tai asiakkuuteen.

Tee kaikki hankinnat kotiin yhdellä kertaa

Tilatessasi musteita, voi helposti täydentää muuta toimistotarvikkeistoa. Valikoimasta löytyy tuotteita niin laminointiin, arkistointiin kuin paketointiinkin. Löydät myös erilaiset lisäosat tietokoneisiin, tulosteisiin ja puhtaanapitovälineet niin toimistoon kuin muualle kotiin.

 

Valikoimassa on paljon yleishyödyllisiä tarvikkeita kuten ensiapulaukkuja, talous- ja wc-paperit. Yhteistilauksella säästät toimituskuluissa, mutta myös toimitusten aiheuttamassa ympäristökuormassa.

Edulliset laatumusteet luotettavalta toimijalta

Suomalainen Finink tarjoaa markkinoiden laadukkaimmat tulostinmusteet ja värikasetit lukuisille merkeille ja malleille. Kymmenien merkkien joukosta löytyy muun muassa:

  • Ams
  • Brother
  • Daikin Industries
  • Samsung
  • Macintosh
  • Fujitsu

Suosituimmat Finink alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Nappaa nyt 10% alennuskoodi Fininkin verkkokauppaan. Edun voi lunastaa tilaamalla Finink  tarjouskirjeen.

Vanhenee: 01.12.2024

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen Finink tilaukseen, kun tilauksesi arvo on vähintään 30 euroa.

Vanhenee: 01.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Finink verkkokaupassa

Etu
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 163 päivää

Mustekasetista musteet tulostimeesi edullisesti – helppo ja nopea tilaus!

Mustekasetti.com myy musteet kaikkiin suosittuihin tulostinmerkkeihin edulliseen hintaan. Tilaa musteet vaivattomasti ja nopeasti.

LAZGAR8O7N
Katso tarjous
0€ Kaupan päälle!
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 113 päivää

Mustekasetti.com: Laturi kaupan päälle!

Mustekasetti.com tarjoaa yhden Maxlife MXTC-01, 5V 1A valkoinen USB-C -laturin kaupan päälle, kun tilauksen arvo on vähintään 50 €.

3T0952E4U9
Katso tarjous
0€ Kaupan päälle
Lunastettu 1 kertaa • • Voimassa 44 päivää

Mustekasetti.com: Wifi värilasertulostimen tilaajalle värikasetti + pikalaturi kaupan päälle

Mustekasetti.comista nyt Brother HL-3210CW Wifi värilasertulostimen (199,90€) ostajalle lisäväri (arvo 40€) + pikalaturi 3A (arvo 15€) kaupan päälle.

AB55ICK33L
Katso tarjous
0€ Ilmainen
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 41 päivää

inkClubilta nyt mustepatruuna tai valokuvapaperia 0€

Saat nyt mustepatruunan tai valokuvapaperia ilmaiseksi inkClubilta. Voit hyödyntää edun vain kerran.

MQGIMAZDSJ
Katso tarjous
15% tarjous
Lunastettu 7 kertaa • • Voimassa 72 päivää

15% alennus valokuvapapereista ja erikoispapereista inkClubilla!

Hanki nyt valokuvapaperit ja erikoispaperit tulostimeesi edullisemmin – saat 15% alennuksen inkClubista.

XSZ9LTNVO0
Katso tarjous

Finink - Päivän parhaat vinkit:

Kotimainen yritys

Taattua suomalaista laatua, joka tarjoaa parhaat tuotteet ja luotettavan asiakaskokemuksen.

Tarjouskirje

Tarjouskirje kuljettaa lisäedut suoraan sähköpostiisi. Ensimmäisen -10 % alennuskupongin saat heti kirjeen tilattuasi.

Laatutakuu

Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen ja saat ostosumman lyhentämättömänä tilillesi.

Finink info

Finink myy mustekasetit huippuedulliseen hintaan

Finink:ltä löydät värikasetit ja mustepatruunat jatkuvasti edulliseen hintaan. Tuotteita eri tulostinmerkeille löytyy todella laaja valikoima ja mikäli omaa tulostinta ei listauksesta löydy, yritys pyrkii lisäämään sen valikoimaansa. Ja tuotekattaus ei suinkaan rajoitu pelkkiin väri- ja mustetuotteisiin. Tarvikkeita on saatavilla laajemminkin toimiston tarpeisiin, jolloin hankinnat voi tehdä edullisesti yhdellä tilauksella.

Tilauksen tekeminen sivustolta on todella helppoa, sillä kaikki tulostintuotteet on listattu merkkien alle. Merkit löytyy aakkosittain ja yleisimmät niistä löytyy heti etusivulta, jolloin vältyt turhalta etsinnältä. Ostosten teko on tehty turvalliseksi ja asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa sähköpostilla tai sivustolta löytyvän viestipalvelun kautta. Mikä parasta, sivuilta löytyy monipuolisesti etuja ja alennuksia, joita voit hyödyntää heti ostoksia tehdessäsi.

Parhaat tarjoukset ensitilauksesta lähtien

Finink.fi -sivustolla voit puhtaasti luottaa, että edulliset hinnat on juuri sitä, mitä ensisilmäyksellä näet. ALV:t on sisälletty hintoihin, joten yllätyksiä kassalla ei ole luvassa. Lisätarjouksia löydät tarjouskirjeestä, jonka voi tilata suoraan sähköpostiisi. Tarjouskirjettä pääsee hyödyntämään välittömästi, sillä jo ensimmäinen kirje sisältää -10 % alennuskoodin.

