0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 104 päivää

Expondo: Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Expondo tarjoaa kaikki tilaukset ilman toimituskuluja.

Laatuvälineet kotinikkaroijalle ja puutarhaan

Tarvitsetko tehokkaita laitteita puutarhaan, autotalliin tai remontointiin? Expondo tarjoaa käsittämättömän laadukkaita laitteita superedulliseen hintaan. Kaikki laitteet on tuotettu kestävyys edellä, joten kertainvestointi vie pitkälle.

 

Hinta kohtaa laadun erinomaisesti, joten tästä ei laatuvehkeet halpene. Paljon tuotteita myös alennettuun hintaan. Puutarhaosastolta löydät myös välineet rentoutumiseen, jos puuhastelun jälkeen mielit esimerkiksi pulahtaa poreammeeseen tai lekotella ulkotakan äärellä.

Osta näyttely- ja palautustuotteet erikoishinnoin

Verkkokaupan ”Kakkoslaatu”-osastolta löydät kertaalleen ostettuja tai esillä olleita laitteita ja välineitä. Yleisimmin kyseessä on palautuksia, joissa voi esiintyä kosmeettisia vikoja. Kaikki laitteet on kuitenkin testattu ja teknisesti virheettömiä, jonka myötä ne on hyväksytty uudelleenmyyntiin. Käytetyissä tuotteissa on takuu ja palautusoikeus.

Sporttivälineet parhain hinnoin

Verkkokaupan parhaan hinnan takuu koskee myös sporttivehkeitä, eli et löydä niitä mistään halvemmalla. Tai jos löydätkin, saat muhkean hyvityksen kauppiaalta. Välineistä löytyy muun muassa:

  • Trampoliinit pihakäyttöön
  • SUP-laudat
  • Volttiradat
  • Juoksumatot, soutulaitteet ja crosstrainerit aerobiseen kuntoiluun
  • Kuntosalilaitteet kaikille lihasryhmille
  • Välineet nyrkkeilyyn

Suosituimmat Expondo alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Expondo tarjoaa kaikki tilaukset ilman toimituskuluja.

Vanhenee: 03.11.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Expondo verkkokaupassa

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 66 kertaa • • Voimassa 132 päivää

Hobby Hall: Ilmainen toimitus Schenkerin noutopisteisiin

Hobby Hall tarjoaa klubilaisille ilmaisen toimituksen Schenkerin noutopisteisiin kerran kuukaudessa. Etu koskee yli 50 €:n tilauksia.

40% tarjous
Lunastettu 49 kertaa • • Voimassa 132 päivää

Hobby Hallin kampanja-sivulla jopa 40% alennukset

Kurkkaa Hobby Hallin ajankohtaiset tarjoukset ja tee edullisia löytäjä, jopa 40% alennuksella.

NDII0OH5HI
Katso tarjous
40% tarjous
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 132 päivää

ON24 ALEssa sisustustuotteita ja kalusteita jopa 40% alennuksella

On24 ale-osastolta löydät laajasta valikoimasta kodin sisustustuotteita ja huonekaluja jopa 40% alennuksilla. Nopea toimitus on aina taattu.

IOFCCO0ZGP
Katso tarjous
20% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 139 päivää

ON24 loppuunmyynnissä paljon tuotteita jopa 20% alennuksella

Tutustu nyt ON24 loppuunmyynti -osastoon ja löydä tuotteita jopa 20% alennuksella. Löydä sänkyjä, patjoja, kaappeja, hyllyjä ja muita kalusteita ja sisustustuotteita edullisemmin.

TUMZD8Y9AP
Katso tarjous

Expondo - Päivän parhaat vinkit:

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiin sekä 15 % alennuksen ensimmäisestä tilauksesta.

Ilmainen toimitus

Kaikki toimitukset lähetetään maksutta ja tuotteiden palautus sekä vaihto on helppoa.

Expondo tarjoukset

Parhaat tarjoukset löytyvät kakkoslaatuosastolta ja tarjolla on paljon hyödyllisiä alennuskoodeja.

