20% tarjous
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 138 päivää

Varaa Expedian kautta ajoissa ja säästä 20% valikoiduista majoituksista

Varaa matkasi Expedian kautta 60 vuorokautta etukäteen ja saat 20%, tai jopa 45% alennusta valikoiduista majoituksista.

ZGV46V5N41
Katso tarjous
15% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 131 päivää

Varaa Expedian kautta ja säästä keskimäärin 15% hotellivarauksista

Rekisteröidy ja kirjaudu Expedia Rewards -tilille, ja voit säästää keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista. Alennetut hinnat tunnistat keltaisesta Jäsenhinta-merkistä. Samalla ansaitset pisteitä ehdot täyttävistä varauksista.

58PKF3CD3C
Katso tarjous

Jäsenenä tienaat upeita etuja

Expedia jäsenyys kannattaa, sillä pääset keräämään rahanarvoisia Rewards -pisteitä, joita voit käyttää tuleviin matkoihisi. Keskittämällä kaikki koti- ja ulkomaanmatkasi Expedialle saat myös muita jäsenyysetuja.

 

Jäsenedut määräytyvät asiakastason mukaan ja ne on jaettu kolmeen tasoon. Kaikkia jäseniä ilahduttava majoitustarjous oikeuttaa vähintään – 10 % alennukseen valikoiduista hotelleista. Blue & Silver -tasoilla saat ilmaisia aamiaisia, huonekorotuksia ja paljon muita maksuttomia lisäetuja. Lataamalla sovelluksen maksimoit jäsenyysetusi.

Löydä edulliset matkapaketit kohteisiin ympäri maailman

Expedian kautta matkan varaaminen on sekä antoisaa että edullista. Valmiiden matkojen varaaminen on helppoa, sillä sivusto tarjoaa runsaasti erilaisia paketteja. Varaamalla valmiiksi räätälöidyn pakettimatkan säästät rahaa, vaivaa ja aikaa. Lisäksi sivusto tarjoaa huikean kattauksen erilaista vapaa-ajan vietettä, jota et ehkä muuten osaisi etsiä.

Lähde matkalle lukuisiin kohteisiin tuhansien matkanjärjestäjien mukana

Expedia tarjoaa kattavan alustan eri matkantarjoajien palveluita. Eturivin matkailuyrityksiä löytyy muun muassa:

  • Vrbo
  • Ebookers
  • Carrentals.com
  • Cheap Tickets
  • Travelocity

Suosituimmat Expedia alennuskoodit ja tarjoukset

20% tarjous

Varaa matkasi Expedian kautta 60 vuorokautta etukäteen ja saat 20%, tai jopa 45% alennusta valikoiduista majoituksista.

Vanhenee: 08.12.2024

15% tarjous

Rekisteröidy ja kirjaudu Expedia Rewards -tilille, ja voit säästää keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista. Alennetut hinnat tunnistat keltaisesta Jäsenhinta-merkistä. Samalla ansaitset pisteitä ehdot täyttävistä varauksista.

Vanhenee: 01.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Expedia verkkokaupassa

5% alennus
Lunastettu 11 kertaa • • Voimassa 40 päivää

Liity ebookersin sisäpiiriin ja säästä vähintään 5%

Liittymällä ebookersin omaan jäsenohjelmaan, ansaitset matkoistasi samantien vähintään 5% edun.

BW5FZOO7K8
Katso tarjous
Lahja
Lunastettu 9 kertaa • • Voimassa 103 päivää

Onnittele päivänsankaria Matkapojat-lahjakortilla – tilaa tästä!

Matkapoikien lahjakortti on upea lahja läheiselle – räätälöi ja lähetä suoraan sähköpostiin.

WFL02ST4WV
Katso tarjous
15% tarjous
Lunastettu 19 kertaa • • Voimassa 145 päivää

Jopa 15% alennukset Nordic Choice Hotels majoituksista

Liity Nordic Choice Hotels jäseneksi ja saat 5% – 15 % alennusta hotellihuoneista Clarionissa ja muissa NCH hotelleissa.

7L4KEU4WZN
Katso tarjous
Etu Qatar Airways App
Lunastettu 8 kertaa • • Voimassa 131 päivää

Lataa Qatar Airways applikaatio ja nauti eduista!

Lataa Qatar Airwaysin applikaatio puhelimeesi ja nauti sen tuomista eduista. Applikaation avulla teet kaiken helpommin, check-in ja lentovarauksen muutokset sujuvat siellä saumattomasti.

