20% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Varaa Expedian kautta ajoissa ja säästä 20% valikoiduista majoituksista

Varaa matkasi Expedian kautta 60 vuorokautta etukäteen ja saat 20% alennusta valikoiduista majoituksista.

NCIXDFDCPW
Katso tarjous
15% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Varaa Expedian kautta ja säästä keskimäärin 15% hotellivarauksista

Rekisteröidy ja kirjaudu Expedia Rewards -tilille, ja voit säästää keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista. Alennetut hinnat tunnistat keltaisesta Jäsenhinta-merkistä. Samalla ansaitset pisteitä ehdot täyttävistä varauksista.

VAVCF57XCQ
Katso tarjous

Suosituimmat Expedia alennuskoodit ja tarjoukset

15% tarjous

Rekisteröidy ja kirjaudu Expedia Rewards -tilille, ja voit säästää keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista. Alennetut hinnat tunnistat keltaisesta Jäsenhinta-merkistä. Samalla ansaitset pisteitä ehdot täyttävistä varauksista.

Vanhenee: 31.12.2023

20% tarjous

Varaa matkasi Expedian kautta 60 vuorokautta etukäteen ja saat 20% alennusta valikoiduista majoituksista.

Vanhenee: 31.12.2023

Expedia info

Expedialla vertaat ja varaat lomamatkat, hotellit ja lennot

Joka reissaajan unelmasaitti Expedia tarjoaa uuden polven palveluja kaikille matkailusta kiinnostuneille. Expedia on kerännyt alleen kaikenlaisia matkailuun keskittyneitä yrityksiä ympäri maailman. Näin he pystyvät auttamaan unelmia todeksi tai toteuttamaan käytännön järjestelyt mahdollisimman laajan spektrin otteella.

Expedia palvelee matkailijoita useissa kymmenissä maissa ja on panostanut nettisivujensa laatuun jokaista kieliryhmää ajatellen; kansainvälisyydestä huolimatta suomenkieliset sivut on täydellisesti toteutettu ja käännetty. Expedian kautta buukkaat kätevästi kaikki matkustamiseen ja kohteessa olemiseen liittyvät palvelut ekstroineen. Lisäksi sivut tarjoavat tärkeää tietoa matkan järjestelyyn liittyen, kuten miten toimia matkustushäiriöiden aikana tai mitä tulisi huomioida Suomen päässä matkustusasiakirjojen ja -ilmoitusten osalta. Suomimatkailuun löytyy opas ja muita hyödyllisiä linkkejä, mikäli kotimaan matkailu on tähtäimessä.

Kaikki oleellinen otettu huomioon ja koottu selkeäksi kokonaisuudeksi, jotta matkailijan olisi helppo poimia oleellinen ja keskittyä käytännön järjestelyihin ja mihinpä muuhun kun matkan suunnitteluun. Selkeistä verkkosivuista huolimatta Expedia haluaa varmistaa, että matkailija ei jää kysymystensä kanssa yksin, tästä syystä yritys tarjoaa ennen näkemättömän hienosti toteutetun asiakaspalvelujärjestelmän. Expedia on heittämällä yksi maailman suurimmista, mutta myös yksi asiakaslähtöisin matkailun tavaratalo, joita netistä löytyy.

Expedian kanta-asiakasohjelma tarjoaa hulppeat edut ja helpottaa matkanjärjestelyjä

Sivusto tarjoaa mahtavan asiakasohjelman, jolla voi tehdä säästöjä ja kerätä budjettia seuraavia matkoja varten. Rekisteröitymällä Expedia Rewards -ohjelmaan pääset heti käsiksi jäsenhintaisten matkapalveluiden piiriin. Tarjoushinnat vaihtelevat hotelleittain, mutta keskimäärin kanta-asiakkaalla on mahdollisuus noin -15 % alennukseen lähtöhinnasta. Lisäksi asiakas saa halutessaan erikoistarjouksia ja muuta inspiroivaa sähköpostiinsa.
Rewards-jäsenyys mahdollistaa myös asiakaspisteiden keräämisen. Jokaisesta varauksesta kertyy pisteitä, joita voi myöhemmin käyttää uusien varausten tekemiseen. Lataamalla Expedia -sovelluksen, varauskohtaiset pisteet on mahdollista vielä tuplata! Lisätietoja pistejärjestelmästä saat rekisteröitymällä tai Asiakaspalvelu-osiosta.

Expedia on linkissä myös kahden majoitukseen keskittyvän brändin, hotels.com ja Vrbon, kanssa ja kevään 2023 aikana nämä fuusioituvat siten, että asiakkaalla on mahdollisuus käyttää samaa asiakastiliä kaikissa kolmessa verkkopalvelussa. Tämä selkeyttää jälleen asiakkaan matkanjärjestelyjä ja laajentaa valikoimaa yhden tilin alla.

Asiakaspalvelu ja muut asiakasedut

Matkailu ei aina ole kaikista yksinkertaisinta, eteenkään yllättävien tilanteiden sattuessa. Usein tieto eri matkailuun vaikuttavista seikoista kuten maakohtaisista rajoituksista, viisumeista ja muusta on pirstaloitunut internetin syvyyksiin ja niiden selvittäminen on matkailijan omalla vastuulla. Näin toki myös Expedian kautta tehdyissä varauksissa, sillä erotuksella, että verkkosivu tarjoaa kattavan paketin neuvoja ja ohjeita eri tilanteisiin liittyen.
Asiakaspalvelu-osiosta saat kaiken tarpeellisen matkaan liittyvän infon, ja jos edelleen jokin asia mietityttää, oikeaa aihealuetta klikkaamalla, sivusto neuvoo, mikä yhteydenottokanava on paras jatkokyselyjä ajatellen. Valikoimaan kuuluu sähköposti sekä palvelunumerot.

Palvelua on saatavilla arkena suomen kielellä toimistoaikoihin ja englannin kielellä toimistoaikojen ulkopuolella, toisin sanoen palvelu pelaa ma-pe 24/7. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös ulkomailta käsin, mikäli olet ennättänyt jo kohteeseen.

Lisätietoja Expediasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*