10% alennuskoodi
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 207 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi Fininkille!

Nappaa nyt 10% alennuskoodi Fininkin verkkokauppaan. Edun voi lunastaa tilaamalla Finink  tarjouskirjeen.

EDPET0096W
Katso alennuskoodi

Suosituimmat Finink alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Nappaa nyt 10% alennuskoodi Fininkin verkkokauppaan. Edun voi lunastaa tilaamalla Finink  tarjouskirjeen.

Vanhenee: 31.12.2023

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 0 päivää

Finink: Ilmainen toimitus kaikkiin vähintään 30 euron tilauksiin!

Saat nyt ilmaisen toimituksen Finink tilaukseen, kun tilauksesi arvo on vähintään 30 euroa.

Finink info

Finink myy mustekasetit huippuedulliseen hintaan

Finink:ltä löydät värikasetit ja mustepatruunat jatkuvasti edulliseen hintaan. Tuotteita eri tulostinmerkeille löytyy todella laaja valikoima ja mikäli omaa tulostinta ei listauksesta löydy, yritys pyrkii lisäämään sen valikoimaansa. Ja tuotekattaus ei suinkaan rajoitu pelkkiin väri- ja mustetuotteisiin. Tarvikkeita on saatavilla laajemminkin toimiston tarpeisiin, jolloin hankinnat voi tehdä edullisesti yhdellä tilauksella.

Tilauksen tekeminen sivustolta on todella helppoa, sillä kaikki tulostintuotteet on listattu merkkien alle. Merkit löytyy aakkosittain ja yleisimmät niistä löytyy heti etusivulta, jolloin vältyt turhalta etsinnältä. Ostosten teko on tehty turvalliseksi ja asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa sähköpostilla tai sivustolta löytyvän viestipalvelun kautta. Mikä parasta, sivuilta löytyy monipuolisesti etuja ja alennuksia, joita voit hyödyntää heti ostoksia tehdessäsi.

Parhaat tarjoukset ensitilauksesta lähtien

Finink.fi -sivustolla voit puhtaasti luottaa, että edulliset hinnat on juuri sitä, mitä ensisilmäyksellä näet. ALV:t on sisälletty hintoihin, joten yllätyksiä kassalla ei ole luvassa. Lisätarjouksia löydät tarjouskirjeestä, jonka voi tilata suoraan sähköpostiisi. Tarjouskirjettä pääsee hyödyntämään välittömästi, sillä jo ensimmäinen kirje sisältää -10 % alennuskoodin.

Yrityksen kotimaisuudesta kertoo kierrätyskasettien myynti. Kierrätetyt vaihtoehdot ovat, paitsi huomattavasti edullisempia, myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Toimituskuluissa, ja niin ikään luontoa, säästät helposti keskittämällä kaikki toimistohankinnat samaan tilaukseen. Tuotteita on valittavana toimiston puhtaanapitovälineistä aina pakkaustarvikkeisiin, ja tulostinpaperit luonnollisesti kuuluu myös valikoimaan.

Yrityksen luotettavuudesta kielii sen tarjoama lupaus, jonka turvin tyytymätön asiakas voi palauttaa tilaamansa tuotteen ilman mitään perusteita. Palautusoikeus on voimassa 30 päivää tilauksesta ja käyttämättömästä tuotteesta hyvitetään takaisin koko ostosumma. Ollessasi tyytyväinen, uusintatilaajalle on luvassa tuntuvia alennuksia, aina jopa -65 % saakka. Muita vaihtuvia kampanjoita kannattaa silloin tällöin tarkastaa, sillä sivusto tarjoaa niitä tasaisin väliajoin.

Luotettava tulostinkumppani, jonka lähetyksiä ei tarvitse odotella

Tilauksen tekeminen on tehty helpoksi monipuolisen maksuvalikoiman avulla. Voit maksaa joko kortilla tai verkkopankin välityksellä. Korteiksi käy kaikki suomalaiset pankki- ja luottokortit. Kaikki verkkopankki- ja korttiostot on toteutettu Paytrail Oyj:n toimesta, mikä takaa luotettavan maksutapahtuman. Yritys on vastuussa kaikissa maksuun liittyvissä ongelmissa ja pulmatilanteissa, joten voit huoletta kääntyä heidän puoleensa, jos tarvetta ilmenee.

Myös laskulla maksaminen on mahdollista, jolloin maksat tuotteen vasta sen saatuasi, ilman erillisiä lisäkuluja, 14 vrk kuluessa. Helpotusta tilausten tekemiseen saat tekemällä kestotilauksen valitsemistasi tuotteista. Kestotilauksen tekeminen on ilmaista ja säästät sillä aikaa sekä vaivaa, kun et tarvitse erillisiä muistutusta tehdäksesi hankintoja ennen edellisten loppumista. Toimitusvälin voi valita omiin tarpeisiin sopivaksi.

Kotimaassa sijaitseva keskusvarasto takaa nopeat toimitukset ja yleensä tilauksen saa haltuunsa seuraan arkipäivänä, viimeistään kaksi päivää tilauksesta. Toimituksen luotettavaa etenemistä pystyy seuraamaan erillisellä koodilla, jonka asiakas saa sähköpostiin, kun tilaus laitetaan varastolta eteenpäin. Tilaajan yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin, mikäli asiakas ei näin halua.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*