0€ tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 116 päivää

Rekisteröidy ilmaiseksi Eliittikumppanille ja löydä unelmiesi kumppani!

Rekisteröidy Eliittikumppanille ilmaiseksi ja löydä kumppani, joka oikeasti sopii sinulle. Rekisteröityminen on maskutonta, helppoa ja nopeaa.

MRQ630665Z
Katso tarjous

Suosituimmat Eliittikumppani alennuskoodit ja tarjoukset

0€ tarjous

Rekisteröidy Eliittikumppanille ilmaiseksi ja löydä kumppani, joka oikeasti sopii sinulle. Rekisteröityminen on maskutonta, helppoa ja nopeaa.

Vanhenee: 01.10.2023

Eliittikumppani info

Eliittikumppani on laadukas seuranhakupalvelu

Vuodesta 2012 asti Suomessa toiminut Eliittikumppani on yksi Euroopan johtavista seuranhakupalveluista. Eliittikumppani on auttanut sinkkuja ympäri Eurooppaa löytämään pitkäaikaisen kumppanin itselleen ja palvelulla on paljon käyttäjiä myös Suomessa. Palvelu perustuu tieteelliseen menetelmään, jossa kumppaneiden yhteensopivuus arvioidaan eri asioiden perusteella. Palvelu sopii erinomaisesti sekä nettideittailun vasta-alkajille, että pidempäänkin seuraa etsineille.

Eliittikumppani on todella kehittynyt seuranhakupalvelu, jollaista toista ei netistä löydy. Aivan aluksi jäsenet pääsevät täyttämään laajan persoonallisuustestin, jossa saadaan selville monia tärkeitä asioita. Kun lapsentekotoiveet, uskonnolliset asiat, alkoholin käyttö ja monet muut selvitetään heti ensimetreillä, antaa se paremman osumisprosentin juuri hakijalle soveltuville ehdokkaille. Oman profiilin pystyy heti luomaan niin, että se karsii pois kaikki itselle sopimattomat ehdokkaat.

Premium-jäsenyys tarjoaa parhaat edellytykset kumppanin löytämiseen

Eliittikumppanit tarjoaa kaksi eri jäsenyysvaihtoehtoa, jotka ovat maksuton perusjäsenyys ja maksullinen Premium-jäsenyys. Palveluun voi liittyä ilmaiseksi ja siihen tutustuminen on helppoa maksuttoman perusjäsenyyden avulla. Pystyt tekemään persoonallisuustestin, jossa vastaat moniin tärkeisiin kysymyksiin. Voit lisäksi täydentää profiilisi tietoja ja saat päivittäin uusia kumppaniehdotuksia. Perusjäsenyys kantaa melko pitkälle ja sen avulla käytössä on kaikki sivuston välttämättömät toiminnot.

Premium-jäsenyys mahdollistaa kuitenkin entistä parempien ominaisuuksien käyttöönoton. Pääset käyttämään Eliittikumppanin kaikkia loistavia ominaisuuksia täysin vapaasti. Tämä on tietenkin paljon monipuolisempi ja parempi vaihtoehto perusjäsenyyteen verrattuna. Saat muun muassa seuraavat ominaisuudet käyttöösi: rajaton viestintä, yksityiskohtaisempi profiili, tietoa profiilisi vierailijoista, kaikkien valokuvien näkeminen ja monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Premium-jäsenyys maksaa 37,90–49,90 €/kk, riippuen jäsenyyden pituudesta. Maksu on helppo hoitaa joko maksukortilla tai PayPalin kautta. Huomaathan, että Eliittikumppani kiinnittää erityisen tarkkaan huomiota tietoturvallisuuteen. Kaikkien käyttäjien tiedot tulevat sivustolle salatussa muodossa ja kaikki maksut tehdään suojatun yhteyden välityksellä. Sivusto ei myöskään koskaan luovuta käyttäjien henkilötietoja ulkopuolisille henkilöille eikä muille jäsenille.

Hanki Eliittikumppani-jäsenyys edullisesti alennuskoodeilla

Eliittikumppaneihin on mahdollista löytää todella hyviä alennuskoodeja. Niiden avulla voit saada tuntuvan alennuksen Premium-jäsenyyden hinnasta ja usein alennuskoodit sisältävät myös muutaman päivän ilmaisia kokeilujaksoja. Kannattaakin ehdottomasti hyödyntää nämä alennuskoodit, sillä niiden avulla pääset nauttimaan Eliittikumppanit-sivuston täysistä ominaisuuksista paljon edullisempaan hintaan.

Kannattaa myös tsekata seuranhakupalvelun omilta sivuilta mahdollisia kampanjoita ja alennuskoodeja. Eliittikumppanit tarjoaa usein erilaisia etuuksia, joihin kuuluu yleensä alennuksia sivuston Premium-jäsenyydestä. Palvelua voi toki myös käyttää ilmaiseksi, mutta maksullinen palvelu tarjoaa paljon paremmat mahdollisuudet seuranhakuun. Maksullisuus kertoo myös hakijoiden olevan tosissaan ja heidän vakaa aikomuksensa on löytää täydellinen kumppani.

Jos olet jo kokeillut muita netin seuranhakupalveluja tuloksetta, kannattaa sinun siirtyä Eliittikumppanit-sivustolle. Tämä on ehdottomasti yksi netin parhaista palveluista ja se on todistetusti tuonut tuloksia ja kumppanin monen käyttäjän elämään. Älä siis jää yksin, vaan lähde etsimään elämäsi rakkautta tai vaikka vain uusia tuttavuuksia Eliittikumppanin avulla.

Eliittikumppanista löydät seuraa toaitarkoituksella

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*