Expondo info

Expondo myy yrityksille ravintola- ja teollisuusalan laitteistoja

Expondo on yksi Euroopan johtavista ravintola- ja teollisuusalan laitteistoja tarjoavista verkkokaupoista.Tämä monipuolinen verkkokauppa tarjoaa huippulaadukkaita tuotteita moniin eri teollisiin tarpeisiin ja voit tehdä todellisia löytyjä tällä sivustolla. Olipa kyseessä sitten pienen tai suuren yrityksen laitteistotarpeet, Expondo palvelee monen kokoisia asiakkaita. Parasta täällä on tietenkin edulliset hinnat, jonka vuoksi mekin lähdimme tutustumaan Expondon verkkokauppaan hieman tarkemmin.

Laadukkaat tuotteet ja tunnetut tuotemerkit

Expondo tarjoaa neljä eri pääkategoriaa, johon kuuluvat ravintolaitteet, ammattilaitteet, teollisuustarvikkeet sekä terveys- ja kuntoilulaitteet. Ravintoalan yritykset voivat hankkia tätä kautta muun muassa monenlaisia eri tasoja keittiöön, baaritarvikkeita, suurkeittiölaitteita sekä kylmälaitteita. Kestävästä materiaalista valmistetut ravintolalaitteet valmistetaan Saksassa ja ne ovat kestävyyden lisäksi myös erittäin hyvännäköisiä.

Ammattilaitteiden valikoimasta hyötyvät niin maalarit, rakennusfirmat, autokorjaamot kuin puutarhanhoitajatkin. Todella kestävät työkoneet ja työkalut on suunniteltu kovaa kulutusta varten. Laajan takuun ansiosta ei haittaa, vaikka tuotteet olisivat käytössä joka päivä, sillä ne on tehty nimenomaan vaativia olosuhteita varten. Lisäksi tuotteet on suunniteltu erityisesti ammattilaisten tarpeita ajatellen, joten niiden käyttömukavuus on ensiluokkaista.

Expondo tunnetaan parhaiten kahdesta yllä mainitusta tuoteryhmästään, mutta mukana on myös pienempi teollisuustarvikevalikoima. Täältä monet pienemmät ja keskisuuret yritykset löytävät monia hyödyllisiä tarvetyökaluja. Valikoimasta löytyy muun muassa vaakoja, sulatusuuneja, setelilaskureita ja ultraäänipesureita. Valikoimaa laajennetaan jatkuvasti, joten kannattaa käydä tarkistamassa säännöllisin väliajoin löytyykö sieltä juuri sinun yrityksellesi hyödyllisiä laitteita.

Terveyden ja kuntoilulaitteiden valikoima on niin ikään vielä hieman pieni, mutta valikoima kasvaa hyvää vauhtia. Mukana on muun muassa parturituoleja, pingispöytiä, pyyhelämmittimiä ja nyrkkeilypalloja. Täältä on esimerkiksi pienen aloittelevan kuntosalin hyvä tehdä hankintoja edulliseen hintaan.

Mahtavia tarjouksia alennuskoodeilla ja kakkoslaatukauppa

Expondon oma erikoisuus on kakkoslaatuosasto, jossa myydään testattuja kakkoslaadun tuotteita todella edullisesti. Mistään sekundasta ei ole kyse, sillä kaikki kakkoslaadun tuotteet ovat täysin toimivia. Ne ovat käytettyjä ja niissä on täten kulumisen merkkejä, mutta tällaiset pienet poikkeamat eivät vaikuta tuotteen toimivuuteen. Kakkoslaatutarjoukset ovat yleensä vain yksittäisille tuotteille, joten ne kannattaa napata heti talteen hyvän tarjouksen osuessa kohdalle.

Sivustolta löytyy myös oma tarjousosasto, jossa on paljon mahtavia alennuksia. Tarjousosastolla on helppo etsiä tuotteita erilaisten suodattimien avulla. Tuotekuvaukset kertovat tarkkaan tuotteiden mitat ja muut tarvittavat tiedot. Kannattaa myös heti tilata Expondon uutiskirje ja saat 15 % alennuksen seuraavasta tilauksestasi. Samalla pääset heti ensimmäisten joukossa kuulemaan tulevista tarjouksista ja kampanjoista.

