20€ tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 227 päivää

E-villestä nyt tuotteita alle 20 eurolla!

Löydä E-villestä satoja tuotteita alle 20 eurolla. Tutustu ja löydä edullisia lahjaideoita tai heräteostoksia.

0PO06KQET1
Katso tarjous
90% tarjous
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 227 päivää

E-villen Outletista tuotteita jopa 90% alennuksella

Tutustu E-villen outlet-valikoimaan ja löydä poistuvat tuotteet jopa -90% tarjoushintaan. Valikoimasta löydät paljon tuotteita uskomattoman edulliseen hintaan.

QGMZC4UTJU
Katso tarjous

Tee kuukauden tuotteilla jopa satojen eurojen säästöjä

Kuukausittain vaihtuvista tuotteista löydät uskomattomia hintatärppejä. Oletko haaveillut vauhdin hurmasta kaksipyöräisellä? Hanki sähköpyörät, -potkulaudat ja skootterit huippuedulliseen hintaan. Lähemmäs tuhannen euron alennuksilla kuukausituote kannattaa jo ostaa, vaikka tuote ei lähtökohtaisesti olisi tulevan kauden ostos.

Osta edullisesti elektroniikkaa

E-ville on panostanut erityisesti elektroniikkaan. Matkapuhelinten lisäksi tuotteita löytyy lukuisista muista alaryhmistä, joissa on jopa satojen eurojen tarjouksia:

  • Akut
  • Aurinkopaneelit
  • Varavirtalähteet
  • Radiot
  • Kodin turvakamerat

Intohimona kuntoilu

Tänä päivänä hyvinvointi ja itsestä huolen pitäminen kuuluu olennaisena osana elämäntyyliä. Aktiivinen elämäntapa ja sen vastapainona rentoutuminen on olennainen osa arjessa jaksamista ja siksi myös E-ville on kantanut kortensa kekoon.

 

E-villen hyvästä hyvinvointivalikoimasta löytyy tuotteita monenlaiseen kuntoiluun. Voit rakentaa huippulaatuisen kuntosalin kotiisi tai hankkia varusteet ulkoaktiviteetteihin verkkokaupan tarjonnalla. Kehonhuollosta vastaa monenlaiset välineet isompaan ja pienempään tarpeeseen.

Suosituimmat E-ville alennuskoodit ja tarjoukset

90% tarjous

Tutustu E-villen outlet-valikoimaan ja löydä poistuvat tuotteet jopa -90% tarjoushintaan. Valikoimasta löydät paljon tuotteita uskomattoman edulliseen hintaan.

Vanhenee: 01.12.2024

20€ tarjous

Löydä E-villestä satoja tuotteita alle 20 eurolla. Tutustu ja löydä edullisia lahjaideoita tai heräteostoksia.

Vanhenee: 01.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin E-ville verkkokaupassa

70% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 236 päivää

Mulletoi.comin Outlet pursuaa upeita tuotteita jopa 70% alennuksella

Mulletoi.comin Outlet-osastolta löydät hauskat ja inspiroivat lahjaideat, jopa 70% alennuksella.

8XJMP6O9Q9
Katso tarjous
Löytö tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 252 päivää

Mulletoi.comin löytökorista lahjaideat huippualennuksin!

Tsekkaa Mulletoi.comin löytökoriin ja löydä laarista vaikkapa lahjaideoita, nyt huippuedullisin hinnoin.

TGY3F8QMK2
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 244 päivää

Hyödynnä ilmainen toimitus Mulletoi.comiin!

Saat nyt ilmaisen toimituksen postiin tai automaattiin, kun tilaat tuotteita yli 50 eurolla Mulletoi.comista.

90% tarjous
Lunastettu 14 kertaa • • Voimassa 239 päivää

Mitä löytöjä! Kärkkäiseltä aletuotteita nyt jopa -90%

Suuntaa Kärkkäinen -verkkokaupan aleosastolle ja löydä tuhansia tuotteita jopa 90% alennuksella.

0ZBUJCFTZD
Katso tarjous
70% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 236 päivää

24hshopin tarjous-osastolla jopa 70% alennukset!

24shopin kampanja-osastolta löydät paljon kuumia tarjouksia, jopa 70% alennuksilla. Suuntaa alelaarien kimppuun ja tee upeita löytöjä.

MBFFNBLP11
Katso tarjous

E-ville - Päivän parhaat vinkit:

Monipuoliset alennukset

Monipuoliset alennukset löytyy nettisivuilta sekä somekanavista. Alennuksia aina jopa -50–70 % saakka.

