20€ tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 212 päivää

E-villestä nyt tuotteita alle 20 eurolla!

Löydä E-villestä satoja tuotteita alle 20 eurolla. Tutustu ja löydä edullisia lahjaideoita tai heräteostoksia.

YK1FENKGOM
Katso tarjous
90% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 212 päivää

E-villen Outletista tuotteita jopa 90% alennuksella

Tutustu E-villen outlet-valikoimaan ja löydä poistuvat tuotteet jopa -90% tarjoushintaan. Valikoimasta löydät paljon tuotteita uskomattoman edulliseen hintaan.

Z1N660EEUL
Katso tarjous

Suosituimmat E-ville alennuskoodit ja tarjoukset

90% tarjous

Tutustu E-villen outlet-valikoimaan ja löydä poistuvat tuotteet jopa -90% tarjoushintaan. Valikoimasta löydät paljon tuotteita uskomattoman edulliseen hintaan.

Vanhenee: 31.12.2023

20€ tarjous

Löydä E-villestä satoja tuotteita alle 20 eurolla. Tutustu ja löydä edullisia lahjaideoita tai heräteostoksia.

Vanhenee: 31.12.2023

E-ville info

Kotimainen E-ville myy kodin ja vapaa-ajan tuotteet netissä

E-ville on pohjoismaisia kuluttajia palveleva kotimainen verkkokauppa, jonka varasto sijaitsee Mäntsälässä. Kaupan valikoima on laaja, mutta sen pääpainopiste on kodin ja vapaa-ajan tuotteissa. Mikä tekee tarjonnasta erityisen, tuotteita maahantuodaan Kiinan tukkumarkkinoilta saakka. Tarjolla on siis ennennäkemättömän monipuolinen ja raikas kattaus erilaisia vapaa-ajanvälineitä ja muuta hyötytavaraa kotikäyttöön.

Peruskuluttajien lisäksi e-ville toimittaa tukkutavaraa myös yritysten käyttöön. Luonnollisesti yrityksen toiminta on taattua kotimaista laatua ja se näkyy kuluttajille. Yrityksellä on erinomainen asiakaspalvelu, mutta kuluttajaa muistetaan myös hintojen puolella. Sivustolta voikin löytää useita erilaisia kampanjoita ja alennuksia, joita hyödyntää heti ensiostoksista lähtien. Yritys työllistää myös merkittävän määrän henkilökuntaa, joten voisi sanoa, että tekemällä ostoksia e-villen kautta kuluttaja tukee ja ylläpitää kotimaista liiketoimintaa.

Päiväalet, kausialet ja pitkän tähtäimen alennusohjelma

Kanta-asiakkuusohjelmalla pääset parhaiten etuihin kiinni. Kanta-asiakkaana kerrytät asiakasrahaa, mutta saat myös muut edut ja tarjoukset käytettäväksesi. Asiakasraha kertyy paitsi ostoista, myös tuotearvioinneista ja kaverilinkeistä, jotka tuovat uusia asiakkaita yrityksen piiriin. Ostosrahan ansainta on täten helppoa ja rahan voi käyttää heti hyödyksi uusia ostoja tehdessä.

Uutiskirje tarjoaa monipuolisen kattauksen vaihtuvia tilaajaetuja ja uutuuksia. Kirjeen mukana tulee uskomattomia kausitarjouksia ja pääset osallistumaan muhkean 200 € lahjakortin arvontaan oitis, jos mielesi niin halajaa. Näin kuulet tuoreista tuoteuutuuksista ensimmäisten joukossa, mutta myös nettisivuilta löytää alennuskategorioita, jos kirjeisiin tutustuminen ei inspiroi.

Alennusryhmät on jaettu kuukausi-, päivä- ja kausitarjousten mukaan, ja parhaimmillaan säästöt voivat nousta yli tuhannen euron. Alennukset ovat tuntuvia, -50 tai -70 % tarjoukset eivät ole lainkaan tavaton kerta-alennus löytää.

Sivut on valinnan mukaan käännettävissä tanskan, ruotsin sekä norjan kielelle, ja luonnollisesti myös hinnat alennuksineen saa näkymään eri valuutoissa. Kaikissa tuotteissa on 30 päivän palautusoikeus. E-villen lukuisat somekanavat pitävät myös huolen, että asiakas pysyy kuumimpien tarjousten mukana, ilman erillistä verkkosivulla käyntiä.

Inspiraation jäljillä

Tietoa tuotteista ja niiden käyttömahdollisuuksista tarjoaa nettikaupan erinomainen blogi -osio. E-ville-blogi on helppo tapa tutustua erilaisiin tuotteisiin tai tuotesarjoihin. Blogeista löytyy ostoapua ja vinkkejä oikean tuotteen valitsemiseen sekä erilaisia tuotearvosteluita, joissa saman tuoteperheen eri vaihtoehdot on testattu ja kategorisoitu eri tarpeisiin sopiviksi.

Toisaalta tarjolla on letkeitä tuote-esittelyitä, etenkin hieman tuoreempien vempaimien ja laitteiden käyttötarkoituksesta saa mukavasti tietoa, jos joku uutuus on mennyt aiemmin ohi. Erityistuotteista on listalinkki aina blogin lopussa, jotta asiakas pääsee suoraan näkemään verkkokaupan vaihtoehdot. Pienenä ekstrana asiakas pääsee kuulemaan myös kiinnostavia otteita Kiinasta, sillä osa yrityksen suomalaisvahvistuksesta elää ja hengittää kaukomaan markkinoita paikan päällä.

E-villen testipenkissä tuotteet pääsevät syyniin

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*