Yrityksen kotimaisuudesta kertoo kierrätyskasettien myynti. Kierrätetyt vaihtoehdot ovat, paitsi huomattavasti edullisempia, myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Toimituskuluissa, ja niin ikään luontoa, säästät helposti keskittämällä kaikki toimistohankinnat samaan tilaukseen. Tuotteita on valittavana toimiston puhtaanapitovälineistä aina pakkaustarvikkeisiin, ja tulostinpaperit luonnollisesti kuuluu myös valikoimaan.

Yrityksen luotettavuudesta kielii sen tarjoama lupaus, jonka turvin tyytymätön asiakas voi palauttaa tilaamansa tuotteen ilman mitään perusteita. Palautusoikeus on voimassa 30 päivää tilauksesta ja käyttämättömästä tuotteesta hyvitetään takaisin koko ostosumma. Ollessasi tyytyväinen, uusintatilaajalle on luvassa tuntuvia alennuksia, aina jopa -65 % saakka. Muita vaihtuvia kampanjoita kannattaa silloin tällöin tarkastaa, sillä sivusto tarjoaa niitä tasaisin väliajoin.

Luotettava tulostinkumppani, jonka lähetyksiä ei tarvitse odotella

Tilauksen tekeminen on tehty helpoksi monipuolisen maksuvalikoiman avulla. Voit maksaa joko kortilla tai verkkopankin välityksellä. Korteiksi käy kaikki suomalaiset pankki- ja luottokortit. Kaikki verkkopankki- ja korttiostot on toteutettu Paytrail Oyj:n toimesta, mikä takaa luotettavan maksutapahtuman. Yritys on vastuussa kaikissa maksuun liittyvissä ongelmissa ja pulmatilanteissa, joten voit huoletta kääntyä heidän puoleensa, jos tarvetta ilmenee.

Myös laskulla maksaminen on mahdollista, jolloin maksat tuotteen vasta sen saatuasi, ilman erillisiä lisäkuluja, 14 vrk kuluessa. Helpotusta tilausten tekemiseen saat tekemällä kestotilauksen valitsemistasi tuotteista. Kestotilauksen tekeminen on ilmaista ja säästät sillä aikaa sekä vaivaa, kun et tarvitse erillisiä muistutusta tehdäksesi hankintoja ennen edellisten loppumista. Toimitusvälin voi valita omiin tarpeisiin sopivaksi.

Kotimaassa sijaitseva keskusvarasto takaa nopeat toimitukset ja yleensä tilauksen saa haltuunsa seuraan arkipäivänä, viimeistään kaksi päivää tilauksesta. Toimituksen luotettavaa etenemistä pystyy seuraamaan erillisellä koodilla, jonka asiakas saa sähköpostiin, kun tilaus laitetaan varastolta eteenpäin. Tilaajan yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin, mikäli asiakas ei näin halua.

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodeilla shoppailet toimistotarvikkeet edullisesti

Fininkiltä löydät musteet ja värikasetit sadoille eri tulostinmalleille. Merkkivalikoimasta löytyy eturivin tulostinvalmistajat sekä laaja kattaus vähemmän tunnettuja merkkejä. Musteiden lisäksi monipuolisen kattauksen toimistovälineitä, kuten muistitikkuja, Post-it -lappuja ja puhdistusvälineitä laitteille.

Finink alekoodin käyttö

Loppu puhtaanapito hoituu Fininkin siivousvälinevalikoimalla, jolla putsaat kätevästi vaikka koko kodin tai työpaikan tilat. Tehdäksesi tilauksen edullisin hinnoin älä unohda ottaa alennuskoodeja käyttöön:

1
Tallenna Finink alennuskoodi ja siirry monipuoliseen tulostintarvikekauppaan.
2
Valitse tarvitsemasi musteet ja toimistotarvikkeet ostoskoriin. Tarkista onko hygienia- ja muille hyödyllisille kodintarvikkeille tarvetta, ja lisää tarvittaessa koriin.
3
Siirry kassalle, kun ostokset ovat korissa.
4
Lisää alennuskoodi kassan ”Lisätiedot”-kohtaan, täytä loput tilaustiedot ja vahvista klikkaamalla ”Lähetä tilaus”.

Usein kysytyt kysymykset

En löydä tulostinmalliani verkkokaupasta, mitä teen?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu selvittää onko tuotetta valikoimassa ja mikäli ei ole, verkkokauppa ottaa vastaan tilauspyyntöjä ja pyrkii tilaamaan uupuvat mustevaihtoehdot valikoimaan.

Mitä toimitukset maksaa?

Ilmaiset toimitukset saa verkkokaupan ilmoittaman maksimisumman ylittäessä. Maksulliset toimitukset lähtee 3, 90 € ylöspäin.

Voiko musteita palauttaa?

Kyllä, kaikkiin tuotteisiin kuuluu normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Avaamattomista, käyttämättömistä tuotteista asiakkaalle hyvitetään ostosten hinta kokonaisuudessaan maksutavalle.

Mitä tarkoittaa kestotilaus?

Kestotilauksen voi tehdä valikoituihin tuotteisiin. Asiakas voi valita itselleen sopivan lähetysvälin, jolloin tuote lähetään automaattisesti asiakkaalle. Kestotilaus ei sido mihinkään aikaan tai tuotemäärään eli sen voi peruuttaa koska tahansa, vaikka ensimmäisen tilauksen jälkeen. Kestotilauksella voit kuitenkin säästää aikaa ja vaivaa, ja varmistaa, että tarvittavat tuotteet ovat aina saatavilla.

Kuinka pian tuotteet on saatavissa?

Toimitusaika on 1–2 päivää. Yritys pyrkii aina varmistamaan, että tuotteet lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen vastaanottamisesta. Parhaimmillaan tuote lähtee varastolta samana päivänä.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*