Kanta-asiakasohjelma

Kanta-asiakasohjelmalla voi kerätä asiakasrahaa, jotka voi hyödyntää milloin tahansa. Keräystapoja on useita, mikä nopeuttaa rahan kerryttämistä.

Uutiskirje

Uutiskirjeellä pääset heti tarjousten perään. Kaikille tilaajille on tarjolla arvonta 200 € lahjakorttiin.

E-ville info

Kotimainen E-ville myy kodin ja vapaa-ajan tuotteet netissä

E-ville on pohjoismaisia kuluttajia palveleva kotimainen verkkokauppa, jonka varasto sijaitsee Mäntsälässä. Kaupan valikoima on laaja, mutta sen pääpainopiste on kodin ja vapaa-ajan tuotteissa. Mikä tekee tarjonnasta erityisen, tuotteita maahantuodaan Kiinan tukkumarkkinoilta saakka. Tarjolla on siis ennennäkemättömän monipuolinen ja raikas kattaus erilaisia vapaa-ajanvälineitä ja muuta hyötytavaraa kotikäyttöön.

Peruskuluttajien lisäksi e-ville toimittaa tukkutavaraa myös yritysten käyttöön. Luonnollisesti yrityksen toiminta on taattua kotimaista laatua ja se näkyy kuluttajille. Yrityksellä on erinomainen asiakaspalvelu, mutta kuluttajaa muistetaan myös hintojen puolella. Sivustolta voikin löytää useita erilaisia kampanjoita ja alennuksia, joita hyödyntää heti ensiostoksista lähtien. Yritys työllistää myös merkittävän määrän henkilökuntaa, joten voisi sanoa, että tekemällä ostoksia e-villen kautta kuluttaja tukee ja ylläpitää kotimaista liiketoimintaa.

Päiväalet, kausialet ja pitkän tähtäimen alennusohjelma

Kanta-asiakkuusohjelmalla pääset parhaiten etuihin kiinni. Kanta-asiakkaana kerrytät asiakasrahaa, mutta saat myös muut edut ja tarjoukset käytettäväksesi. Asiakasraha kertyy paitsi ostoista, myös tuotearvioinneista ja kaverilinkeistä, jotka tuovat uusia asiakkaita yrityksen piiriin. Ostosrahan ansainta on täten helppoa ja rahan voi käyttää heti hyödyksi uusia ostoja tehdessä.

Uutiskirje tarjoaa monipuolisen kattauksen vaihtuvia tilaajaetuja ja uutuuksia. Kirjeen mukana tulee uskomattomia kausitarjouksia ja pääset osallistumaan muhkean 200 € lahjakortin arvontaan oitis, jos mielesi niin halajaa. Näin kuulet tuoreista tuoteuutuuksista ensimmäisten joukossa, mutta myös nettisivuilta löytää alennuskategorioita, jos kirjeisiin tutustuminen ei inspiroi.

Alennusryhmät on jaettu kuukausi-, päivä- ja kausitarjousten mukaan, ja parhaimmillaan säästöt voivat nousta yli tuhannen euron. Alennukset ovat tuntuvia, -50 tai -70 % tarjoukset eivät ole lainkaan tavaton kerta-alennus löytää.

Sivut on valinnan mukaan käännettävissä tanskan, ruotsin sekä norjan kielelle, ja luonnollisesti myös hinnat alennuksineen saa näkymään eri valuutoissa. Kaikissa tuotteissa on 30 päivän palautusoikeus. E-villen lukuisat somekanavat pitävät myös huolen, että asiakas pysyy kuumimpien tarjousten mukana, ilman erillistä verkkosivulla käyntiä.

Inspiraation jäljillä

Tietoa tuotteista ja niiden käyttömahdollisuuksista tarjoaa nettikaupan erinomainen blogi -osio. E-ville-blogi on helppo tapa tutustua erilaisiin tuotteisiin tai tuotesarjoihin. Blogeista löytyy ostoapua ja vinkkejä oikean tuotteen valitsemiseen sekä erilaisia tuotearvosteluita, joissa saman tuoteperheen eri vaihtoehdot on testattu ja kategorisoitu eri tarpeisiin sopiviksi.