BDR58UPUHL
Katso tarjous
20% tarjous
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 155 päivää

Qatar Airways opiskelijaetu: Säästä 20% lentovarauksestasi

Liity Qatar Airwaysin Student-Clubiin ja saat upeita jatkuvia etuja. Näiden etujen lisäksi nyt myös 20% alennus kolmannen lentosi jälkeen Qatar Airwaysin kanssa.

MD7J4XLQ21
Katso tarjous

Expedia - Päivän parhaat vinkit:

Expedia Rewards -ohjelma

Saat parhaat jäsenedut ja tarjoukset haltuun rekisteröitymällä kanta-asiakasohjelmaan. Palveluista ohjelma tarjoaa noin –15 % kertaedut.

Expedia-sovellus

Lataamalla sovelluksen kaksinkertaistat jäsennyspisteet. Sovelluksesta näet myös kätevästi ajankohtaiset alennukset ja kaikki henkilökohtaiset matkatietosi.

Kattava info-osio

Expedia jakaa palveluinfon ohella erittäin hyödyllistä tietoa matkailun oheisjärjestelyistä. Viisumiasiat, matkustusrajoitteet ja muut erityisvalmistelut löydät Asiakaspalvelu-osiosta.

Expedia info

Expedialla vertaat ja varaat lomamatkat, hotellit ja lennot

Joka reissaajan unelmasaitti Expedia tarjoaa uuden polven palveluja kaikille matkailusta kiinnostuneille. Expedia on kerännyt alleen kaikenlaisia matkailuun keskittyneitä yrityksiä ympäri maailman. Näin he pystyvät auttamaan unelmia todeksi tai toteuttamaan käytännön järjestelyt mahdollisimman laajan spektrin otteella.

Expedia palvelee matkailijoita useissa kymmenissä maissa ja on panostanut nettisivujensa laatuun jokaista kieliryhmää ajatellen; kansainvälisyydestä huolimatta suomenkieliset sivut on täydellisesti toteutettu ja käännetty. Expedian kautta buukkaat kätevästi kaikki matkustamiseen ja kohteessa olemiseen liittyvät palvelut ekstroineen. Lisäksi sivut tarjoavat tärkeää tietoa matkan järjestelyyn liittyen, kuten miten toimia matkustushäiriöiden aikana tai mitä tulisi huomioida Suomen päässä matkustusasiakirjojen ja -ilmoitusten osalta. Suomimatkailuun löytyy opas ja muita hyödyllisiä linkkejä, mikäli kotimaan matkailu on tähtäimessä.

Kaikki oleellinen otettu huomioon ja koottu selkeäksi kokonaisuudeksi, jotta matkailijan olisi helppo poimia oleellinen ja keskittyä käytännön järjestelyihin ja mihinpä muuhun kun matkan suunnitteluun. Selkeistä verkkosivuista huolimatta Expedia haluaa varmistaa, että matkailija ei jää kysymystensä kanssa yksin, tästä syystä yritys tarjoaa ennen näkemättömän hienosti toteutetun asiakaspalvelujärjestelmän. Expedia on heittämällä yksi maailman suurimmista, mutta myös yksi asiakaslähtöisin matkailun tavaratalo, joita netistä löytyy.

Expedian kanta-asiakasohjelma tarjoaa hulppeat edut ja helpottaa matkanjärjestelyjä

Sivusto tarjoaa mahtavan asiakasohjelman, jolla voi tehdä säästöjä ja kerätä budjettia seuraavia matkoja varten. Rekisteröitymällä Expedia Rewards -ohjelmaan pääset heti käsiksi jäsenhintaisten matkapalveluiden piiriin. Tarjoushinnat vaihtelevat hotelleittain, mutta keskimäärin kanta-asiakkaalla on mahdollisuus noin -15 % alennukseen lähtöhinnasta. Lisäksi asiakas saa halutessaan erikoistarjouksia ja muuta inspiroivaa sähköpostiinsa.
Rewards-jäsenyys mahdollistaa myös asiakaspisteiden keräämisen. Jokaisesta varauksesta kertyy pisteitä, joita voi myöhemmin käyttää uusien varausten tekemiseen. Lataamalla Expedia -sovelluksen, varauskohtaiset pisteet on mahdollista vielä tuplata! Lisätietoja pistejärjestelmästä saat rekisteröitymällä tai Asiakaspalvelu-osiosta.

