20% alennuskoodi
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 207 päivää

Nappaa 20% alennuskoodi Electroluxille

Kelpaisiko 20% alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi Electroluxilla? Liity nyt MyElectroluxiin ja saat käyttöösi 20% alekoodin.

WJZZMOU8R7
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 207 päivää

Electrolux: Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Saat nyt tilauksellesi ilmaisen toimituksen, kun tilaat yli 50 eurolla Electroluxilta.

Suosituimmat Electrolux alennuskoodit ja tarjoukset

20% alennuskoodi

Kelpaisiko 20% alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi Electroluxilla? Liity nyt MyElectroluxiin ja saat käyttöösi 20% alekoodin.

Vanhenee: 31.12.2023

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt tilauksellesi ilmaisen toimituksen, kun tilaat yli 50 eurolla Electroluxilta.

Vanhenee: 31.12.2023

Electrolux info

Electrolux on johtava laadukkaiden kodinkoneiden valmistaja

Kun mietit yleisimpiä kodinkonevalmistajia, ensimmäisten joukossa mieleen tulee varmasti tuhansien suomalaistenkin koteja palveleva Electrolux. Eikä ihme, tämä naapurimaamme brändi on johtava kodinkoneiden valmistaja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laitteiden maine laadukkaina ja pitkäikäisinä ei ole lainkaan tuulesta temmattu, sillä vahvoilla skandinaavisilla arvoilla varustettu yritys pitää huolen, että tuotteet on kehitetty ja valmistettu kestävien arvojen pohjalta.

Electroluxin valtti on se, että yritys ei ole lähtenyt liikaa laajentamaan tuoteperheitä vaan se on keskittynyt laitteisiin, jotka oikeasti helpottavat arkea tai tuovat siihen pientä lisäarvoa. Fokusoidut tuotteet se on kehittänyt huippuunsa. Kuluttajien mieltymyksiä on myös kuunneltu tarkkaan, sillä esimerkiksi kylmälaitteiden rinnalle on tullut ihanat viinikaapit, ja Air Fryer keittiön pienlaitteita täydentämään. Tehokkuuden ja vihreiden arvojen lisäksi kaikki laitteet on tyylikkäitä, skandikotiin helposti solahtavia pitkällisen suunnittelun tuloksia. Hintataso on kaikesta laadukkuudesta huolimatta kohtuullinen ja nettisivuilta löytyy meheviä lisätarjouksia.

Laadusta tinkimättä, vaihtoehtoja unohtamatta

Electroluxin laitteet on saavuttanut monenlaisia voittoja niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa testeissä. Esimerkiksi useat imurit ja ilmanpuhdistuslaitteet on huomioitu tehokkuutensa ja muotoilun ansiosta. Osassa tuotteita on käytetty onnistuneesti kierrätettyjä materiaaleja. Tehokkuutensa ansiosta kaksi kokonaista imurisarjaa sekä ilmanpuhdistussarja on saaneet Allergia- ja astmaliiton tunnustuksen. Enemmän tietoa palkittujen laitteiden ominaisuuksista löytyy ”Tutustu” -linkin alta, sivun oikeasta ylälaidasta.

Energiatehokkuus on huomioitu kaikissa laitteissa, esimerkiksi pesukoneissa on Quick select -toiminto, jolla säästät sähkön lisäksi vettä. Lisäksi pesussa on huomioitu vaatteiden lempeä käsittely ja pitkä käyttöikä. Kylmälaitteista löytyy vaihtoehto, jossa on käytetty erityistä tekniikkaa tasaisen ilmankierron takaamiseen ja ruokahävikin minimoimiseen.

Kodinkoneiden tehokkuutta on helppo vertailla, sillä jokaiseen tuotteeseen on merkattu hinta-tehokkuussuhde prosentein ja jos valikoimasta löytyy halpakäyttöisempiä laitteita, ne saa esille klikkaamalla energiamerkintää. Tuotevertailu on siis tehty erittäin läpinäkyväksi ja vaihtoehtoja kodinkoneissa riittää jokaisen kodin tarpeisiin.

Asiakkaiden omat palautteet on merkattu tähtiluokituksella ja klikkaamalla tähtilinjaa ostaja pääsee lukemaan sanalliset asiakaspalautteet. Tuotteita on arvosteltu niiden laadun, muotoilun ja toimintojen näkökulmasta. Palautteisiin on erikseen merkattu tuotteita ostaneiden asiakkaiden ja kannustinkampanjoin hankitut palautteet, mikä kertoo jälleen yrityksen läpinäkyvästä ja luotettavasta otteesta.

Kampanjat ja muu aletarjonta kodinvarustelun budjetointia helpottamaan

Etuja ja alennuksia löydät sivuilta mittavasti. Erillinen ”Kampanjat”-kategoria kerää yhteen ajankohtaiset tuotetarjoukset ja sesonkialet. Tuotteita on saatavilla jopa kymmenien prosenttien alennuksella, mikä isommissa kodinkoneissa tarkoittaa useiden satojen eurojen säästöjä. Liittymällä My Electroluxiin, saat tarjouksia sähköpostiisi tasaisin väliajoin. Ensimmäisen -20 % alennuksen saat lunastettua heti ensimmäisestä sähköisestä asiakaskirjeestä.

Toimitukset saat ilmaiseksi, kun osto ylittää 50 €, joten laiteostoissa toimitukset ovat miltei aina ilmaisia. Palautukset hoituu aina ilman veloitusta ja palautusoikeus on 30 päivää. Mikäli joku laite on osittain vioittunut käytössä tai kaipaat pakettiin täydennystä, Electroluxilta löytyy varaosia ja lisätarvikkeita. Muistathan liittää lisätarvikkeet muiden ostosten yhteyteen, jotta vältyt ylimääräisiltä lähetyskuluilta.

Electrolux takaa ainutlaatuiset kahvihetket suomalaisille

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*