0€ tarjous
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 76 päivää

Rekisteröidy ilmaiseksi Eliittikumppanille ja löydä unelmiesi kumppani!

Rekisteröidy Eliittikumppanille ilmaiseksi ja löydä kumppani, joka oikeasti sopii sinulle. Rekisteröityminen on maskutonta, helppoa ja nopeaa.

FZPSG3IAGA
Katso tarjous

Premium-jäsenenä et voi ohittaa täydellisestä matchia

Eliittikumppaneiden ilmaisversiolla pääsee upeasti alkuun kumppanin etsinnässä, mutta Premium-jäsenenä mahdollisuutesi löytää ”se oikea” moninkertaistuu, koska:

  • Voit muokata tarkemman profiilin ja laajemman näkyvyyden profiilille
  • Näet kaikkien ehdokkaiden kuvat
  • Voit viestiä rajattomasti ja näet viestien välitystiedot
  • Näet profiilissasi vierailleet
  • Pääset näkemään ”Mitä jos”-ehdokkaita

Eliittikumppanien perusteellinen alkukartoitus takaa toimivan lopputuloksen

Vaikka rakkaus on muutakin kuin faktoja paperilla, useimmilla meistä on mielessä ainakin jotain kumppaniin kohdistuvia toiveita. Eliittikumppaneiden rekisteröintipatteristo on suunniteltu tiedostettujen kuin tiedostamattomienkin matching-kriteerien keräämiseen, jotta kaikki se, mitä netti voi tarjota, toteutuisi.

 

Jokainen sivustolle rekisteröityvä saa antaa itsestään ja toiveistaan tarkan kuvauksen. Ja koska ajatuksena on tarjota laadukkaita kohtaamisia, tiedot eivät perustu pelkkiin teknisiin ominaisuuksiin kuten ulkoisiin seikkoihin tai saavutuksiin vaan kartoitus poimii osia myös pintaa syvemmältä.

Koe yhteisöllisyyttä ja palvelun parhautta

Jotta kumppanin etsintä ei olisi pelkkää yksinäistä ”puurtamista”, alusta tarjoaa laadukkaan asiakaspalvelun, joka auttaa tarvittaessa. Sivustolta löytyy myös inspiroiva blogi, joka ylläpitää hyvää virettä ja antaa uusia hyödyllisiä työkaluja kumppaninhakuun. Onnistuneet matching-tarinat ruokkivat positiivista polkua kohti päämäärää.

Suosituimmat Eliittikumppani alennuskoodit ja tarjoukset

0€ tarjous

Rekisteröidy Eliittikumppanille ilmaiseksi ja löydä kumppani, joka oikeasti sopii sinulle. Rekisteröityminen on maskutonta, helppoa ja nopeaa.

Vanhenee: 06.10.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Eliittikumppani verkkokaupassa

20% tarjous
Lunastettu 37 kertaa • • Voimassa 76 päivää

Kaalimadon valikoidut kuumat lelut ja tuotteet nyt 20 – 50% alennuksella

Shoppaile nyt aikuisten lelukaupassa, Kaalimato.comissa valikoituja seksileluja ja muita tuotteita 20% ja jopa 50% alennuksella.

H0G7L4YPEO
Katso tarjous
5€ alennuskoodi
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 132 päivää

HerSecret: 5 € alennuskoodi yli 50 € tilaukseen

Hyödynnä nyt 5 euron alennuskoodi HerSecret verkkokaupassa. Tilaa yli 50 eurolla hyödyntääksesi koodin. Saat koodin tilaamalla Her Secret uutiskirjeen.

0KQLD1MQQ3
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • • Voimassa 132 päivää

Hyödynnä ilmainen toimitus HerSecretillä!

Saat nyt ilmaisen toimituksen HerSecret verkkokaupassa. Myös tuotteen vaihto onnistuu ilman lisäkuluja. Ei minimiostorajaa.

Eliittikumppani - Päivän parhaat vinkit:

Premiun-jäsenyys

Ota seuranhakupalvelun kaikki ominaisuudet käyttöön Premium-jäsenyyden avulla ja löydä seuraa helpommin.

