0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 147 päivää

Expondo: Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Expondo tarjoaa kaikki tilaukset ilman toimituskuluja.

Suosituimmat Expondo alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Expondo tarjoaa kaikki tilaukset ilman toimituskuluja.

Vanhenee: 01.11.2023

Expondo info

Expondo myy yrityksille ravintola- ja teollisuusalan laitteistoja

Expondo on yksi Euroopan johtavista ravintola- ja teollisuusalan laitteistoja tarjoavista verkkokaupoista.Tämä monipuolinen verkkokauppa tarjoaa huippulaadukkaita tuotteita moniin eri teollisiin tarpeisiin ja voit tehdä todellisia löytyjä tällä sivustolla. Olipa kyseessä sitten pienen tai suuren yrityksen laitteistotarpeet, Expondo palvelee monen kokoisia asiakkaita. Parasta täällä on tietenkin edulliset hinnat, jonka vuoksi mekin lähdimme tutustumaan Expondon verkkokauppaan hieman tarkemmin.

Laadukkaat tuotteet ja tunnetut tuotemerkit

Expondo tarjoaa neljä eri pääkategoriaa, johon kuuluvat ravintolaitteet, ammattilaitteet, teollisuustarvikkeet sekä terveys- ja kuntoilulaitteet. Ravintoalan yritykset voivat hankkia tätä kautta muun muassa monenlaisia eri tasoja keittiöön, baaritarvikkeita, suurkeittiölaitteita sekä kylmälaitteita. Kestävästä materiaalista valmistetut ravintolalaitteet valmistetaan Saksassa ja ne ovat kestävyyden lisäksi myös erittäin hyvännäköisiä.

Ammattilaitteiden valikoimasta hyötyvät niin maalarit, rakennusfirmat, autokorjaamot kuin puutarhanhoitajatkin. Todella kestävät työkoneet ja työkalut on suunniteltu kovaa kulutusta varten. Laajan takuun ansiosta ei haittaa, vaikka tuotteet olisivat käytössä joka päivä, sillä ne on tehty nimenomaan vaativia olosuhteita varten. Lisäksi tuotteet on suunniteltu erityisesti ammattilaisten tarpeita ajatellen, joten niiden käyttömukavuus on ensiluokkaista.

Expondo tunnetaan parhaiten kahdesta yllä mainitusta tuoteryhmästään, mutta mukana on myös pienempi teollisuustarvikevalikoima. Täältä monet pienemmät ja keskisuuret yritykset löytävät monia hyödyllisiä tarvetyökaluja. Valikoimasta löytyy muun muassa vaakoja, sulatusuuneja, setelilaskureita ja ultraäänipesureita. Valikoimaa laajennetaan jatkuvasti, joten kannattaa käydä tarkistamassa säännöllisin väliajoin löytyykö sieltä juuri sinun yrityksellesi hyödyllisiä laitteita.

Terveyden ja kuntoilulaitteiden valikoima on niin ikään vielä hieman pieni, mutta valikoima kasvaa hyvää vauhtia. Mukana on muun muassa parturituoleja, pingispöytiä, pyyhelämmittimiä ja nyrkkeilypalloja. Täältä on esimerkiksi pienen aloittelevan kuntosalin hyvä tehdä hankintoja edulliseen hintaan.

Mahtavia tarjouksia alennuskoodeilla ja kakkoslaatukauppa

Expondon oma erikoisuus on kakkoslaatuosasto, jossa myydään testattuja kakkoslaadun tuotteita todella edullisesti. Mistään sekundasta ei ole kyse, sillä kaikki kakkoslaadun tuotteet ovat täysin toimivia. Ne ovat käytettyjä ja niissä on täten kulumisen merkkejä, mutta tällaiset pienet poikkeamat eivät vaikuta tuotteen toimivuuteen. Kakkoslaatutarjoukset ovat yleensä vain yksittäisille tuotteille, joten ne kannattaa napata heti talteen hyvän tarjouksen osuessa kohdalle.

Sivustolta löytyy myös oma tarjousosasto, jossa on paljon mahtavia alennuksia. Tarjousosastolla on helppo etsiä tuotteita erilaisten suodattimien avulla. Tuotekuvaukset kertovat tarkkaan tuotteiden mitat ja muut tarvittavat tiedot. Kannattaa myös heti tilata Expondon uutiskirje ja saat 15 % alennuksen seuraavasta tilauksestasi. Samalla pääset heti ensimmäisten joukossa kuulemaan tulevista tarjouksista ja kampanjoista.

Maksuvaihtoehtojen joukossa on monia suomalaisten suosimia tapoja, kuten Klarna ja PayPal. Parasta täällä on se, että kaikki toimitukset lähetetään ilman toimituskuluja ja tuotteiden palauttaminen on helppoa. Hintatakuu lupaa halvimmat hinnat Expondon sivulla ja et löydä sen halvempia hintoja mistään muualta. Voit myös luoda verkkokauppaan oman tilin, johon on helppo tallettaa suosikkituotteesi ja pystyt aina palaamaan ostohistoriaasi.

Lisätietoja yrityksestä Expondo

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*