Expedia on linkissä myös kahden majoitukseen keskittyvän brändin, hotels.com ja Vrbon, kanssa ja kevään 2023 aikana nämä fuusioituvat siten, että asiakkaalla on mahdollisuus käyttää samaa asiakastiliä kaikissa kolmessa verkkopalvelussa. Tämä selkeyttää jälleen asiakkaan matkanjärjestelyjä ja laajentaa valikoimaa yhden tilin alla.

Asiakaspalvelu ja muut asiakasedut

Matkailu ei aina ole kaikista yksinkertaisinta, eteenkään yllättävien tilanteiden sattuessa. Usein tieto eri matkailuun vaikuttavista seikoista kuten maakohtaisista rajoituksista, viisumeista ja muusta on pirstaloitunut internetin syvyyksiin ja niiden selvittäminen on matkailijan omalla vastuulla. Näin toki myös Expedian kautta tehdyissä varauksissa, sillä erotuksella, että verkkosivu tarjoaa kattavan paketin neuvoja ja ohjeita eri tilanteisiin liittyen.
Asiakaspalvelu-osiosta saat kaiken tarpeellisen matkaan liittyvän infon, ja jos edelleen jokin asia mietityttää, oikeaa aihealuetta klikkaamalla, sivusto neuvoo, mikä yhteydenottokanava on paras jatkokyselyjä ajatellen. Valikoimaan kuuluu sähköposti sekä palvelunumerot.

Palvelua on saatavilla arkena suomen kielellä toimistoaikoihin ja englannin kielellä toimistoaikojen ulkopuolella, toisin sanoen palvelu pelaa ma-pe 24/7. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös ulkomailta käsin, mikäli olet ennättänyt jo kohteeseen.

Lisätietoja Expediasta

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saan palvelua, jos varaan matkan Expedialta?

Expedia tietää, että matkansuunnittelu ja matkustaminenkin voi olla joskus raskasta, joten yritys haluaa keventää järjestelyjä panostamalla erinomaiseen asiakaspalveluun. Henkilökohtainen asiakaspalvelu toimii chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Kiireellisimmät asiat hoidat helposti puhelimessa tai chatissa, mutta myös sähköposteihin pyritään vastaamaan tehokkaasti. Lisäksi löydät kattavasti tietoa lukemalla verkkosivuston asiakaspalveluosiota, jossa on selkeästi kerrottu esimerkiksi viisumeista, lentohyvityksistä ja muista matkoihin liittyvistä tärkeistä asioista.

Miten Expedian asiakasohjelma toimii?

Pääset Expedia Rewards -ohjelmaan ilmaiseksi verkkosivuston kautta. Jäsenyys toimii ohjelman kautta ja kerrytät pisteitä asiakastilille Expedian kautta varatuista lennoista ja palveluista. Pisteitä voi käyttää matkoihin, mutta ne kertovat myös asiakkuutesi tason. Käytännössä, mitä enemmän matkustat, sitä korkeammalle asiakastasolle pääset ja paremmat edut saat. Tarjoukset voi olla ilmaisia palveluita mutta myös muita etuja. Ensimmäisen hotelliedun lunastat liittyessäsi jäseneksi.

Miten Vrbo ja Hotels.com liittyy Expediaan?

Expedia tekee yhteistyötä lukuisten matkanjärjestäjien kanssa ja sen pyrkimys tarjota täydellinen, kattava matkailualusta omalla verkkosivustolla. Helpottaakseen asiointia ja asiakkaiden matkajärjestelyjä yritys tuottaa palvelua Vrbon ja Hotels.comin kaltaisten toimijoiden kanssa tarjoamalla mahdollisuuden käyttää yhtä ainutta tiliä kaikkien kolmen palvelutarjoajan alustoilla. Tämä helpottaa tunnusten ja salasanojen muistamista ja yhtenäistää matkan suunnittelua.

Onko matka hyvä varata ajoissa, jotta saa parhaan hinnan?

Expediasta löytyy tarjouksia monenlaisille matkoille. Äkkilähdöt on yksi suosittu tarjousmalli, jos matkalle haluaa pian. Äkkilähdöistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja kauas ja lähelle, mutta se tarjoaa alennuksia myös hyvin eri hintaisiin vaihtoehtoihin. Suunnitellessasi matkaa pidemmälle voit löytää erikoishintaisia lentoja, majoitusta ja paketteja. Helpottaakseen tarjousten löytämistä sivusto on koonnut ne omaan osioonsa. Löydät osion ”Suunnittele matkasi” -valikon alta.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*