Ilmainen kokeilujakso

Hyödynnä alennuskoodit ja saa ilmaisia kokeilujaksoja sekä tuntuvia alennuksia Premium-jäsenyydestä

Euroopan johtava seuranhakupalvelu

Euroopan johtavassa seuranhakupalvelussa voit löytää unelmiesi kumppanin kehittyneen yhteensopivuusjärjestelmän avulla

Eliittikumppani info

Eliittikumppani on laadukas seuranhakupalvelu

Vuodesta 2012 asti Suomessa toiminut Eliittikumppani on yksi Euroopan johtavista seuranhakupalveluista. Eliittikumppani on auttanut sinkkuja ympäri Eurooppaa löytämään pitkäaikaisen kumppanin itselleen ja palvelulla on paljon käyttäjiä myös Suomessa. Palvelu perustuu tieteelliseen menetelmään, jossa kumppaneiden yhteensopivuus arvioidaan eri asioiden perusteella. Palvelu sopii erinomaisesti sekä nettideittailun vasta-alkajille, että pidempäänkin seuraa etsineille.

Eliittikumppani on todella kehittynyt seuranhakupalvelu, jollaista toista ei netistä löydy. Aivan aluksi jäsenet pääsevät täyttämään laajan persoonallisuustestin, jossa saadaan selville monia tärkeitä asioita. Kun lapsentekotoiveet, uskonnolliset asiat, alkoholin käyttö ja monet muut selvitetään heti ensimetreillä, antaa se paremman osumisprosentin juuri hakijalle soveltuville ehdokkaille. Oman profiilin pystyy heti luomaan niin, että se karsii pois kaikki itselle sopimattomat ehdokkaat.

Premium-jäsenyys tarjoaa parhaat edellytykset kumppanin löytämiseen

Eliittikumppanit tarjoaa kaksi eri jäsenyysvaihtoehtoa, jotka ovat maksuton perusjäsenyys ja maksullinen Premium-jäsenyys. Palveluun voi liittyä ilmaiseksi ja siihen tutustuminen on helppoa maksuttoman perusjäsenyyden avulla. Pystyt tekemään persoonallisuustestin, jossa vastaat moniin tärkeisiin kysymyksiin. Voit lisäksi täydentää profiilisi tietoja ja saat päivittäin uusia kumppaniehdotuksia. Perusjäsenyys kantaa melko pitkälle ja sen avulla käytössä on kaikki sivuston välttämättömät toiminnot.

Premium-jäsenyys mahdollistaa kuitenkin entistä parempien ominaisuuksien käyttöönoton. Pääset käyttämään Eliittikumppanin kaikkia loistavia ominaisuuksia täysin vapaasti. Tämä on tietenkin paljon monipuolisempi ja parempi vaihtoehto perusjäsenyyteen verrattuna. Saat muun muassa seuraavat ominaisuudet käyttöösi: rajaton viestintä, yksityiskohtaisempi profiili, tietoa profiilisi vierailijoista, kaikkien valokuvien näkeminen ja monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Premium-jäsenyys maksaa 37,90–49,90 €/kk, riippuen jäsenyyden pituudesta. Maksu on helppo hoitaa joko maksukortilla tai PayPalin kautta. Huomaathan, että Eliittikumppani kiinnittää erityisen tarkkaan huomiota tietoturvallisuuteen. Kaikkien käyttäjien tiedot tulevat sivustolle salatussa muodossa ja kaikki maksut tehdään suojatun yhteyden välityksellä. Sivusto ei myöskään koskaan luovuta käyttäjien henkilötietoja ulkopuolisille henkilöille eikä muille jäsenille.

Hanki Eliittikumppani-jäsenyys edullisesti alennuskoodeilla

Eliittikumppaneihin on mahdollista löytää todella hyviä alennuskoodeja. Niiden avulla voit saada tuntuvan alennuksen Premium-jäsenyyden hinnasta ja usein alennuskoodit sisältävät myös muutaman päivän ilmaisia kokeilujaksoja. Kannattaakin ehdottomasti hyödyntää nämä alennuskoodit, sillä niiden avulla pääset nauttimaan Eliittikumppanit-sivuston täysistä ominaisuuksista paljon edullisempaan hintaan.