Maksuvaihtoehtojen joukossa on monia suomalaisten suosimia tapoja, kuten Klarna ja PayPal. Parasta täällä on se, että kaikki toimitukset lähetetään ilman toimituskuluja ja tuotteiden palauttaminen on helppoa. Hintatakuu lupaa halvimmat hinnat Expondon sivulla ja et löydä sen halvempia hintoja mistään muualta. Voit myös luoda verkkokauppaan oman tilin, johon on helppo tallettaa suosikkituotteesi ja pystyt aina palaamaan ostohistoriaasi.

Lisätietoja yrityksestä Expondo

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodeilla teet hankinnat erityisin hinnoin

Tarvitsetko laadukkaita laitteita kotiin, puutarhaan tai auton huoltotoimiin? Expondo tarjoaa kaikkea tätä ja paljon muuta taatulla saksalaisella laadulla, edullisin hinnoin.

Expondo alekoodin lisääminen

Mikäli mielit tehdä hankintasi erikoisedullisin hinnoin, älä unohda käyttää alennuskoodeja hyödyksi:

1
Ota Expondo alennuskoodi talteen ja siirry verkkokauppaan.
2
Selaa rauhassa tuoteryhmät läpi ja tee yleiskatsaus tarjonnasta. Valikoi kiinnostavat välineet ja tuotteet ostoskoriin.
3
Kun ostokset on tehty, siirry koriin ja liitä alennuskoodi loppusumman alle. Klikkaa ”Käytä” vahvistaaksesi koodin.
4
Siirry kassalle.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kakkoslaatu käytännössä tarkoittaa?

Kakkoslaadun tuotteet on tuotteita, jotka ovat joko olleet näytteillä asiakkaille tai ne on kertaalleen tilattu ja palautettu. Nimi kakkoslaatu on kuitenkin hieman harhaan johtava, sillä tuotteiden tekninen puoli on tarkastettu/korjattu ja virheettömäksi todettu. Tuotteiden ulkoasussa saattaa kuitenkin ilmetä vikoja, jotka ei vaikuta tuotteen käyttöön tai tekniseen kapasiteettiin.

Koskeeko 3 vuoden takuu kaikkia verkkokaupan tuotteita?

Takuu koskee kaikkia verkkokaupan omia tuotemerkkejä, joita on lähemmäs 20. Kaikkia laitteita koskee kuitenkin lakisääteiset takuut ja 3 vuoden takuu ei kumoa tai rajoita lakisääteisiä takuita.

Mitä tuoteryhmiä voi saada käytettynä?

Kakkoslaadun alle kuuluu käytetyt ravintolalaitteet, vaa´at ja teollisuustarvikkeet, lisäksi valikoimaan kuuluu käytetyt hitsauskoneet ja verstaslaitteet, sekä hoitola- ja kuntoilulaitteet. Pääkategoriat ei kuitenkaan kerro täysin, mitä kaikkea käytettynä löytyy, sillä ne kattaa laajasti eri tuotteita kuten puutarhavälineitä ja muuta käytännöllistä. Yhteistä tuotteille on kuitenkin kakkoslaadun hinnat, joten tuotteet kannattaa käydä huolella läpi.

Löytyykö verkkokaupasta tarjouksia?

Kyllä tarjoushintaisia tuotteita voi löytää kaikista kategorioista selaamalla, verkkokaupassa ei käytettyjen tuotteiden lisäksi ole erillistä alennuskategoriaa. Jos haluaa varmistaa ettei alennukset mene ohi, uutiskirje pitää ajan tasalla tarjouksista ja tarjoaa erikoisetuja tilaajille.

Millaiset palautusmahdollisuudet tuotteilla on?

Kaikissa verkkokaupan tuotteissa on 30 päivän palautusoikeus ja se alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Palautukset koskee myös käytettyjä tuotteita.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*