Toisaalta tarjolla on letkeitä tuote-esittelyitä, etenkin hieman tuoreempien vempaimien ja laitteiden käyttötarkoituksesta saa mukavasti tietoa, jos joku uutuus on mennyt aiemmin ohi. Erityistuotteista on listalinkki aina blogin lopussa, jotta asiakas pääsee suoraan näkemään verkkokaupan vaihtoehdot. Pienenä ekstrana asiakas pääsee kuulemaan myös kiinnostavia otteita Kiinasta, sillä osa yrityksen suomalaisvahvistuksesta elää ja hengittää kaukomaan markkinoita paikan päällä.

E-villen testipenkissä tuotteet pääsevät syyniin

Näin lisäät alennuskoodin

E-villen alennuskoodit ja niiden hyödyntäminen verkkokaupassa

E-villen uskomattoman kattavasta verkkokaupasta löydät paitsi hurjan määrän hyvin valikoituja tuotteita, myös hinnat, joilla ostaminen kannattaa. Elektroniikkaosasto on osasto, johon verkkokauppa satsaa erityisellä tavalla. Edullisen elektroniikan mahtimaa Kiina tarjoaa laatua hinnoilla, jota on vaikea päihittää, tästä syystä E-villen tuotetiimi toimii tuottajien keskellä paikanpäällä maahantuoden tavaran itse.

E-ville alennuskoodin käyttö

Puhelinten ja muun elektroniikan lisäksi verkkokaupasta löytyy sähköisia ajoneuvoja, ulkoilu- ja urheiluvälineitä sekä huima määrä tuotteita kotiin. Nappaat parhaat päältä erityisin alennuskoodihinnoin:

1
Ota E-ville alennuskoodi talteen ja hyppää huippuhintaisten tuotteiden verkkokauppaan.
2
Kerää kaikki tarvitsemasi yhdellä kertaa ostoskoriisi.
3
Kun ostokset on valmiit, siirry kassalle. Ennen kun siirryt maksuvaiheeseen (rekisteröitymällä tai vierailijana), lisää alennuskoodi sivun alaosassa olevaan kenttään ja klikkaa ”Aktivoi”, jotta koodin alennus astuu voimaan.
4
Jatka seuraavaan vaiheeseen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten E-villen hinnat ja tarjoukset on niin hyviä?

E-ville on kehittänyt markkinastrategiaansa jo vuodesta 2006. Takana on sisukas ja ammattitaitoinen suomalaistiimi, joka tekee työtä intohimolla. Suomen päässä varasto- ja huoltotiimi sijaitsee Mäntsälässä, mutta tiimillä on oma tehoyksikkönsä Kiinassa, missä asiantuntijat tekevät jatkuvaa tuotehakua suoraan tehtailta. Näin laatu sekä hinnat saadaan palvelemaan paitsi suomalaisia, kaikkia pohjoismaisia kuluttajia, parhaalla mahdollisella tavalla.

Mistä löydän tarjoukset?

E-villen sivuilta ei tarjouksia tarvitse etsiä vaan tarjoukset on osastoitu peruskategorioiden alle heti etusivulla. Tarjouskategorioita on useampi, mutta ”Kampanjat”-otsikon alta löytyy myös osasto, josta pääsee tarkastelemaan kaikkia tarjouksia. Tarjouksia voi etsiä nopean toimituksen perusteella tai tietystä hintaryhmästä. Jos haluat tarjouksista tietoa ennakkoon, tilaamalla uutiskirjeen saat tarjousten lisäksi mahdollisuuden osallistua verkkokaupan huikeisiin arvontoihin. Verkkokaupan aktiiviset somekanavat on myös tehokas kanava pysyä kuuloilla ajankohtaisista kampanjoista.

Onko verkkokaupalla fyysistä myymälää?

Kyllä, voit tilata tuotteet verkosta ja valita noutopisteeksi Mäntsälän myymälän, jolloin toimitus on veloitukseton ostosten hinnasta riippumatta. Huomioi, että Mäntsälässä sijaitsee myymälän lisäksi varasto, mutta nämä eivät toimi samassa toimipisteessä.

Miten tuotteet on valittu verkkokauppaan ja onko niillä takuuta?

Tuotteet valitaan suomalaisen tiimin toimesta, iso osa Kiinassa paikan päällä. E-ville ottaa mielellään vastaan myös asiakkaiden toiveita ja moni huipputuote onkin löytänyt varastoon asiakkaiden toimesta. Kaikissa tuotteissa on lainmukainen takuu eli virhevastuu, mutta turvallisten kauppojen takaamiseksi e-ville haluaa tarjota Kiinasta tuomilleen tuotteille erillisen takuun, josta yritys on itse vastuussa. Kaikki takuut löytyy tuotekohtaisesti tuotteen omalta sivulta. Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole takuuta.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*