Kannattaa myös tsekata seuranhakupalvelun omilta sivuilta mahdollisia kampanjoita ja alennuskoodeja. Eliittikumppanit tarjoaa usein erilaisia etuuksia, joihin kuuluu yleensä alennuksia sivuston Premium-jäsenyydestä. Palvelua voi toki myös käyttää ilmaiseksi, mutta maksullinen palvelu tarjoaa paljon paremmat mahdollisuudet seuranhakuun. Maksullisuus kertoo myös hakijoiden olevan tosissaan ja heidän vakaa aikomuksensa on löytää täydellinen kumppani.

Jos olet jo kokeillut muita netin seuranhakupalveluja tuloksetta, kannattaa sinun siirtyä Eliittikumppanit-sivustolle. Tämä on ehdottomasti yksi netin parhaista palveluista ja se on todistetusti tuonut tuloksia ja kumppanin monen käyttäjän elämään. Älä siis jää yksin, vaan lähde etsimään elämäsi rakkautta tai vaikka vain uusia tuttavuuksia Eliittikumppanin avulla.

Eliittikumppanista löydät seuraa toaitarkoituksella

Näin lisäät alennuskoodin

Ota alekoodit avuksi kumppanin etsintään

Eliittikumppanit tarjoaa yhden Euroopan suosituimmista kumppaninhakusivustoista. Kaikenlaiset kumppanitoiveet on huomioitu sivustolla, mutta sen ehdoton valtti on tarjota oikeanmukainen, todellinen ”ihminen ihmiselle” kohtaaminen.

Alekoodin käyttäminen Eliittikumppani -sivustolla

Jotta saisit kumppanin etsimisestä kaikki irti, liity Premium-jäseneksi alennuskoodien edut hyödyntämällä:

1
Ota Eliittikumppani alennuskoodi talteen ja siirry sivustolle.
2
Rekisteröidy asiakkaaksi syöttämällä perustietosi sekä vastaamalla kysymyksiin. Vahvista sähköpostiosoite päästäksesi siirtymään profiiliisi.
3
Valitse sopivin kolmesta Premium -vaihtoehdosta ja jatka.
4
Lisää alennuskoodi maksutavan alta avautuvaan kenttään ja valitse ”Vahvista”.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoaako sivusto alennuksia?

Kyllä, jäsenyyksistä voi löytää vaihtuvia kampanjatarjouksia, joilla teet kumppaninetsinnästä reilusti edullisempaa. Voit myös hyödyntää helposti alennuskoodeja, jotka tarjoavat monipuolisia etuja sivuston maksullisen version käyttöön.

Mihin Eliittikumppanin luotettavuus perustuu?

Alusta on yksi Euroopan käytetyimmistä ja sillä on miljoonia käyttäjiä. Eliittikumppanit on perustettu vastaamaan turvalliseen ja aitoon kumppanin kohtaamiseen. Sivuston tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota, mutta myös profiileja valvotaan ammattitaidolla. Sivustolle päästäkseen jäseniltä kerätään tietoa perustuen yhteen tunnetuimpaan piirreteoriaan ”Big Five” ja sen myötä kehitettyyn persoonallisuustestiin. Tämän lisäksi jäsenet saavat kertoa itsestään ja toiveistaan. Näillä varmistetaan, että mahdollisimman moni löytää etsimänsä rakkauden.

Minkälaista tukea Eliittikumppanit tarjoaa?

Sivuston käyttö on suunniteltu ihan jokaiselle persoonalle ja se tukee paitsi kumppanin etsinnässä myös matkalla kohti ensimmäistä sivuston ulkopuolella tapahtuvaa kohtaamista. Halutessasi edetä hitaammin alusta tarjoaa viiden askeleen tutustumismahdollisuuden, jossa molemmat osapuolet saavat aikaa tutustua vähitellen.

Mitä henkilökohtaisia tietoja rekisteröimiseen tarvitaan?

Rekisteröityäksesi sinun tarvitsee syöttää ikäsi, sukupuolesi sekä etsimäsi kumppanin sukupuoli ja sähköpostiosoite. Rekisteröintitietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ja jäsenten tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota, joten siltä osin rekisteröityminen on täysin turvallista.

Voiko jäsenyyden irtisanoa koska tahansa?

Kyllä, jäsenyyden voi irtisanoa sekä sovelluksessa että verkkosivun kautta. Jäsenyys on voimassa sopimuskauden loppuun. Jos haluat välttyä sopimuskautta seuraavan kuukauden jäsenmaksulta, irtisanominen on tehtävä 7 päivää ennen kauden päättymistä.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*